Ωραία το συνειδητοποίησες!!! Είναι πολύ καλό για Αρχή!
Τι κάνεις λοιπόν, μετά από αυτήν σου την συνειδητοποίηση?
Θα σου πω τι κάνω, πηγαίνω και γίνομε εθελοντής, φαλιρίζω, υποβιβάζω την ευημερία του σπιτιού και της προσωπικής μου ζωής, άρα και των αγαπημένων μου, κυνηγάω ανθρώπου λέγοντας τους ότι είναι ασυνείδητοι και όλα αυτά υποσκάπτοντας τα θεμέλια του κράτους αφού αντί να βοηθήσω τον μηχανισμό των υπάρχων να λειτουργήσει, τον παρακάμπτω και το παίζω εγώ ο σωστός. Ψάχνω και ομοϊδεάτες επίσης για να τους βάλω στις ροδίτσα μέσα στο κλουβάκι! Επίσης θεωρώ ότι φωτίστηκα και τώρα θα φωτίσω τον όλο τον κόσμο διότι είμαι διαφωτιστής κ.α
Ο εθελοντισμός για να θεωρείτε εθελοντισμός δεν νοείτε να αντικαθιστά ολόκληρους τομείς τις κοινωνίας, αν κάνει κάτι τέτοιο υποσκάπτει το κράτος και επισπεύδει την κατάρρευση του συντάγματος. Να κάτι ακόμα που η σιγουριά για το ενάρετο εμποδίζει την γνώση που έλεγες προς τα σωστά συμπεράσματα!
Υπάρχουν οι άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους και άλλοι που δεν νοιάζονται...
Υπάρχουν συνάνθρωποί μας, που είναι ευαισθητοποιημένοι στον ανθρώπινο πόνο, και άλλοι που είναι αναίσθητοι.
Υπάρχουν άνθρωποι ζώα, και άλλοι ημίθεοι...
Εγώ οφείλω να το πω, είδα ένα ημίθεο προχτές και με χαιρέτισε, μου θύμισε να χτυπήσω την μύηση τις εβδομάδας!
Η επιλογή είναι δική μας, σε ποια από τις δύο ομάδες θέλουμε να ανήκουμε....
και ανάλογα θα κριθούμε, από την ίδια την ζωή..
.
Πω,πω,πω!!! επιλογές, κριτές, κοσμική γνώση, διαβαθμίσεις τάξεων μουθυμιζει τις καταρες τον χριστιανων, "Θα δείτε όλοι τι θα πάθετε στο τέλος, θα σας κάψει ο θεός"............ ορίστε που μας έλεγες για κούραση, εμένα αυτά με κουράζουν γιατί είναι όλα ψευδαισθήσεις και μας απομακρύνει από την αποτελεσματική συζήτηση. Δεν πειράζει είμαι δημοκράτικός γι 'αυτό και το ρίχνω στο χιούμορ!
Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτά τα βασικά... διάλογος δεν μπορεί να υπάρξει...
Το ίδιο λένε και άλλοι 7.000.000.000 άνθρωποι πάνω στο κόσμο, και μόλις Rose ανακάλυψες την δημοκρατία που λες ότι θέλεις να διαδόσεις!
Ευτυχώς την ανακάλυψε και όλος ο δυτικός κόσμος ώστε να έχεις το δικαίωμα να μας απορρίπτεις ελεύθερα!
Υ.Γ. Κράχτη, πάρε επιτέλους μαθήματα ώριμης συζήτησης από τον Γιάννη...
Εσύ δεν έλεγες ότι δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις εμένα με τον Γιάννη ούτε από ύφος ούτε αυτά που λέγαμε;
Τώρα μας το γυρνάς, και το κάνεις και προσωπικό επίσης. Όχι ότι θα με πειράξει αν με επιτεθείς για τις απόψεις μου, αλλά μετά όταν θα σου απαντήσω, εσύ θα οδύρεσαι και θα μας διαγράφεις (και ενώ μου είπες να εκφραστώ ελευθέρα την τελευταία φορά!)
Αν θέλεις να διαδόσεις την δημοκρατικές αρχές ξεκινά από τώρα από εμάς!