ΧΜΜΜ....! δεν μπορω , όχι δεν θελω...να ΝΕΥΡΙΑΣΩ....αστο τωρα....γελα--γελα....
------------- περιμενω, περιμενω....να δω ποτε θα τελειώσεις ....ουφο....
---ελα, ενταξει....σ"ακουω.....πες μου... με συγχωρεις....πεςμου...............πες
λοιπον, για να μην το κανουμε ζωολογικο κηπο.....ακου....και το σκασμο μη με διακοψεις....ΕΜΕΙς....ΟΛΟΙ....
Ως ανθρωποι, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ....στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ Α Π Ο Ψ Ε Ω Ν .....ετσι είναι
δυσκολο .....να γινει Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ στην ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΘΕΣΗ...... κανεις δεν σκεφθηκε....ΠΟΤΕ...ότι όλα μα όλα
τα ΔΟΓΜΑΤΑ.....είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.... του ψυχισμού της ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ... και όχι μονο αυτό....ΑΛΛΑ....
ουτε ότι το ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.....ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ....ΟΥΤΕ....ότι το ΠΝΕΥΜΑ ...
ΕΙΝΑΙ Ε Κ Φ Ρ Α Σ Η .....ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ..... δυστυχως η....ευτυχως όχι.....ετσι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....
ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗ ΜΕΣΩ ΤΗς ΣΥΝΕΙΔΗΣΗς......γιαυτο.....και οι ΑΤΟΜΙΚΕς ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ......
Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ο Π Ο Ι Η Μ Ε Ν Ε Σ ......
--- στοπ.....φερε ένα τσιγαρο.....με εξάντλησες....
π.χ......οποια ΨΥΧΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ....πως θα εκφραστεί....ΑΝ ΔΕΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ....ε, πως...
δηλ....παρε την ΜΝΗΜΗ....ως ας πουμε λειτουργια....της....παρτη....τι με κοιτας...ρε, ε, τι με κοιτας...
σε ταπωσα..... γιατι δε χαχανίζεις....τωρα.....ελα χαχανισε....
----τωρα, που το λες.....ναι....ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ.....ότι οποια ΙΔΕΑ....ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ της ξεροκεφαλας μου...
ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ.........ολες τις άλλες....μερικως....θαλεγα.....οι ΕΜΠΕΙΡΙΕς Όμως.....τις ΒΛΕΠΩ να στέκονται εκει....
στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ......παω στην πορτα....η στο παραθυρο....νατες....τις βλεπω....ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....
ΤΑ ΜΠΑΤΖΟΥΡΙΑ.....ΔΕΝ τις βλεπω.....ΑΚΟΥΩ....μπορει.... ΟΙ ΙΔΕΕς....Όμως......Όμως.....Ε, τι θες τωρα....
κατσε, ρε,......μιλας για συγκατοικιση ....αν αφήσω ανοιχτα.....ειδαλως....σε τρωει....η Μ Ο Ν Α Ξ Ι Α .....
ΡΕ, μπας και εισαι μασόνος.....ε, ΑΥΤΟΙ....κανουν κατι τετοια....μπας.....
ΤΙ μασόνος.....και τριχες κατσαρες ρε,......σε ειπα εγω.....ινδη.....αει σιχτιρ.....ουφο....
----αν με ξαναπεις ινδη.....
σσστ.........ακου.....ετσι....Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ......είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....ΤΗς ....
ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.....απαιτείται .....νομιζω....όχι ρε, εναντια....όχι...
---καλα, πουσε ρε boyst....πουσε ρε χουμπερτ.....το αγοριμου....σας ταπωσε....
σσστ......πιο σιγα.....ρε, πιο σιγα......δηλ.....δεν εχουμε ΕΙΣΡΟΗ μονο από τις ΑΙΣΘΗΣΕΙς....καταλαβες...
----Ειμαι.....πολύ περιφανη.....για σενα....ναι περι φανη.....δε μου λες....κανα φραγκο θα βγαλουμε.....η....
δε τσιμπαω.....παρε τα καλαμιασου.....σ"αλλη παραλια.....σ"αλλη....
αυτό που ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΕΙΝΑΙ.....Η ψυχη.....είναι το μεγαλυτερο ΘΑΥΜΑ...
ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟς.....ΚΑΙ ΕΜΕΙς Ως ΗΛΙΘΙΟΙ....ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΕΝΟΙ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ
ΓΝΩΣΗ.....ΤΗΝ Α Γ Ν Ο Ο Υ Μ Ε ......ΦΘΑΝΩΝΤΑΣ.....ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ....
και παψε....να ζητας λαλα....γιατι....θα σε γειωσω....και θα υποφερεις....
πεντε ευρω την ημερα.....μου στοιχίζεις....μίνιμουμ....ουφο....αντε...
----καλα μου μουλεγε....η γιαγια μου....-παρε μεγαλυτερο σου κοριτσι μου....ναναι φτιαγμένος...
οι νεοι....είναι αμυαλοι και τεμπέληδες.....
εχω, ρε έναν θειο....τσοπανη.....ΕΙΣΑΙ....
--αις το διαλο και στειλε μας.....και ένα καρτ-ποσταλ.....ετσι, να δουμε....το αγνωστο να ζηλεψουμε.....
ΑΑΑ!!!
----- αξι και ξερο....σου....
λοιπον......ακου τον πρωτοκλασατο καθηγητη....ΤΟ ακατεργαστο ως γνωση....που στεκει στο
κατωφλι.....της συνειδησης.....ΔΕΙΧΝΕΙ....ότι η ψυχη....ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ....με την
ωραια συνειδηση.....ετσι ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε προσεκτικοι......πουπας καραβακι....που πας....
φαντασου.......ασυνείδητες ΠΡΑΞΕΙς....της ΘΕΛΗΣΗς.....εδώ ταιριαζει.....το ....
αρμεγε λαγους και κουρευε χαιλωνες.....για ποια ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ πουμε...
και για ποια.....Ε Π Ι Λ Ο Γ Η ....ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.....τιποτα παραπανω....μετα....μου λες....
παμε μασόνους.....ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ.....ληγμένα....!
-----δηλαδή, η ΙΔΕΑ.....του ΕΘΝΙΚΟΣΩΤΗΡΑ είναι στο κατωφλι....η....εχει μπει ΜΕΣΑ....ε,...
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ.....τι μεσα....και εξω....ρε,....ΕΣΥ....ΥΠΑΚΟΥΣ....εν -δυο, εν-δυο...
-----τη βαψαμε....και τοτε τι γινετε....
φτου, κλωτσες ρε, κλωτσες....ποδια δεν εχεις....τρομαρα σου...
---καλα μουλεγε, η μανουλα μου.....μην ΑΝΟΙΓΕΙς....σ"οποιον χτυπα.....ΡΩΤΑ...πρωτα....
καλε, ποιος ΕΙΝΑΙ......ευγενεια, πανω απ" όλα.....ΕΥΓΕΝΕΙΑ....και μετα....
αρα, από εδώ ......τωρα ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ξεκιναει....τις ει....του στρατου....ΤΙς ΕΙ....!
ωραια.....και αμα σου πει ο ΜΑΝΩΛΗΣ....ΕΣΥ....τι θα κανεις.....
----ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΨΩ......δεν ξερω κανα ΜΑΝΩΛΗ.....χεστηκα....
ΣΗΚΩ....παμε μας πηραν ΕΙΔΗΣΗ....