Αποστολέας Θέμα: Λ Ε Υ Κ Η _____Α Δ Ε Λ Φ Ο Τ Η Σ ____  (Αναγνώστηκε 24255 φορές)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
Λ Ε Υ Κ Η _____Α Δ Ε Λ Φ Ο Τ Η Σ ____
« στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 13:28:00 »

ΠΟΛΛΑ.....ΤΑ   Ε Ρ Ω Τ Η Μ Α Τ Α ....ΠΟΥ   Ε Χ Ο Υ Ν    Α Ν Ε Γ Ε Ρ Θ Ε Ι ....

ΠΑΡΑ  ΠΟΛΛΑ.....

" ΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ....ΑΥΤΗ   Η  ΛΕΥΚΗ   Α Δ Ε Λ Φ Ο Τ Η Σ ...;;;;'

ΠΟΙΟΙ    ΤΗΝ   Α Π Ο Τ Ε Λ Ο Υ Ν ;;;;

ΠΩΣ   Γ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι .....ΚΑΠΟΙΟΙ   Μ Ε Λ Η   Α Υ Τ Η Σ ;;;;

ΠΟΥ   Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Ν Τ Α Ι ....Α Ι Τ Η Σ Ε Ι Σ ;;;;

Γ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι   ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ;;;;          ΚΑΙ   ΜΕ  ΠΟΙΑ   ΚΡΙΤΗΡΙΑ.....!

----ΘΕΛΩ.....ΚΑΙ   Ε Γ Ω    ΝΑ   Γ Ι Ν Ω ....ΓΙΑΤΙ  ΟΧΙ.....ΔΕΝ   ΜΟΥ  Α Ξ Ι Ζ Ε Ι ...!!!!;;;

----ΘΕΛΩ   ΝΑ   Μ Α Θ Ω    ΤΗΝ   Α Λ Η Θ Ε Ι Α !!!!      Θ Ε Λ Ω ..!!!    Θ Ε Λ Ω ..!!!

---ΕΛΑ....ΤΩΡΑ,    ΑΝ   ΕΙΣΑΙ  Σ Ω Σ Τ Ο Σ    ΚΑΙ   Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Σ .....Π Ε Σ ΜΑΣ....

Δ Ω Σ Ε   ΜΑΣ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ   ΜΙΑ   Ε Ν Δ Ε Ι Ξ Η .....  ΜΙΑ    Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η ....!!!

----ΜΗΝ   Α Κ Ο Υ Σ .....ΕΙΝΑΙ   Σ Α Χ Λ Α Μ Α Ρ Ε Σ ....Β Λ Α Κ Ε Ι Ε Σ ...!!    ΔΕ  Β Λ Ε Π Ε Ι Σ ....;;!!

---ΤΙ   Λ Ε Υ Κ Η    Α Δ Ε Λ Φ Ο Τ Η Τ Α    ΚΑΙ   Α Ι Δ Ο Ι Ε Σ ...!!!       ΘΑ  ΣΟΥ   ΛΕΓΑ   Τ Ω Ρ Α ...!!!(  αιδοιες=αηδιες!)

ΑΚΟΥΣ  ΕΚΕΙ.....ΣΙΓΑ   ΤΩΡΑ....Σ Κ Ι Α Χ Τ Ι Κ Α ......  Δ Ι Α Β Ο Λ Ο Υ     ΠΡΑΜΑ.....ΝΑ  ΛΕΣ....

ΔΗΛ.   ΤΙ....!    ΘΑ   ΜΑΣ    Κ Α Ν Ο Υ Ν    Ν Τ Α ..!        ΣΙΓΑ    ΦΟΒΗΘΗΚΑ....

ΟΥΣΤ...!   ΑΠΟ   ΔΩ,,!    ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.....ΟΥΣΤ!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2009, 13:33:47 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

ΜΥΘΗΡΑ

• Προφίλ
Απ: Λ Ε Υ Κ Η _____Α Δ Ε Λ Φ Ο Τ Η Σ ____
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 16:24:27 »
..............ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ......ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΙΧΤΙΡΙΣΕΙ ..ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ,,,,ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ..ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΝΑΟΙ ....

............ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ..................
Μ.Ο.Μ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΜΥΗΜΕΝΩΝ ....ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,,,ΜΥΣΤΗΡΙΑ αυτα τα Μυστηρια διαφερουν απο αυτα που εκτελουνται εδω κατω απο διαφορες οργανωσεις και ταγματα που μιμουνται τις ΜΟΜ .... ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ  ΜΕ ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕς ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥς......... )

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ  Μ.Ο.Μ   ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ..ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑΟΙ ...ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΑΟ .......
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕς -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕς ΜΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ -ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ,,,ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΟΜ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΑΡΚΑ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ...
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΑΡΚΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΜΕΛΗ ΤΩΝ Μ.Ο.Μ ΗΛΙΚΙΑΣ...100, 200, 500, 1000, 5000 , κτλ  γηινων ετων ...καταλαβαινετε για τι Δυναμη μιλαμε !!!!!!!!,,,

,,,,,,,,,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΟΙ ΕΠΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΩΝΙ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ..ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΝΑΩΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ Μ.Ο.Μ..................και ποιο ειναι το ιδιαιτερο χαρισμα με βασει το οποιο κριθηκαν αυτα τα Μελη ικανα
να εισελθουν τις Πυλες των  ΜΟΜ ???.....ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΤΗς ΨΥΧΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡΑ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ  ΚΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΨΥΧΩΝ ....και πως μπορουν
να κρατουν τα σκηνωματα τους σε μακροχρονια κατασταση αφθαρσιας ??αυτο εξαρταται ....

στην ΜΟΜ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΝΑΟΥ μεσω διαλογισμου αρα διαχειρισης και αναδυσης του εσωψυχου φωτος ...
στην ΜΟΜ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ  χρησιμοποιουνται και αλλες τεχνικες μεθοδοι,τεχνολογιες  και πρακτικες περα απο τις διαλογιστικες της αυτοαναμοχλευσης της εσωψυχης ενεργειακης <<μπαταριας >>........

ΙΠΠΟΛΥΤΕ -ΕΠΙΜΥΘΕΑ ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΜΙΑΣ ΜΟΜ ..ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΕΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ..ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ....

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,,,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ,,,ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ..ΙΠΠΟΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥΣ .......
ΑΛΙΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΡΥΔΟΤΣΟΥΦΛΟ ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ...και των καθε λογης περιφερομενων Αλητων δηθεν Αρχοντων του Διαστρικου Χωρου μαζι με τα Μπουλουκια τους ..........
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ...........λυπαμαι γιαυτους ............
.................................αποψεις  μου βεβαια ...και ισως λαθεμενες ..........αλλα δικαιωμα να τις  εκφερουμε νομιζω οτι διατηρουμε ολοι μας μεσα  σε ενα .....φιλελευθερο φορουμ...προΟδευτικο .....................
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2009, 16:37:39 από ΜΥΘΗΡΑ »

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 17:27:51 »

ΓΛΥΚΕΙΑ   ΜΟΥ-     ΜΥΘΗΡΑ.....ΠΟΛΥ   ΩΡΑΙΑ...ΛΑΜΠΡΑ....!

ΕΠΕΤΡΕΨΕ    ΜΟΥ.....ΟΜΩΣ,   ΝΑ   ΠΩ   ΤΟΥΤΑ....

---Η    ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ   ΣΟΥ    ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ....ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ    ΚΕΡΔΙΖΕΙ   ΤΟΝ   ΘΑΥΜΑΣΜΟ   ΜΟΥ....ναι,   

Α  Λ  Λ  Α .....

Η   ΚΑΘΕ   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΝΑ   Ν Ο Μ Ι Μ Ο Π Ο Ι Η Σ Ο Υ Μ Ε     Θ Ε Ω Ρ Η Τ Ι Κ Α ....

ΤΗΝ   " Ε Ν Ο Ρ Α Σ Η ".....!           

ΤΗΣ       " Ι Ε Ρ Α Ρ Χ Ι Κ Η Σ       Τ Α Ξ Η Σ      ΤΗΣ    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Τ Η Τ Α Σ ".....

ΠΡΟΣ    Χ Α Ρ Η .....!      ΤΩΝ    Μ Ε Σ Ω Ν ......Δ Ι Α Λ Ε Ξ Η Σ .....ΠΟΥ    ΕΧΕΙ   ΘΕΣΕΙ   ΣΤΗ    ΔΙΑΘΕΣΗ  ΜΑΣ..

Η     Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α .....

Α  Π  Ε  Χ  Ε  Ι  .......!

ΑΠΟ    ΤΗΝ    Α Ξ Ι Α .....ΣΤΟΥΣ     Τ  Ρ  Ο  Π  Ο  Υ  Σ        Ζ Ω Η Σ       και    Σ Υ Μ Π Ε Ρ Ι Φ Ο Ρ Α Σ .....

ΤΗΣ    "Α Ρ Χ Α Ι Κ Η Σ       Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Τ Η Τ Α Σ ".

ΕΤΣΙ,    ΚΑΛΗ   ΜΟΥ.....Ο    Σ Υ Μ Β Ο Λ Ι Σ Μ Ο Σ ......"Α Ρ Χ Ε Τ Υ Π Ω Ν "....ΩΣ   Μ Υ Θ Ι Κ Ω Ν    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ...

Α Ν Ε Υ Ρ Ι Σ Κ Ε Τ Α Ι ......ΣΕ   ΟΛΟΥΣ    ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ....Σ' ΑΥΤΟΝ   ΤΟΝ   ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΥΤΟ,   ΓΙΑΤΙ   ΟΙ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ....ΕΧΟΥΝ   ΜΙΑ   ΠΕΡΙΕΡΓΗ    Τ Α Σ Η ...  ....

----ΝΑ   ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ    ΝΑ   Γ Ι Ν Ο Υ Ν .....Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι ...!!!!!

ΑΥΤΗ,   Η   ΤΑΣΗ.....ΙΣΩΣ   ΦΑΙΝΕΤΑΙ....Π Α Ρ Α Δ Ο Ξ Η ...!

ΑΛΛΑ,   ΕΙΝΑΙ   Η   Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α ......!

ΕΤΣΙ.....Η   Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α .....!    ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ......ΜΟΝΟ    ΜΕΣΑ   ΑΠΟ  ΤΗΝ   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η ....

ΣΤΗΝ........    Ε  Π  Α  Ν  Α  Λ  Η  Ψ  Η  !!!!!

ΓΙΑΤΙ,    Η    Ι Κ Α Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η .....ΕΡΧΕΤΑΙ,     ΜΕ   ΤΗΝ   Μ Ι Μ Η Σ Η .....ΚΑΙ   ΤΗΝ   Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η .....!

ΟΙ   Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Ε Ι Σ .....ΚΑΙ   ΟΙ   Μ Ι Μ Η Σ Ε Ι Σ ....!!!!     ΤΩΝ    Γ Ν Η Σ Ι Ω Ν     Α Ρ Χ Ε Τ Υ Π Ω Ν ....!

ΜΑΣ    ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ    ΣΤΗΝ    Α Ρ Χ Α Ι Κ Η    -  Μ Υ Θ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η     Ε Π Ο Χ Η .......

ΤΙ   Σ Υ Μ Β Α Ι Ν Ε Ι .....Ε Κ Ε Ι ....:::     

ΜΑ    Ε Κ Ε Ι .....ΤΑ   Α Ρ Χ Ε Τ Υ Π Α ....ΕΙΝΑΙ    ΤΑ   Π Ρ Ω Τ Α ......Α Ν Α Κ Α Λ Υ Φ Θ Ε Ν Τ Α !!!!!

Ε Κ Ε Ι .....ΕΙΝΑΙ,    Η   Γ Ε Ν Ε Σ Ι Ο Υ Ρ Γ Ο Σ ....   Ο Ν Τ Ο Λ Ο Γ Ι Α   ΜΑΣ.....!

ΑΥΤΑ.....ΛΟΙΠΟΝ  .....ΕΙΤΕ   ΑΡΕΣΕΙ.....ΕΙΤΕ   ΟΧΙ....   ΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ....!    πως   ειπαται....;;δεν  ακουσα...!

ΔΙΟΤΙ,   ΕΑΝ   ΛΕΩ,   ΕΑΝ.....ΔΕΝ   Εφρουρουντο.....!    ΤΟΤΕ......ΒΟΥΗ   ΤΗΣ   ΒΟΥΗΣ   ΜΑΣ   ΤΗΣ   ΜΑΥΡΗΣ....!   

ΒΕΒΑΙΑ.....ΕΧΩ   ΝΑ  ΠΩ   ...ΣΤΟΥΣ   ΚΥΡΙΟΥΣ-ΚΥΡΙΕΣ....ΣΝΟΠΑΡΙΕΣ.....ΤΙΣ   ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ   ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ....τουτο  δα...

---ΛΕΒΕΝΤΕΣ-ΛΕΒΕΝΤΙΣΕΣ.......ΚΡΑΤΑΤΑΙ.....ΤΑ   ΜΑΤΙΑ  ΣΑΣ   ΚΛΕΙΣΤΑ.....ΕΝΤΑΞΕΙ...  ΕΝΤΑΞΕΙ...

ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΑΙ.....ΩΡΑΙΑ....ΛΑΜΠΡΑ...

ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ....ΟΜΩΣ....ΓΙΑΤΙ....ΑΝ   Τ Α Ξ Ι Δ Ε Υ Σ Ε Τ Α Ι .....!    ΕΚΕΙ....ΠΟΥ   ΕΜΕΙΣ...

ΛΙΓΟ   ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ.....!

ΤΟ   Τ Σ Ε Ρ Β Ε Λ Ο .....ΠΟΥ   Ε Μ Ε Ι Σ    ΤΟ  Λ Ε Μ Ε .....Β Ρ Α Κ Ι ....α μ φ ι β α λ λ ο υ μ α ι .....

α ν    ΘΑ   Η Τ Α Ν    ΣΤΗ   ΘΕΣΗ   ΠΟΥ  ΤΟΥ   Α Ρ Μ Ο Ζ Ε Ι ....

ΧΩΡΙΑ....Η   Δ Υ Σ Ο Σ Μ Ι Α .....ΤΩΝ   Ε Ν Τ Ε Ρ Ω Ν ....!         συμπαθατε  μας....

ΤΩΡΑ,   ΞΕΡΕΙΣ   ΚΑΤΙ.....-ΑΠΟ  ΕΔΩ....ΒΓΗΚΕ....-  Ο  Ο Ρ Γ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Σ    Θ Ε Ο Σ ....!!!!      και   πραγματι....

---που   πας   ρε   ΤΣΟΠΑΝΗ-  ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ.....!   ΑΠΟ  ΤΟ   ΣΙΝΑ....ΚΑΙ  ΠΕΡΑ...!    ΠΟΥ  ΠΑΣ   ΒΡΕ..!

Ο   ΡΕΝΤΗΣ.....ΔΕΝ   ΠΕΦΤΕΙ....ΑΠΟ  ΕΚΕΙ....Α Ν Α Π Ο Δ Α .....ΠΙΣΩ....ΟΛΟΤΑΧΩΣ...!

Π Ι Σ Ω ,,,,,ΓΙΑΤΙ   ΟΙ   ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.....πονανε..

ψυχουλα  μου.....πονανε...

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 18:09:22 »

KAI   EXΩ....ΝΑ  ΣΟΥ  ΠΩ,   ΚΑΤΙ....ΑΚΡΩΣ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ....κ α ρ δ ι α   μου....ΜΥΘΗΡΑ....

---ΟΙ   Α Π Ο Ψ Ε Ι Σ    ΣΟΥ....Δ Ε Ν   ΕΙΝΑΙ   ΤΕΛΕΙΩΣ   ΛΑΘΟΣ....γλυκεια  μου....

Ο Χ Ι ......δεν   ειναι....!

ας  ξαποστασουμε....λιγουλακι.....

ΕΔΩ....στη  βελανιδια....

ΝΑ  ΤΑ  ΠΟΥΜΕ ....ΛΙΓΟ...λιγο....

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 18:30:08 »
'Οτι δεν αποδεικνύεται, ας μην ξεχνάμε ποτέ εμείς οι Φιλόσοφοι, οι ακολουθούντες του δρόμου της Γνώσης και όχι της Πίστης, πως δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως αλήθεια, αλλά ως μία πιθανή θεώρηση.

Αν όμως αυτή η θεώρηση δεν μπορεί να αποδειχτεί με τεκμήρια υπαρκτά και επιστημονικά, τότε ανήκει στην χώρα της φαντασίας, και η πιθανή της αξία είναι μόνο μυθολογική ή αρχετυπική.

Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας, ή της Χιονάτης με τους επτά νάνους, είναι σημαντικά, ακόμα και αν γνωρίζουμε πως αυτοί οι χαρακτήρες δεν υπήρξαν ποτέ.

Το ίδιο συμβαίνει και με την έννοια της Λευκής Αδελφότητας.  Δεν την έχει ανακαλύψει κανείς, παρά μόνο στα όνειρα και στα οράματά του. Αποτελεί μία αρχετυπική κατάσταση όπως και η έννοια του Χριστού, της Μεγάλης Μητέρας, και όλων των αρχετύπων της δημιουργίας.

Συγκεκριμένα η Λευκή Αδελφότητα, είναι σύμβολο των 12 αρχετύπων της Δημιουργίας, είναι το σύμβολο της Πνευματικής Συνείδησης του Σύμπαντος Κόσμου.  Δεν υπάρχουν ενσαρκωμένοι της Λευκής Αδελφότητας, όμως υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας, που ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ, να συντονιστούν με τα 12 αρχέτυπα, είτε ως Ατομικό ασυνείδητο, είτε ως Συλλογικό, φέροντας εις πέρας κάποια κοσμική αποστολή.

Ο Εσωτερισμός και η Φιλοσοφία δεν είναι ούτε Φαντασίωση ούτε Θρησκεία, διότι φέρει αποδείξεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2009, 19:50:45 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΜΥΘΗΡΑ

• Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 19:58:22 »
Δεν υπάρχουν ενσαρκωμένοι της Λευκής Αδελφότητας, όμως υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας, που ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ, να συντονιστούν με τα 12 αρχέτυπα, είτε ως Ατομικό ασυνείδητο, είτε ως Συλλογικό, φέροντας εις πέρας κάποια κοσμική αποστολή (ROSE)

..............και προφανως αυτο που λες  , ROSE, το οτι <<<δεν υπαρχουν ενσαρκωμενοι της Λευκης Αδελφοτητας>>> ..σαν επιστημονες που ειμαστε ...θα πρεπει να το θεωρησουμε κι αυτο  αλλη μια πιθανη εκδοχη και τιποτε περισσοτερο απο αυτο που λεω εγω ...η απο αυτα που λεει ο Ιππολυτος!!!....... αν οχι... αν δηλαδη δεν ειναι εκδοχη άλλα βεβαιοτητα ,, περιμενω τις απτες αποδειξεις του ,,και μην με παραπεμψεις σε συγγραμματα αλλων εξεχοντων μυστικιστων παραδεδεγμενων γιατι και τις δικες τους θεωρησεις ως εκδοχες οφειλει να τις αντιμετωπισει ενας επιστημονας ..ας πουμε γιατι θα πρεπει οι θεωρησεις της Μπλαβατσκυ η του Σταινερ ,η της Φορτσουν να αποτελουν αποδειξεις  και εγκυρη αληθη μυστικιστικη γνωση ενω η θεωρησεις ας πουμε της Μυθηρας η του Ιππολυτου ας πουμε μυθευματα αρχετυπικης αξιας και ψυχογραφικης και τιποτε παραπανω ...πιο ειναι το κριτηριο της επιστημονικοτητας οσων λεει κανεις ιδιατερως για τον χωρο του αποκρυφισμου και εσωτερισμου ενα κατεξοχην δυσβατο και αδιαγνωστο και υποκειμενικο χωρο μην κοινοποιησιμο ...μηπως η καθιερωση ???,,η μηπως η διασημοτητα ??? ........γιατι ολοι λιγο πολυ ξερουμε οτι οπου ακους πολλα κερασια μικρο καλαθι να κρατας ..κι οπου βαρουν πολλα κανονια ...μαλλον ,,,μια γρια καθαριζει κρεμμυδια ...παει να πει διασημος και καθιερωμενος απο το υπαρχον συστημα δεν σημαινει απαραιτητα και εγκυρος και αληθης ...............
( εγω παντως εξαιρω τον εαυτο μου απο αυτο ,,,που εννοειται εσεις παιδια ως επιστημονα ,,για να ξεκαθαρισω την θεση  ..ειμαι απλα μια διανοουμενη με φιλοσοφιζουσες τασεις του τυπου της φαντασιοπληξιας ...και ναι για ολες οι θεωρησεις μου δεν διεκδικω παρα την αξια της πιθανης αληθειας και εκδοχης ερμηνειας και με κανενα τροπο της βεβαιοτητας )

..........αν σας ενδιαφερει μπορουμε να σας αναπτυξουμε πληρως το σχετικο συλλογισμο μας και πως καταληξαμε στο να θεωρησουμε  οτι

η λεγομενη ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ( ΜΟΜ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (δυο για την ακριβεια )ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ( οχι ολα )ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΣΑΡΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ,,,ΑΚΟΜΗ ...Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΕΡΥΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ -ΑΙΩΝΑ...
..........( και δεν μιλαω για τις <<αδελφοτητες>> απομιμησεις που στηνονται εδω κατω στην βαση της πυραμιδας ..αυτες ειναι θυμαπατες  τις περισσοτερες φορες ,,,οχι παντα ..κατα την γνωμη μου  ,,,την πιθανα και λαθεμενη ..)
.......αλλα νομιζω οτι δεν σας ενδιαφερει ο τροπος που σκεφτεται και καταληγει σε ορισμενα συμπερασματα ενας ελευθερος στοχαστης απλα και μονο γιατι σας αρκει η <<διαπιστευμενη>> παραδοση ....( τωρα το πως διαπιστευεται η αληθεια αυτης της παραδοσης θα ηθελα πολυ να μου εξηγουσες βρε ROSE ,, υπαρχουν ας πουμε πειραματα ?? ενημερωστε με σχετικα ..και πως και που και ποτε εχουν γινει ...υπαρχουν πειραματ για την υπαρξη η οχι της Αδελφοτητας για πες μου ...απο που αντλεις την επιστημονικη βεβαιοτητα της μη υπαρξης της ως κοινοτητας ενσαρκων )....απο αυτη δυστυχως την παραδοση  τυφλα-αδιαλλακτα και φατριαστικα μερικες φορες γατζωνονται εκεινοι που την μελετουν θυσιαζοντας χρονο απο την ζωη τους και κοπο μοχθο πνευματικο  ... δυστυχως τυφλα και με παρωπιδες ............και λεω δυστυχως για μας τους απεξω ,,γιατι κανεις διαλογος μαζι τους δεν μπορει να ευωδοθει .......γιατι διαλογος οταν ο ενας λεει εγω ξερω τα παντα  αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ,,και αλλος λεει εγω πιθανον να κανω και λαθος αλλα και μπορει να εχω και δικιο   ....διαλογος υπο τετοιες ανισορροπες και ανισοβαρεις συνθηκες δεν γινεται ........απλα καθομαστε και μονολογουμε ο καθενας για την παρτυ του ....τρυπες στο νερο δηλαδη ...και καμωματα για να σπαμε την ρουτινα .............

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2009, 20:21:03 από ΜΥΘΗΡΑ »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 20:37:47 »
Αγαπητή Μύθηρα,

υπάρχουν δύο τρόποι να δούμε την πραγματικότητα... Μέσω της Θρησκείας, ή του Αστρικού, όπου το κάθε είδωλο της φαντασίας μας, φαντάζει πραγματικό, και μέσω της Επιστήμης, ή του Νοητικού, όπου η αντικειμενικότητα της πραγματικότητας προσεγγίζεται...

Η Λευκή Αδελφότητα, αποτελεί ένα αρχετυπικό σύμβολο... Με απλή λογική μπορεί να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει ουδείς αθάνατος ενσαρκωμένος, και ουδείς θνητός, κατάλευκος... Η ανθρώπινη φύση μας είναι θνητή και ατελής, αλλά τείνουμε προς την τελειότητα, μέσω των εμπειριών και των μαθημάτων μας...

Το να αποδεχτούμε τα είδωλα της φαντασίας μας, ως πραγματικότητα, έχει ως αποτέλεσμα, να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα, και να ασθενήσουμε ψυχικά...

Το να κατανοήσουμε όμως την σημαντικότητα των αρχετυπικών συμβόλων και πως ο καθένας μας μπορεί να εμπνευστεί από αυτά, και να μεγαλουργήσει στην ζωή του, καταθέτοντας ηρωικά το δικό του προσωπικό έργο, προς την Συλλογικότητα, τότε έχουμε αντιληφθεί την σημαντικότητα του Εσωτερισμού, και έχουμε λάβει το θείο δώρο του...

Διότι ο Εσωτερισμός, για να είναι Αυθεντικός, δεν μπορεί να μας στείλει σε ένα Ψέμα, αλλά στο να διαπιστώσουμε ή να προσεγγίσουμε την Αντικειμενική Αλήθεια. Το να αφήσουμε το ψέμα ή την υποκειμενικότητα του Αστρικού και να ανταμώσουμε την Αλήθεια ή την αντικειμενικότητα, του Νοητικού, είναι η διαδικασία της Φώτισης...

η λεγομενη ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ( ΜΟΜ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (δυο για την ακριβεια )ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ( οχι ολα )ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΣΑΡΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ,,,ΑΚΟΜΗ ...Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΕΡΥΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ -ΑΙΩΝΑ...

Πολύ ωραία! Εχεις αποδείξεις?  Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα? 

Σίγουρα αρκετοί συνάνθρωποι μας, έχουν δράσει και συνεχίζουν να δρουν ηρωικά και ανθρωπιστικά, αλλά αυτό είναι απλά το καθήκον του κάθε ενήλικα ανθρώπου και όχι κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα, που απέκτησαν ως μέλη μιας φανταστικής οργάνωσης... Η εργασία επί του εαυτού φέρει τα δώρα της φώτισης... και όχι η συμμετοχή μας στο συμβούλιο των Λαμπερών Λευκών Αδελφών...

Για πάρα πολλά χρόνια, συναντούσα τους Λευκούς Αδελφούς στα οράματα και στα όνειρά μου... Ακόμα συζητώ μαζί τους... μόνο που τώρα αναγνωρίζω πως είμαι ΕΓΩ, όταν συντονίζομαι με την Συλλογικότητα αυτού του Κόσμου...

Ο Μυστικιστής πάντα βρίσκεται σε κίνδυνο να μπερδέψει τα οράματά του με την πραγματικότητα... και είναι αναγκαία η συνεχόμενη διάκριση ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους, του ονείρου και της πραγματικότητας...

Πολλές φορές έχω ξυπνήσει από ένα τόσο ζωντανό όνειρο, χάνοντας την αίσθηση της πραγματικότητας... Επίσης όταν μέσω ύπνωσης είχα βιώσει τον θάνατο μου, σε μία υποτιθεμένη προηγούμενη ενσάρκωση με πήρε 2 βδομάδες, να συνέλθω...  ;D

'Ατομα που είναι ευαίσθητα ψυχικά, είναι πιο επιρρεπείς στο να παθαίνουν κατάληψη από συλλογικά αρχέτυπα, είδωλα, ή εσωτερικούς ρόλους, και έτσι η επιστημονική κατανόηση βάση ψυχολογίας σώζει ζωές...  ;)

Διότι σε τι διαφέρει πραγματικά το σενάριο ενός ψυχωσικού, που φαντάζεται πως κάποιος μπαίνει στο σπίτι του και του κάνει διάφορες ζημιές, από το σενάριο ενός εκλεκτού της Λευκής Αδελφότητας που ήρθε στη Γη, με αποστολή, να σώσει την Ανθρωπότητα?

Η Υπηρεσία προς την Συλλογικότητα, είναι κατεγραμμένη αρχετυπικά στο DNA μας, και όταν ωριμάσουμε πνευματικά, και νιώσουμε έτοιμοι, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, μια μέρα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ, που θα αναλάβουμε την Αποστολή μας προς την Ανθρωπότητα, Συλλογικότητα, Θεότητα, Μητέρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 22, 2009, 11:03:52 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 21:46:05 »
.......αλλα νομιζω οτι δεν σας ενδιαφερει ο τροπος που σκεφτεται και καταληγει σε ορισμενα συμπερασματα ενας ελευθερος στοχαστης απλα και μονο γιατι σας αρκει η <<διαπιστευμενη>> παραδοση ....( τωρα το πως διαπιστευεται η αληθεια αυτης της παραδοσης θα ηθελα πολυ να μου εξηγουσες βρε ROSE ,, υπαρχουν ας πουμε πειραματα ??

Αγαπητή Μύθηρα,

οι θρήσκοι και οι αυθυποβεβλημένοι του αστρικού, ακολουθούν, ενώ, οι Ελεύθεροι στοχαστές, φιλόσοφοι, και επιστήμονες, τολμούν να βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες.  Αρκετά δήθεν βιβλία εσωτερισμού είναι θρησκειολογίες, και φυσικά μιλούν για την ύπαρξη της Λευκής Αδελφότητας, απλώνοντας ψυχωσικές συνομωσιολογίες του Πνευματικού, μεταξύ κακών και καλών...

'Ομως ο βαθυστόχαστος φιλόσοφος, φυσικός και μεταφυσικός, πειραματίζεται... με τον εσωτερικό του κόσμο, και έτσι μαθαίνει να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, την απάτη, από την Αλήθεια...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2009, 21:59:00 από Rose »

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 21:52:35 »

............ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ..................
Μ.Ο.Μ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΜΥΗΜΕΝΩΝ ....ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,,,ΜΥΣΤΗΡΙΑ αυτα τα Μυστηρια διαφερουν απο αυτα που εκτελουνται εδω κατω απο διαφορες οργανωσεις και ταγματα που μιμουνται τις ΜΟΜ .... ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ  ΜΕ ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕς ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥς......... )

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ  Μ.Ο.Μ   ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ..ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑΟΙ ...ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΑΟ .......
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕς -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕς ΜΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ -ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ,,,ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΟΜ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΑΡΚΑ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ... .....................[/b]

Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε καμιά αποδειξούλα για όσα καταθέτεις;  Ή έστω μια μικρή ενδειξούλα;  Μάλλον να μην περιμένουμε από ένα απολογητικό κείμενο, προϊόν αποκάλυψης καμία λογική τεκμηρίωση!

Αγαπητή μου, η εσωτερική επιστήμη ποτέ δεν έπαψε να είναι ΚΑΙ επιστήμη…. Έχουν καταγραφεί στον Κυμβαλίωνα κάποιες αρχές προσέγγισης της Αλήθειας και μία από αυτές είναι ο νόμος της Αναλογίας. Τους Φυσικούς Νόμους π.χ. τους ερευνούμε και τους ανακαλύπτουμε στο μικρό μας γήινο περιβάλλον, αλλά Αναλογικά τους επεκτείνουμε σε ολάκερο το Σύμπαν, ψάχνοντας όμως πάντα για αποδείξεις και επιβεβαιώσεις των υποθέσεών μας. Αυτό είναι εσωτερική και εξωτερική επιστήμη. Εσύ τι επιστημονικό έχεις να παρουσιάσεις;

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΑΡΚΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΜΕΛΗ ΤΩΝ Μ.Ο.Μ ΗΛΙΚΙΑΣ...100, 200, 500, 1000, 5000 , κτλ  γηινων ετων ...καταλαβαινετε για τι Δυναμη μιλαμε !!!!!!!!,,,

Απομονώνουμε την πρόταση αυτήν, γιατί δείχνεται εδώ καταφάνερα η παγίδα που έχει πέσει η συντάξασα. «Έχουμε λοιπόν ένσαρκα μέλη ηλικίας ….1000, 5000 κτλ», είναι η ανυπόστατη και παράλογη υπόθεση η οποία θεωρείται αυθαίρετα ως δεδομένο και με την αυθαιρεσία αυτή ως βάση βγάζουμε το λογικοφανές συμπέρασμα ότι, αφού ζούνε χιλιάδες χρόνια, άρα καταλαβαίνετε για τι Δύναμη μιλάμε!!!!

Την ίδια αφελή πρακτική ακολουθεί και το δόγμα, το οποίο ισχυρίζεται αυθαίρετα ότι, «ο Χριστός αναστήθηκε, άρα, αφού νίκησε τον θάνατο, είναι θεός και φυσικά ως θεός έχει τεράστιες Δυνάμεις ώστε μπορεί ακόμα να νικήσει και τον θάνατο και να αναστηθεί»….

Φαύλος κύκλος ή μάλλον, το ύψιστο μεγαλείο του παραλόγου!!!!

Ας μην συνεχίσω με τα υπόλοιπα τα οποία στερούνται παντελούς τεκμηρίωσης και στοιχειώδους λογικής. Η συντάκτρια όλων αυτών αρέσκεται σε παραμυθολογία και σε σενάρια φαντασιακής παρέκλισης. Ας είναι…. Και αυτά χρειάζονται ως παράδειγμα ανορθολογισμού και παράβασης των στοιχειωδών κανόνων της Λογικής.

..............και προφανως αυτο που λες  , ROSE, το οτι <<<δεν υπαρχουν ενσαρκωμενοι της Λευκης Αδελφοτητας>>> ..σαν επιστημονες που ειμαστε ...θα πρεπει να το θεωρησουμε κι αυτο  αλλη μια πιθανη εκδοχη και τιποτε περισσοτερο απο αυτο που λεω εγω ..................[/b]

Όταν αμφισβητεί κάποιος  την ύπαρξη  Ροζ ελεφάντων, το βάρος της απόδειξης ύπαρξης πέφτει στον υποστηρικτή της δήθεν ύπαρξης αυτών και όχι στον αμφισβητούντα. Αν βέβαια εννοείς πραγματικά ότι,

( εγω παντως εξαιρω τον εαυτο μου απο αυτο ,,,που εννοειται εσεις παιδια ως επιστημονα ,,για να ξεκαθαρισω την θεση  ..ειμαι απλα μια διανοουμενη με φιλοσοφιζουσες τασεις του τυπου της φαντασιοπληξιας ...

,τότε μάλλον φταίμε εμείς που πήραμε στα σοβαρά τις καταθέσεις σου….
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2009, 21:54:54 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 22:07:29 »

Ειλικρινά λυπάμαι... αλλά ο σημερινός άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει πάνω από 140 χρόνια περίπου...

Ας μην πιστεύουμε όλα τα σκουπίδια που διαβάζουμε... Ας μην υιοθετούμε τις φαντασιοπληξίες άλλων... Έχω ψάξει όλη αυτή την ιστορία με τους αθάνατους, και πραγματικά, δεν είναι τίποτα άλλο από μία ΑΠΑΤΗ...

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2009, 23:38:58 από Rose »

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 22:20:42 »

Ειλικρινά λυπάμαι... αλλά ο σημερινός άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει πάνω από 140 χρόνια περίπου...

Ας μην πιστεύουμε όλα τα σκουπίδια που διαβάζουμε... Ας μην υιοθετούμε τις φαντασιοπληξίες άλλων... Έχω ψάξει όλη αυτή την ιστορία με τους αθάνατους, και πραγματικά, δεν είναι τίποτα άλλο από μία ΑΠΑΤΗ...

Πέρα για πέρα σωστό. Δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ νοήμον ον που να ξεπέρασε το πολύ λίγες δεκάδες χρόνια από τον δεύτερο αιώνα ζωής του. Σας το δηλώνω ρητά ότι είναι αδύνατη η ζωή για περισσότερα χρόνια και το επιβεβαιώνει η μακροχρόνια πείρα μου και η πολύχρονη παρουσία μου στη Γη, καθώς συμπληρώνω σε λίγο τα 8.789 μου χρόνια ;D ;D ;D ;D
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 23:39:03 »

---O     ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΣΤΗ   ΤΡΕΛΗ   ΠΟΡΕΙΑ  .....ΤΗΣ    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ    ΤΟΥ.....

ΠΡΟΧΩΡΕΙ    ΓΡΗΓΟΡΑ.....ΠΑΝΩ   ΣΤΟ   ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ   ΤΗΣ    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.....

ΤΟ    ΜΥΑΛΟ   ΤΟΥ......ΕΧΕΙ   ΓΙΝΕΙ   ΗΔΗ....ΜΙΑ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   Α Ρ Ε Ν Α ....

ΜΙΑ    ΚΟΙΛΑΔΑ   Δ Ι Χ Α Σ Μ Ο Υ .....

ΜΙΑ    ΑΙΩΝΙΑ     Δ Ι Α Μ Α Χ Η .....

ΜΙΑ    Ν Ε Κ Ρ Ο Π Ο Λ Η .....

ΟΠΟΥ   ΟΜΩΣ.....ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.... ΘΑΜΜΕΝΕΣ.......ΟΙ   ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ    ΤΗΣ    Ψ Υ Χ Η Σ .....

ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΟΜΩΣ....Η"   ΘΑ   ΥΠΑΡΞΕΙ......ΜΙΑ   ΜΙΚΡΗ   ΟΜΑΔΑ......ΜΑΘΗΤΩΝ....ΠΟΥ   ΘΑ   ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ   ΤΟ   ΔΙΚΑΙΩΜΑ....ΤΗΣ   ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ....

ΜΕΣΑ.....ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΑΣΩΤΙΑ   ΤΟΥΣ.....,   ΜΕΣΑ    ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ   ΤΟΥΣ.....,   ΜΕΣΑ   ΑΠΟ   ΤΟ   ΟΞΥΜΩΡΟ   ΤΟΥ  ....

Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Α     ΤΟΥΣ......

ΑΣ    ΑΦΗΣΟΥΜΕ....ΛΟΙΠΟΝ   Ο  ΕΝΑΣ   ΤΟΝ   ΑΛΛΟΝ    ΝΑ   ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.....  ΝΑ   ΚΟΣΚΙΝΙΣΤΕΙ.....ΝΑ   ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.....Κ.Λ.Π.......

ΜΑ   ΠΑΝΩ   ΑΠ"   ΟΛΑ....ΝΑ   ΔΗΛΩΣΕΙ.....ΜΕ   ΚΑΠΟΙΟΝ   ΕΠΙΜΟΝΟ   ΤΡΟΠΟ.....

ΤΟΝ   ΣΚΟΠΟ.....ΤΗΣ    ΖΩΗΣ   ΤΟΥ.....

ΕΝ   ΟΝΟΜΑΤΙ   ΤΗΣ   ΜΙΑΣ   ΑΡΧΗΣ.....

Ο,ΤΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ    ΣΑΝ   ΑΔΕΛΦΙΑ....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 23:45:15 »
    Όταν αμφισβητεί κάποιος  την ύπαρξη  Ροζ ελεφάντων, το βάρος της απόδειξης ύπαρξης πέφτει στον υποστηρικτή της δήθεν ύπαρξης αυτών και όχι στον αμφισβητούντα.

Πάντως ρόζ ελέφαντες υπάρχουν...   :D

http://thelanguageoflight.files.wordpress.com/2009/09/pink_elephant.jpg
http://blackliberal.files.wordpress.com/2009/03/pink-elephant.jpg

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 21, 2009, 23:53:44 »
             ΑΣ    ΑΦΗΣΟΥΜΕ....ΛΟΙΠΟΝ   Ο  ΕΝΑΣ   ΤΟΝ   ΑΛΛΟΝ    ΝΑ   ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.....  ΝΑ   ΚΟΣΚΙΝΙΣΤΕΙ.....ΝΑ   ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.....Κ.Λ.Π.......

ΜΑ   ΠΑΝΩ   ΑΠ"   ΟΛΑ....ΝΑ   ΔΗΛΩΣΕΙ.....ΜΕ   ΚΑΠΟΙΟΝ   ΕΠΙΜΟΝΟ   ΤΡΟΠΟ.....

ΤΟΝ   ΣΚΟΠΟ.....ΤΗΣ    ΖΩΗΣ   ΤΟΥ.....

ΕΝ   ΟΝΟΜΑΤΙ   ΤΗΣ   ΜΙΑΣ   ΑΡΧΗΣ.....

Ο,ΤΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ    ΣΑΝ   ΑΔΕΛΦΙΑ....

Αδελφέ μου,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, και ακριβώς επειδή είμαστε αδέλφια, χρειάζεται να νοιαζόμαστε για τον αδελφό μας, ακόμα και αν χρειάζεται να πούμε την Αλήθεια, όσο και αν αυτή είναι σκληρή...  Οι περισσότεροι από εμάς περάσαμε ακριβώς από τα ίδια διλλήματα, αν τα οράματα μας ήταν αληθινά, ή αν απλά ήμασταν φαντασιόπληκτοι, και όντως κάποιες στιγμές ήμασταν...

'Εχουμε καθήκον λοιπόν εφόσον, βιώσαμε την Πνευματική Αλχημεία, εφόσον είχαμε το θάρρος να παραδεχτούμε τα λάθη μας, και να αλλάξουμε, έχουμε καθήκον να πούμε αυτή την αλήθεια, έτσι ώστε και τα υπόλοιπα αδέλφια μας, που έχουν εκπέσει σε παρόμοιες πλάνες, να έχουν την δυνατότητα, να βγουν... ευχόμενοι ότι θα βγουν, πιο ανώδυνα από ότι εμείς βγήκαμε... Κάποιοι άλλοι μας είχαν βοηθήσει και εμάς, πριν κάποια χρόνια... και αυτή την χάρη ανταποδίδουμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 22, 2009, 00:01:34 από Rose »

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 22, 2009, 00:42:28 »

---O  XΡΟΝΟΣ  ΕΙΝΑΙ   ΑΠΕΙΡΟΣ.....ΑΛΛΑ   ΤΑ   ΥΛΙΚΑ   ΣΩΜΑΤΑ....ΕΙΝΑΙ   Π Ε Π Ε Ρ Α Σ Μ Ε Ν Α .....ΣΤΟ   ΧΡΟΝΟ....

ΕΤΣΙ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ......Ο  ΝΟΜΟΣ    ΤΗΣ   ΑΕΝΑΟΥ   ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ....ΑΥΤΩΝ....

ΣΥΜΦΩΝΑ....ΜΕ   ΑΥΤΟΝ....---ΟΣΟΣ   ΧΡΟΝΟΣ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΛΕΣ  ΟΙ  ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ...ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ  ΥΠΑΡΞΕΙ   Σ'  ΑΥΤΗ   ΤΗ   Γ Η ..

Κ Α Π Ο Τ Ε      ΘΑ    Ξ Α Ν Α Υ Π Α Ρ Ξ Ο Υ Ν .....

ΘΑ   ΕΡΘΕΙ   ΛΟΙΠΟΝ   ΜΙΑ   ΜΕΡΑ....ΠΟΥ   ΘΑ   ΓΕΝΝΗΘΕΙ.....ΕΝΑΣ   ΑΝΤΡΑΣ....Ο Λ Ο Ι Δ Ι Ο Σ ....ΜΕ  ΜΕ Ν Α ....

...........ΚΑΙ   ΜΙΑ   ΓΥΝΑΙΚΑ.....Ο Λ Ο Ι  Δ Ι Α .....ΜΕ  ΤΗ   Μ Υ Θ Η Ρ Α ....

ΣΕ   ΣΧΕΣΗ.....ΕΛΞΗΣ   Η"  ΑΠΩΣΗΣ.....  Α Γ Α Π Η Σ .....Η'     Μ Ι Σ Ο Υ Σ ...............

--ΧΑΙΝΕ....1825....ΠΟΙΗΤΗΣ...