Μέσα σε έναν ιστότοπο γεμάτο απάτες τύπου ~πλήρωσε για να μάθεις την ΑΛΉΘΕΙΑ~ βρήκα αυτό το διαμάντι!!
Φυσικά, από μια πρώτη ανάγνωση που έκανα, υπάρχουν τυπικά που για όλα τα στραβά αυτού του πλανήτη κατηγορούν είτε τον Χριστιανισμό, είτε τους μασόνους είτε άλλα μυστηριώδη πλάσματα.
Εγώ αντίθετα είμαι άνθρωπος χωρίς τέτοιες παρωπίδες, άνθρωπος που δεν κρίνει ποτέ μαζικά ανθρώπους ή φιλοσοφικά συστήματα.
Άνθρωπος που δεν κρίνει και κατακρίνει προσβάλλοντας τις απόψεις των άλλων και ελπίζω και θέλω να συνομιλήσω μόνο με τέτοιους!!!
Καλώς σας βρήκα!!
Θα προσπαθήσω να συμμετέχω αφού ξεκοκαλίσω το Forum!!!
Καλωσόρισες αγαπητέ HolyMan....
Αρχή μας είναι - στην διαδικασία ανακάλυψης και αποκάλυψης της αλήθειας - να κρίνουμε και σε κάποιες περιπτώσεις να κατακρίνουμε πολλές φορές πολύ αυστηρά, όχι συνανθρώπους μας ως ατομικότητες, αλλά αποκλειστικά και μόνον τις θεωρίες που προάγουν και τις ιδεολογίες που στηρίζουν ή ακολουθούν. Το δικαίωμα βέβαια του να πιστεύει ο καθένας σε ότι νομίζει ορθό και επιθυμεί, είναι αναμφισβήτητο και αναφαίρετο και φυσικά θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας να το προστατεύσουμε, εναντιούμενοι σε κάθε πρόσωπο ή φορέα που το καταστρατηγεί.
Η ιστορία μας έχει δείξει ότι, φιλοσοφικά συστήματα ή ιδεολογίες - όπως π.χ. ο Νατσισμός - μπορούν να καταστούν η χειρότερη μάστιγα για την ανθρωπότητα αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως. Απέναντι λοιπόν σε κάθε μισάνθρωπη και μισαλλόδοξη ιδεολογία, όπως και σε κάθε σύστημα που ραδιουργεί ενάντια στα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου και κύρια στην ελευθερία του, είμαστε όχι απλά απέναντι, αλλά στρατευμένοι πολέμιοι.
Πρόθεση μας πάντοτε είναι η ανεμπόδιστη παρουσίαση των θέσεων, απόψεων, γνώμης, δοξασίας, πεποίθησης κλπ από τον κάθε έναν, προσπαθώντας στον διάλογο που αποβαίνει κάποιες φορές αντιπαράθεση, να μην προσβάλλεται το υποκείμενο, αλλά στόχος να γίνονται αποκλειστικά και μόνον τα όσα παραθέτει, πάντοτε με γνώμονα την λογική και την επιστημονικά εκφρασμένη επιχειρηματολογία.
Δεν δεχόμαστε το λεχθέν, "μην κρίνετε για να μην κριθείτε", αλλά απεναντίας θεωρούμε ότι η κριτική είναι η Αλχημική διεργασία μέσα στον άμβυκα του διαλόγου για να φανεί ως χρυσός η καθαρή αλήθεια και επιζητούμε την κριτική στα όσα πράττουμε ή υποστηρίζουμε, για να διορθώσουμε τα λάθη που ενδέχεται υποπίπτουμε....