Δεν υπάρχουν ενσαρκωμένοι της Λευκής Αδελφότητας, όμως υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας, που ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ, να συντονιστούν με τα 12 αρχέτυπα, είτε ως Ατομικό ασυνείδητο, είτε ως Συλλογικό, φέροντας εις πέρας κάποια κοσμική αποστολή (ROSE)
..............και προφανως αυτο που λες , ROSE, το οτι
<<<δεν υπαρχουν ενσαρκωμενοι της Λευκης Αδελφοτητας>>> ..σαν επιστημονες που ειμαστε ...θα πρεπει να το θεωρησουμε κι αυτο αλλη μια πιθανη εκδοχη και τιποτε περισσοτερο απο αυτο που λεω εγω ...η απο αυτα που λεει ο Ιππολυτος!!!....... αν οχι... αν δηλαδη δεν ειναι εκδοχη άλλα βεβαιοτητα ,,
περιμενω τις απτες αποδειξεις του ,,και μην με παραπεμψεις σε συγγραμματα αλλων εξεχοντων μυστικιστων παραδεδεγμενων
γιατι και τις δικες τους θεωρησεις ως εκδοχες οφειλει να τις αντιμετωπισει ενας επιστημονας ..ας πουμε γιατι θα πρεπει οι θεωρησεις της Μπλαβατσκυ η του Σταινερ ,η της Φορτσουν να αποτελουν αποδειξεις και εγκυρη αληθη μυστικιστικη γνωση ενω η θεωρησεις ας πουμε της Μυθηρας η του Ιππολυτου ας πουμε μυθευματα αρχετυπικης αξιας και ψυχογραφικης και τιποτε παραπανω ...πιο ειναι το κριτηριο της επιστημονικοτητας οσων λεει κανεις ιδιατερως για τον χωρο του αποκρυφισμου και εσωτερισμου ενα κατεξοχην δυσβατο και αδιαγνωστο και υποκειμενικο χωρο μην κοινοποιησιμο
...μηπως η καθιερωση ,,η μηπως η διασημοτητα ........γιατι ολοι λιγο πολυ ξερουμε οτι οπου ακους πολλα κερασια μικρο καλαθι να κρατας ..κι οπου βαρουν πολλα κανονια ...μαλλον ,,,μια γρια καθαριζει κρεμμυδια ...
παει να πει διασημος και καθιερωμενος απο το υπαρχον συστημα δεν σημαινει απαραιτητα και εγκυρος και αληθης ...............( εγω παντως εξαιρω τον εαυτο μου απο αυτο ,,,που εννοειται εσεις παιδια ως επιστημονα ,,για να ξεκαθαρισω την θεση ..ειμαι απλα μια διανοουμενη με φιλοσοφιζουσες τασεις του τυπου της φαντασιοπληξιας ...και ναι για ολες οι θεωρησεις μου
δεν διεκδικω παρα την αξια της πιθανης αληθειας και εκδοχης ερμηνειας και με κανενα τροπο της βεβαιοτητας )
..........αν σας ενδιαφερει μπορουμε να σας αναπτυξουμε πληρως το σχετικο συλλογισμο μας και πως καταληξαμε στο να θεωρησουμε οτι
η λεγομενη ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ( ΜΟΜ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (δυο για την ακριβεια )ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ( οχι ολα )ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΣΑΡΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ,,,ΑΚΟΜΗ ...Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΕΡΥΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ -ΑΙΩΝΑ... ..........( και δεν μιλαω για τις <<αδελφοτητες>> απομιμησεις που στηνονται εδω κατω στην βαση της πυραμιδας ..αυτες ειναι θυμαπατες τις περισσοτερες φορες ,,,οχι παντα ..κατα την γνωμη μου ,,,την πιθανα και λαθεμενη ..)
.......αλλα νομιζω οτι δεν σας ενδιαφερει ο τροπος που σκεφτεται και καταληγει σε ορισμενα συμπερασματα ενας ελευθερος στοχαστης απλα και μονο γιατι σας αρκει η <<διαπιστευμενη>> παραδοση ....( τωρα το πως διαπιστευεται η αληθεια αυτης της παραδοσης θα ηθελα πολυ να μου εξηγουσες βρε ROSE ,, υπαρχουν ας πουμε πειραματα ?? ενημερωστε με σχετικα ..και πως και που και ποτε εχουν γινει ...υπαρχουν πειραματ για την υπαρξη η οχι της Αδελφοτητας για πες μου ...απο που αντλεις την επιστημονικη βεβαιοτητα της μη υπαρξης της ως κοινοτητας ενσαρκων )....απο αυτη δυστυχως την παραδοση
τυφλα-αδιαλλακτα και φατριαστικα μερικες φορες γατζωνονται εκεινοι που την μελετουν θυσιαζοντας χρονο απο την ζωη τους και κοπο μοχθο πνευματικο ... δυστυχως τυφλα και με παρωπιδες ............και λεω δυστυχως για μας τους απεξω ,,γιατι κανεις διαλογος μαζι τους δεν μπορει να ευωδοθει .......
γιατι διαλογος οταν ο ενας λεει εγω ξερω τα παντα αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ,,και αλλος λεει εγω πιθανον να κανω και λαθος αλλα και μπορει να εχω και δικιο ....διαλογος υπο τετοιες ανισορροπες και ανισοβαρεις συνθηκες δεν γινεται ........απλα καθομαστε και μονολογουμε ο καθενας για την παρτυ του ....τρυπες στο νερο δηλαδη ...και καμωματα για να σπαμε την ρουτινα .............