---ΕΙΜΑΙ....Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Σ ..!! ακους....πες μου ....πες μου....ΑΚΟΥς..!?!
---Σσσσσστ.....π α ψ ε πια..., Π Α Ψ Ε , θελεις να μας ακουσουν...!?! ε,!! π α ψ ε ..!!!
ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ....γιαλιζαν στο απογευματιατικο σκοταδι της ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ.....γιαλιζαν βουρκωμενα...
η καφετερια.....ΑΔΕΙΑ...μονο ενας τεμπελης ΣΕΡΒΙΤΟΡΟς....προσπαθουσε...να βαλει ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ...ταξη...
---δεν ΜΠΟΡΩ να εφαρμοσω....τον ΟΡΚΟ που δωσαμε...ΟΧΙ....δεν μπορω...
---γιατι....δεν, ε!! ΓΙΑΤΙ....τι θα σου κανουν...πες μου...
---ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ....ρε! .....θα με α ν α γ κ α σ ο υ ν να φυγω.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ....δεν, θ ε λ ω ....
---ωραια....τοτε, ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΟΥ....ΠΕς ναι....και βλεπεις.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΤΙ!!
---ΔΕΝ ειναι ωραια ...πραγματα αυτα ρε! ....δεν ειναι....ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ....ΑΦΟΥ τα ξερεις....τι μου λες τωρα..!
---ποιος τις χεζει...ρε τις ΕΚΛΟΓΕΣ....ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΙΤΑ... ΤΗΝ ΟΜΗΓΥΡΗ... τ" αδελφια σου...
---ναι, αλλα....οι ΑΛΛΟΙ....ΑΥΤΟΙ ρε! οι ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ....θα δ ι ο ι κ ο υ ν ....θα αποφασιζουν...θα ειναι....ΕΞΟΥΣΙΑ...
---Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....καποιοι θα ειναι ΕΞΟΥΣΙΑ...καποιοι... τι ΑΥΤΟΙ....τι ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑ.!
---ΟΧΙ, ρε! δεν ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Α Λ Λ Ι Ω Σ ....ΤΑ Φ Α Ν Τ Α Ζ Ο Μ Ο Υ Ν ... Α Λ Λ Ι Ω Σ ...!!
--ΠΑς γυρευοντας ....ρε κοπανε....τα θελει ο κωλος σου... κ α τ σ ε , στ" αυγα σου...τουλαχιστον....ΜΕΧΡΙ..
να γινεις ....Ε Τ Α Ι Ρ Ο Σ ....και αλλαζεις....μετα....πας ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙΣ....παψε..!
---ρε, δεν καταλαβαινεις Τ Ι Π Ο Τ Α , μα τον ΘΕΟ...ΡΕ, ΤΙΠΟΤΑ....
--Σσσσσσσστ, σ κ α σ ε , Η Ρ Θ Α Ν ....
ΝΑΙ, ΔΕΝ ΣΕ Ξ Α Ν Α Δ Α .....ΟΧΙ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.....ΣΥΝΕΧΩΣ το Ο Ν Ε Ι Ρ Ο ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ...ΚΑΙ ΜΟΥ
Ε Μ Π Ι Σ Τ Ε Υ Θ Ε Ι Σ ..... ΕΜΕΝΑ.....ΤΟΥ Α Ν Α Ξ Ι Ο Υ ....
ΤΟ ΛΕΩ....ΩΣ Ε Ξ Ο Μ Ο Λ Ο Γ Η Σ Η .....ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ.....
αν, με ΑΚΟΥΣ.....ΜΑΘΕ ΤΟΥΤΟ....ντραπηκα ρε! ΝΤΡΑΠΗΚΑ.....κι" εφυγα.....Δ Ι Κ Ι Ο ΕΙΧΕΣ....ας ειναι...
ΕΙΜΑΙ, Κ" ΕΓΩ.....Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Σ ...ρε! ε ι μ α ι ....αλλα νοιωθω.....ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ.! Ας ΕΙΝΑΙ..
φιλοι μου....π α ρ α θ ε τ ω ....τ" ο ν ε ι ρ ο του..... Δ Ε Ι Τ Ε ΤΟ....
ΕΙΠΕ.....Ο αορατος.....-- Ε Ι Μ Α Ι ΕΚΕΙΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΡΑΩ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΕΤΟΣ , ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ...
ΠΟΥ Ο Λ Α ΤΑ Β Λ Ε Π Ω ....
ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....Η Γ Η ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ Θ Ω Ρ Ε Ι ....
ΤΟ Μ Α Τ Ι .....ΟΛΟΥ ΤΟΥ Κ Ο Σ Μ Ο Υ ...
ΠΙΣΤΕΨΕ, Α Ρ Ε Σ Ε Ι Σ σ" ε μ ε .---
να ρε! το"πα....και ξαλαφρωσα... το"πα...
Φιλαρακια....μη μου πειτε τωρα, ο,τι λεω κουταμαρες...επειδη...οι Μαθητες ταχα δεν ψηφιζουν....γιατι...ειλικρινα...
θα σας πω...ο,τι --ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΤΑ ΓΕΝΙΑ....ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...-- ενταξει ! για να 'μαστε συνενοημενοι...