Αποστολέας Θέμα: "ZEITGEIST" the movie  (Αναγνώστηκε 22989 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
"ZEITGEIST" the movie
« στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 15:03:12 »
Ημερομηνία:Tue, 09 Oct 2007 12:35:00 +0300
Από:Editions TETRAKTYS <tetrakty@otenet.gr>
Θέμα:ZEITGEIST the movie

http://www.zeitgeistmovie.com/add_greek.htm
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2008, 13:20:17 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Κανένας

• Προφίλ
Απ: "ZEITGEIST" the movie
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 14:36:50 »
Εξαιρετική ταινία - ντοκουμέντο.

Στα πρώτα 36 λεπτά της ταινίας γίνεται αποσυμβολισμός κάποιων βασικών συμβόλων του Χριστιανισμού.

Το υπόλοιπο ασχολείται με την «παγκόσμια συνομωσία» του κεφαλαίου, και επικεντρώνεται στο περιστατικό της 9/11.
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

Trithemius

• L.V.X.
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 15:22:04 »
Την ταινία την είδα πριν λίγες μέρες και είναι εξαιρετική. Αν τα μέρη 2 και 3 πρόκειται να ξυπνήσουν κάποιους, τότε το 1ο μέρος (αν και περιέχει κάποια "τραβηγμένα" συμπεράσματα), σίγουρα θα κάνει κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους...
...spes mea in mentem est...

Κανένας

• Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 16:41:55 »
Μήπως να δραστηριοποιηθούμε και για το "Z Day"?

Διαβάστε εδώ:
http://zeitgeistmovie.com/zday.htm

Trithemius

• L.V.X.
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 17:15:32 »
Η δημόσια προβολή είναι η πιο αποτελεσματική κίνηση, όμως μπορούμε κατ' ιδίαν να φτιάξουμε αρκετά CDs για να τα δώσουμε σε άτομα που θεωρούνται "ενεργοί νόες".

Εγώ ήδη έχω φτιάξει ένα DVD που το ονόμασα "Brain Food" και περιέχει τα ακόλουθα φιλμ:

What the bleep do we know?
What the bleep! Down the rabbit hole
The Secret
Zeitgeist
...spes mea in mentem est...

Κανένας

• Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 19:40:24 »
Εγώ ήδη έχω φτιάξει ένα DVD που το ονόμασα "Brain Food" και περιέχει τα ακόλουθα φιλμ:

What the bleep do we know?
What the bleep! Down the rabbit hole
The Secret
Zeitgeist

Κι εγώ συστήνω αυτά τα 4 με e-mails σε φίλους μου που πιστεύω ότι μπορεί να ενδιαφέροντε.

Ιεροφάντης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 27, 2008, 20:00:16 »

Έχω δει και τα 3 μέρη του εν λόγω ντοκιμαντέρ ...

Δεν εκφέρω άποψη περί του περιεχομένου του ακόμα διότι είμαι σε διαρκή και αδιάλειπτη αναζήτηση...

Όμως οφείλω να παραθέσω τον αντίλογο του Ντοκιμαντέρ προς σκέψη και ακόμη μεγαλύτερη εγρήγορση ...

Τον αντίλογο μπορείτε να τον δείτε εδώ

http://megali-ellas.blogspot.com/2008/10/zeitgeist.html

Παρατίθεται το video - αντίλογος στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ και ο καθένας ας κρίνει όπως νομίζει...

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 03:44:45 »
Αγαπητέ Ιεροφάντη,

ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σου, μια και είναι σημαντικό να αναλύσουμε αυτά τα φαινόμενα της εποχής μας, που επειρεάζουν, μπερδεύουν και εκφοβίζουν τόσους συνανθρώπους μας.

Παρόλο που δεν έχω δει όλο το Zeitgeist, και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω σχόλια... είδα όμως την ταινία στην ιστοσελίδα σου, και έχω να καταθέσω τα εξείς...

1. Στην αρχή της αναζήτησής μου, έτσι και εγώ πίστευα, μέχρι που αποφάσισα να γνωρίσω ερευνώντας από μόνη μου... Είναι ο μοναδικός σίγουρος τρόπος έρευνας της Αλήθειας.

2. Οι Μασόνοι και οι Θεοσοφιστές, είναι οργανώσεις που έχουν την δική τους άποψη... και η κάθε μία φέρνει και μία πρόταση, όσον αφορά την πνευματική φώτιση του ανθρώπου. Σίγουρα όμως μοιάζουν με θρησκειολογίες, και είναι ανταγωνιστικές με τον χριστιανισμό.

3. Η νούμερο 1 ιδεολογία ή θρησκειολογία, που επιδιώκει την Παγκοσμιοποίηση είναι ο Χριστιανισμός, μια και δεν αποδέχεται, ούτε ανέχεται καμία άλλη άποψη κατανόησης ή λατρείας του Θείου. Προκλητικά ονομάζει σατανιστές, όλους όσους δεν αποδέχονται την παραλογική κοσμοαντίληψη και θεολογία που προτείνει, και έχει καταστρέψει παγκόσμια εθνικούς πολιτισμούς, επιβάλλοντας φασιστικά ένα ψυχωτικό και παράλογο δόγμα...

4. Η Βλατβάσκυ δεν είναι σατανίστρια... απλά υπήρξε ερευνήτρια του μεταφυσικού... κατέθεσε ένα αξιόλογο έργο έρευνας των εσωτερικών επιστημών, και συγκριτικές μελέτες, σπάνιες για την εποχή της, όμως έχει κάνει και πολλά λάθη... όπως παραδέχτηκε και η ίδια, στο τέλος της ζωής της... 

5. Ο Ελεύθερος συνειδησιακά άνθρωπος δεν σκιάζεται από κανέναν Αντίχριστο, ούτε περιμένει κανέναν Μεσσία...
Γνωρίζει απλά πως η σωτηρία της ψυχής του είναι αποτέλεσμα ατομικής πνευματικής εργασίας, και ανθρωπιστικής προσφοράς προς την κοινωνία του.

6. Ο Ιησούς Χριστός είναι ένας μύθος, που χρησιμοποιήθηκε προς εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος των ανθρώπων.  Ο ίδιος μύθος προϋπήρξε πριν το Ιησού, σε πολλές προγενέστερες παραδόσεις,1 και περιγράφει την πνευματική μεταστοιχείωση του κάθε ανθρώπου, μέσω του θανάτου των παλιών αντιλήψεων και της ανάστασης του νέου εαυτού, μία διαδικασία που συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο, ανάμεσα στα 30 και στα 40 του, όπου τελείται η ουσιαστική ωρίμανση και η ψυχολογική ενηλικίωση.

7. Αυτού του τύπου τα βίντεο, περί συνομοσιολογιών, είναι απόρροια του χριστιανικού εκφοβισμού, που αντιτίθεται σε οτιδήποτε διαφορετικό... Ουσιαστικά είναι οι τελευταίες κραυγές ενός θηρίου που πεθαίνει...

8.  Οι εωσφοριστές, δεν έχουν καμία σχέση με τον Σατανά, ο οποίος είναι γέννημα του χριστιανικού δόγματος... Ούτε έχουν σχέση με κανέναν αντίχριστο... έχουν σχέση με το προμηθεϊκό αρχέτυπο, του 'Ηρωα που φέρνει την Γνώση, το Πνευματικό Φως... αυτή την Γνώση που πάντα κυνήγησε ο Χριστιανισμός, έτσι ώστε να έχει τον άνθρωπο αδύναμο και διαχεριζόμενο, για την εκάστοτε εξουσία..

9. Ο Μετρέγια και κάθε αναμενόμενος Μεσσίας, είναι απλά μία ακόμα αφελής θρησκειολογία των αδύναμων, όπως και ο χριστιανισμός... Ο Ελεύθερος και σκεπτόμενος άνθρωπος γνωρίζει πως μόνο ο ίδιος μπορεί να σώσει τον εαυτό του... δια της Αφυπνίσεως και της Κατανοήσεως.

10. Οι περισσότεροι άνθρωποι που μετέχουν σε όλες αυτές τις νεοεποχήτικες οργανώσεις, δεν είναι συνειδητοποιημένοι, ούτε οργανωμένοι, απλά αφελείς, και μπερδεμένοι...

11. Ο νούμερο 1 εχθρός του ανθρώπου, είναι η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ.

12. Η κάθε δογματική θρησκεία, όπως ο Χριστιανισμος, που δεν αφήνει τον άνθρωπο να ζήσει ελεύθερα, να δοκιμάσει, και να Γνωρίσει, σκοτώνει την ΖΩΗ... και επομένως την Ψυχή... και επομένως τον Θεό...

13. Ο Πανθεϊσμός δεν είναι Νεοεποχήτικη νοοτροπία, αλλά η Αυθεντική Παράδοση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής φυλής μας.

14. Ο ακραίος δογματισμός, σκοτώνει κάθε εστία φωτός, παγώνει - παγιώνει - σκοτώνει, κάθε ατομική ή πολιτισμική εξέλιξη...
_____________________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1042.0.html

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2008, 14:38:54 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 11:14:39 »
Καποια πρωτα συμπερασματα σχετικα με το αντι-zeitgeist..

Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι καποια Χριστιανικη ομαδα,προφανως καταλαβε τον θορυβο που εχει προκαλεσει το Zeitgeist,και αποφασισε να επιτεθει υιοθετωντας παρομοιο στυλ..(Φωνη στομφωδη,γρηγορο μονταζ,μουσικη με εντονα κρουστα,λογος ολο ερωτησεις που αυτοματα περιεχουν και τις απαντησεις..)
Ειναι ακριβως το ειδος αυτο της προπαγανδας που φαινεται οτι ο αλλος δεν το"εχει" και το κανει με προσπαθεια..
μου θυμιζει τον Χριστοδουλο που για να δειξει οτι η Εκκλησια ειναι "μοδερνα",πηγαινε στα πιτσιρικια λεγοντας βλακειες,γιατι η επιφανειακη προσεγγιση της Εκκλησιας ηταν οτι απλα πρεπει να ειμαστε "κοντα" στους νεους...

Με εκπληξη,αλλα και μια δοση τρομου,ακουσα σειρα αυθαιρετων συμπερασματων τα οποια στην αρχη τα παιρνει ως δεδομενα,και κατοπιν χτιζει σε αυτα...π.χ. Alice Bailey=Lucy's=Lucifer (!!! :o)..Σαν να λες οτι ο Ακης βγαινει απο το Διαβολακης..Η οτι τα κειμενα αυτοματης γραφης,ηταν υπαγορευμενα απο δαιμονες!! (Δηλαδη ολοι οι Σουρρεαλιστες,ηταν δαιμονιμενοι..)..Οτι η Blavatsky ηταν σατανιστρια..και μετα μπαινει σε μια σειρα συλλογισμων οι οποιοι νομιζω οτι μπορουν να εντυπωσιασουν και να πεισουν μονο παιδια του Δημοτικου,(η τους δασκαλους των Θρησκευτικων τους)...δηλαδη..
Το να ρωτας φερ'ειπειν:
Ποιοι ειναι αυτοι που μαχονται τον Χριστιανισμο? Ας τους γνωρισουμε:
Ειναι ο Χ,..Μασσονος,ο Ψ ..Μασσονος,ο Ζ...Μασσονος,
Μα αυτο ειναι σαν να λες:
Ποιοι μαχονται την Μασσονια?
Ο Ταδε και ο Ταδε, -Χριστιανοι-... ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι επειδη εισαι Χριστιανος για παραδειγμα,μαχεσαι εναντιον των υπολοιπων,πιστευοντας οτι δρουν για το κακο της ανθρωποτητας κλπ..
Επειτα λεει πως το Lucy's Trust εχει θεση συμβουλου στον ΟΗΕ..Απο που προκυπτει αυτο?Δεν μας το λεει,απλα την ωρα που το λεει,προβαλλει μια φωτο απο την αιθουσα του ΟΗΕ,με δυο τεραστιες οθονες με καποιον υποτιθεμενο μελος του Lucy's Trust..(προιον Photoshop)

Ρωταει επισης,γιατι οι πιο πανω "υποπτοι-σατανιστες-μασσονοι-κλπ.",δεν ασχολουνται με τις υπολοιπες ανατολικες θρησκειες.Μα αυτο νομιζω ειναι ξεκαθαρο απο την αρχη.Το zeitgeist,απευθυνεται στον Δυτικο ανθρωπο,προσπαθωντας εννοειται, να του δειξει τι "παραμυθι" του σερβιρουν.Δεν ασχολειται με τις αλλες θρησκειες.Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να θυμισω γιατι πολλες φορες υπαρχει το παραπονο,οτι εξισωνεται ο Χριστιανισμος με τις υπολοιπες θρησκειες,οσον αφορα την κριτικη που δεχεται.Οι αλλες θρησκειες δεν εκαναν πολεμους στο ονομα των Θεων τους.Πολεμοι εγιναν (και γινονται ακομα),απο τον Χριστιανισμο,τον Ισλαμισμο και τον Ιουδαισμο (κλαδια του ιδιου δενδρου δηλ),και μαλιστα ανταγωνιζομενα μεταξυ τους..

Οσο για το τελος,αφου μας εχει ρωτησει πολλες φορες γιατι οι τυποι αυτοι τα εχουν βαλει με το Χριστο,
(-τι με ρωτας φιλε μου? δεν ξερω,για αυτο το βλεπω για να μου πεις εσυ.. ???)
μας απαντα οτι δεν θελουν τον Χριστιανισμο,γιατι μπαινει εμποδιο στο να στησουν την παγκοσμια θρησκεια τους..!! ΑΦΩΝΟΣ!!..δηλαδη ο Χριστιανισμος φιλοδοξει να ειναι τι? Τοπικη θρησκεια? Νομιζω οτι χειροτερο παραδειγμα πολιτισμικου ξεπεσμου,δεν υπαρχει απο τις Ιεραποστολες,οπου με ανταλλαγμα λιγα τροφιμα και εκμεταλευομενοι τις τραγικες συνθηκες ζωης χωριων ολοκληρων,ο Χριστιανισμος ξεριζωσε τις τοπικες θρησκειες,επιβαλλοντας το δογμα του.(Προσφατα ειδα στις ειδησεις,οτι σε μια ιεραποστολη,κακοποιουσαν μωρα γιατι πιστευαν οτι ηταν δαιμονισμενα !!)..
Ολο το ντοκυμαντερ κινειται σε αυτο το λεπτο γκριζο σημειο της εντεχνως τοποθετημενης παραπληροφορησης..
π.χ. Στο σημειο αυτο,δειχνει τον τυπο να λεει για τον Μετρεγια (τι ειναι αυτο παλι? καποιο ζωο?? ::)
και τι σχεση εχει με το zeitgeist??
Απλα,βαλε και λιγο και απο αυτο,ετσι και αλλοιως ολοι αυτοι ειναι γνωστοι μεταξυ τους !!

Για να εξηγησω λιγο την σταση μου,μου φαινεται οτι ειναι μια απαντηση που "ΕΠΡΕΠΕ" να βγει..
Δεν υπερασπιζομαι το Zeitgeist,ετσι και αλλοιως και αυτο μου φαινεται συνομωσιολογικο.
αν και το κομματι για τις θρησκειες μου φαινεται καλο..(ισως και με ανακριβειες)..τα υπολοιπα τα θεωρω βλακωδη..(αν και για τους Αμερικανους που κυριως απευθυνεται,ειναι ενα μικρο βημα μπροστα..)

Οσο για το blog που το φιλοξενει...τι να πω...ειλικρινα.... :'(

+n-
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2008, 11:44:14 από etidorhpa »
through these fires.....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 14:26:28 »
μας απαντα οτι δεν θελουν τον Χριστιανισμο,γιατι μπαινει εμποδιο στο να στησουν την παγκοσμια θρησκεια τους..!! ΑΦΩΝΟΣ!!..δηλαδη ο Χριστιανισμος φιλοδοξει να ειναι τι? Τοπικη θρησκεια? Νομιζω οτι χειροτερο παραδειγμα πολιτισμικου ξεπεσμου,δεν υπαρχει απο τις Ιεραποστολες,οπου με ανταλλαγμα λιγα τροφιμα και εκμεταλευομενοι τις τραγικες συνθηκες ζωης χωριων ολοκληρων,ο Χριστιανισμος ξεριζωσε τις τοπικες θρησκειες,επιβαλλοντας το δογμα του.(Προσφατα ειδα στις ειδησεις,οτι σε μια ιεραποστολη,κακοποιουσαν μωρα γιατι πιστευαν οτι ηταν δαιμονισμενα !!)..

Πράγματι μένεις ΑΦΩΝΟΣ... :D

Και το πιο αστείο είναι πως κάποτε και εγώ αυτά πίστευα...  :D

Δυστυχώς... μώλις πας να ανοίξει το μάτι σου, μέσα στο Μάτριξ, το πρώτο που συναντάς, είναι τους Παρανοϊκούς Χριστιανούς, με τις συνομοσιολογίες τους, για να σε ρίξουν πάλι μέσα, και να καταλύσσουν κάθε μορφή υγιής επανάστασης και επιδίωξης Συνειδησιακής Ελευθερίας...

...και για τους περισσότερους δουλεύει το σύστημα...

Για να λύσουμε το αίνιγμα το ποιος λέει την Αλήθεια... ο μόνος τρόπος είναι η προσωπική έρευνα και η εμπειρία...

Η Πίστη δεν σώζει ζωές, αλλά απεναντίας μας φανατίζει, μας κοιμίζει και μας σκοτίζει...

Ας έχουμε λοιπόν το θάρρος να ερευνήσουμε από μόνοι μας, έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί, να εκμεταλεύεται την υπόσταση και την συνείδησή μας...

'Ετσι ώστε, μια μέρα, να καταφέρουμε, να απολαύσουμε την Αυθεντική Ελευθερία, λύνοντας το αίνιμα του ανθρώπου και της ανθρωπότητας, και κατανοώντας όλα τα ψεύδη...

Το Φως και η Αλήθεια... είναι αποτέλεσμα εργασίας και έρευνας και όχι τυφλής δογματικής υποταγής...

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2008, 14:40:16 από Rose_777 »

Ιεροφάντης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 15:07:46 »

Πρώτον

Παρέθεσα το Εν λόγω video για συζήτηση και προβληματισμό και όχι για αποδοχή του !

Δεύτερον

Δεν πρεσβεύω αυτά που λέει το video  σε καμία των περιπτώσεων 

Τρίτον

Οι εκδόσεις Lucy's press είναι πασίγνωστες στον χώρο του αποκρυφισμού και έχουν εκδοθεί μέσω αυτών των εκδόσεων βιβλία τόσο της Αλίκη Μπεηλι όσο και του Έλιφας Λεβί και της Μπλαβάτσκυ και πάει λέγοντας... Είναι δεκαετίας 70-60 και ποιο πίσω και έχω βιβλία των εν λόγω εκδόσεων . Τώρα κατά πόσο στέκουν όσα λέει το video για τις συγκεκριμένες εκδόσεις σαφώς και δεν μπορώ να το γνωρίζω !

Τέταρτον

Είμαι αναζητητής της Αλήθειας . Ο Εωσφόρος Σαφώς και είναι έννοια της Αλήθειας και του Φωτός και δεν έχει ουδεμία σχέση με το πώς τον παρουσιάζει ο Χριστιανισμός.  Όμως... Από την Στιγμή που οι αναζητητές έχουμε καταλήξει στον Φέροντα του Φωτός είναι άκρως φυσιολογικό να υπάρχει μια πολεμική σε όλα τα κινήματα του εσωτερισμού και του θεοσοφισμού . Όταν ο Χριστιανισμός είναι η κραταιά αντίληψη ακόμα είναι άκρως λογικό. Ας είμαστε λογικοί στα συμπεράσματα μας το λιγότερο .

Πέμπτον

Η αλήθεια είναι μια Οκταβική Σφαίρα πολλαπλών ακτίνων που είναι αδιανόητο για εμάς να την κατανοήσουμε...Έχει άπειρες όψεις και εφαρμογές ! ο Νοών Νοείτο !

Έκτον και τελευταίον μέρος

Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα... Άλλα ότι υπάρχει παγκόσμια οργάνωση και συνωμοσία εκ μέρους του Σιωνιστικού Ιερατείου για παγκόσμια κυριαρχία είναι κάτι αυταπόδεικτο για τον υγιή και έξυπνο ερευνητή ... Το Σιωνιστικό Ιερατείο για όσους δεν έχουν εσώτερη γνώση κάποιων πραγμάτων είναι το Ιερατείο του Κρόνου .  Το ίδιο που ίδρυσε τον Χριστιανισμό και το ίδιο που θα τον καταρρίψει . Το ίδιο που προετοιμάζει την ανθρωπότητα για τον Μαιτρέγια .  Τι είναι ο Μαιτρέγια ; Ψάξτε και θα μάθετε ...

Αναφορικά με το Blog που αναφέρθηκε προηγουμένως είναι δικό μου . Και η δημιουργία του είναι περίπλοκη . Δεν ζητάω να αρέσει από κανέναν , ούτε να είναι αποδεκτό . Όλα τα άρθρα που φιλοξενούνται δεν είναι πεποιθήσεις μου...Απλώς συλλέγω κομμάτια ενός ευρύτερου πάζλ . Οι προσωπικές μου πεποιθήσεις έχουν την υπογραφή Ν.Κ στα άρθρα μου τα οποία είναι επιλεκτικά και εν καιρώ θα αυξηθούν !

Να είστε καλά!

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 15:53:19 »
Αγαπητέ Ιεροφάντη,

όντως αντιλαμβανόμαστε τώρα, πως είσαι ένας ελεύθερος συνειδησιακά ερευνητής, εωσφοριστής...  ;) και είναι τιμή και χαρά μας, που συμμετέχεις στο φόρουμ μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2008, 15:54:52 από Rose_777 »

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 16:08:28 »

....πάει, η εκκλησία του ιουδαιοχριστιανισμού, απώλεσε ακόμα έναν αιμοδότη.... Οϊμέ, θα αρρωστήσουν από αναιμία, λόγω αιμοδιψίας, τελικά οι διάφοροι....Εφραίμ και θα πάψουν οι καημένοι να ....ευφραίνονται !!!!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 17:20:02 »
Αγαπητε Ιεροφαντη,δεν υπαρχει τιποτα απολυτως προσωπικο εναντιον σου..
Φυσικα και καλως εκανες και παραθεσες το βιντεο,και δεν νομιζω οτι κανεις καταλαβε οτι πρεσβευεις τις αποψεις του..
Συμφωνω οτι συνωμοσιες και παιχνιδια συμφεροντων στηνονται,οπως στηνονταν παντα..
Οι ιδεολογιες ειναι ψυχολογικο μαξιλαρι ασφαλειας για τους οπαδους,αλλα και μεσο πλουτισμου και εξουσιας για οσουν μπορουν και τις εκμεταλευονται..
Σχετικα με το αν η αληθεια ειναι  μια Οκταβική Σφαίρα πολλαπλών ακτίνων που είναι αδιανόητο για εμάς να την κατανοήσουμε,ειλικρινα δεν το γνωριζω ακομα..ισως να ειναι και ετσι...Αλλα αν ειναι αδιανοητο για εμας να την κατανοησουμε,τοτε πως.. ο Νοών Νοείτο ??!
Σχετικα με τον Μετρεγια..να σου πω ειλικρινα, εχω ακουσει τα διαφορα που ακουγονται σε forums,Λιακοπουλο-εσχατολογιες..κλπ..αλλα νομιζω οτι αν ο οποιοσδηποτε ερθει και κανει οτιδηποτε θα ειναι γιατι αυτον θα αξιζουμε να εχουμε και να προσκυναμε...οποτε ας ψαξουμε για την δικη μας αληθεια ωστε να μην χρειαζομαστε κανενα Μεσσια..
Βεβαια αν ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που προωθουσαν τον Χριστιανισμο,τωρα να ετοιμαζονται να φερουν κατι αλλο,εδω υπαρχει ενα οξυμωρο...Κατ'αρχας γιατι να το κανουν??Αν εχουν ενα "μοντελλο" που λειτουργει γιατι να θελουν να το αλλαξουν??
Δεν εχουν τι να κανουν και για να σπασουν την ανια τους,δημιουργουν Μεσσιες οι οποιοι κατα καιρους αλλαζουν "βαρδια"?? no point in that mate,sorry..

Τωρα για το blog σου,συγνωμη αν ημουν δηκτικος,απλα....ειμαι ....πολυ μακρια απο  τιτλους οπως "ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ"..ισως να ειναι δικο μου το προβλημα..
Μια παρατηρηση ομως...νομιζω οτι στο blog ισως να ηταν καλυτερα να υπηρχαν και οι δυο πλευρες,δηλ. και το
Zeitgeist,και αυτη που εχεις,γιατι ετσι δινει την εντυπωση οτι υπαρχει μια σχετικη "υιοθεσια" της αποψης που παραθεσες...

Με τις καλυτερες ευχες μου..
+n-

through these fires.....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 18:29:01 »
Δεν εχουν τι να κανουν και για να σπασουν την ανια τους,δημιουργουν Μεσσιες οι οποιοι κατα καιρους αλλαζουν "βαρδια"??

'Ετσι ακριβώς...  :D  Η αλήθεια είναι πως θεωρούν τους ανθρώπους ανίκανους να φωτιστούν από μόνοι τους, άρα και πάλι θα χρειαστεί κάποιο Είδωλο να ακολουθήσουν... Η Θεοσοφία ακολουθεί και αυτή πιστά τα χνάρια του Χριστιανισμού ή της κάθε Μεσσιανικής θρησκείας...

Η αλήθεια είναι μια Οκταβική Σφαίρα πολλαπλών ακτίνων που είναι αδιανόητο για εμάς να την κατανοήσουμε...Έχει άπειρες όψεις και εφαρμογές !

Σύμφωνα με την Πανθεϊστική αντίληψη, η Δημιουργία (ο μικρόκοσμος και ο μακρόκοσμος) αποτελείται από 12 ακτίνες. Η Αρχαία μας παράδοση, έχει αναλύσει και έχει αναπτύξει αυτές τις 12 εσωτερικές και εξωτερικές διαστάσεις, καθώς και οι σύγχρονες επιστήμες της Κβαντικής Φυσικής και της Ψυχολογίας, έχουν προσεγγίσει πολλά από αυτά τα ζητήματα...

Επίσης η επιστήμη της ατρολογίας αποτελεί ένα πολύ καλό εργαλείο κατανόησης αυτών των 12 συνειδησιακών αρχετύπων ή δυνάμεων.

Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα... Άλλα ότι υπάρχει παγκόσμια οργάνωση και συνωμοσία εκ μέρους του Σιωνιστικού Ιερατείου για παγκόσμια κυριαρχία είναι κάτι αυταπόδεικτο για τον υγιή και έξυπνο ερευνητή ... Το Σιωνιστικό Ιερατείο για όσους δεν έχουν εσώτερη γνώση κάποιων πραγμάτων είναι το Ιερατείο του Κρόνου .  Το ίδιο που ίδρυσε τον Χριστιανισμό και το ίδιο που θα τον καταρρίψει . Το ίδιο που προετοιμάζει την ανθρωπότητα για τον Μαιτρέγια .  Τι είναι ο Μαιτρέγια ; Ψάξτε και θα μάθετε ...

Ο Μετρέγια δεν έχει καμιά σχέση με τον Σιωνισμό... Αυτές είναι και πάλι Χριστιανικές προπαγάνδες... όπου όλους τους αντι-χριστιανούς εωσφοριστές, στην προκειμένη περίπτωση τους Θεοσοφιστές, τους ονομάζει Σατανιστές και Σιωνιστές... Η ιστορία με τον Μετρέγια είναι αφελής και αστεία... Ακόμα μία νεοχριστιανική μεσσιανική αυταπάτη...

Το παράδοξο είναι πως αυτοί που έχουν απλώσει όλες τις πρανοϊκές προπαγάνδες περί συνομοσιολογίας... είναι και ...οι Αυθεντικοί Σιωνιστές, Αντίχρηστοι και Παγκοσμιοποιητές... 
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2008, 19:05:03 από Rose_777 »