Αγαπητή Αδελφή Rose777
Αν και παλιά η ανάρτηση, η Wicca είναι μιά δυτική κίνηση νεοπαγανιστική, με την έννοια, μυήσεις σε δάση τελετές και επαφές με πλάσματα των επιπέδων των δασών(νεράιδες, ξωτικά κλπ), εμπλέκεται, θα μπορούσε να αναφερθεί και ως κίνηση "Δρυίδων" αλλά καμμία σχέση, έχει να κάνει με θρησκεία "της φύσης" πριν τον χριστιανισμό, βλέπε Morgana και τον μύθο του Μερλιν, ο κάθε μαθητής έχει τον την προσωπική-ό του Δάσκαλο, φθάνει συνήθως στα άκρα, στις μαγικές εποδούς έως και υστερίες, παρακρούσεις, (δηλαδή άμεση πίστη του φανταστικού, άνευ διακρίσεως) προελευσή της η Αγγλία και Αμερική φυσικά, έχω γνωρίσει άτομα και θα μπορούσα να πώ ότι καίνε το ψυχικό τους ένδημα η σώμα συνήθως φτάνουν σε ψυχικό "βαμπιρισμό" μετά από εξάντληση , ο σκιερός είναι μόνιμος επισκέπτης τους και εάν μου επιτρέπεις , πολλές από τις λεγόμενες μάγισσες του Salem, ανήκαν σε αυτή την κίνηση, εκτός των μυστικιστών που συνκατηγορήθηκαν αδίκως.
Όμως η τεράστια διαφορά όλων αυτών των λαών που αναλώνονται μόνο στην εξάσκηση των κατώτερων, επιθυμιών τους, οι οποιοι έχουν μια νότα κάποιας μεριδας γνωστικών, δηλαδή εξαντλίούν τις επιθυμίες στην ύλη και κατόπιν αγγίζουν τους Αιώνες, με τους Μύστες της αρχαιότητος είναι ότι οι αρχαίοι και σημερινοί Ελευσίνιοι και όχι μόνο είχαν και έχουν σκοπό και τελική οδό, την ταύτιση του εσωτερικού τους διδασκάλου με το θείο Νού, δεν περιορίζονται μόνο στα δημιουργήματα αλλά και στον δημιουργό, κατά τους Ροδοσταύρους Κοσμικό, στο χωροθέατρο του Θείου δράμματος. (Εγώ και ο Πατήρ, έν εσμέ) κατά τον χριστιανισμό.
Αδελφός
Serapis
Magister Templi of Solomon