ΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ, ετσι ειναι....
--ειναι δυσκολο να βρεθει καποιος σε ΟΜΗΓΥΡΗ, χμμμμ....
Ο ΑΝΕΣΤΕΝΑΓΜΟΣ εκανε την παρουσια του , ως της εντασης φ υ λ α κ α ς !
Η αβεβαιοτητα , παλιρροια στο ΝΟΙΩΘΩ ΜΟΥ , φεγγοβολουσε το ΦΩΣ της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
Χμμμ, ...... χμμ.
ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.... ναι, ι σ ω ς ... ι σ ω ς ....
Η ΦΩΝΗ, αυτη η μελωδικη φ ω ν η ...συνεχιζε, να α π α γ γ ε λ ε ι τα γραφομενα του Κ Υ Ρ Ι Ο Υ ΤΗΣ ..
--........ ο ΜΥΘΟς , αγαπητοι αδελφοι δεν υπαρχει ΜΟΝΟ για να ερμηνευονται κ ο ι ν ω ν ι κ α και
ψ υ χ ο λ ο γ ι κ α φ α ι ν ο μ ε ν α ! οχι, αποτελει ο ΙΔΙΟΣ την Β Α Σ Ι Κ Η ΤΑΣΗ ....
ΤΗΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Η Σ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ !!
ΤΟΝ Γ Ε Ν Ν Α ΓΙΑ ΤΗΝ Π Λ Η Ρ Ω Σ Η ΚΑΙ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Σ Η ΤΗΣ...!!!
ΟΧΙ Μ Ο Ν Ο για τον ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ , Ο Μ Υ Θ Ο Σ , καταλαμβανει τον ο ρ ι ζ ο ν τ α της φαντασιας..
αλλα , και ΣΗΜΕΡΑ στον πιο Ε Ξ Ε Λ Ι Γ Μ Ε Ν Ο ανθρωπο , π ε ρ α ....
απο τον χ ω ρ ο που καταλαμβανει ο Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ο Ν Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Ο Σ ,
Ε Κ Τ Ε Ι Ν Ε Τ Α Ι ΠΑΝΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ .
ΟΤΑΝ αδελφοι μου , Η Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η ΜΥΘΟΛΟΓΕΙ , ΔΕΝ ! ΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ , ΟΥΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Ο ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ !
ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο Κ Ο Σ Μ Ο Σ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, ΟΥΤΕ, Η Σ Υ Ν Θ Ε Σ Η ΜΟΝΟ Α Λ Ο Γ Ω Ν ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ..
ΑΛΛΑ Η Α Ι Τ Ι Ο Τ Η Τ Α ! ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥ Λ Ο Γ Ο Υ .
ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΚΤΟΠΙΣΘΕΙ , ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ Δ Ι Α Ν Ο Ι Α !
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ! Ε Κ Π Η Γ Α Ζ Ο Ν Τ Α Σ !
ΑΠΟ ΑΛΟΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! ΑΠΟ ΤΟΝ Φ Ο Β Ο ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ !
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ! ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ , ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ .
ΤΗΣ Ε Π Ι Θ Υ Μ Ι Α Σ !!
Ο ΜΥΘΟΣ λοιπον, ηταν , Η Π Ρ Ω Τ Η Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Η ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ,
ΠΟΥ Η Θ Ε Λ Ε ΚΑΙ Θ Ε Λ Ε Ι ! ΝΑ Ν Ο Η Σ Ε Ι ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΝΑ Ε Ν Ε Ρ Γ Η Σ Η ...
ΔΙΟΤΙ Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι ! ο,τι αλλιως Δ Ε Ν ! Μ π ο ρ ε ι να ο λ ο κ λ η ρ ω θ ε ι ....
η Υ Π Α Ρ Ξ Η ΤΗΣ .
--............ --..................... --.......................... --................... ...............
Χαθηκα, καπου αλλου π ε τ α ξ α , με την Φαντασια μου , δεν ακουγα τιποτε , Χ α θ η κ α .....
πιστευω......!?!? στον εαυτο μου αραγε...!?!