ειχα ερθει πριν 10 χρονια στην αθηνα και δεν κάθισα γιατί δεν ένιωσα εμπιστοσύνη , τελικά το ένστικτο μου είναι αλάθητο μέχρι τώρα .
Δυστυχώς αδερφέ Ιεροφάντη...αφού διάβασα 3 σελίδες δημοσιέυσεων...κατέληξα να έχω μια πικρή γεύση στο στόμα.
Οι μέν...ξεκίνησαν ''δήθεν'' να φτιάξουν τον κόσμο οοοοόλο...και τον κατα έφαγαν λυσσαλέα...
Οι δε...τα αδέρφια μας εδώ,ξεκίνησαν να φτιάξουν τον κόσμο όλο,μα τούς έφαγαν...οι άλλοι...
Κοντολογις τα δικά μου συμπεράσματα αν και δεν μου ζητήθηκαν είναι :
H Γνώση για την γνώση.Να γιατί τελικά ο δρόμος του εσωτεριστή ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΜΟΝΑΧΙΚΟς!
Κατ'αρχήν ποτέ δεν πίστευα πως αξίζει να σωθούν όλοι κι αυτό το λέω με το χέρι στην καρδιά.Αν ανάμεσα σε αυτούς που πρέπει να ξεσκαρτάρουν απο αυτόν τον πλανήτη είμαι κι εγώ,όλα καλά,μαζί κι εγώ...αν όχι πάλι όλα καλά.
Η μακρυνή ιστορία στα βάθη των αιώνων μας διδάσκει πως κάθε τόσο,η ίδια η φύση κάνει επιλέκτικο καθάρισμο των ειδών,προκειμένου να ανανεωθεί απο τα σαθρά και τα μυαρά όπως κάθε ζωντανός οργανισμός.
Σπάει το απόστημα που της έχει δημιουργήσει κακό και φθορά,και πετά κάθε τι αχρηστο (κατακλυσμοί-τσουνάμι κτλ)δεν είναι λογικό αυτό?
Ας αναλογιστούμε λίγο εμείς οι Ανθρωποι σε τι κατάσταση έχουμε φέρει αυτόν τον πλανήτη.Ηρθε λοιπόν η ώρα να κάνει κι αυτός την αυτοκάθαρση του,να καταστρέψει όλους αυτούς τους ''παθογόνους οργανισμούς'' που τον αρρωστένουν,και να μείνη ξανάνοιωμενος και πλέον με λίγους και καθαρούς να επουλώση τις πληγές του.
Ισως όλα αυτά που λέω να φαντάζουν εκτος θέματος αλλά δεν είναι.
Θεωρώ κάθε προσπάθεια συνολικής διάσωσης της σάρας και της μάρας από περιτή,έως και παρεμπόδιση της αρμονικης ροής του σύμπαντος.Θεωρώ πως επιτέλους ήρθε η ώρα,το πλείρωμα του χρόνου να καθαρίσει η ίρα απ΄το στάρι οπότε όλος αυτός ο μόχθος για (παραθέτω ένα απόσπασμα)
Ο Υψηλότερος, ο ιερότερος σκοπός, είναι να καταστήσουμε αυτόν τον κόσμο «Παράδεισο», να γίνουμε οι εργάτες για να πραγματώσουμε την νέα Γη σε αυτόν εδώ τον κόσμο. Κι η καλύτερη εργασία για την ....
είναι το λιγότερο από ουτοπικό έως και μάταιο...διότι.Αν παραμείνουν όλοι εδώ,σύντομα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...αν όμως αφήσουμε τον κόσμο στην τύχη του,η φυσική εξέλιξη και αυτό που το σύμπαν με μαθηματική ακρίβεια κάνει ήδη και τα ζούμε κάθε μέρα,θα έχουμε στ'αληθεια όσοι ζήσουμε ασφαλώς ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!
Τελικά...παρ'όλο που τα λαμόγια κάθε ειδους ράτσας-φυλης-καστας-αδερφότητας-επιπέδου κτλ δείχνουν τώρα στα πίσω πίσω να θριαμβεύουν....χμμ...
δεν είναι όμως αυτόφωτα ούτε επιβιώσημα ειδη.
Κι όπως συνηθήζω να λέω...Ο ΙΣΧΥΡΟς Ας ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.ΓΕΝΟΙΤΩ.
ΥΓ.Αλήθεια..πως από ''αδέρφια'' άρχισαν να αποκαλούντε ''πελλάτες'' τα μέλη της ΑΜΟΡΚ..ΑΛΛΟΚΟΤΟ!!!
!!!