Αποστολέας Θέμα: "ελεύθερη" ΣΥΖΗΤΗΣΗ ?  (Αναγνώστηκε 3968 φορές)

livelove

• Προφίλ
"ελεύθερη" ΣΥΖΗΤΗΣΗ ?
« στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 12:01:19 »
 :D

Προτείνω να αλλάξουμε τον τίτλο "Ελεύθερη" Συζήτηση.
Θα μπορούσε να γίνει απλά "Συζήτηση".

Θα μου πείτε εδώ φαίνεται να κολλάει το : "Του χαρίζαν γάιδαρο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια"...
Αλλά δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό...

Νομίζω απλά οτι σε ένα forum σαν και ΑΥΤΟ είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι εδώ και μήνες γίνονται συζητήσεις που είναι πραγματικά ελεύθερες...
Το "ελεύθερη" είναι πλεονασμός...

Επίσης, αντιλαμβάνομαι οτι μάλλον πρόκειται για "ελεύθερη" με την έννοια οτι δεν περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

Αλλά τέλος πάντων...Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η έκφραση που χρησιμοποιούμε οι άνθρωποι γενικά , όπως και πολλές άλλες που μάλλον δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν (βλ. πολυτέλεια του χρόνου, ελεύθερος χρόνος, πνευματική ιδιοκτησία, κτλ κτλ..)

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2007, 12:03:21 από clarion »
The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
Απ: "ελεύθερη" ΣΥΖΗΤΗΣΗ ?
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 12:14:51 »
Συμφωνώ....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Απ: "ελεύθερη" ΣΥΖΗΤΗΣΗ ?
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 14:58:37 »
Νομίζω απλά οτι σε ένα forum σαν και ΑΥΤΟ είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι εδώ και μήνες γίνονται συζητήσεις που είναι πραγματικά ελεύθερες...

Αγαπητέ/ή Clarion,

ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό το σχόλιο σου...

Επίσης, αντιλαμβάνομαι οτι μάλλον πρόκειται για "ελεύθερη" με την έννοια οτι δεν περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

Αλλά τέλος πάντων...Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η έκφραση

Ναι αυτό εννοούσαμε... Όμως ευχαρίστως να ικανοποιήσουμε το θέλω σου...    :)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2007, 18:02:34 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/