---EIMAI, χ α ρ ο υ μ ε ν ο ς ... ναι, ε ι μ α ι ....αρα και ο θ ε ο ς ! ειναι χ α ρ ο υ μ ε ν ο ς ...
Λ Α Τ Ρ Ε Υ Ω .....την γ ν ω σ η , φιλε μου.....αρα και ο θεος ! ειναι π α ν τ ο γ ν ω σ τ η ς ....
Αυτα ακουγα .... οι λεξεις μεταφραζοταν στην ακοη μου....η χ ο ι -ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....η χ ο ι ....
----ναι, του απαντησα....σωστα, αρα και ΑΥΤΟΙ που την ΔΥΝΑΜΗ λατρευουν...! ο θεος ειναι ...
ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ....ναι, ωραια,.....ομορφα...
----ΕΤΣΙ, ναι, και η ΠΡΟΣΕΥΧΗ.....αντικαθιστα την ΒΑΡΥΤΗΤΑ...! ΧΩΡΙς.....την ΠΡΟΣΕΥΧΗ....μακαριωτατε...
δεν υπαρχει ΒΑΡΥΤΗΤΑ.....αρα πεφτουμε στο κενο....και λογω ταχυτητας αρπαζουμε ΦΩΤΙΑ...
ναι, ΝΑ....ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΛΑΣΗ .....οριστε, να...!
ε,ρε....και να ταγραφα αυτα καποτε.....τι ΔΙΑΣΗΜΟΣ θα γινομουν...! ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ....συγχαρητηρια...ε, ναι..
----ακου, αγορι μου, Η ΜΟΙΡΑ...ΜΑς, ΕΙΝΑΙ δεμενη με του θεου την θεληση.....αυτο, το υποστηριζουν...
ΜΥΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ......οπως....μπλα μπλα....κ.λ.π....!
---ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ .....αγωνιζομουν για ν" ακουσω...το μυαλο μου ε φ υ γ ε ....ναι, ε φ υ γ ε ....δεν καθησε
περισσοτερο......η α γ ω ν ι α , της παρακολουθησης πηρε την θεση του....
----Η ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ.....ακουσα καποιον απο μ α κ ρ ι α .....να μονολογει.....Η ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ....
Θ Ε Λ Η Σ Ε ....
ΝΑ παραμενω Α Ν Α Λ Λ Ο Ι Ω Τ Ο Σ ....στα ματια των Α Φ Ε Λ Ω Ν ....των καθυστερημενων...
των Π Α Ρ Α Φ Ρ Ο Ν Ω Ν ...... Η Ε Ν Δ Ε Ι Α μου....Η Α Γ Ω Ν Ι Α ΜΟΥ.... συνεχιζεται ανα τους...
Α Ι Ω Ν Ε Σ ....
ΠΟΣΑ Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Η Μ Α Τ Α .....θακουσω ακομα.....ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ .....ρυπαροι θα με συνοδευουν....
ως Π Ο Τ Ε ......ΘΑ ΕΙΜΑΙ.....ο κ α ρ π ο ς Α Ν Η Σ Υ Χ Ι Ω Ν ΚΑΙ Ι Δ Ε Ω Ν ...!?
ΩΣ Π Ο Τ Ε ......ΘΑ Γ Ι Ν Ο Μ Α Ι ....Η Ε Σ Χ Α Τ Η Α Σ Χ Η Μ Ι Α ......των Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Ω Ν ....!?
---πανικοβληθηκα.....εφυγα .... απομακρυνθηκα.... ΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ Η Φ Ω Ν Η ...!? ......Τ Ι Ν Ο Σ ....
Η Ε Υ Θ Ρ Α Σ Τ Η Φ Υ Σ Η ΜΟΥ......ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ.....ΝΑ Δ Ι Α Λ Υ Θ Ε Ι .....
Δ Ι Α Λ Υ Θ Η Κ Ε .......
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ μιαροτητες.....