---ΠΗΡΕ και χαραζε....ΕΤΣΙ εδειχνε....η αισθηση του γκριζου.....που Γ ι α λ ι ζ ε ψηλα ....
στου τοιχου τα υαλοτουβλα....ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ....
ΠΑΕΙ....και αυτη η νυχτα, μαζι και η προηγουμενη....ΜΕΡΑ...σκεφτηκα...
βαθια η ανασα.... σιφουνιασε τη ρινικη μου κοιλοτητα... αλλη μια ΜΕΡΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ....δοξα τω θεω....ΔΟΞΑ....
βαρια η ΚΟΥΡΑΣΗ....ζυμωμα, ζυμωμα, φουρνισμα....ανακατεμα....ΙΔΡΩΤΑΣ....
ΑΛΗΘΕΙΑ....ΤΩΡΑ που το σκεφτομαι....ΠΟΛΥΣ ΙΔΡΩΤΑΣ....ΠΟΛΥ Η ΚΟΥΡΑΣΗ...ΜΟΥΣΚΕΜΑ και η ποδια...ξεραμμενα..
τα ΑΛΕΥΡΙΑ....ΜΕΝΟΥΝ στο π ρ ο σ ω π ο .....τελος παντων....ας ειναι....ΑΡΚΕΙ.
--Ιππολυτε, ακουστηκε φωνη...ε! ιππολυτε....που εισαι ρε , μαλαπερδα......
Κουραγιο για απαντηση , ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.... μονο μια σκεψη.... στο ΜΥΑΛΟ....--δεν πας στα τσακιδια, κοπανε....αντε...
ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΗ φιγουρα....εκανε την παρουσια της ....ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...--ρε , για δε μιλας....κοιμασαι ΟΡΘΙΟΣ...Ε!
---τον κοιταξα....δεν απαντησα....χαμογελασα... ΟΧΙ...ειπα...δεν κοιμαμαι....δε βλεπεις !?!?
--του εδειξα την σ π α τ ο υ λ α ....ΚΑΘΑΡΙΖΩ....ΤΗ Χ Υ Τ Ρ Α ....ΜΕΓΑΛΕ....ΑΣΕ ΜΕ....
--ΠΑΝΕ ρε β λ η μ α.....να φερεις πεντε σ α κ ι α ....απο τα π α λ ι α ....Α Ν Τ Ε ....κουνησου...
ΜΕΣΗΜΕΡΗ.....ΣΤΗΝ Κ Υ Ψ Ε Λ Η .....ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ....ΦΑΓΗΤΟ....ΨΩΜΙ-ΝΤΟΜΑΤΑ-Λ Α Δ Ι -ΤΥΡΑΚΙ- ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ....
ΑΨΟΓΑ.....ΒΑΣΙΛΙΑΣ....ΧΑΜΟΓΕΛΟ.... ΚΟΥΔΟΥΝΙ..... ωχ, ποιος... ΑΣΕ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ....
ΚΟΥΔΟΥΝΙ Ξ Α Ν Α ..... ΚΤΥΠΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ... ΡΕ, ΕΠΙΜΟΝΗ.... οποιος και ναναι....με εχει ΔΕΙ...
ας ειναι....αναστεναγμος..... ανοιγμα....
ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ....περασε το κατωφλι μου....ΝΑΙ, το πιο ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, του κοσμου....
--ξεκουραζε σε....ε, ....Α! μαλιστα σε πετυχα στο φαγητο....ωραια...θα σου κανω ΠΑΡΕΑ.... ειπε , κουνωντας μια
σακουλα.... ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.....εβγαινε απο μεσα.... Μου σπασε τη Μυτη...σε κοματακια...
ΛΟΙΠΟΝ.....ιππολυτε....τι λες,..... να , γι " αυτο που ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ.....σκεφτηκες ΚΑΤΙ....
--ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ.....ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.... ΑΚΟΥ....
--Η Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Η ....ΤΟΥ Α Ν Ι Ε Ρ Ο Υ Χ Ρ Ο Ν Ο Υ ....ΜΕ ΤΗΝ Μ Ε Τ Α Φ Ο Ρ Α ....ΣΕ Χ Ρ Ο Ν Ο
Μ Υ Θ Ι Κ Ο ....Σ Υ Μ Β Α Ι Ν Ε Ι .... ΤΟΤΕ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΤΟΤΕ.... ΟΤΑΝ Ο Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ ..... Ε Ι Ν Α Ι ..
Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α Ο Ε Α Υ Τ Ο Σ ΤΟΥ......
ΔΗΛ. ΣΤΗΝ Π Ε Ρ Ι Π Τ Ω Σ Η .....ΠΟΥ Ο Ι Δ Ι Ο Σ Τ Ε Λ Ε Τ Ο Υ Ρ Γ Ε Ι ......Μ Ε Σ Α Α Π Ο ....
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ε Σ Π Ρ Α Ξ Ε Ι Σ .....
ΕΤΣΙ, Ε Π Ι Ρ Ρ Ε Α Ζ Ε Ι .....ΤΟ Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Ο Ν ΤΟΥ..... ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ.....ΤΟΝ Α Ν Ι Ε Ρ Ο Χ Ρ Ο Ν Ο ..
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ Ω Ρ Ι Σ Σ Η Μ Α Σ Ι Α ..... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ......
Γ Ι Γ Ν Ε Σ Θ Α Ι .
ΚΑΙ......Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Ι Ε Τ Α Ι ......