Αποστολέας Θέμα: Ελεημοσύνη  (Αναγνώστηκε 7687 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Ελεημοσύνη
« στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 17:15:58 »
Αγαπητοί φίλοι,

το Τάγμα του Κριναετού, έχει ιδρυθεί από Ροδόσταυρους, και θεωρείται από κάποιους Ροδοσταυρικό. Αν και δεν γνωρίζω το έργο του ή τις διδασκαλίες του, για να μπορώ να έχω άποψη, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα της Δώρας, η οποία φαίνεται να ταυτίζει τον εαυτό της, με το αρχέτυπο της Μεγάλης Μητέρας, ή της Μεγάλης Ιέρειας (Κάρτα ν. 2 στα Ταρώ).

www.eon.gr

Λίκνο και Απαρχή του 'Εργου μου είναι η Ελλάς,
Μητέρα του Πολιτισμού, Παρελθόντος και Μέλλοντος.
...διότι από εκεί έρχεται η Απολύτρωση. - ΔΩΡΑ

Γιε μου, Κόρη μου,

Γιατί σου έδωσα την ζωή, αν όχι για να συμπληρώσω την ζωή αυτών που δημιούργησα πριν από σένα; Γιατί σου έδωσα την δυνατότητα να βλέπεις και να ακούς, αν όχι για να συμπληρώσω την όραση και την ακοή των παιδιών μου, που γεννήθηκαν πριν από σένα;

Γιατί σου έδωσα τον λόγο, αν όχι για να τελειοποιήσω την έκφραση της επιθυμίας όλων αυτών που αποκαλούνται παιδιά μου;

Γιατί σου έδωσα το φως, αν επρόκειτο να το αποκρύψεις από τις ανήσυχες ψυχές, ανάμεσα στις οποίες σε τοποθέτησα;

Γιατί σου έδωσα την δύναμη της βεβαίωσης, αν όχι για να βεβαιώσεις την ισορροπία μεταξύ των ανθρώπων που σε περιβάλλουν;

Γιατί, Γιε μου, Κόρη μου, σε αγάπησα; Για να μισείς τους άλλους;

Γιατί έκανα να δονείται μέσα σου το συναίσθημα της ευτυχίας, αν όχι για να μπορείς να προσπαθείς να το σκορπίζεις γύρω σου;

Γιατί σου έδωσα την πρώτη μορφή, αν έπρεπε να την παραμορφώσεις κατά την επαφή σου με την ζωή;

Γιατί σου χορήγησα την ιδέα, αν δεν επρόκειτο να την κάνεις να καρποφορήσει;

Γιε μου, Κόρη μου,

εσείς είστε τα άτομα που, ένα προς ένα, ξεφεύγετε από μένα και έρχεστε πάνω στη Γη για να ξαναδώσετε μορφή στην ζωή μου, δια του συνόλου σας και της αρμονίας σας.

Γιατί, λοιπόν, αυτή η σύγχυση; Γιατί, λοιπόν, αυτή η άγνοια που δηλώνετε οι μεν προς τους δε, αφού είστε όλοι ένα και προέρχεστε από εμένα;

Όχι μόνο είμαι η Μητέρα σας, αλλά είμαι εσείς οι ίδιοι!
Όχι μόνο είστε Γιοι μου και Κόρες μου, αλλά είστε εγώ η ίδια!

Τα πάντα μέσα μου είναι αρμονία, τα πάντα μέσα μου είναι αγάπη, τα πάντα μέσα μου είναι ηρεμία και τίποτε δεν έρχεται να εμποδίσει την κανονική ροή, την ήρεμη ροή της αιώνιας ζωής μου.

Γιατί, λοιπόν, ανάμεσά σας, αφού εσείς είστε εγώ η ίδια, ξεσπά η διαμάχη και δεσπόζει η οργή; Το μίσος αντικαθιστά την αγάπη, η δύναμη υπερτερεί της ιδέας και την αρνείται, και μερικές φορές ο θάνατος εμφανίζεται ως μια κηλίδα στο σύνολό σας, μέσα στην Ανθρωπότητά σας, που είναι το επί της γης σώμα μου.

Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί δεν θέλετε διόλου να κάνετε στους άλλους αυτό που εγώ έκανα για σας.

Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί δεν θέλετε διόλου να δώσετε στους άλλους αυτό που εγώ σας έδωσα.

Τυφλοί που είστε! Αυτό που αρνείστε στους άλλους, το αρνείστε στον ίδιο σας τον εαυτό, και αυτό από το οποίο στερείτε τους άλλους, το στερείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό!

Κρατάτε την Ελπίδα, κρατάτε την Πίστη για τον εαυτό σας, δίχως να θέλετε να την μεταδώσετε στους άλλους· γι’ αυτό και ασφυκτιάτε και πεθαίνετε από αυτό!

Γιε μου, Κόρη μου, όταν οι φονιάδες της ζωής μου έρχονται να υπονομεύσουν την δική σας, απομακρυνθείτε, δημιουργώντας κενό γύρω από αυτούς, γιατί τούτοι εδώ έχουν επινοήσει μια λέξη που αποκαλείται «το Συμφέρον», προκειμένου να καλύψουν τα εγκλήματά τους και να τα μεταμφιέσουν με την ηθική.

Το Συμφέρον καθίσταται το πρόσχημα της διχόνοιας, το Συμφέρον καθίσταται το αίτιο του πολέμου, το Συμφέρον εξαγιάζει τους στόχους του εγωισμού και της άρνησης, το Συμφέρον είναι αυτός ο απεχθής δαίμονας που δημιουργήθηκε από την παρακμάζουσα νοοτροπία των ανθρώπων.

Το Συμφέρον είναι το μαστίγιο με το οποίο μαστιγώνετε τις σάρκες σας και το Συμφέρον είναι η ζωντανή και αιώνια μαρτυρία της έλλειψης αρμονίας.

Γιατί, τι σημαίνει συμφέρον, αφού είστε όλοι ένα Ή τι σημαίνει «εγώ» μέσα στη ζωή, όταν αυτό το «εγώ» αρνείται τον εαυτό του;

Το συμφέρον των μεν, δεν είναι καθόλου το συμφέρον των άλλων;

Και όταν δυο συμφέροντα αντιτίθενται, τούτο δεν είναι καθόλου μαρτυρία μιας δυσαρμονίας μέσα σας;

Ιδού, Γιε μου, Κόρη μου, η πλάνη με την οποία «τέρπεται» ο σημερινός άνθρωπος.

Εσύ, που είσαι ο Εκλεκτός μου, εσύ που με κατάλαβες, κάνε σ’ αυτούς εδώ αυτό που κάνω εγώ για σένα. Αυτό δε που θα είναι γι’ αυτούς ευεργέτημα, αυτό για σένα θα είναι Ελεημοσύνη!

Και όταν η Ελεημοσύνη βασιλέψει πάνω σ’ αυτήν την Γη, τα πανίσχυρα ρεύματα Ελπίδας και Πίστης, που εκχέονται από την μητρική μου αγκάλη, θα επιστρέψουν σε μένα ακόμα δυνατότερα μέσα από την δράση της δικής σας Ελεημοσύνης· και τότε εγώ θα ζήσω μέσα σας, όπως εσείς ζείτε μέσα μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2007, 17:42:32 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/