Αποστολέας Θέμα: Καλημέρα και καλές συζητήσεις!  (Αναγνώστηκε 4147 φορές)

ΡΥΣΙΒΩΜΟΣ

• Επισκέπτης
Καλημέρα και καλές συζητήσεις!
« στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 02:45:08 »
Να πω και εγώ με τη σειρά μου καλημέρα και είθε οι συζητήσεις μας να γκρεμίσουν τα τείχη της άγνοιας ώστε να καταφέρουμε να ποτίσουμε το δεντράκι της προόδου με γνώση για να καρποφορήσει τη σοφία. 

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
Απ: Καλημέρα και καλές συζητήσεις!
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 09:49:25 »
....και είθε οι συζητήσεις μας να γκρεμίσουν τα τείχη της άγνοιας....

Γένοιτο αδελφέ....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 13:51:38 »
Γένοιτο αδελφέ... Καλωσόρισες....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 23:37:06 »
Να πω και εγώ με τη σειρά μου καλημέρα και είθε οι συζητήσεις μας να γκρεμίσουν τα τείχη της άγνοιας ώστε να καταφέρουμε να ποτίσουμε το δεντράκι της προόδου με γνώση για να καρποφορήσει τη σοφία. 

Καλώς Ορισες κι από μένα Αδερφέ.Χαίρομε πολύ να βλέπω νέα μέλη και μάλιστα ευαισθητοποιημένα και ομόφωνα στις γραμμές και τα πιστεύω μας....από την πρώτη πρώτη τους δημοσίευση!!!
Είθε να συνεχίσουμε με τέτοιους ρυθμούς και είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε μια θάλασσα...από συναγωνιστές και αδερφούς για τους αγαθούς και υπέροχους σκοπούς μας. :)
ΓΕΝΟΙΤΟ.
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...