Αποστολέας Θέμα: Δημόσιοι υπάλληλοι, εχθροί του Ελληνικού Λαού?  (Αναγνώστηκε 5077 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Δημόσιοι υπάλληλοι, εχθροί του Ελληνικού Λαού?
« στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 01:46:57 »
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=418411

Πυρά Λοβέρδου κατά δημοσίων υπαλλήλων
Τους καταλόγισε ευθύνη για τα σημερινά αδιέξοδα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  07/09/2011, 20:43

Πολιτικό θέμα προκύπτει για την αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας κ. Αν. Λοβέρδου στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου επιτέθηκε ευθέως στους δημοσίους υπαλλήλους στους οποίους καταλόγισε την ευθύνη για τα σημερινά αδιέξοδα.

«Το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να «αποδομήσει» το ισχύον συνταγματικό πλαίσιο, καθώς υποστήριξε ότι «το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη ΄΄γραμμή Μαζινό΄΄ υπέρ της γραφειοκρατίας».

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το Ελληνικό Δημόσιο, εξαπατάται», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος, προκαλώντας έντονα ερωτηματικά μεταξύ των βουλευτών για τους λόγους που τον ώθησαν «να ρίξει λάδι στη φωτιά», μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των ραγδαίων διαρθρωτικών μέτρων της κυβέρνησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 15:03:00 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
Απ: Δημόσιοι υπάλληλοι, εχθροί του Ελληνικού Λαού?
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 01:51:03 »
http://www.inews.gr/180/me-tous-dimosious-ypallilous-kai-tin-aristera-ta-evale-o-andreas-loverdos.htm

[...]ο κ. Λοβέρδος το απέδωσε στη γραφειοκρατία, αφήνοντας αιχμές ακόμη και για το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας.

«Το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη γραμμή Μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά.«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές, χωρίς να νικήσει το ελληνικό Δημόσιο, εξαπατάται» συμπλήρωσε.«Θεωρώ εχθρούς τους γραφειοκράτες, είναι αντίπαλος και όχι σύμμαχος η γραφειοκρατία. Ξέρω τον εχθρό μου… Το 1.000.000 υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10.000.000, με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10.000.000 πληρώνουν το 1.000.000. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς…» είπε εν συνεχεία ο υπουργός, επιρρίπτοντας ευθύνες στους δημοσίους υπαλλήλους.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 15:03:27 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 01:54:23 »
http://dosepasa.wordpress.com/2011/09/17/bx426/

Σοφία Λαμπίκη

Εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων, που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».(από τον Τύπο)  Είμαι μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων. Υπηρετώ την Εκπαίδευση 12 χρόνια. Έχω αξιολογηθεί πολλάκις από τους μαθητές μου, τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους μου, τις τοπικές κοινωνίες, όπου δούλεψα, ως τουλάχιστον επαρκής. Δεν είναι δική μου ευθύνη που το Κράτος είναι ανίκανο, ως αμιγώς κομματικός μηχανισμός που είναι, να θέσει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και μάλιστα αδικούμαι απ΄ αυτήν τη πρακτική. Έζησα και δούλεψα 4 χρόνια στα Ψαρά που ο υπουργός αγνοεί κατά που πέφτουν.  Έχω δουλέψει πριν το Δημόσιο 16 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα όπου και σε όλες τις εργασίες που έκανα αξιολογήθηκα θετικά. Πληρώνω κανονικά τους φόρους μου 30 χρόνια, δεν χρηματοδοτήθηκα ως ΜΚΟ, δεν έλαβα κρατική επιδότηση κανενός τύπου όταν έρρεε το χρήμα, δεν πήρα δωράκι από υποβρύχιο ούτε αντάλλαξα λίμνη με τη Μονή Βατοπεδίου. Έχω εργαστεί σε ΟΛΕΣ τις δουλειές από που πέρασα ,εκτός ωραρίου και πέραν αμοιβής, όταν υπήρξε ανάγκη (στο Δημόσιο δεν είχα ούτε καν την ηθική επιβράβευση). Δεν έχω κάνει στη θητεία μου στο Δημόσιο ούτε μία ώρα αμειβόμενου ιδιαίτερου μαθήματος σε μαθητή. Μού έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες, 5 περικοπές οριζόντιου τύπου στις αμοιβές μου που ως εκπαιδευτικού είναι οι χαμηλότερες στο Δημόσιο και αυτή τη στιγμή είναι χαμηλότερες του αντίστοιχου συναδέλφου σε ιδιωτικό σχολείο. Λοιδορούμαι συστηματικά από ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο, ζουν πάμπλουτα και λένε ότι “δεν γουστάρουν να με πληρώνουν πια”. Ο μόνιμος χαρακτηρισμός που μου αποδίδεται είναι “κοπρίτης“. Με το νέο μισθολόγιο θα φτάσω στα όρια της εξαθλίωσης και με την εργασιακή εφεδρεία δεν μου επιτρέπεται καν να απολυθώ απευθείας, να πάρω την αποζημίωση μου καθώς και ό,τι έχω αποδώσει για το εφάπαξ μου και να φτιάξω μια δουλειά δική μου έξω, στην αγορά. Σήμερα ο Λοβέρδος συλλήβδην με έβαλε στους αποδιοπομπαίους τράγους που ευθύνονται για τα πάντα σ΄ αυτή τη χώρα.. Ο κος υπουργός δεν έχει αξιολογηθεί ποτέ στην Ελλάδα για το έργο το δικό του και των κυβερνήσεων του κόμματός του που διέλυσαν τη χώρα (παρακαλώ να μην μου φέρετε ως επιχείρημα ότι αξιολογείται δια της ανά τετραετίας ψήφου διότι θα καγχάσω) Κε υπουργέ είμαι σίγουρη ότι εάν τα μέλη των κυβερνήσεων σας έδιναν στον ΑΣΕΠ η πλειονότης ούτε κλητήρες δεν θα διοριζόσασταν. Όμως , 20 μήνες τώρα, σας αξιολογεί η τρόικα, ο δικός σας ΑΣΕΠ, και σας έχει αξιολογήσει ως άχρηστους αλλά σας διατηρεί στην εξουσία ως βολικούς και ταπεινούς υπαλλήλους. Αγαπητέ υπουργέ που πάσχετε από σύνδρομο αδικημένου καλλιτέχνη μελοδραματικής ταινίας, θα σας έπρεπε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και αστική αγωγή για αποζημίωση αλλά οι φοβερές συνδικαλιστικές μας ενώσεις δεν διαθέτουν μήτε τμήμα νομικής υποστήριξης, αφού χρόνια τώρα αποτελούν το αριστερό σας χέρι. Σας παραδίδω στη χλεύη των σκεπτόμενων ανθρώπων και των έντιμων εργαζόμενων γνωρίζοντας ότι όλοι οι μικροαστοί νοικοκυραίοι θα επικροτήσουν με ζητωκραυγές τις ισοπεδωτικές επικοινωνιακές τακτικές. Θα σας έλεγα : Ντροπή σας, αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει την ύπαρξη Αρχών και Συνείδησης που ως φαίνεται δεν διαθέτετε. Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω τους δραματικούς λίβελους σας-άξιους δευτεροκλασσάτου ηθοποιού- και θα σας αναμένω όταν θα έχει παρέλθει η Εξουσία απ΄τα χέρια σας και θα φτάσει η ώρα της αληθινής λαϊκής αξιολόγησής σας.

Σοφία Λαμπίκη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 15:03:47 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:07:12 »
Είναι γεγονός πως η πλειοψηφία των Δημοσίων Υπαλλήλων δρουν όντως ως εχθροί του Ελληνικού λαού, (μια χαρά τους τα είπε ο Λοβέρδος, μπράβο τον άνθρωπο, για το θάρρος του), όμως σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις Δημοσίων υπαλλήλων που εξαιτίας αυτών των εξαιρετικών ανθρώπων, πολλοί από εμάς βρίσκουμε τα παραθυράκια, να κάνουμε την δουλειά μας, ενώ θα έπρεπε όλοι οι 'Ελληνες να μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας, χωρίς προσχώματα, εμπόδια, και εκβιασμούς συνήθως οικονομικούς.

Δυστυχώς η ψωροκώσταινα, θέλει ακόμα να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα, και όπως μάλλιστα είπε πρόσφατα ένας δημόσιος υπάλληλος του ΟΓΑ, σε μία φίλη, στην Θεσσαλονίκη, "Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, να μην σου γίνει η δουλειά".

Κάποιος άλλος υπάλληλος, μιας άλλης ιστορίας, εμπόδισε τον άνθρωπο να πουλήσει το κτήμα του, βάζοντας ψεύτικα προσχώματα και ψεύτικα εμπόδια, και τον ανάγκασε να τρέχει σε δικαστικούς πολύχρονους αγώνες, για να δικαιωθεί, να μην χάσει την περιουσία του, ενώ ο δημόσιος υπάλληλος, ανέμελος, χαχάνιζε, για την ταλαιπωρία του ανθρώπου, σίγουρος πως ποτέ, και υπό ουδενί τρόπο, δεν μπορεί να τιμωρηθεί.

'Ενας άλλος δημόσιος υπάλληλος, αυτή τη φορά στην ΔΕΗ, ασχολιόταν με κάθε πελάτη 30 λεπτά, αντί 5 λεπτά, και έτσι ώρες ολόκληρες, τόσοι άνθρωποι γινόταν θεατές, αυτού του κτήνους, που ούτε ο Διευθυντής του, δεν μπορούσε να τον στρώσει.

'Ετσι λοιπόν, επειδή μπορούν, επειδή κανείς δεν μπορεί να τους κυνηγήσει, όπως κανείς δεν μπορεί να κυνηγήσει απατεώνες πολιτικούς, έτσι λοιπόν, και δημόσιοι υπάλληλοι και πολιτικοί, καλύπτονται με ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ νομολογία, έτσι ώστε να μπορούν να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, να εκβιάζουν, και να αποτελούν ένα κλειστό κύκλωμα Δικτατορίας, εν μέσω ενός συστήματος ψευδούς Δημοκρατίας.

Δυστυχώς, αυτή είναι η ΜΑΥΡΗ Ελληνική πραγματικότητα, και όποιος την αμφισβητεί, σημαίνει πως είναι ένας από τους βολεμένους απατεώνες, που συνεργάζεται στενά, με τους πολιτικούς απατεώνες, για την βόλεψή του, ενάντια σε όλους τους υπόλοιπους εμάς, ανεύθυνους Νεοέλληνες, που αρνούμαστε να αναλάβουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ, το μέλλον της χώρας μας.

Και καλά παθαίνουμε, αυτά που παθαίνουμε, μέχρι να μάθουμε, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αλλάζοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, το κοινωνικο-πολιτικό σύστημα της χώρας μας.

Μια χαρά, λοιπόν, μας τα λέει ο κ. Λοβέρδος...

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, όντως έχουν καταντήσει εβραιοτραφείς εχθροί του Ελληνισμού. Φυσικά πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις, και οι εξαίρετοι άνθρωποι, όπως και σε κάθε τομέα, και δυστυχώς μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά.

Ας υπάρξουν λοιπόν οι αξιοκρατικοί θεσμοί, όπως μας αναφέρει και η κα. Λαμπίκη, στην παραπάνω ανοικτή της επιστολή, ας λήξει επιτέλους η νομιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, και ας μπορούμε επιτέλους να έχουμε το δικαίωμα ως 'Ελληνες πολίτες, να αναφέρουμε τον κάθε δημόσιο υπάλληλο, που μας εκβιάζει και ΕΠΙΤΗΔΕΣ, μας ταλαιπωρεί, και μας εμποδίζει, στην πρόοδό μας, και συνάμα στην πρόοδο αυτού του τόπου, που τόσο πολύ ταλαιπωρείται όχι μόνο από εξωτερικούς αλλά ΚΥΡΙΩΣ από εσωτερικούς εχθρούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 15:04:10 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:00:48 »
Ας θυμηθούμε, την πρόσφατη ταλαιπωρία, ακόμα και Υπουργών από την παράλογη και κανονικά θα έπρεπε παράνομη, γραφειοκρατία, μια και εμποδίζει το Δημόσιο όφελος...

http://www.news.935radio.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/11375-%CE%A4%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1.html

"Τρέχει..." η Διαμαντοπούλου για τα σχολικά βιβλία.

02 ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ 2011

ο μεγάλο πρόβλημα των σχολικών βιβλίων επιχειρεί να λύσει το υπουργείο Παιδείας, το οποίο μετά την ενημέρωση από τον Οργανισμό Έκδοσης Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ), για την καθυστέρηση στη διανομή των βιβλίων με την έναρξη του σχολικού έτους, προβαίνει στις ακόλουθες άμεσες ενέργειες:

...Ανάρτηση όλων των διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην πλατφόρμα «ψηφιακό σχολείο» (http://digitalschool.minedu.gov.gr/). Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων, μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αξιοποιούν το σχετικό υλικό, με κάθε πρόσφορο τρόπο για τους ίδιους και τους μαθητές τους.

...Διανομή σε όλους τους μαθητές ενός DVD, στο οποίο θα εμπεριέχονται τα σχολικά εγχειρίδια. Έτσι, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μελετούν τα μαθήματα και στο σπίτι τους ηλεκτρονικά.

...Ταυτόχρονα, οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων μεριμνούν για την έγκαιρη εκτύπωση, αναπαραγωγή και διανομή του απαραίτητου εκπαιδευτικού υλικού στους μαθητές, στη διάρκεια των λίγων ημερών της καθυστέρησης.

...Να σημειωθεί ότι, ήδη, έχουν σταλεί οι σχετικές εγκύκλιοι σε όλες τις σχολικές ομάδες της χώρας, ώστε με ευθύνη και πρωτοβουλία του διευθυντή σχολικής μονάδας και σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων, να γίνει η καλύτερη δυνατή διαχείριση του ζητήματος, με βάση τις ανάγκες που θα προκύψουν, βρίσκοντας την προσφορότερη λύση για την προετοιμασία και την αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, επεσήμανε σήμερα, σχετικά με το θέμα:

"...Κανένας γονιός και κανένας μαθητής δεν είναι υποχρεωμένος να κατανοεί φαινόμενα γραφειοκρατίας και ολιγωρίας, και όχι μόνο αρμοδίων και συναρμοδίων, που οδήγησαν ατυχώς σε αυτή την καθυστέρηση. Ο επιμερισμός των ευθυνών θα γίνει με ακριβοδίκαιο τρόπο. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για να δώσουμε λύσεις. Θέλω να διαβεβαιώσω λοιπόν γονείς και μαθητές, πως με τους εκπαιδευτικούς στην τάξη θα υπάρχει διαθέσιμη όλη η διδακτέα ύλη, ώστε τα μαθήματα να ξεκινήσουν ομαλά. Θα αποδώσει η σοβαρή επένδυση στο ψηφιακό σχολείο, μέσω του οποίου κάθε μαθητής έχει πρόσβαση σε όλα τα βιβλία, ενώ λαμβάνουμε και θα λάβουμε κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς που έχουν την ανάλογη διδακτική εμπειρία, αυτή η καθυστέρηση στη διανομή των βιβλίων να μην έχει επίπτωση στους μαθητές και τις μαθήτριε..."....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 15:04:32 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:32:47 »
Ας τονίσουμε επίσης πως δεν είναι απλά, 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα υπόλοιπα 10.000.000 Ελλήνων, αλλά είναι 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι που ταλαιπωρούν το σύνολο των 11.000.000+ Ελλήνων.

Διότι και οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν ταλαιπωρούνται από άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, που δυστυχώς έχουν καταντήσει Δημόσιες Ταλαιπωρίες?

Δεν είναι επίσης αλήθεια, πως ακόμα και αν ένας δημόσιος υπάλληλος, είναι καλόβουλος και θέλει να εξυπηρετήσει, με έναν πιο πολιτισμένο και ανθρώπινο τρόπο, δυστυχώς και ο ίδιος δεσμεύεται και εμποδίζεται από ένα απάνθρωπο και ανήθικο γραφειοκρατικό σύστημα, που τελικά δεν εξυπηρετεί τον συν-Ελληνα πολίτη, δεν εξυπηρετεί κανέναν και τίποτα, αλλά απεναντίας, μας καταστρέφει όλους μας?

Δυστυχώς σε ένα σάπιο Κοινωνικό Σύστημα, σαπίζουμε όλοι μας, εγκλωβιζόμαστε σε μη ενάρετες πρακτικές, που μας αναγκάζουν, τελικά, να παρανομούμε και εμείς οι ίδιοι, άθελά μας, και όντως, δεν μας μένει άλλη λύση, αν θέλουμε να πάμε μπροστά, είτε ως χώρα, είτε ως Ελληνικός Λαός, από το να αλλάξουμε αυτό το διεφθαρμένο Δημόσιο σύστημα, και να επέλθει επιτέλους, η Δικαιοσύνη, που προσδοκούμε όλοι μας.

Γι' αυτό λοιπόν, χρειάζεται να λέμε τις Αλήθειες με το όνομά τους, μια και όλοι μας γνωρίζουμε, πολύ καλά, ποια είναι η Αλήθεια, και δεν συμφέρει σε κανένα μας, να κρυβόμαστε πίσω από το μικρό μας δακτυλάκι, όσον αφορά την απάνθρωπη και οδυνηρή Ελληνική πραγματικότητα, που εμείς οι Νεοέλληνες απόγονοι του Περικλή και του Μέγα Αλέξανδρου, αποδεχτήκαμε σιωπηρά, και εγκλωβιστήκαμε σε εβραιοτραφείς και φασιστικές - δικτατορικές λογικές.

Είμαστε συν-υπεύθυνοι, για το τι Κοινωνία και Πολιτισμό δημιουργήσαμε στην χώρα μας, και εφόσον κατανοήσουμε, πως εμείς οι ίδιοι τελικά, είμαστε οι Κύριοι Υπεύθυνοι, της Αυτοκαταστροφής της χώρας μας, θα σημάνει και η αρχή της Αλλαγής, θα έχει έρθει η στιγμή, που αυτή η απάνθρωπη συμπεριφορά, αυτός ο διεφθαρμένος τρόπος σκέψης, και η απολίτιστη στάση ζωής, να αλλάξει και να αντικατασταθεί από μία πιο Ανθρώπινη, Δημιουργική και Πολιτισμένη στάση ζωής.

Διότι όσο και αν προσπάθησαν να μας εβραιοποιήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να μας τουρκέψουν, ή να μας ντύσουμε με κάθε λογής βαρβαρότητα, παραμένουμε, βαθιά μέσα μας, αναλλοίωτοι, 'Ελληνες, και αυτή την Ελληνικότητα, χρειάζεται να την ανακαλύψουμε, να την αποκαλύψουμε, και να την ανακτήσουμε ξανά και πάλι μέσα στις ψυχές μας, εφόσον ειλικρινά και πραγματικά, θέλουμε η χώρα μας να λέγεται Ελλάδα, και εμείς οι πολίτες της, περήφανοι Έλληνες.

Και όντως μπορούμε να τα καταφέρουμε, εφόσον εφαρμόσουμε τις Νέες Κοινωνικές Δομές, εφόσον χτίσουμε, τις Νέες Ελληνικές μας κοινωνίες, πάνω σε Αυθεντικές Ελληνικές αξίες και αρετές.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 15:57:11 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 15:35:09 »
Δεν είναι δική μου ευθύνη που το Κράτος είναι ανίκανο, ως αμιγώς κομματικός μηχανισμός που είναι, να θέσει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και μάλιστα αδικούμαι απ΄ αυτήν τη πρακτική.

Φυσικά είναι και δική μας, ευθύνη, που σιωπηρά, δεχτήκαμε, αποδεχτήκαμε, και βολευτήκαμε, μέσα σε ένα διεφθαρμένο κοινωνικό σύστημα, μαθαίνοντας να εξυπηρετούμε αποκλειστικά και μόνο την Ιδιοτέλεια μας.

'Ηρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, να πληρώσουμε, για αυτή μας την δήθεν βόλεψη, και Ιδιοτέλεια, που διδαχτήκαμε από μικρά παιδιά, και να Αφυπνιστούμε σε μία Νέα Πραγματικότητα, της Συν-υπευθυνότητας και της Αυθεντικής Ελληνικότητας.

Είναι ένα αναμφισβήτητο ιστορικό γεγονός, πως όπου και όποτε οι 'Ελληνες, ελεύθερα συνεργαζόμασταν, ως 'Εθνος πάντα πετυχαίναμε, πολύ θαυμαστά και αξιόλογα επιτεύγματα, ενώ όταν επικρατούσαν τοπικιστικά, μικροκομματικά, και ιδιοτελή συμφέροντα, πάντα επέρχονταν η καταστροφή, ως αποτέλεσμα της Νέμεσις.

Δεν μας μένει λοιπόν, άλλη επιλογή, από το να στραφούμε, να ερευνήσουμε, να μελετήσουμε και να εφαρμόσουμε, τις Αυθεντικές Ελληνικές και Φιλοσοφημένες, Αρχές, Αξίες και Αρετές, χτίζοντας τις Νέες Ελληνικές Ανθρώπινες και Πολιτισμένες Κοινωνίες μας, βάζοντας τέλος, μια για πάντα, σε κάθε μορφή κρίσης και αυτο-καταστροφής.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 15:48:43 από Rose »

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 16:46:36 »

Περί ....γραφειοκρατίας ή "ο απύθμενος φθόνος του γραφειοκράτη απέναντι στον υποψήφιο ιδιώτη επιχειρηματία"....

http://www.greektube.org/content/view/144093/2/
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/