Καλησπέρα σας
Συμφωνώ με τον φίλο Προμηθέα,καθώς και την αδερφή μας ROZE,αλλά αυτό που είναι τελείως εντυπωσιακό....είναι μία φράση στο δεύτερο ''ΠΕΦΩΤΕΙΣΜΕΝΟ'' αρχαγγελικό κείμενο.
Σας ευχαριστώ εκ μέρους των αγγέλων, για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας.
Φωτεινή Κεχαγιά
Πρέπει στ'αλήθεια να είναι κανείς πολυυυύ γραφικός για να φανταστεί ότι,πλάσματα ''αγγελικά'' θα μάς ευχαριστούσαν εμάς τους ταπεινούς??? Ας πω τους ελαχίστους.Για την μεγάλη..τιμή που τούς κάναμε,να τα ...υποστηριξουμε με την αγάπη μας (Παραδοξολογία)
Δεν είμαι σε θέση να αποκλείσω την ύπαρξη ''αγγελικών υπάρξεων'' κάθε άλλο...μάλλον μου αρέσει ακόμη να βαυκαλίζωμε πιστεύοντας πώς οοοοοόλοι μας έχουμε έναν πιστό φύλακα άγγελο,που αν τον επικαλεστούμε με θέρμη κι αγάπη θα μας συμπαρασταθεί κι άμεσσα,όμως ποτέ δεν φαντάστηκα πώς του κάνω τιμή και χάρη γι'αυτο..ούτε πως είναι θέμα να'χει μέσον κανείς αλλοιώς,άγγελο ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Στα διάφορα αυτά αρχαγγελικά τάγματα?Σχολές?Οτι να'ναι....υπάρχουν συνήθως ''ειδικοί τρόποι'' που επικαλείσε τον ''δικό σου'' Αγγελο,με σπέσιαλ,ψαλμούς κατ' επιλογήν ασφαλώς οχι βέβαια με λόγια ψυχής διότι έτσι δεν ακούν,έχουν θέμα...,με ειδικά περίπλοκα (5-6) ειδών θυμιάματα ψαλμών αρκετά ακριβούτσικα θα'λεγα,για την παρούσα οικονομική μας κατάσταση,και ασφαλώς με την συνεχή καθοδήγηση,λαμπρο-πεφωτεισμένου διδασκάλου διότι!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!! Ενας άγγελος μπορεί και να στραβώσει και να στραφεί εναντίον σου...
Υστερα λοιπόν απο όλα αυτά τα δύσβατα...αποκτάς τον δικό σου ''ΠΡΙΒΕ'' Αγγελο,και μπορείς να κάνεις μαζί του κουβαντολόι άνετα κι απλά,για οτιδήποτε θελήσεις,απο το τι να κάνεις με τη γειτόνησα που σου βρομίζει την αυλή και πως να την εξοντώσεις...έως και ποιά θα'ναι τα νουμ. του ΛΟΤΤΟ...
(Αυτά που ελαφρώς χουμοριστικά κατέθεσα,είναι απο προσωπική μου εμπειρία σε διαδικτυακούς χώρους που πραγματεύονταν μεταξύ άλλων και την λεγόμενη ''Αγγελική μαγεία'')
ΥΓ.Κι ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος..γιατί
..δεν ξέρω γιατί,εδώ μέσα συνεχώς αυτό το φοβάμε.