Αποστολέας Θέμα: Έναρξη Συντονιστικής Ομάδας  (Αναγνώστηκε 9636 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Έναρξη Συντονιστικής Ομάδας
« στις: Μαΐου 31, 2007, 19:26:49 »
Αγαπητοί φίλοι,

το Ροδοσταυρικό μας Φόρουμ μεγαλώνει κάθε μέρα και πιο πολύ, τα μηνύματα μας αυξάνονται ταχύτατα, καθώς και οι επισκέπτες που θέλουν να έρθουν σε κοινωνία μαζί μας.

Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τους φίλους που γράφονται ως μέλη, αλλά δεν γράφουνε, να αρχίσουν να γράφουν, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να μοιραστούμε τις απόψεις μας, τις κατανοήσεις μας, και να πλουτίσουμε όλοι μαζί πνευματικά.

Για τον λόγο αυτόν η Διαχείριση, ορίζει 4 συντονιστές, που θα επιβλέπουν το Φόρουμ, για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να αισθανθούν πιο άνετα ανάμεσά μας, να ενθαρρύνουμε τις συζητήσεις, αλλά παράλληλα θα είναι οι φύλακες του Φόρουμ, έτσι ώστε να κρατάμε ένα υψηλό, γαλήνιο, αλλά και με σεβασμό επίπεδο επικοινωνίας, όπως θα ταίριαζε σε ανθρώπους που θέλουν να λέγονται πνευματικοί αναζητητές του Φωτός. 

Η Διαχείριση, κρίνοντάς τους άξιους, για την ζωντάνια που φέρανε στο φόρουμ, με τα μηνύματά σας, τον χρόνο που επενδύσανε, το μεράκι, αλλά και το όραμα τους, απονείμει το ρόλο του Συντονιστή, στη Try, τον Avaris, τον  Anon, και τον Κανένα, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Ας είναι πάντα οι σκέψεις μας γαλήνιες, σοφές, συγκρατημένες, τα λόγια μας με σύνεση, και οι πράξεις μας γεμάτες αγάπη.

Με την στάση μας, την ωριμότητά μας, το ενδιαφέρον μας ας βοηθήσουμε όλοι μαζί, να κρατήσουμε αιώνια ζωντανό το πνεύμα της αναζήτησης, έτσι ώστε να προσεγγίζουμε κάθε μέρα και όλο και περισσότερο Φως και μία βαθύτερη κατανόηση των υλικών και πνευματικών θεμάτων.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2008, 06:16:33 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Διοτίμα

• Προφίλ
    • Mystica.gr
Απ: Έναρξη Συντονιστικής Ομάδας
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 01, 2007, 00:48:08 »
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη!
Σίγουρα, είναι η ψυχή από την πυρκαγιά του Θεού μια σπίθα
και κάθεται μέσα στα άχερα τα κρέατα και τους βάζει φωτιά.
Νίκος Καζαντζάκης

pyramid

• Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 02, 2007, 00:31:53 »
Εύχομαι στους νέους συντονιστές καλή δύναμη.
Ας έχετε Αγάπη για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους θα έρθετε σε έντονη αλληλεπίδραση μέσω του ρόλου σας και όταν φτάσει εκείνη η δύσκολη στιγμή, θα καταλάβετε στην πορεία -ελπίζω- τι εννοώ, μην ξεχάσετε τι είναι ο Άνθρωπος. Οι διαφορές υφίστανται μόνο στον τόπο και στον χρόνο.

Φιλενάδα φιλιά, συγχαρητήρια

Κανένας

• Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 02, 2007, 02:13:11 »
Αγαπητέ\ή pyramid

Καλώς ήρθες στις συζητήσεις μας.  Θέλεις να συστηθείς και να μας πείς κάποια πράγματα για εσένα, πως μας βρήκες κτλ?  Ίσως στην ακόλουθη συζήτηση: http://www.amorc.gr/forum/index.php/topic,148.msg1209.html#msg1209
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

El Morya

• Homo Astohastous
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 02, 2007, 02:18:31 »
Ευχομαι οτι ευχεστε.
Aκουστε και την πυραμιδα κατι ξερει ;)
Γεια σου pyramid.

Eleni

• Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 02, 2007, 06:42:47 »
 :) :) :)
Καλημέρα Pyramid  μου.
Χαίρομαι πολύ πολύ που σε βλέπω απο εδώ. Ελπίζω να μας βοηθήσεις με τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου που εγω προσωπικά θεωρώ ολόκληρες και ακριβείς. Μακαρι να βρείς χρόνο.

Φιλάκια  :-*

Trithemius

• L.V.X.
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 02, 2007, 09:13:21 »
Εύχομαι στους νέους συντονιστές καλή δύναμη.
Ας έχετε Αγάπη για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους θα έρθετε σε έντονη αλληλεπίδραση μέσω του ρόλου σας και όταν φτάσει εκείνη η δύσκολη στιγμή, θα καταλάβετε στην πορεία -ελπίζω- τι εννοώ, μην ξεχάσετε τι είναι ο Άνθρωπος. Οι διαφορές υφίστανται μόνο στον τόπο και στον χρόνο.

Ευχαριστούμε για τις ευχές αλλά και την προτροπή σου! Πάντως πιστεύω πως ένας συντονιστής, πέραν των κλασικών ζητημάτων με τα οποία ασχολείται, και εκτός από μεσολαβητής του "ΟΗΕ" :D, παίζει και τον ρόλο της συνδετικής ουσίας μεταξύ των μελών του φόρουμ.
...spes mea in mentem est...

Avaris

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 02, 2007, 12:20:52 »
Καλώς ήλθες Pyramid....

Αν κατάλαβα καλά απο τα λεγόμενά σου και αυτά του El Morya, μάλλον έχεις πολλά να προσφέρεις σε αυτό το forum....

Αρκεί να καταφέρει να σε εμπνεύσει....

Το εύχομαι ολόψυχα....

Καλώς ήλθες και πάλι.....
Avaris
Veritas Vos Velirabit

pyramid

• Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 02, 2007, 20:44:51 »
Try μου δεν θα μπορούσα να μην σου πω και «επίσημα» τις ευχές μου. :)

Γειά σου El Morya. ;) :)

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. :)
Αγαπητέ Κανένα, μπήκα στη συζήτηση που μου υπέδειξες, όμως είναι κρίμα να στείλω ένα μήνυμα που θα περιέχει μόνο μια φράση σε ένα ωραίο θέμα. Έχεις ήδη δει το nick μου και όταν θα δεις και τα υπόλοιπα μηνύματα θα καταλάβεις ότι έμαθα για το forum από την try, εάν θέλεις κάτι επιπλέον να γνωρίζεις ευχαρίστως ν’ ακούσω τις ερωτήσεις σου.

Anon βεβαίως και είναι όπως τα λες. Η δική μου ελάχιστη, ομολογουμένως, εμπειρία μου έχει δείξει ότι αυτό που κυρίως συντονίζει ένας συντονιστής είναι τον εαυτό του, γι΄αυτές λοιπόν τις δύσκολες στιγμές έγραψα ότι είδες.

Avaris το forum μια χαρά είναι (αναφέρομαι στην έμπνευση που έγραψες), εγώ έχω περιορισμό χρόνου.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε.

Eleni

• Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 13, 2007, 16:00:41 »
Δέκα ημέρες μετά την τιμή που μου εγινε, διαπίστωσα οτι δεν μπορω να διαθέσω τον απαραίτητο χρόνο για να ανταπεξέλθω στο συντονιστικό μου καθήκον, οπως θεωρώ οτι είναι σωστό.
Γι αυτό το λόγο ευχαριστώ πολύ την διαχείρηση και τούς αδελφούς της συντονιστικής ομάδας και αποχωρώ.
Θα παραμείνω ένεργο μέλος οσο μου επιτρέπουν τα οικογενειακά μου και επαγγελματικά μου καθήκοντα και θα συνεισφέρω οσο μπορώ στο φόρουμ.

Καλη συνέχεια

Trithemius

• L.V.X.
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 13, 2007, 17:48:04 »
 :o  :o  :o

Ίσως ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις να είναι λιγότερος σε σχέση με πριν, όμως μη νομίζεις πως οι υπόλοιποι από τη συντονιστική ομάδα ξημεροβραδιάζονται μπροστά στο pc τους. Όλοι έχουμε υποχρεώσεις και πρόσθετες δεσμεύσεις. Δεν μπορώ να σε αποτρέψω από την απόφασή σου, όμως μην ξεχνάς πως σε τέτοια φόρα πιο πολύ μετράει η ποιότητα των όσων γράφεις, παρά το πόσο γράφεις ;)

Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι καλή και ευχάριστη πορεία στο φόρουμ μας. Οι θέσεις και οι απόψεις σου μας είναι ούτως ή άλλως απαραίτητες :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2007, 19:23:53 από Anon »
...spes mea in mentem est...

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 14, 2007, 13:56:38 »
Αγαπητή Try,

έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί, και όταν ελαφρύνει το πρόγραμμά σου, είσαι πάντα ευπρόσδεκτη να επιστρέψεις στην συντονιστική ομάδα, μια και οι απόψεις σου μας είναι πολύτιμες.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 14, 2007, 14:15:35 »
Καλά, με μόνο δέκα μέρες -έστω διπλοβάρδια-
δικαιούται άδεια ;

Τόσο πολύ έχουν προοδεύσει οι κανονισμοί για τα εργατικά δικαιώματα ;
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/