Αποστολέας Θέμα: Ζώδια  (Αναγνώστηκε 6602 φορές)

Nyx

• Νυχτωμένος
    • Προφίλ
Ζώδια
« στις: Αυγούστου 30, 2009, 17:32:59 »
Το ζώδιο μου είναι παρθένος με ωροσκόπο ταύρο, μαύρη σελήνη πιο κοντά στον ωροσκόπο μόνη της, χωρίς κανέναν άλλον πλανήτη και Σελήνη συνοδό με Πλούτωνα στο Σκορπιό.
Και θέλω να μάθω πως γίνετε αστρολογικά να δεις τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου, όπως μάτια, ύψος, χρώμα μαλλιών, κ.ο.κ... γίνεται κάτι τέτοιο;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2009, 20:49:44 από Nyx »
~Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα ποιο απλός.
~Όταν ο ήλιος πέφτει η Νύχτα σου αποκαλύπτει όλα όσα ο ήλιος σου έκρυβε.

Nyx7777

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
Απ: Ζώδια
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 30, 2009, 22:01:38 »

Ο ήλιος είναι κατ' εξοχήν ο "πλανήτης" της έκφρασης και έτσι καθαρά σωματικά χαρακτηριστικά είναι σχεδόν άτοπο να αναζητούνται στο ηλιακό ζώδιο του καθενός. Χαρακτηριστικά βέβαια, όπως τα πλούσια μαλλιά που παρατηρούνται συνήθως σε όσους έχουν τον ήλιο στον Λέοντα (πλούσια χαίτη), δεν είναι πρωτογενή χαρακτηριστικά του σώματος, αλλά δευτερογενή, ως συνέπεια του τρόπου έκφρασης - παρουσίασης. Ζωδιακά, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου επηρεάζονται, όχι όμως απαραίτητα από την θέση του ήλιου, αλλά γενικά από το πόσο τονισμένο είναι ένα ζώδιο στο ωροσκόπιο κάποιου, ακόμα και αν δεν ανήκει ηλιακά στο ζώδιο αυτό. Π.χ. τονισμένο ζώδιο Κριού δίνει αθλητικά σώματα. Ταύρου, δίνει βραχύσωμα αλλά δυνατά σώματα και ούτω καθεξής. Αυτά όμως που περισσότερο επηρεάζουν τον σωματότυπο και τα σωματικά του χαρακτηριστικά, είναι οι πλανήτες και το πόσο τονισμένοι και δυνατοί είναι στο ωροσκόπιο (έξαρση, κυβερνήτες και με σημαντικές γωνίες). Έτσι, φαίνεται ξεκάθαρα ο Κρόνος σε κάποιον ξερακιανό, ο Δίας σε κάθε παχουλό, η Αφροδίτη σε όμορφα σχετικά άτομα κ.λ.π.

Για τα χρώματα, είναι παρακινδυνευμένο να αναφερόμαστε, αν δεν γνωρίζουμε την φυλετική καταγωγή κάποιου. Π.χ., τονισμένος Ουρανός σε κάποιον συνήθως δίνει ανοιχτόχρωμα μάτια και ένα πολλές φορές συγκεκριμμένο γαλάζιο χρώμα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν είναι "Νέγρος"....

Η αστρολογία του Γράβιγγερ, περιλαμβάνει περιγραφές εξωτερικών ανθρώπινων χαρακτηριστικών. Μία όμως - έστω και επιφανειακή- μελέτη της αστρολογίας του, φτάνει για να αποδείξει ότι σε μεγάλο ποσοστό παρουσιάζει λανθασμένες περιγραφές, μελετώντας μόνο την θέση του ήλιου του.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Nyx

• Νυχτωμένος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 31, 2009, 14:38:54 »
Ενδιαφέρων ... σ' ευχαριστώ!

Εγω είμαι Σεληνιακός τύπος, αστρολογικά.
~Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα ποιο απλός.
~Όταν ο ήλιος πέφτει η Νύχτα σου αποκαλύπτει όλα όσα ο ήλιος σου έκρυβε.

Nyx7777

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 31, 2009, 22:08:58 »

Εγω είμαι Σεληνιακός τύπος, αστρολογικά.

Έχοντας μελετήσει τον αστρολογικό σου χάρτη, δεν θα πω αν είσαι Σεληνιακός τύπος ή όχι. Εκείνο που μπορώ να πώ είναι ότι είσαι "Χαρισματικός" τύπος με μια πορεία δύσκολη αλλά λαμπρή και ότι μέχρι τα 29-30 σου θα παιδεύεσαι να βρείς την προσωπική σου πορεία, αλλά μετά τα 34 σου χρόνια, είναι το πεπρωμένο σου να διαγράψεις μια ξεχωριστή πορεία με αρκετές δεκαετίες ανέλιξης και προσφοράς.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Kαζαντζακικός

• Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 31, 2009, 23:08:56 »
αδερφε ορφεα,

πως μελετιεται ο αστρολογικος χαρτης καποιου??
Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 01:28:12 »
αδερφε ορφεα,

πως μελετιεται ο αστρολογικος χαρτης καποιου??

Υπομονή....Σύντομα θα αρχίσουν σεμινάρια Αστρολογίας για τα μέλη του Ροδόκηπου (δωρεάν βέβαια, αλλά αποκλειστικά και μόνον για τα μέλη).

Kαζαντζακικός

• Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 00:31:39 »
αναμενουμε με ανυπομονησια αδερφε μου...
Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...