Αγαπητή try και αγαπητέ κανένα,
η θεραπευτική διαδικασία στην ολοκληρωμένη της μορφή, είναι ένας καταλύτης μετάβασης της ανθρώπινης συνείδησης από το χάος στην τάξη, από την σκλαβιά στην ελευθερία, από την σκοτάδι στο Φως, από την άγνοια στην κατανόηση. Όταν ασκούμε θεραπευτική χρειάζεται να λαμβάνουμε υπόψη μας όλα τα επίπεδα του ανθρώπου, φυσικό επίπεδο, συναισθηματικό, διανοητικό, ψυχικό και πνευματικό.
Η ολοκληρωμένη θεραπευτική εξαρτάται από τις πληροφορίες που έχουμε μαζέψει από διάφορους χώρους, συν τον προσωπικό μας πειραματισμό και την διατριβή είτε μέσα από προσωπικά μας βιώματα είτε μέσα από εμπειρίες συνανθρώπων μας.
Το Amorc επειδή διαπραγματεύεται την εξέλιξη της συνείδησης είναι φυσικό να περιλαμβάνει την ψυχική θεραπευτική, μια και για να εξελιχθεί η συνείδηση χρειάζεται να απεγκλωβιστεί από όλα τα ψυχολογικά μας συμπλέγματα, ανασφάλειες και φοβίες.
Διαπραγματεύεται τεχνικές ενεργειακής ισορροπίας του σώματος αλλά και ψυχικής (αστρικής) προβολής απλών κλασικών οραματισμών, όπου οραματιζόμαστε κάποιον μέσα σε φως να σφύζει από υγεία, σε συνδυασμό με ενεργοποίηση κοσμικών δυνάμεων με στόχο την μέγιστη αποτελεσματικότητα της θεραπείας.
Προσωπικά έχω δημιουργήσει το δικό μου σύστημα θεραπευτικής, το οποίο είναι εξελισσόμενο, και είναι ένας συνδυασμός από διάφορους χώρους ή δρόμους που έχω συναντήσει, συν διάφορα προσωπικά βιώματα και πειράματα.
Είναι δύσκολο να περιγράψουμε επακριβώς τι χρειάζεται για κάθε περίπτωση. Οι περιπτώσεις ψυχικής ασθένειας, και ψυχολογικού μπλοκαρίσματος διαφέρουν στον κάθε άνθρωπο, και επι των πλείστων χρειάζεται πολύ βαθιά κατανόηση και διάγνωση έτσι ώστε να προσεγγιστεί το πρόβλημα στο πολύ βάθος του.
Ο ψυχικά εξελιγμένος άνθρωπος καταλήγει να γίνει ένα μέντιουμ, με μία δυνατή διανόηση και κατανόηση έτσι ώστε να μπορεί να διαχειριστεί την ψυχική του δύναμη και να μην τον συντρίψει.
Στα αρχικά στάδια όταν ο άνθρωπος προσπαθεί να κολυμπήσει μέσα στα αστρικά πεδία, απλά οραματίζεται και φαντασιώνεται, σιγά σιγά καθώς κατανοεί, διακρίνει πότε απλά φαντασιώνεται και πότε πραγματικά βλέπει, επιδρά, ή επικοινωνεί ψυχικά...
Με τις καλύτερες ευχές για Βαθιά Γαλήνη