ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ....ΝΑΙ ε ι ν α ι ΠΡΑΓΜΑΤΙ γεγονος οτι η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ως
Γ Ε Ν Ε Σ Ι Ο Υ Ρ Γ Ο Σ ....δ ι α δ ι κ α σ ι α....της Κ Ι Ν Η Σ Η Σ....
ΛΕΓΟΝΤΑΣ...."ΚΙΝΗΣΗ" , πρεπει να εννοιολογισουμε...ΣΤΟΝ Χ Ω Ρ Ο των
"Ι Δ Ε Ω Ν " Ως Μ Ο Ρ Φ Α Ι ....Ζ Ω Η Σ ....!!
ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΜΕ....Χ Ω Ρ Ο ....την Α Π Ε Ι Ρ Ο Σ Υ Ν Η ...που μας Περιβαλλει...
τοσο Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Α ...οσο και Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Α ....
ΤΟ Εξωτερικο...το Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο Π Ο Ι Ο Υ Μ Ε ...δια των Α ι σ θ η σ ε ω ν ....
ΤΟ Εσωτερικο...το Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο Π Ο Ι Ο Υ Μ Ε ...δια της διαισθησης της Ν Ο Η Σ Η Σ ....
ΜΙΑ τετοια "ΠΟΡΕΙΑ"....μ π ο ρ ε ι να ειναι και Π Α Ρ Α Λ Λ Η Λ Η....μ π ο ρ ε ι και Ο Χ Ι ...
Η Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η ....ειναι Μ Ι Α ...."Φιλτραρικη" Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Η λειτουργια...
Π Ρ Ο Σ Δ Ε Δ Ε Μ Ε Ν Η .....στο Ε Γ Ω ....
Ε Χ Ε Ι ....το Υ Ψ Ι Σ Τ Ο Κ Α Θ Η Κ Ο Ν ....να Δ Ι Ν Ε Ι ολες τις "Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ " στο Ε Γ Ω ...
Μ ε σ α απο τον Δ Ι Α Υ Λ Ο επικοινωνιας...που φερει την ονομασια ....
Η Θ Ι Κ Α Ν Ο Μ Ι Μ Ο .....
ΟΙ Δ Ι Α Υ Λ Ο Ι ...ΑΥΤΗΣ ειναι Τ Ρ Ε Ι Σ ....ενας προς το Ε Γ Ω ...Δευτερος απο το Εξ ω τ ε ρ ι κ ο ...
τριτος ...απο το Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο ... Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Ν ...η Χ Ω Ρ Ο ....
ΛΟΓΩ...των Α Ι Σ Θ Η Σ Ε Ω Ν ....Ο Δευτερος... μενει Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α Α Ν Ο Ι Κ Τ Ο Σ....πλην της...
"βραδυνης" χωροχρονικης Α Π Ο Υ Σ Ι Α Σ του Εντονου Φ Ω Τ Ο Σ.....
Α Υ Τ Η ....η Ε Ν Τ Ο Ν Ο Τ Η Τ Α της Σ Υ Ν Ε Χ Ο Υ Σ ΡΟΗΣ "π λ η ρ ο φ ο ρ ι ω ν "....κ α θ ι σ τ α ...
τον ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΥΛΟ...Α Σ Υ Ν Ε Χ Η ....ως προς την ΡΟΗ ΤΟΥ....κατα την Διαρκεια του....
ΕΙΝΑΙ... πραγματι πλεον ΓΝΩΣΤΟ....ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΩ ...προερχεται απο τον Α Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο Χ Ω Ρ Ο ....και σαν
Τ Ε Τ Ο Ι Ο εχει Δ ε σ μ ο υ ς ....ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ με Α Υ Τ Ο Ν...!!
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ...,μ ε τ α ξ υ τους καθισταται..."ΛΟΓΟ ΚΡΙΜΕΝΗ"...ΑΠΟ ΤΟ Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο ....!!
ΕΠΕΙΔΗ...ομως το "αιμα ΝΕΡΟ δεν Γινεται" το Α Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο ....ΣΤΕΛΝΕΙ Σ Υ Ν Α Ι Σ Θ Η Μ Α Τ Α ....
Χ Α Ρ Α Σ η Ε Π Ι Π Λ Η Ξ Η Σ ....στο Ε Γ Ω ....ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ Δ Ι Α Υ Λ Ο Υ ....
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ....ΤΗΝ Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α ΤΟΥ....ΩΣ Υ Π Α Ρ Ξ Η .....ΖΩΣΑ....!!
ΕΤΣΙ, η ιδιαιτερη... σχεση του ΚΑΘΕ ...ε γ ω ...με ΤΟ ΤΑΥΤΟ ....φερει την Σ Φ Ρ Α Γ Ι Δ Α της....
Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η Σ ....
ΚΑΤ" ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ "1, 2,3," ...ΓΙΝΕΤΑΙ ....."3, 3, 3, " ...και ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ....ΣΤΗΝ ΡΟΗ..,της
Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Σ ....ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ....προς Α Υ Τ Ο ...."6, 6, 6 ,"....
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΩ...σε ολο τον Χ Ω Ρ Ο ...η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ειναι Μ Ι Α .....
ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ....ΜΑ....ΕΞΗ ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΟΥ...