Αποστολέας Θέμα: Μ Ε Τ Α Λ Η Ψ Η ___ΘΕΙΑ__ΚΟΙΝΩΝΙΑ__ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ__  (Αναγνώστηκε 7520 φορές)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
Μ Ε Τ Α Λ Η Ψ Η ___ΘΕΙΑ__ΚΟΙΝΩΝΙΑ__ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ__
« στις: Απριλίου 25, 2009, 15:54:32 »

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ,    ποταμοι   ΦΩΤΟΣ   μπροστα   σε   ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ    ΝΟΥΣ , 

Μια     Α Ρ Μ Ο Ν Ι Α     κρυφογελαει    ΦΑΝΕΡΑ ,

Κοκκινη    ΦΩΤΙΑ      πυρπολει    τα   ΜΑΤΙΑ,     ΜΙΑ   Φ Ω Ν Η     σκιζει   τον   ΑΕΡΑ,

--   Δ Α Σ Κ Α Λ Ε ,      τροφος    της   Ψ Υ Χ Η Σ     ΜΟΥ,    εσυ,     Δ Α Σ Κ Α Λ Ε

Δωσε      τα   ΦΤΕΡΑ   της    πισω ,   να   γ ι ν ε ι    ΠΥ Ρ Ι Ν Η ,    ΝΑ   Ε Ν Ω Θ Ε Ι    με   την   ΦΩΤΙΑ   του  ΚΟΣΜΟΥ

ΝΑ    ΦΤΑΣΕΙ ,   ΣΤΗΝ    Π Α Τ Ρ Ι Δ Α    ΠΟΥ   Α Υ Τ Η    Α Ν Η Κ Ε Ι ,   αγαπημενε   μου    Δ Α Σ Κ Α Λ Ε .

--     ΤΑ    Λ Ο Γ Ι Α   ΣΟΥ,   Σ Κ Α Β Ο Υ Ν    Μ Ε Σ Α    ΜΟΥ    το   π ο τ α μ ι    της   Ε Λ Π Ι Δ Α Σ .

--     Ξ Ε Ρ Ω ,   Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ω ,   εχω   χ α σ ε ι    την   π η γ η   ,    τον    Ε Α Υ Τ Ο    ΜΟΥ.

--   ειναι ,   Α Δ Υ Ν Α Τ Ο    να   μ ε ι ν ω    Α Π Α Θ Η Σ ,   Α Σ Ο Φ Ο Σ ,   μπροστα    στην   Φ Ω Τ Ι Α    που 

Μ Ε Σ Α    ΜΟΥ    εσυ,    Α Ν Α Ψ Ε Σ .

--    Καταλαβαινω,    μια    Α Ι Ω Ν Ι Α    Α Λ Η Θ Ε Ι Α .

--   Καταλαβαινω,     τι   ΕΣΥ   Ε Ν Ν Ο Ε Ι Σ ,    ΟΤΑΝ    λες    Μ"   Α  Γ  Α  Π  Α  Σ      π ο λ υ .

--    Καταλαβαινω,     οταν   εσυ,   για   Δ Ο Κ Ι Μ Α Σ Ι Ε Σ     μιλας.

--    Καταλαβαινω,    οταν    η   Δ Ι Κ Η    γ ι ν ε τ α ι    δ ο λ ο φ ο ν ο ς ,   την   Α Ν Α Γ Κ Α Σ Τ Ι Κ Η   σου   τ α ξ η .

--    κ α τ α λ α β α ι ν ω .......

Α Γ Α Π Η Μ Ε Ν Ε    ΜΟΥ,     Δ Α Σ Κ Α Λ Ε ,   

ΠΟΙΑ    Ε Ι Ν Α Ι    Η   Φ Υ Λ Α Κ Η    ΜΟΥ,   

ΠΟΥ   Ε Γ Ω ,   ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ    Χ Α Μ Ε Ν Ο Σ .....

Β Ο Η Θ Α    ΜΕ,   

ΜΕ   ΤΟ   ΝΕΡΟ   ΤΗΣ   Γ Ν Ω Σ Η Σ    ΣΟΥ     Σ Β Η Σ Ε ,

ΤΗΝ    Θ Α Ν Α Σ Ι Μ Η     Φ Ω Τ Ι Α     ΤΩΝ   Σ Π Λ Α Χ Ν Ω Ν     Μ Ο Υ .

Ε  Ι  Μ  Α  Ι            Α  Θ  Ω  Ο  Σ  .......

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Απ: Μ Ε Τ Α Λ Η Ψ Η ___ΘΕΙΑ__ΚΟΙΝΩΝΙΑ__ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ__
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 26, 2009, 10:55:32 »
Αδελφέ μου, αν αυτά τα λόγια γραφόταν σε ένα βιβλίο οπως η Βίβλος των Χριστιανών, ο Κόσμος μας τώρα θα ήταν άλλος... 'Ενας πραγματικός παράδεισος...

'Οπως δυστυχώς μας ξεγέλασαν και αυτή η απάτη χρειάζεται να διορθωθεί, έτσι ώστε να επανέλθει η θετική ροή της Ενέργειας, που θα χτίζει Παράδεισους και όχι κολάσεις...

Το Ηλιοβασίλεμα χρειάζεται να γίνει Χρυσή Αυγή, και το Φθινόπωρο, Άνοιξη... 'Ετσι το Πνεύμα της Χρηστότητας, ελεύθερο, ανεμπόδιστο, αναλλοίωτο θα κοινωνεί με τις ψυχές των Ανθρώπων.

Διότι τι αξίζει μια ζωή, αν δεν μπορούμε να την απολαύσουμε... αν δεν μπορούμε να την χρησιμοιήσουμε ως Θείο Πυρ, για την ανάσταση όλων των νεκρωμένων ψυχών, όλων των ψυχραμένων ψυχών, από την εκδούλευση της καθημερινότητας?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2009, 11:02:26 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 26, 2009, 16:14:17 »

ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ    ΝΟΥΣ , 

αγαπητε Ιππολυτε,χωρις να θελω να 'μειωσω' σε τιποτε την συγκλονιστικη,ευθραυστη αμμεσοτητα του κειμενου σου,
εννοεις Ορθοδοξους Ναους,η Ορθοδοξους Νοες??

+n-
through these fires.....

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 26, 2009, 23:14:30 »
  Αγαπητε ,  etidorhpa  ,    Νοες.

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 27, 2009, 00:03:30 »
ευχαριστω...

--    Καταλαβαινω,    μια    Α Ι Ω Ν Ι Α    Α Λ Η Θ Ε Ι Α .

--   Καταλαβαινω,     τι   ΕΣΥ   Ε Ν Ν Ο Ε Ι Σ ,    ΟΤΑΝ    λες    Μ"   Α  Γ  Α  Π  Α  Σ      π ο λ υ .

--    Καταλαβαινω,     οταν   εσυ,   για   Δ Ο Κ Ι Μ Α Σ Ι Ε Σ     μιλας.

--    Καταλαβαινω,    οταν    η   Δ Ι Κ Η    γ ι ν ε τ α ι    δ ο λ ο φ ο ν ο ς ,   την   Α Ν Α Γ Κ Α Σ Τ Ι Κ Η   σου   τ α ξ η .

--    κ α τ α λ α β α ι ν ω .......

συγκλονιστικο...ποσο πιο δυνατο και βαθυ μπορει να ειναι το 'καταλαβαινω',απο το 'πιστευω'...αυτο που αιωνες τωρα εχει επιβληθει να επαναλαμβανεται
ως κενος λογος στις Εκκλησιες..

+n-
through these fires.....

ΣΕΡΑΠΙΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 27, 2009, 02:36:26 »
Ή αντιλαμβάνομαι, συνειδητοποιώ, γνωρίζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2009, 02:38:22 από SERAPIS »
Per aspera ad astra

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 27, 2009, 22:51:36 »
συγκλονιστικο...ποσο πιο δυνατο και βαθυ μπορει να ειναι το 'καταλαβαινω',απο το 'πιστευω'...αυτο που αιωνες τωρα εχει επιβληθει να επαναλαμβανεται

+n-

Τεράστια διαφορά... Η διαφορά ανάμεσα στον δούλο και στον ελεύθερο, η διαφορά ανάμεσα στον ενστικτώδη άνθρωπο και στον Θείο Ανθρωπο.

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, είναι το έπαθλο αυτού του ιερού δρόμου που επιλέξαμε...
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 27, 2009, 23:37:54 »

+n-

Τεράστια διαφορά... Η διαφορά ανάμεσα στον δούλο και στον ελεύθερο, η διαφορά ανάμεσα στον ενστικτώδη άνθρωπο και στον Θείο Ανθρωπο.

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, είναι το έπαθλο αυτού του ιερού δρόμου που επιλέξαμε...

....και ποσο πιο πραγματικα και ουσιαστικα 'ταπεινο'
through these fires.....