Από πολύ μικρός μου άρεσε η ψυχολογία. Κάθε τι που έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του ατόμου. Γλώσσα του σώματος, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ κτλ.
Αργότερα ασχολήθηκα λίγο κυρίως με ενεργητικούς οραματισμούς. Πώς να πετύχω στόχους, να βγάλω χρήματα κτλ.
Η μεγάλη στροφή και η σοβαρή ασχολία με τον εσωτερισμό συνέβη όταν έγιναν αβάσταχτα τα ψυχολογικά μου προβλήματα. Έμαθα ότι για όλα τα προβλήματα που είχα και κατηγορούσα τους άλλους, έφταιγα και τα προκαλούσα εγώ ο ίδιος. Έσκαψα βαθιά να βρω τις αιτίες. Και συνέχεια ανακαλύπτω και ξεθάβω. Με πάρα πολύ προσπάθεια καταφέρνω και τα καθαρίζω σιγά σιγά.
Τα αποτελέσματα της διαδικασίας είναι θεαματικότατα. Η ψυχολογική μου δύναμη ανέβηκε πάρα πολύ.
Παλιά για να διεκδικήσω κάτι από τους προυσταμένους μου το σκεφτόμουνα 1 μήνα. Τώρα θα διεκδικήσω και θα κερδίσω αυτό που είναι σωστό χωρίς πολύ σκέψη. Έτυχε να μου κάνει παρατήρηση προυστάμενος για κάποια παρατυπία που έκανα. Αντί να κομπλάρω, τον αντιμετώπισα λες και μιλούσα σε κάποιο φιλαράκι. Τόσο άνετος.
Παλιά είχα την εντύπωση ότι οι άνθρωποι δε με ήθελαν, δε μου δίνανε σημασία, δε με θέλανε στην παρέα τους. Τώρα ξέρω ότι είμαι αγαπητός στις παρέες, οι άνθρωποι υπολογίζουνε πολύ τη γνώμη μου.
Να πούμε για τα ενεργειακά πειράματα?
* Τηλεκίνηση (σε μικρά και ελαφριά αντικείμενα).
* Θεραπευτικά. Το πιο εντυπωσιακό το είχα κάνει με ην κοπέλα μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι πάρα πολύ στρεσαρισμένη, έχει μία σημαντική συνάντηση με τους μετόχους της εταιρίας και ήταν φοβισμένη πως θα τους αντιμετωπίσει. Κάποια στιγμή της έστειλα ενέργεια για να την ενισχύσω. Το βράδυ μου είπε ότι κάποια στιγμή ένιωθε να τη διαπερνά ρεύμα, ότι έτρεμαν τα χέρια και τα πόδια της (υπολογίσαμε και βρήκαμε ότι ήταν η ώρα που της έστελνα ενέργεια). Αυτό της έδωσε δύναμη, πήγε στη συνάντηση και τους «έσκισε».