Αγαπητέ frivolousatheists,
ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας έδωσες να φανεί και πάλι η αντιχρηστότητα, η αμορφωσιά, και ο μισσελληνισμός, των οπαδών του χριστιανισμού, και μπορείς να αποχωρήσεις, μια και δεν έχεις χρόνο, όπως λες... 'Αλλωστε εσύ γράφτηκες στο φόρουμ μας για να μας συκοφαντήσεις frivolousatheists.
'Ενας διάλογος μπορεί να γίνει μόνο ανάμεσα σε πολιτισμένους ανθρώπους, που σέβονται την προσωπικότητα του άλλου, αλλά όπως διακρίνουμε επανειλημμένως ο διάλογος με χριστιανούς είναι αδύνατος... Τουλάχιστον προσπαθήσαμε…
Στο καλό…
Έστι είναι... είναι αδύνατος με άτομα σαν και εσένα. Και με άλλους είχα διάλογο χωρίς πρόβλημα.
Εγώ έγραψα για να προτείνω το βιβλίο και λινκ. Τίποτε άλλο. Στο φινάλε εσείς με καλέσατε σε διάλογο.
Εσύ είπες ότι δεν είσαι άθεα, άρα γιατί λες ότι γράφτηκα για να σας συκοφαντήσω ως frivolousatheists; Μήπως σε πειράζει ότι επαληθεύτηκε; Ξέρω.
Κλασσικά εικονογραφημένα λοιπόν.
Σου εύχομαι αυτό που είναι καλύτερο για σένα Rose (εφόσον με πετάς έξω με ωραίο τρόπο, δημοκρατικότατο)και για το τίποτα...!). Αν κανείς άλλος θέλει να κρατήσει επαφή μαζι μου μπορεί στην ιστοσελίδα μου
www.ipertisalithias.gr Το ίδιο ισχύει και για σενα Rose.
Γεια!
Υγ. Όσο για τα πικρά σου λόγια για εμένα:
(«Αντιχρηστότητα» [δεν πείθεις κανέναν με διάκριση…], «αμορφωσιά» [όλοι κρινόμαστε…], και ο «μισσελληνισμός» [αγαπώ ότι Ελληνικό είναι αλήθεια, ΜΟΝΟ.])
δείχνεις αυτό που πραγματικά είσαι (το θρησκευτικό πιστεύω σου μόνο μίσος και έπαρση σου έβαλε, τίποτε άλλο μην γελιέσαι), και κρυβόσουν πίσω από το «αγαπητέ». Απλά μέσα στην έπαρση, δεν μπορείς να αντέξεις την αλήθεια. Μπορεί να υπάρχει και άλλη εξήγηση από Χριστιανικής οπτικής…
Χωρίς καμία αφορμή, ποδοπατάς αθώους ανθρώπους ενώ ούτε την θεωρεία του Χριστιανισμού ξέρεις, ούτε και παραβρέθηκες να ζήσεις Χριστιανούς από κοντά (στην όποια εκκλησία τους ή από κοντά), έτσι για την έρευνα. Απλά το περίεργο μένος σου, η καραμέλα του τι κάνανε κάποτε κάποιοι δήθεν «Χριστιανοί», δεν σε αφήνει να δεις ΤΙΠΟΤΑ. Είσαι θύμα και κάνεις θύματα.
Οπότε, και πάλι, «ΓΕΙΑ!»