Αποστολέας Θέμα: Βασούλα Ρυντέν  (Αναγνώστηκε 27793 φορές)

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
Απ: Βασούλα Ρυντέν
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 23:36:49 »
αμην.... :D :D :D
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 23:51:55 »
ΣΗΜ. Όλο  αυτό  το  βρήκα μαζί  με πολλά  άλλα στους κάδους, που βρίσκω τροφή  καθημερινά.
Επειδή τα οράματα πληθαίνουν, αγόρασα το λάπτοπ,  για να  πω, οράματά  μου στους ανθρώπους.
Καλή  μου,  «Δ» φόρα  καινούργια  παπούτσια  σου λεει ο τυφλός..  άγγελος,  άνθρωπος.

Αγαπητέ 'Αγγελε,

είναι λυπηρό, να φτάνουν σήμερα άνθρωποι, και μάλιστα 'Ελληνες, με μία Αρχαία προϊστορία Σοφίας και Γνώσης, να βρίσκουν τροφή, και φυσική και πνευματική, στους κάδους, αλλά δυστυχώς πληρώνουμε τα λάθη μας.

Βρισκόμαστε πλέον εκτός Παραδείσου, εκτός Βολέματος, Ξεβολευτήκαμε, και η Φύση απαιτεί, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, απέναντι στην Κοινωνία μας, ως Ενήλικες, και να σταματήσουμε ως βρέφη, τον παλιμπαιδισμό.

Τα Οράματα είναι απλά, και κάποτε πρέπει να τα κάνουμε πράξη.  ΕΜΕΙΣ να σώσουμε τον εαυτό μας, ΕΜΕΙΣ να σώσουμε την Κοινωνία μας. Τίποτα άλλο.

το  βρήκα μαζί  με πολλά  άλλα στους κάδους, που βρίσκω τροφή καθημερινά.
Επειδή τα οράματα πληθαίνουν, αγόρασα το λάπτοπ

Κρίση, τρώμε από τους κάδους, αλλά αγοράζουμε λαπτοπ?...   :D :D
Μάλλον 'Αγγελε δεν μας τα λες καλά...

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 23, 2011, 08:58:19 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 00:22:26 »
Κι ο Χριστός (ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ Μ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΌ...) ;D δεν τους θεράπευε όλους παρά μόνο όσους ο Πατέρας του ,του έδεινε την Άνωθεν εντολή.....άρα...έχουμε.
Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΟΣΟΥς ΤΗς ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑς ΤΗς ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟς ΠΕΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕς ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗς ...ΑΡΑ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΕΙΑ ΧΑΖΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΣΥΝΕΧΩς ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ...ΧΜ..ΑΝΤΡΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ???¨να κάνουν ο,τι τους λέει η μάνα τους κι ο πατέρας τους...  :P!! ;D

Πέστα πέστα...  :D :D :D
Τι να πεις, εδώ φτάσαμε να γίνουμε Γερμανικό Προτεκτοράτο, και ακόμα να καταλάβουμε το παραμύθι του Γεσουχά. Λες και δεν γίνονται Θεραπείες χωρίς Γεσουχά.

Και το Chi Qong1 για παράδειγμα, πως δουλεύει χωρίς Γεσουχά?

1 http://www.youtube.com/watch?v=MD032QVYvKE&feature=related
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 23, 2011, 00:29:29 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

άγγελος

• Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 18:27:58 »

Ο  Άνθρωπος της ελεύθερης  πορείας  δηλαδή ο Άνθρωπος της έρευνας και  της αναζήτησης  οδεύει  εν  αρμονία  Ψυχής,  Σώματος  και  Πνεύματος.

Οι  Άξιοι  κατακτητές  της Γνώσης  και  οι επάξιοι  ιδιοκτήτες  της  Πνευματικής  Νόησης  δηλαδή  οι  Πνευματικοί  Στρατιώτες  θα μετάσχουν  στον  αγώνα.

Ο Πνευματικός  αθλητής  θα αγωνισθεί με  τα  Πνευματικά  του  προσόντα.

ΤΟ  Πνεύμα θα κυριαρχήσει  εξουσιαστικά  κι  ολοκληρωτικά  επί  της  ύλης  διότι αυτή  είναι η  Συμπαντική  απαίτηση.

Όλοι  οι ερευνητές  και  εραστές της Γνώσης  θα  γνωρίσουν το  Θεϊκό  Όραμα.

Εκείνοι  που  βρίσκονται στο στάδιο της Νόησης  θα συλαμβάνουν  μυνήματα και  θα  τα  αφομοιώνουν  με  αυτοέρευνα.

Αυτοί  εγγράφονται  ή  πρόκειται  να εγγραφούν στο Βιβλίο της  Μητέρας  Ζωής.

Σημ.  Αναλυτικά  θα αναφερθώ  στο  πιστεύω  μου  που  είναι  ίδιο  με  το δικό  σας.
Χαριτολογώντας,  εργάσθηκα  για  το  λάπτοπ,  με  Άνωθεν οδηγία  το πήρα,  για  να  σας  στέλνω   απάντηση.
Αυτό  όλο, το έλαβα  Οραματικά  για  σας,  ο αδελφός  σας  άγγελος.

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 23:47:01 »
ΤΟ  Πνεύμα θα κυριαρχήσει  εξουσιαστικά  κι  ολοκληρωτικά  επί  της  ύλης  διότι αυτή  είναι η  Συμπαντική  απαίτηση.

Αυτή είναι η φασιστική νοοτροπία του εβραιοχριστιανισμού... η Εξουσία, η Κυριαρχία...

Για παράδειγμα υπάρχει διαφορά αν λέγαμε...

Το Πνεύμα θα συνεργαστεί με την ύλη για την εφαρμογή της Θεότητας στην Καθημερινότητα, όπως καθοδηγούμαστε από μία Συμ-παν-τική Νοημοσύνη.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2011, 00:21:38 από Rose »

giannis9

• ΑΜΡΑ - Μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 00:21:39 »

Σημ.  Αναλυτικά  θα αναφερθώ  στο  πιστεύω  μου  που  είναι  ίδιο  με  το δικό  σας.
Χαριτολογώντας,  εργάσθηκα  για  το  λάπτοπ,  με  Άνωθεν οδηγία  το πήρα,  για  να  σας  στέλνω   απάντηση.

Ομολογω οτι με μπερδεψες για ποιο λογο να λαβεις μια τετοια απαντηση και να μας την δωσεις και απο την αλλη λες οτι το λες χαριτολογωντας.  ::) ::) Και το τριτο λες οτι τα πιστευω σου  ειναι τα ιδια με μας.... μου φενετε λιγο αντιφατικο ολο αυτο εκτος και αν παρανοω κατι εγω  ::) ::) ::)

Να γνωρίζεις το σωστό και να πράτεις το καλό,γιατί το καλό δεν ειναι πάντα και το σωστό.

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 00:24:47 »
Ομολογω οτι με μπερδεψες για ποιο λογο να λαβεις μια τετοια απαντηση και να μας την δωσεις και απο την αλλη λες οτι το λες χαριτολογωντας.  ::) ::) Και το τριτο λες οτι τα πιστευω σου  ειναι τα ιδια με μας.... μου φενετε λιγο αντιφατικο ολο αυτο εκτος και αν παρανοω κατι εγω  ::) ::) ::)

Αδελφέ μου,

πολύ σωστά διαβλέπεις την υποκρισία... Το "γιατί" είναι μια άλλη ιστορία...   :)

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 00:32:00 »

Ομολογω οτι με μπερδεψες για ποιο λογο να λαβεις μια τετοια απαντηση και να μας την δωσεις και απο την αλλη λες οτι το λες χαριτολογωντας.  ::) ::) Και το τριτο λες οτι τα πιστευω σου  ειναι τα ιδια με μας.... μου φενετε λιγο αντιφατικο ολο αυτο εκτος και αν παρανοω κατι εγω  ::) ::) ::)

Αστο Αδελφέ μου....άστο...ΔΕΝ παρανοείς κάτι εσύ...όλο το πακέτο παρανοϊκό είναι....μην το σκέφτεσαι πολύ διότι αν σκεφτόμαστε τα στ'αλήθεια σοβαρά,σκεφτόμαστε να αποκρυπτογραφήσουμε και τα αλλούτερα...θα τον ...κάψουμε τον σκληρό...κι εμείς οι ζηλωτές της τέχνης δεν έχουμε περιθώρια για άσκοπη η κακή χρήση φαιάς ...
Σε ασπάζομαι. :-*

(Να θέτεις αιθέριο λιβάνιου, στα 7 κέντρα σου κάθε νύχτα πριν κοιμηθείς.Ανακατεμένο με λίγο αμυγδαλέλαιο γιατί είναι καυστικό.Ανοίγει το μάτι,καθαρίζει τις ενέργειες και απεγκλωβίζει όλα τα κέντρα.)  ;)
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

giannis9

• ΑΜΡΑ - Μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 00:56:32 »
(Να θέτεις αιθέριο λιβάνιου, στα 7 κέντρα σου κάθε νύχτα πριν κοιμηθείς.Ανακατεμένο με λίγο αμυγδαλέλαιο γιατί είναι καυστικό.Ανοίγει το μάτι,καθαρίζει τις ενέργειες και απεγκλωβίζει όλα τα κέντρα.)  Wink

ευχαριστω για την συμβουλη θα το δοκιμασω και θα σου πω  :D :D

Να γνωρίζεις το σωστό και να πράτεις το καλό,γιατί το καλό δεν ειναι πάντα και το σωστό.