Αποστολέας Θέμα: Ποιός είσαι?  (Αναγνώστηκε 11590 φορές)

Avaris

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
Ποιός είσαι?
« στις: Αυγούστου 09, 2007, 13:44:05 »

".....Ποιός είσαι πραγματικά?....."

Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
Απ: Ποιός είσαι?
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 11, 2007, 22:07:22 »

".....Εσύ ο γνωστός ή άγνωστος χρήστης....."

Ποιός είσαι?

Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι τρελλός?

Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι φονιάς?

Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι παιδεραστής?

Είσαι σίγουρος ότι δεν καταπατάς κάθε μέρα τα συναισθήματα των γύρω σου?

Και τι κάνεις γι' αυτό?

Μπορείς να απαντήσεις στον εαυτό σου?

".....Ποιός είσαι στ' αλήθεια...?"

Avaris
Veritas Vos Velirabit

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 12, 2007, 05:21:49 »
Ο κάθε άνθρωπος είναι ένα Τίποτα αλλά και τα Πάντα ταυτόχρονα...
Περικλύει μέσα του την 'Αβυσσο, και το 'Απειρο...
περικλύει... όλες τις πιθανότητες για ζωή ή για θάνατο,
για καταστροφή, ή για δημιουργία...
για αποστροφή ή για έλξη...
για αντιπαλότητα ή για συνεργασία...

Και κάθε στιγμή, κάθε ώρα που περνάει...
Είμαστε οι Επιλογές μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2007, 05:24:08 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Κανένας

• Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2007, 10:30:10 »
Ποιός είσαι πραγματικά?
Στον εσωτερισμό αυτό προσπαθούμε να ανακαλύψουμε.
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2007, 00:45:37 »
καθε ενας ειναι διαστρικος " καταγωγη μη υλικη με την εννοια της αισθησης
της ορασης "ο νους εργαζεται-εποικινωνει μεσω του εγκεφαλου.
οι αισθησεις τροφοδοτουνεμεις επεξεργαζομαστε-παρασηρομαστε.
χρονικο εμπειριων-μας αυξανουν την γνωση του πεδιου.
πραγματικη αισθηση-ξευδαισθηση θανατου πλαναται.
Φοβος μη πραγματικης υπαρξης κατακληζει ΕΜΑΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

efthymios

• ΑΜΡΑ - Μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 10:24:45 »

...(Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι τρελός? Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι φονιάς?
Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι παιδεραστής? Είσαι σίγουρος ότι δεν καταπατάς κάθε μέρα τα συναισθήματα των γύρω σου? Και τι κάνεις γι' αυτό? Μπορείς να απαντήσεις στον εαυτό σου?
".....Ποιος είσαι στ' αλήθεια...?")...
 φίλε -λη... Avaris ... όσο και αν προσπαθώ να μην απαντώ σε διάφορα σχόλια, αυτή τη φορά δεν άντεξα!... μου ξεσήκωσες το θηρίο μέσα μου,  αλίμονο φίλε – λη μου αν δεν είμαι σίγουρος για τα πιο ΑΠΛΑ δικαιώματα του συνάνθρωπου, αλίμονο να σκέφτομαι να γίνω φονιάς, παιδεραστής....να καταπατώ τα συναισθήματα των γύρω μου..... η βία από όπου και αν προέρχεται και για όπιον σκοπό θα φέρει βία, (θυμήσου τον Γκάντι!), ...από αυτή την μικρή χώρα που λέγετε Ελλάδα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, (1ος νόμος του Συντάγματος) ''εκεί που ξεκινά το δικό σου δικαίωμα ΣΤΑΜΑΤΑ το δικό μου''!!! ... και μη φέρνεις παράδειγμα τους σημερινούς πολιτικούς που δεν τηρούν τους νόμους, ΕΜΕΙΣ είμαστε ο νόμος...ο απλός άνθρωπος!!! και κατά την ταπεινή μου γνώμη το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο, είναι να ΠΑΙΞΕΙΣ με τα συναισθήματα του!!! καλέ μου φίλε – λη ας δώσουμε απλόχερα αγάπη και συμπόνια για τον άνθρωπο γύρο μας...χωρείς δάφνες, φώτα, μεγάλα λόγια και κόκκινα χαλιά...στο χέρι μας είναι να σταματήσουμε το δάκρυ, την πείνα, τον πόλεμο, τον πόνο (σωματικό και ψυχικό), το μίσος, την διχόνοια, την ζήλια, ... ΑΠΛΑ να έχουμε μέσα μας την ακακία!!!... πάρε το σπαθί της αγάπης και γίνε μαχητής του φωτός...και όταν βάζεις το κεφάλι σου στο μαξιλάρι το βράδυ, νιώσε το μεγαλείο της καλοσύνης σου για τον συνάνθρωπο... να θυμάσαι ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι!!!... ότι και αν κάνει το κακό.... το καλώ θα κυριαρχήσει κάποτε!!!!!!!!!!!! :)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 11:01:34 »

AΓΑΠΗΤΕ,,,,AGGELE....ΣΕ  ΧΑΙΡΩ,,,,

ΕΠΕΤΡΕΨΕ   ΜΟΥ   ΟΜΩΣ.....ΝΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ....

ΥΠΑΡΧΕΙ,   ΚΑΙ   Ο   ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.....παντα   υπηρχε...

δηλ.   αυτος/τη.....που   χαμογελα....αλλα....ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ   ΚΑΤΙ   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.....

με   αγαπη.....
                                                                                          ως   ΦΛΟΓΑ...

giannis9

• ΑΜΡΑ - Μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 11:10:27 »

.. ΕΜΕΙΣ είμαστε ο νόμος...ο απλός άνθρωπος!!! και κατά την ταπεινή μου γνώμη το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο, είναι να ΠΑΙΞΕΙΣ με τα συναισθήματα του!!!
Συγνωμη που παρεμβαινω και περνω το θαρος να απαντησω σε κατι που δεν με αφορα
1.προσωπικα δεν ειδα ειναι να ονομαζετε κανεις με το νικ του οποτε γιατι να ξεσηκωσεις το θηριο μεσα σου?  ::) ::)
2. Εμεις δεν ειμαστε ο νομος και ουτε θα μπορουσαμε ποτε να ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλα εφαρμοζουμε τους νομους συμφωνα με πολλους παραγοντες.Μπορει να νομοθετουμε , μπορει να βαζουμε καποιους να εφαρμοζουν τον νομο,αλλα δεν ειμαστε ο νομος!!!(αυτο που γραφεις μου θυμιζει λιγο Alister Crowley we are the law κτλ )

Ευχαριστω αδελφικα Γιαννης
Να γνωρίζεις το σωστό και να πράτεις το καλό,γιατί το καλό δεν ειναι πάντα και το σωστό.

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 11:27:00 »

επετρεψε  μου....να  συμφωνησω....αγαπητε   giannis....

ΠΡΑΓΜΑΤΙ....ΤΟ   ΣΧΟΛΙΟ  ΣΟΥ   ΕΙΝΑΙ   Ε Υ Σ Τ Ο Χ Ο ...

αλλα....ο/η   aggelos....ητο   ενθουσιωδης....

ας  προσεχουμε....ολοι  μας..

το   ΒΛΑΚΩΔΕς   Κακο...

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 14:19:43 »
Αδελφοί μου,

συμφωνώντας με τον αδελφό aggelo,

ΕΜΕΙΣ είμαστε ο νόμος...ο απλός άνθρωπος!!!

όντως σε κάθε ανθρώπινο Ον, ενυπάρχει η Θεότητα, ή η Χριστική Συνείδηση,  

ΕΠΕΤΡΕΨΕ   ΜΟΥ   ΟΜΩΣ.....ΝΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ....

ΥΠΑΡΧΕΙ,   ΚΑΙ   Ο   ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.....παντα   υπηρχε...

αλλά ταυτόχρονα συνυπάρχει και το θηρίο...

Εγώ είμαι ο Χριστός, εγώ είμαι ο Αντίχριστος, Εγώ είμαι ο Ανθρωπος!

'Οταν κατανοήσουμε αυτή την τραγική επικίνδυνη πραγματικότητα, την οποία βιώνουμε ως παιδιά της Θεότητας, ως παιδιά της Δημιουργίας, θα δούμε πόσο λεπτή είναι η γραμμή, που μπορεί να μας φέρει στην απέναντι όχθη...

Στον ψεύτικο παράδεισο της Αγέλης, ο 'Ανθρωπος προστατεύεται από τη μη πληροφόρηση, την αφέλεια, και την αγνωμοσύνη.

'Οταν όμως έρθει η τυχερή μέρα και πεταχτεί εκτός "Παραδείσου", εκτός Αγέλης, και ξεκινήσει με τον τρουβά και το παγούρι του, ως μοναχικός καβαλάρης να βρει το ΦΩΣ, τότε πολλοί οι κίνδυνοι και τα θεριά, που χρειάζεται να αντιμετωπίσει στο δρόμο του, και πρώτα από όλα, το δικό του Θεριό, που θα δυναμώνει, ταυτόχρονα με τη Συνείδηση του, καθώς θα κατανοείται η Αδικία, η Απάτη, η Απανθρωπιά, η Ασυνειδησία, των υπόλοιπων συνανθρώπων του, που βρίσκονται ακόμα εν' ύπνο, στην προστασία της Αγέλης.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 30, 2011, 14:44:58 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

giannis9

• ΑΜΡΑ - Μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 15:17:46 »
όντως σε κάθε ανθρώπινο Ον, ενυπάρχει η Θεότητα, ή η Χριστική Συνείδηση, 

Αγαπητη Αδελφη Rose
θα συμφωνησω οτι ενυπαρχει σε καθε ανθρωπινο Ον η Θεοτητα αλλα οπως τα εχω βιωσει και τα εχω μελετησει θα ελεγα οτι ενυπαρχει μεσα σε καθε ΟΝ της πλασης. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαστε εμεις ο νομος και οχι μερος του νομου.
Σιγουρα ομως υπαρχει και η αρνητικη οψη μεσα μεσα μας και γινετε ο πολεμος μεσα μας. Παρατηρω οτι απο τα εκφραζομενα και του Αγγελου (προς θεου δεν εχω τιποτα μαζι του ,οτι λεω στα πλαισια του διαολογου πρωσπαθωντας να κατανοησω πραγματα) ξυπνησε το θηριο μεσα του. Εχω ακουσει παμπολες φορες απο διαφορους ανθρωπους "του πνευματος" να επικαλουντε κατι τετοιο (ειναι ενα εγω μου,μιλαει η λουσιφερικη μου ολευρα κτλ) για διαφορους λογους. Η απορια μου ειναι η εξης οταν φτανεις σε ενα τετοιο σημειο δεν πρεπει να το ελενξεις? να μην μιλησει η αλλη πλευρα σου? ποιο το νοημα να αναγνωριζεις οτι μιλαει η αλλη πλευρα σου και ριχνεις το φταιξιμο εκει ? Πρωσπαθω να κατανοησω περισσοτερο τον ανθρωπο περισσοτερο και για αυτο αρπαξα αυτην την ευκαιρια για προβληματισμο. Ερωτηση δευτερη. Αν γινει ενας πολεμος ποιο νομο θα ακουσεις? της καρδιας? του εγω ? του θεου? θα κανεις πολεμο ?θα γινεις ενας δολοφονος? ποσες φορες δεν εχουμε πει πανω στα νευρα μας θα σε σκοτωσω?  Ποσοι εχουν κανει φονο ειτε απο αμυνα ειτε εν βρασμο ψυχης ?
νομιζω κατανοω τι θελει να πει εδω ο Αδελφος Avaris
".....Εσύ ο γνωστός ή άγνωστος χρήστης....."

Ποιός είσαι?

Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι τρελλός?

Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι φονιάς?

Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι παιδεραστής?

Είσαι σίγουρος ότι δεν καταπατάς κάθε μέρα τα συναισθήματα των γύρω σου?

Και τι κάνεις γι' αυτό?

Μπορείς να απαντήσεις στον εαυτό σου?

".....Ποιός είσαι στ' αλήθεια...?"

νομιζω οτι θελει του πει αν ξερει πραγματικα ποιος ειναι μεσα του αν το εχει βρει.Γιατι  ολα τα παραπανω ηθελημενα η αθελα μας τα πρατουμε καθε μερα στην ζωη μας απλα απο ενα σημειο οντας συνειδητος εχεις κατανοησει και της δυο πλευρες σου και το κοιμιζεις το θηριο δεν το αφηνεις να σε ελενχει .Ακομα και απεναντι στην υπερτατη υβρη εισαι ηρεμος εισαι ηρεμος διαλογιζεσε στην κατασταση πριν πραξεις εν βρασμο πριν πεις οτιδηποτε γιατι τοτε δεν θα εισαι σε καλυτερη μοιρα απο αυτον που σε εχει τσιτωσει.
Μπορει να βγηκα εκτος να παρανοησα και θα ζητησω συγνωμη εκ τον προτερων. Ενας γνωστος μου καποτε μου ειχε πει μεσα εχουμε και τον δολοφονο , και τον παιδαρεστη και τον βιαστη ειμαστε ολα Απλα πρεπει να επιλεξοπυμε τι θελουμε να ειμαστε......
Ευχαριστω και παλι
Να γνωρίζεις το σωστό και να πράτεις το καλό,γιατί το καλό δεν ειναι πάντα και το σωστό.

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 16:31:26 »

.........Ένας γνωστος μου καποτε μου ειχε πει, μεσα εχουμε και τον δολοφονο , και τον παιδαρεστη και τον βιαστη, ειμαστε ολα Απλα πρεπει να επιλεξουμε τι θελουμε να ειμαστε......

.......Και είχε απόλυτο δίκαιο....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 23:31:19 »
θα συμφωνησω οτι ενυπαρχει σε καθε ανθρωπινο Ον η Θεοτητα αλλα οπως τα εχω βιωσει και τα εχω μελετησει θα ελεγα οτι ενυπαρχει μεσα σε καθε ΟΝ της πλασης. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαστε εμεις ο νομος και οχι μερος του νομου.

Αγαπητέ Γιάννη,

ο Ροδοσταυρισμός είναι Πανθεϊσμός.  Εν το Παν, και εν΄τω παντί των Εν, που σημαίνει στα Πάντα ενυπάρχει η Θεϊκή Ουσία. 

'Ομως, μόνο ο άνθρωπος, από όλο το ζωϊκό βασίλειο, έχει την δυνατότητα να εκφράσει τον Θείο Λόγο, ή Νόμο, διότι έχει Συνείδηση.

Ο 'Ανθρωπος ως διπλή υπόσταση, και πνευματική και υλική, λειτουργεί και ως δημιούργημα (υποκείμενος στο Νόμο), αλλά και ως Νομοθέτης.

Ο 'Ανθρωπος είναι στην ουσία και μέσα στο Μάτριξ, ή κοσμική μηχανή, υποκείμενος στην μηχανιστική νομοτέλεια του, αλλά και ταυτόχρονα απ' έξω, ως ρυθμιστής και χειριστής της συμπαντικής μηχανής. 'Ετσι λειτουργεί και ως Παρατηρητής και ως παρατηρούμενο.