--Εχουμε ολοι , ΑΚΟΥΣΕΙ.....τουλαχιστον οσοι ασχολουνται .....ΣΟΒΑΡΑ....με τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ....τον ο ρ ο ...
""θ ε ι ο σ χ ε δ ι ο "....
οι απ" εξω.... ΓΕΛΟΥΝ.... ---αιδιες ....λεει καποιος, ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ....λεει αλλος....
ΑΥΤΟ.....συμβαινει , γιατι πολυ απλα.....δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να κατανοησουν....ΟΧΙ....
ΠΩΣ...!?!?! ΤΟ ΘΕΙΟ.....ΖΗΤΑ...!!! ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ...!!!!
---ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν ...!?!?! και επονται τα ....χ α μ ο γ ε λ α ...
αυτο, αγαπητοι μου αδελφοι, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.....γιατι ολοι μας .....μηδενος...!!! εξαιρουμενου...εχουμε ΠΑΙΔΕΥΘΕΙ...
στην ΠΡΑΞΗ της ΕΝΝΟΙΑΣ- που αποκαλουμε.....Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Α .....
ΟΠΩΣ....ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ....εχει αναφερει ...ο ΟΡΦΕΑΣ....---ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ Υ Π Α Κ Ο Υ Μ Ε .....και οχι...να α κ ο υ μ ε ...
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ....το θειο....ειναι σαν την ΜΟΥΣΙΚΗ....δεν ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ.... Π Ρ Ο Σ Ε Λ Κ Υ Ε Ι ....ας μου επιτραπει...
δεν διαταζει.....δεν κατευθυνει....δεν ΕΠΙΒΑΛΕΙ.... αλλα....Α Γ Κ Α Λ Ι Ζ Ε Ι .....
--ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ....ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Κ Α Ρ Δ Ι Α .....ΤΟΥ ΚΑΘ" ΕΝΟΣ... ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
--ΑΥΤΟ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ Α Γ Α Π Η Σ .....ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ....
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ......ΤΩΝ ΤΟΥ Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο Υ .....
---ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΚΑΤΑΝΤΑ Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ο ......ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ....ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ....Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν .....
---ΓΙ"ΑΥΤΟ, ΚΑΙ Η Μ Α Θ Η Τ Ε Ι Α .....ΕΙΝΑΙ Κ Λ Ι Μ Α Κ Ο Υ Μ Ε Ν Η .....ΟΠΩΣ Η Σ Κ Α Λ Α .....
ΤΟ ΘΕΙΟ.... Ε Κ Δ Η Λ Ω Ν Ε Τ Α Ι....ΜΕΣΩ ΤΗΣ Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η Σ ....ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Σ Υ Γ Κ Α Τ Ο Ι Κ Η Σ Η Σ ...
---ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ....ΤΗΝ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ".....
---ΑΠΟΤΕΛΕΙ, Ν Τ Ρ Ο Π Η .....ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΤΩ .....ΧΩΡΙΣ ΔΕΟΣ ΓΙΑ Α Υ Τ Ο ....ΓΙΑΤΙ....ΕΙΣΑΙ... ΑΥΤΟ....
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ....ΑΥΤΟ....
Ε Σ Υ , Ε Ι Σ Α Ι .
----ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.....Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ Τ Ω Ρ Α .....ΣΤΗΝ Α . Μ . Ρ . Α . ....ΕΧΕΙ....ΑΥΤΟ
Μ Ε Σ Α ΤΗΣ ......ως πυρηνα.....
οσοι....θεωρουν ο,τι Α Ξ Ι Ο Ι .....του κοπου ΕΙΝΑΙ.....Ας Π Ρ Ο Σ Ε Λ Θ Ο Υ Ν .... ας.....αλλους , βοηθησουν...
ευλογημενοι.....ας ειναι....ολοι....