ΟΚ !! .....ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ !!!
........κατα την αποψη μας και απο οσο οι λιγοστες φυσιογνωμικες γνωσεις μας επιτρεπουν ..το συγκεκριμενο σκιτσο ειναι δυσκολο να ανταποκρινεται σε φυσικο προσωπο..μιας και αποτελειται απο επιμερους στοιχεια -σημεια που δυσκολα μπορουν να συνταιριαξουν σε ενα φυσικο προσωπο ...
πχ ...τα τεραστια και πυκνα φρυδια, τα σμικτα,, με την μυτη την στρογγυλη και με κοφτα προς τα πανω ρουθουνια
(μια εξαιρετικα σπανια περιπτωση μυτης ),,,
,,,τα πυκνα φρυδια κατα γενικη μαρτυρια συνοδευονται με μικρα ή μετρια ματια και ποτε με αυτα τα τεραστια και καλοκαγαθα ματια ) αφαιρεστε με το χερι σας το φρυδια και δεστε πως μεταμορφωνεται το προσωπο σε καλοκαγαθο ),,,
,,,επισης το << τεραστιο στομα>>με το πανω χειλος σχεδον ανυπαρκτο και την χαρακτηριστικη καμπυλωση προς τα πανω ( που δηλωνει σαρκασμο ειρωνια , σαρδονιο χαρακτηρα , κλοουν , η τζογκερ -αστειευτη) ειναι ασυμβατο στην φυσιογνωμικη με τα πυκνα φρυδια και τα τεραστια ματια ...συνηθως ατομα με μεγαλα ματια εχουν μικρο η μετριου ανοιγματος στομα....
...συμπερασμα ...η εν λογω φιγουρα ( που σημειωτεον απο εσας εμαθα για την υπαρξη της ) ειναι μια καρικατουρα πολυσχιδους χαρακτηρα σπανιου στην φυσιογνωμικη ...συνδυαζει τον τρομο ,το μισος το θυμο αρα το σκοταδι με την ειρωνια και τον γελωτα παραλληλα δε με την αθωοτητα ( κοιταχτε τα ματια )..το σκιτσακι ειναι μια συνθεση κατασκευασμενη πιθανον με στοιχεια ( ματια, χειλη ,στομα ,φρυδια ,μυτη )απο διαφορετικους φυσιογνωμικους τυπους προσωπου ...
..ενας φυσιογνωμικος <φραγκεσταιν> που αποδιδεται με μια περιπλοκη σκιτσογραφικη συνθεση στοιχειων απο διαφορετικους τυπους προσωπων ..............να γιατι ειναι αποκρουστικος εξαιτιας της φυσιογνωμικης αυτης συνθετοτητας ..της αφυσικης και δυσαρμονικης ...
...τωρα τι σημαινει αυτο και ποια θα μπορουσε να ειναι η ψυχολογικη ερμηνεια του σε περιπτωση που θεωρησουμε αληθη την αυθορμητη υποβολη της εικονα αυτης στο μαζικο συνειδητο ( οχι απλα ασυνειδητο γιατι οτι εκφραζεται με ονειρα, απο αυτα που θυμαται κανεις , εχει περασει πλεον στο χωρο του συνειδητου ) αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα προς συζητηση ...( αλλα βεβαια υπαρχουν πολυ σοβαροτερα πραγματα για να συζηταει κανεις ) ,,,,
και βεβαια ας μην ξεχναμε και τις εκδοχες :
-να ειναι μια καλοστημενη επιχειρηση παραπληροφορησης απο αυτες στις οποιες επιδιδεται συχνα το Συστημα για τις αναγκες του μαζικου ψυχολογικου ελεγχου και υποβολης (θεση που εκφρασαμε εξαρχης και θεωρουμε πιο πιθανη)
-να ειναι μια εικονα τεχνητα υποβαλομενη διαμεσου των ονειρων σε καποια ευαισθητα ατομα με μια διεργασια -τεχνικη που υπαγεται στην απορρητη ψυχοτρονικη τεχνολογια που χειριζεται το συστημα και οχι μονο,,και ερημην μας ...αρα καθολου αυθορμητη ,,οποτε η ερμηνεια της θα πρεπει να ακολουθησει αλλη γραμμη
*IΠΠΟΛYTE ελα να τα πουμε μεσω ΠΜ.. το θελω πολυ ..σου εχω κανει δυο φορες κρουση αλλα με αγνοησες ...μη φοβασαι ..η κορακιστικη περιβολη μου ειναι αποκριατικη ,,πολυ στο βαθος υπαρχει κηπος ..βεβαια με τον αγκαθωνα του μην νομιζεις ....στειλε μου λοιπον ενα ΠΜ ,,και θα σου μιλησω για
<<την αγαπη του Εαυτου μου ,,,,την αστειρευτη >>