Αποστολέας Θέμα: H___T_Ρ_Ε_Λ_Α  (Αναγνώστηκε 4544 φορές)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
H___T_Ρ_Ε_Λ_Α
« στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 11:54:14 »

---ΧΑΧΑΧΑ.....ΝΑΙ,   ΦΥΓΕΤΕ....ΦΥΓΕΤΕ!!!!   ΠΟΙΟΣ   ΣΑΣ  ΚΑΛΕΣΕ.....ΠΟΙΟΣ.....!

---ΚΩΛΟΙΔΕΕΣ      ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ   ΕΝΝΟΙΕΣ....ΑΛΗΤΕΣ   ΤΟΥ  ΜΥΑΛΟΥ  ΜΟΥ....ΖΩΑ..!

ΦΕΥΓΑΤΕ....ΦΕΥΓΑΤΕΕΕΕΕ.....!

ΧΑΝΙΑ,   1979....ΕΝΑ  ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ   ΣΠΙΤΙ....ΠΙΣΩ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΝΑΥΤΙΚΟ  ΜΟΥΣΕΙΟ....  ΛΙΜΑΝΙ...

ΠΙΣΩ   ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΚΛΕΙΣΤΕΣ  ΠΟΡΤΕΣ....ΜΙΑ  ΦΙΓΟΥΡΑ....ΜΑΛΛΟΝ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ....ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ....

ΠΛΗΣΙΑΖΩ.....ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ   ΟΙ  ΑΥΛΑΚΙΕΣ   ΤΟΥ   ΠΡΟΣΩΠΟΥ  ΤΗΣ.....ΑΓΕΡΩΧΕΣ   ΣΤΑ   ΔΑΚΡΥΑ  ...ΕΣΤΕΚΑΝ...

ΔΕΝ   ΜΠΟΡΕΣΑ,   ΜΕ  ΚΥΡΙΕΥΣΕ   Ο  ΟΙΚΤΟΣ....Η   ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ....   ΕΝΑ   ΤΡΕΜΟΥΛΟ....ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ   ΤΟ  ΣΩΜΑ  ΜΟΥ...

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ....

Η Μ Ο Υ Ν        Ε Γ Ω ......

ΑΥΤΟ   ΠΟΥ   Ε Β Λ Ε Π Α .....ΔΕΝ    ΗΤΑΝ    ΚΑΤΙ    ΑΛΛΟ.....ΟΧΙ...ΘΕΕ  ΜΟΥ...Ο Χ Ι ....Ο Χ Ι ...!!!!

Ε Γ Ω     Η Μ Ο Υ Ν .....

---ΠΟΙΟΣ   ΜΕ   ΡΩΤΗΣΕ,    Π Ο Ι Ο Σ ...!       ΑΚΟΥΣΑ     ΠΟΥ   Ε Λ Ε Γ Α .....ναι ,   ολα   τ"  ακουγα....ΟΛΑ....

---ΕΣΕΙΣ,   ΧΑ,  ΘΕΟΙ....ΝΑΙ   ΕΣΕΙΣ   ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ.....ΓΙΑ  ΜΕΝΑ....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ....   

ΚΑΤΕΒΑ....Ε Ν Σ Α Ρ Κ Ω Σ Ο Υ ....Ζ Η Σ Ε ....ΠΛΗΡΩΣΕ...ΠΑΡΕ....Σ Κ Ε Ψ Ο Υ ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ΝΟΙΩΣΕ....ΜΑ....

Ξ  Ε  Χ  Ν  Α ....!!!

---ΟΧΙ,  ΧΑ!...ΟΧΙ....ΔΕΝ   ΘΑ  ΘΥΜΑΣΕ....Δ Ε Ν    Θ Υ Μ Α Σ Ε ....Ο,ΤΙ   ΕΣΥ   ΚΑΙ   ΝΑ  ΚΑΝΕΙΣ....Δ Ε Ν ....!

ΣΚΥΛΙΑΣΕ....Η  ΦΙΓΟΥΡΑ   ΠΟΥ  ΕΒΛΕΠΑ....ΝΕΥΡΙΑΣΕ...    ΠΕΤΡΩΣΕ...ΤΟ  ΒΛΕΜΑ....ΤΑ  ΧΕΙΛΗ   ΣΦΥΚΤΙΚΑΝ....ΤΣΙΤΩΣΑΝ..

ΣΤΑ  ΔΟΝΤΙΑ....ΕΝΑ   ΑΜΥΔΡΟ   ΧΑΜΟΓΕΛΟ....ΕΚΑΝΕ   ΤΗΝ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ....   ΗΧΟΙ   ΣΦΥΡΙΚΤΟΙ   ΟΙ  ΛΕΞΕΙΣ...

---ΑΝΟΗΤΟΙ    ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ....ΧΑΜΟΥΡΑ   ΤΟΥ   ΟΥΡΑΝΟΥ.... ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ    ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ....ΛΑΜΟΓΙΑ....ΠΟΙΟΣ  ΣΑΣ  ΕΙΠΕ...

ΝΑ    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΑΙ  ΓΙΑ   ΜΕΝΑ....   ΤΡΑΒΑΤΕ....ΟΡΙΣΤΕ ,  ΕΚΕΙ   ΣΤΟΥΣ   ΙΕΡΕΙΣ....ΧΑ!....ΑΥΤΟΙ....

ΣΑΣ    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.....

-----ΣΤΑ   ΦΥΤΑ....ΧΑ!   ΝΑΙ,   ΣΤΑ   ΦΥΤΑ.....ΠΟΥ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ   ΕΛΕΥΘΕΡΑ....ΚΑΙ   Χ Α Υ Τ Ο Υ Ν .....ΟΤΙ    ΑΥΤΟΙ 

ΤΟΥΣ   ΛΕΝΕ....  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ....  ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΕΣΕΙΣ..!    ΤΟΥΣ   ΤΑ  ΛΕΤΕ....ΕΣΕΙΣ..!

----ΕΣΕΙΣ....ΕΧΕΤΕ,   ΤΑ  ΠΑΡΕ  ΔΩΣΕ  ----ΜΑΖΙ  ΤΟΥΣ.....ΕΣΕΙΣ...!   ΜΟΝΟ   ΜΕ  ΑΥΤΟΥΣ .....ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ....

ΕΙΝΑΙ.....ΕΙΣΤΕ....ΤΟΥ   ΑΥΤΟΥ.....Ε Π Ι Π Ε Δ Ο Υ ....ΝΑΙ...!     Ο Μ Ο Ι Ο Ι ....

----ΠΟΙΟΣ   ΣΑΣ   ΕΔΩΣΕ....ΡΕ,   ΤΗΝ   ΕΞΟΥΣΙΑ....ΝΑ  ΜΕ   Φ Υ Λ Α Κ Ι Σ Ε Τ Ε ....ΕΔΩ   Κ Α Τ Ω ..;;;    ΠΟΙΟΣ..;;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ  ΡΕ,    Α Π Α Ν Τ Η Σ Τ Ε ...!     ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ   Μ Ι Λ Α Τ Ε ...!!;;;     ΓΙΑΤΙ,  ΓΙΑΤΙ,  ΓΙΑΤΙ....

ΣΤΟ   ΔΙΑΟΛΟ   ΡΕ,   ΝΑ  ΠΑΤΕ.....ΣΤΟ   ΔΙΑΟΛΟ....!  ΓΑΜΩΤΟ,   ΣΤΟ  ΔΙΑΟΛΟ...!

ΤΑ   ΒΟΓΓΗΤΑ....ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΝΑΦΥΛΗΤΑ....Γ Ε Μ Ι Σ Α Ν   ΤΟ  Χ Ω Ρ Ο ....   ΤΟΝ   Γ Ε Μ Ι Σ Α Ν ....

ΘΥΜΑΜΑΙ,    ΠΟΣΟ   ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ.....ΑΠΛΩΣΑ....ΤΟ  ΧΕΡΙ....ΝΑ  ΤΟΝ   ΑΓΓΙΞΩ....

ΝΑ   ΜΕ   Α  Γ  Γ  Ι  Ξ  Ω ......!!!

---Π Λ Η Σ Ι Α Σ Α .....ΦΟΒΟΣ....ΤΟ    ΜΕΣΑ  ΜΟΥ,   Φ Ο Β Ο Σ .....

----ΔΑΚΡΥΑ,   ΓΕΜΙΖΑΝ   ΤΑ  ΜΑΤΙΑ  ΜΟΥ.....Δ Α Κ Ρ Υ Α .....

ΘΕΕ  ΜΟΥ.....Α Γ Α Π Η Μ Ε Ν Ε   ΜΟΥ......ΔΩΣΤΟΥ    ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....Δ Ω Σ Μ Ο Υ      ΚΟΥΡΑΓΙΟ....

ΤΟΝ   Α Γ Α Π Ω .....  ΕΙΝΑΙ    ΤΟ  Ε Γ Ω   ΜΟΥ.....ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ  ΤΟΝ.....συγχωρεσε  τον.....

ΜΕ   ΝΟΙΩΣΕ.....  ΤΟ  ΝΟΙΩΣΑ.....ΜΕ   Α Φ Ο Υ Γ Κ Ρ Α Σ Τ Ι Κ Ε ....   ΓΥΡΙΣΕ   .........

Κ ΟΙ Τ Α Χ Τ Η Κ Α Μ Ε ......

---ΕΑΥΤΕ   ΜΟΥ,    σπαω   πρωτος   τη   σιγη.....    Ε Α Υ Τ Ε   ΜΟΥ.....

-----ΜΗΝ   ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ......ΕΛΑ....   ΜΗΝ   Α Π Ε Λ Π Ι Ζ Ε Σ Α Ι ....ΕΓΩ,   Σ'   ΑΓΑΠΩ....ΕΓΩ,   ΕΙΜΑΙ...

ΚΟΝΤΑ   ΣΟΥ.....ΔΙΠΛΑ  ΣΟΥ....

----ΜΑΖΙ,   ΘΑ  ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.....ΜΑΖΙ.....

ΤΟ   ΕΙΔΑ.....ΣΤΟ   ΒΛΕΜΜΑ   ΤΟΥ,    ΤΟ   ΒΛΕΜΜΑ   ΕΝΟΣ   ΛΥΚΟΥ....ΠΟΥ   ΨΑΧΝΕΙ    ΤΟ   ΘΗΡΑΜΑ   ΤΟΥ....

ΤΙ,   ΗΜΟΥΝ   ΕΓΩ.....ΓΙ"  ΑΥΤΟΝ.....Τ Ι Π Ο Τ Α .....ΕΝΑΣ   ΚΑΛΟΥΛΗΣ  .....ΑΓΑΘΟΥΛΗΣ....ΚΟΙΝΩΣ   Β Λ Α Κ Α Σ ....

ΕΝΑΣ.....ΠΟΥ   ΤΑ   ΠΑΝΤΑ  ΔΕΧΕΤΑΙ.....

ΚΑΝΕΙ....Ο,ΤΙ   ΤΟΥ   ΛΕΝ.....ΑΥΤΟΙ.....ΟΙ   ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΕΣ....

ΑΥΤΟΙ......ΠΟΥ   ΕΝΑΙ....ΚΑΤΩ....ΑΠΟ   ΤΟΝ   Ε  Ν  Α  .....      Α Υ Τ Ο Ι .....

Κ Ο Ι Τ Α Ζ Ω Μ Α Σ Τ Ε ......                   ΕΣΚΥΨΑ.....Η   ΑΜΗΧΑΝΙΑ ,   ΕΚΔΗΛΗ....

Σ Η Κ Ω Θ Η Κ Ε .......             ΜΕ    Κ Ο Ι Τ Α Ξ Ε ......Ε Ν Τ Ο Ν Α -ΑΡΚΕΤΑ......ΔΕΝ   ΜΕ   Α Γ Γ Ι Ξ Ε .....

ΤΟ    Κ Α Τ Α Λ Α Β Α .......                       ΤΟ    Ε Ν Ο Ι Ω Σ Α ......

ΘΑ    ΜΕ   Θ  Υ  Σ  Ι  Α  Ζ  Ε .......

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
Απ: H___T_Ρ_Ε_Λ_Α
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 24, 2010, 21:16:51 »
    Η   ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ   ΜΕ  ΤΟΝ   ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ   ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ   ενα   α π λ ο   Χ Ο Μ Π Υ,    πρωτα  - πρωτα  ΘΑ  πρεπει  να   ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ   τι   ΕΙΝΑΙ   εσωτερισμος !

ΜΟΝΟΝ   ΤΟΤΕ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ   ΑΣΦΑΛΕΙΣ,   Μ Ο Ν Ο Ν     τοτε.

ΤΟ   --ΓΝΩΡΙΖΩ--  ΔΕΝ   ΥΠΑΡΧΕΙ.     ΥΠΑΡΧΕΙ   ΜΟΝΟΝ   ΤΟ --ΘΑ !   ΓΝΩΡΙΣΩ.    ΕΑΝ   ΛΟΙΠΟΝ   ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ,   ΤΟΤΕ   ΑΣ   ΠΑΡΟΥΜΕ   ΘΕΣΗ  ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Η    ΘΡΗΣΚΕΙΑ,   ΩΣ   ΠΡΟ ΘΑΛΑΜΟΣ   ΤΟΥ   ΠΡΟ ΝΑΟΥ   ΤΟΥ  ΝΑΟΥ,  ΠΕΡΙΕΧΕΙ   ΤΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ   ΠΟΥ  ΘΕΤΟΥΝ   ΣΕ   Τ Ρ Ο Χ Ι Α    ΤΗΝ   ΝΟΗΣΗ   ΤΟΥ   ΚΑΘ¨ ΕΝΟΣ.

Η   ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ    ΑΥΤΗ  Ο Δ Ο Σ ,   ΔΙΑΘΕΤΕΙ    ΤΙΣ   ΑΝΑΛΟΓΕΣ   ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ,  ΩΣ   ΟΔΟΔΕΙΚΤΕΣ,   ΤΟΥ   ΚΡΥΦΟΥ  ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ.

ΤΑ   Λ Α Θ Η ,   ΤΑ   Ψ Ε Υ Δ Η ,  ΟΙ   ΑΛΗΘΕΙΕΣ,   ΚΑΙ   Η   ΦΑΝΤΑΣΙΑ   ΠΟΥ  ΤΑ   ΔΙΟΙΚΕΙ,  ΕΝΑΙ   Α Ρ Κ Ε Τ Α ,   ΓΙΑ   ΝΑ  Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Ο Υ Ν .....

ΕΝΑΝ-ΜΙΑ        Ζ Η Λ Ω Τ Η !!!!!

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
Απ: H___T_Ρ_Ε_Λ_Α
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 25, 2010, 21:35:44 »

Είχαμε σημειώσει σε άλλο θέμα της κοινότητας μας ότι,

Υπάρχει μία λεπτομέρεια που ο κατεργάρης μέσα μας προσπαθεί να αποφύγει. Η αυτογνωσία και η εξέλιξη που ευαγγελίζεται, δύναται να επιτευχθεί μόνο και μόνο εάν, η ατραπός που ακολουθούμε ασκεί τον μυημένο και στον μυστικισμό και στον αποκρυφισμό. Σχολή εσωτερική, τάγμα ή οποιαδήποτε ομάδα που υπόσχεται αυτογνωσία, αλλά έχει επιλέξει μόνον μυστικισμό ή μόνον αποκρυφισμό, είναι βέβαιο ότι παραπλανά.

Το ζητούμενο και το απαραίτητο για αυτογνωσιακή πρόοδο είναι η κατανόηση. Άριστη γνώση μόνον πληροφοριών, μπορεί να επιφέρει πολυμάθεια, αλλά όχι σοφία. Πολύ εύκολα όμως καταλήγει στον αγνωστικισμό και στον στείρο υλισμό. Από την άλλη, άσκηση σε μυστικιστικές πρακτικές, μπορεί να αυξάνει τις παραψυχολογικές ικανότητες, μπορεί να δημιουργεί διάμεσα, ψυχοκινητικούς κλπ, όμως δεν δημιουργεί σοφούς. Πολύ εύκολα όμως δημιουργεί αφελείς και ακραίους δογματικούς, ενίοτε δε τσαρλατάνους ιδιοτελείς εκμεταλλευτές.

Εκείνο που είναι απαραίτητο, είναι ο συνδυασμός των δύο τρόπων "γνώσης" και του νοητικού και του αισθαντικού. Όποιος δεν έχει οσφριστεί ένα εξωτικό άρωμα, δεν δύναται να κατανοήσει, ακόμα και με τις καλύτερες περιγραφές, την μυρουδιά του. Ο ιατρός που γνωρίζει άριστα την αρρώστια μέσα από τα ιατρικά εγχειρίδια, δυστυχώς δεν μπορεί να την κατανοήσει, αν δεν έχει ασθενήσει ο ίδιος.

Η πληροφορία οδηγεί στην κατανόηση, εφόσον όμως συνοδεύεται και από την εμπειρία. Η αίσθηση οδηγεί στην κατανόηση, εφόσον υπάρχει η κατάλληλη πληροφορία για να αναλυθεί. Κυριολεκτικά η γνώση για να αποτυπωθεί μέσα μας, χρειάζεται ενέργεια και η ενέργεια αυτή είναι η συναισθηματική και αυτή εκλύεται κατά κανόνα από το προσωπικό βίωμα.

Εκεί τονίστηκε η ασφαλής ατραπός, όπως και τι είναι και ποιοι ευαγγελίζονται πλάνες και απάτες.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/