Αποστολέας Θέμα: Ρέικι - Μέθοδος Θεραπευτικής ή Απάτη?  (Αναγνώστηκε 82695 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Απ: Ρέικι - Μέθοδος Θεραπευτικής ή Απάτη?
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 10, 2009, 19:16:40 »
Μαρίνα , εγώ είμαι αυτή που σε πρόσβαλα και έχω αρνητισμό η κάποιος άλλος

Για τελευταία φορά τονίζουμε, πως το φόρουμ της ΑΜΡΑ, δεν φιλοξενεί, προσωπικές αντιπαραθέσεις... αλλά μόνο τον υγιή διάλογο βάση επιχειρημάτων...

Επίσης, έχεις η δεν έχεις πει κατά  καιρούς ότι έχεις πέσει θύμα εξαπάτησης από τρία διαφορετικά συστήματα [Amorc, τεκτονισμός και Ρείκι]?

Η Απάτη βρίθει στις μέρες μας, και έχουμε τονίσει πολλές φορές, πως η διαδικασία της Φώτισης, είναι άμεσα εξαρτώμενη από το να αναγνωρίσουμε το λάθος, το ψέμα, την απάτη... Ελένη μου, δεν πρόκειται για κάποια προσωπική αντιδικία, με τους συγκεκριμένους χώρους... 'Εχουμε καταγγείλει και άλλους χώρους και εσωτερικούς και θρησκειολογίες, αλλά και την δογματικότητα του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος, και πολλά άλλα...

Θαυμάζω το σθένος που έχεις να προσπαθείς για την προώθηση των ιδεών σου αλλά δεν συμφωνώ με την μέθοδο που επέλεξες και που είναι ο πόλεμος και η προπαγάνδα.

Προπαγάνδα? Πόλεμος? :o Το Διαφωτιστικό κίνημα Ελένη μου είναι προπαγάνδα?... ή μήπως πρέπει να παραιτηθούμε και από τον διάλογο για να μην χαρακτηριστεί ως πόλεμος? Η διαδικασία της Μεταστοιχείωσης του εαυτού και της κοινωνίας μας, είναι μία Επαναστατική Διαδικασία, μία διαδικασία αλλαγής, επαναθεώρησης του παρελθόντος, της υπάρχουσας κατάστασης, και όχι ένας συντηριτισμός...

Όπως εσύ έχεις δημιουργήσει μια αδελφότητα που έχει στόχο την πνευματική της εξέλιξη , έτσι και οι άλλοι άνθρωποι έχουν το ίδιο δικαίωμα και αυτό είναι σεβαστό.
Ανέπτυξε και διέδωσε την amra , χωρίς να χρειάζεται να θιγούν οι άλλοι που είναι εκτός.

Με άλλα λόγια κοίτα την δουλειά σου, και άσε τους απατεώνες να συνεχίζουν την δράση τους? Αυτό μας συμβουλεύεις?  ;D  'Εχουμε τονίσει επανειλημμένως πως δεν αρκεί να προάγουμε το Φως, αλλά έχουμε ΚΑΘΗΚΟΝ, να καταδεικνύουμε το σκοτάδι...

Εσύ για παράδειγμα δεν βρήκες στους χώρους που βρισκόσουν  αυτό που περίμενες …εγώ στους ίδιους,  έχω βρει πάρα πολλά .

Είναι πολύ μεγάλη ιδιοτέλεια, να συντηρούμε απατεώνες, επειδή μας συμφέρει, ή τους βρίσκουμε προσωπικά χρήσιμους... Λόγω αυτής της επιλογής μας, το πνευματικό έργο που στοχεύουμε, αχρηστεύεται παντελώς...

Που εξαπατήθηκες εσύ στο τάγμα ? Οι άνθρωποι είπαν ότι εμείς κύριοι για να σας στείλουμε τις μονογραφίες θέλουμε το χ πόσον. Αν τις θέλετε το δίνετε,  αν δεν τις θέλετε δεν το δίνετε. Αν εσύ δεν ήθελες ας μην το έδινες. Εδώ δεν έχουμε απάτη .

Το Αμορκ δεν είναι Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός... είναι απάτη... για όλους τους λόγους που έχουμε αναφέρει στο φόρουμ της ΑΜΡΑ...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2009, 11:58:50 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 10, 2009, 19:54:32 »
 AΓΑΠΗΤΗ,    TRY,    ΕΙΝΑΙ   Τ Ο Σ Ο    Ο Μ Ο Ρ Φ Α ,   ΜΑ   ΤΟΣΟ  !!    ΠΟΥ   Ζ Ο Υ Μ Ε ,   ΣΕ   Α Υ Τ Ο Ν    ΤΟΝ   ΠΛΑΝΗΤΗ

Ε Ι Ν Α Ι ,   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ,   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ   ΤΗΣ   Α Γ Α Π Η Σ !?!

Η" ,    ΤΗΣ   ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ     Κ Α Π Ο Ι Ο Υ    ΕΡΓΟΥ !!

Α Ρ Κ Ε Τ Ο Ι ,    ειναι   αυτοι,   που   μ ι λ ο υ ν ,    για   Κ Α Π Ο Ι Α    - Ε Κ Τ I Σ Η     Π Ο Ι Ν Η Σ !!!

ΑΛΛΟΙ ,    ΜΑΣ   ΜΙΛΟΥΝ   ΠΕΡΙ   ΚΑΠΟΙΑΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ!!!

ΑΛΛΟΙ,   ΓΙΑ   ΤΑ  Κ Ε Ν Τ Ρ Α ,   ΠΟΥ   ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ,   ΚΑΙ   ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ  Σ Η Κ Ω Σ Ο Υ Μ Ε   Κ Ε Ρ Α Ι Ε Σ .

ΠΟΛΛΟΙ ,    ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΟΙ - ΟΙ   ΕΞ  ΑΝΑΤΟΛΩΝ-  ΠΟΥ   ΜΑΣ  Δ Ι Δ Α Σ Κ Ο Υ Ν ,   ΤΙ   Ο Μ Ω Σ !?!

ΝΑΙ,   ΤΗΝ   Α Γ Α Π Η ,   ΠΡΟΣ   ΤΟΝ   Ε Α Υ Τ Ο   ΜΑΣ,    ΚΑΙ   ΚΑΤΑ   ΕΠΕΚΤΑΣΗ   ΠΡΟΣ   ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ,

ΝΑΙ   ΝΑ  ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ   Ο Μ Ο Ρ Φ Α ,   ΝΑ    Ν Ο Ι Ω Θ Ο Υ Μ Ε ,  

ΝΑ   Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε ,   ΣΕ   Α Ν Ω Τ Ε Ρ Η    Σ Υ Χ Ν Ο Τ Η Τ Α ,  ΝΑ   ΜΗ   ΜΑΣ   Α Γ Γ Ι Ξ Ο Υ Ν ,

ΝΑ   Ν Ο Ι Ω Θ Ο Υ Μ Ε ,   Ο,ΤΙ   Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε    Α Ν Ω Τ Ε Ρ Ο Ι  

ΝΑ   Μ Η Ν    Ν Ο Ι Ω Θ Ο Υ Μ Ε ,    Ο,ΤΙ   Φ Τ Α Ι Μ Ε    ΓΙΑ   Κ Α Τ Ι ,    

ΝΑ    Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε     Θ Ε Ι Ο Ι ,     Ν Α    Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε    Γ Υ Ρ Ω   ΜΑΣ   ΤΟ   ΘΕΙΟ   ΦΩΣ,

ΠΟΛΥ   Ω Ρ Α Ι Α ,   Π Ο Λ Υ   Σ Ω Σ Τ Α ,      Ε Ξ Ο Χ Α ,    Ε Ξ Ο Χ Α .

Σ Κ Ε Π Τ Ο Μ Α Ι ,   ΕΓΩ ,   ΠΟΥ   ΔΕΝ   Ε Χ Ω   Κ Α Ν Ε Ι   Ρ Ε Ι Κ Ι ,  Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Υ Σ ,  Κ Ρ Ι Σ Ν Α ,

Ζ Ε Ν   ΚΑΙ   Τ Ο Ξ Ο Β Ο Λ Ι Α ,   Σ Ο Υ Φ Ι ,   Τ Α Ν Τ Ρ Α ,   ΚΑΙ   ΤΟΣΑ   Α Λ Λ Α ....

Ο Λ Ο Ι    Α Υ Τ Ο Ι ,   ΟΙ   Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Ι ,   Ε Ν Σ Α Ρ Κ Ω Θ Η Κ Α Ν ,    ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΕ   Σ Ω Σ Ο Υ Ν ,

ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΕ   Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Ο Υ Ν ,    

ΚΑΙ   Ο Λ Ο Ι    ΑΥΤΟΙ   Ε Χ Ο Υ Ν   Μ Ε Σ Α   ΤΟΥΣ   ΤΟ  Θ Ε Ι Ο ,

Ε Γ Ω ,   Ο  Φ Ο Υ Κ Α Ρ Α Σ     ΤΙ   Κ Ο Υ Β Α Λ Α Ω    Μ Ε Σ Α   ΜΟΥ   ΜΕΧΡΙ   ΤΩΡΑ,  

ΠΩΣ   ΤΑ   Ε Β Γ Α Ζ Α    Π Ε Ρ Α ,

ΤΙ    Ε Τ Ρ Ω Γ Α ,   ΤΙ   Ε Π Ι Ν Α ,   ΠΟΥ   Κ Ο Ι Μ Ο Μ Ο Υ Ν ,

ΕΙΧΑ ,    Ο Λ Η   Α Υ Τ Η    ΤΗ   Θ Ε Ι Α   Χ Α Ρ Η    Μ Ε Σ Α   ΜΟΥ,    ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΤΟ  Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Α ,

Ο Χ Ι ,   Λ Α Θ Ο Σ    Λ Α Θ Ο Σ ,    ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ   Μ Ε Τ Α Λ Α Χ Τ Ε Ι Σ ,   ΜΟΥ  ΕΙΠΕ   Ο  Κ Ρ Ι Σ Ν Α ,

ΤΑ   Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Α ,   ΠΟΥ   ΤΟΣΑ   Ε Χ Ε Ι Σ ,   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ   ΤΑ   ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ    ΣΕ   Θ Ε Τ Ι Κ Α ,

Ο Χ Ι ,   Λ Α Θ Ο Σ    Λ Α Θ Ο Σ ,    ΔΕΝ   Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ε Π Ο Ν Τ Α Ι ,    Ε Κ Δ Η Λ Ω Ν Ο Ν Τ Α Ι ,   ΛΕΕΙ   Ο  Α Λ Λ Ο Σ .

Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α ,   ΛΕΕΙ ,   ΚΑΠΟΙΟΣ   Α Λ Λ Ο Σ ,   Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α ,   Μ Ο Ν Ο    ΤΟ   ΘΕΙΟ   Μ Π Ο Ρ Ε Ι ,   ΕΜΕΙΣ   Ο Χ Ι

ΔΕΝ   Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε     ΘΕΙΟΙ,    Ο Χ Ι ,

Ε Λ Α   ΤΩΡΑ ,   Ε Λ Α ,    Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε    Θ Ε Ι Ο Ι ,   Α Λ Λ Α   ΤΟ   Ε Χ Ο Υ Μ Ε   Λ Η Σ Μ Ο Ν Η Σ Ε Ι ,

-- ΕΙΧΑ,   ΜΙΑ   ΠΟΛΥ  ΚΑΛΗ   Γ Υ Ν Α Ι Κ Α ,   ΤΙΜΙΑ ,   ΜΕ  ΤΟ  Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ο    ΠΑΝΤΑ,   ΕΙΧΑΜΕ   ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ,  

ΔΥΟ   ΠΑΙΔΙΑ,     ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ   ΟΙΚΙΑΚΗ   Β Ο Η Θ Ο Σ ,   Ε Γ Ω ,   ΣΤΑ   Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Α ,  

Α Γ Α Π Ι Ο Μ Α Σ Τ Α Ν ,    ΤΗΝ   Α Γ Α Π Ω    Α Κ Ο Μ Α ,

ΕΙΝΑΙ ,   ΝΥΧΤΕΣ   ΠΟΥ   ΤΗΝ   Β Λ Ε Π Ω ,   ΕΚΕΙ,   ΣΤΟ   Ο Ν Ε Ι Ρ Ο ,                     Γ Ι Α Τ Ι ,   Γ Ι Α Τ Ι ,  γιατι,  

γ ι α τ ι ,   α γ α π η τ η     T R Y ,     Γ Ι Α Τ Ι .....
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2009, 21:29:58 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 10, 2009, 21:32:04 »
       Ο Λ Ο Ι    Α Υ Τ Ο Ι ,   ΟΙ   Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Ι ,   Ε Ν Σ Α Ρ Κ Ω Θ Η Κ Α Ν ,    ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΕ   Σ Ω Σ Ο Υ Ν ,

ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΕ   Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Ο Υ Ν ,    

ΚΑΙ   Ο Λ Ο Ι    ΑΥΤΟΙ   Ε Χ Ο Υ Ν   Μ Ε Σ Α   ΤΟΥΣ   ΤΟ  Θ Ε Ι Ο ,

Ε Γ Ω ,   Ο  Φ Ο Υ Κ Α Ρ Α Σ     ΤΙ   Κ Ο Υ Β Α Λ Α Ω    Μ Ε Σ Α   ΜΟΥ   ΜΕΧΡΙ   ΤΩΡΑ,  

ΠΩΣ   ΤΑ   Ε Β Γ Α Ζ Α    Π Ε Ρ Α ,

ΤΙ    Ε Τ Ρ Ω Γ Α ,   ΤΙ   Ε Π Ι Ν Α ,   ΠΟΥ   Κ Ο Ι Μ Ο Μ Ο Υ Ν ,

ΕΙΧΑ ,    Ο Λ Η   Α Υ Τ Η    ΤΗ   Θ Ε Ι Α   Χ Α Ρ Η    Μ Ε Σ Α   ΜΟΥ,    ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΤΟ  Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Α

Αδελφέ μου... ευχαριστούμε για την μύηση που μας προσφέρεις... 

γ ι α τ ι ,   α γ α π η τ η     T R Y ,     Γ Ι Α Τ Ι .....

Για αυτό το ΓΙΑΤΙ υπάρχουμε ακόμα...
http://www.youtube.com/watch?v=CpIpghRNph8&feature=related
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2009, 23:38:10 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 10, 2009, 23:07:15 »
Αγαπητέ Gianni, ασχολήσου με ότι ομορφότερο κρύβει η φύση μέσα σου, αυτό θα σε οδηγήσει, εκεί που μόνο εσύ γνωρίζεις, ασε τα φαντάσματα του παρελθόντος στις σκιές, ποτέ δεν εξαφανίζονται πλήρως, μαθαίνουμε να ζούμε μαζί τους
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2009, 23:10:43 από SERAPIS »
Per aspera ad astra

Eleni

• Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 10, 2009, 23:37:50 »
Μαρίνα, νομιζω οτι εχω τοποθετηθεί πολυ ξεκάθαρα. Απο την αρχη , επεσήμανα οτι οντως στο χώρο του  εσωτερισμου εχει πολλους απατεώνες, 'οπως και τεραστια παραπλάνηση και ψέμμα . Ομως επειδή δεν ειναι ολοι ετσι , ας μην τους παίρνει ολους η μπαλα.
Για μενα το πρόβλημα εγκειται στο γεγονος οτι η εισοδος στο υποσυνείδητο γίνεται χωρίς στην σωστή προετοιμασία και γνώση. Ανοίγουμε το πηγάδι και μετα αντε να το κλείσουμε .....με αποτέλεσμα ολη αυτη η διασπαση της προσωπικότητας και η ασυναρτησία που υπάρχει γύρωθεν.
Οπως και να χει , θα συνεχίσουμε με οτι προστάζει η φωνη της συνειδήσης μας και με οτι μπορεί ο καθένας.
Προσωπικα εχω συναντήσει οτι μπορεί να φανταστεί κανείς.....κρατάω οτι νομίζω και αποχαιρετώ οτι δεν μου κανει ....
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2009, 23:47:36 από try »

Eleni

• Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 11, 2009, 00:03:38 »
Παράθεση
AΓΑΠΗΤΗ,    TRY,    ΕΙΝΑΙ   Τ Ο Σ Ο    Ο Μ Ο Ρ Φ Α ,   ΜΑ   ΤΟΣΟ  !!    ΠΟΥ   Ζ Ο Υ Μ Ε ,   ΣΕ   Α Υ Τ Ο Ν    ΤΟΝ   ΠΛΑΝΗΤΗ

Ε Ι Ν Α Ι ,   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ,   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ   ΤΗΣ   Α Γ Α Π Η Σ !?!

Η" ,    ΤΗΣ   ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ     Κ Α Π Ο Ι Ο Υ    ΕΡΓΟΥ !!

Δεν ξέρω να σου πω ......αυτη την απαντηση την αναζητούν ολοι , μικροί και μεγάλοι εδω και αιώνες.....
Ομως αυτο που μπορω να απαντησω είναι το εξής..
Οποια κι αν ειναι η αιτία της υπαρξης μας ....εργο, σκοπός, τυχαίο γεγονός , παιχνίδι ....ειμαστε εδω και πρέπει να ζήσουμε....και ο μονος τρόπος για να  καταφέρουμε να ζήσουμε και οχι απλως να επιβιώσουμε ειναι η κατασταση της αγάπης. Η χαρά και η γαλήνη ειναι στην αρμονία μεταξύ της ψυχής του πνευματος και της υλης μας.

Παράθεση
γ ι α τ ι ,   α γ α π η τ η     T R Y ,     Γ Ι Α Τ Ι .....

Τα διότι που υπάρχουν τα γνωρίζεις ήδη φίλε μου......ομως ακομη κι αν υπήρχε ενας τρόπος να μαθεις με απόλυτη βεβαιότητα την αιτία , αυτό θα αλλαζε τα γεγονότα?
Κράτησε στην καρδιά σου την αγαπημενη μορφή και ανοιξε τα φτερά σου προς τον ηλιο και τότε ισως οι αχτίδες του , σου δώσουν την δική σου πορεία...

Ακου εδω .....νιωσε το
http://www.youtube.com/watch?v=38FKY8Taw_w&feature=related

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 11, 2009, 00:04:39 »
  Υ ΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ,    ΜΙΑ   ΛΕΞΗ    ΕΥΚΟΛΗ,    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ   ΤΩΡΑ   ΠΛΕΟΝ .   ΣΤΙΣ   ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ,   ΣΤΑ   ΣΤΕΚΙΑ,  ΣΤΙΣ   ΣΤΟΕΣ ,  ΣΤΙΣ   ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,  

ΣΤΑ   ΣΑΛΟΝΙΑ ,  ΣΤΑ   ΚΑΦΕΝΙΑ ,  ΣΤΑ   ΒΙΒΛΙΑ ,  ΣΤΙΣ   ΣΚΕΨΕΙΣ,   ΝΑΙ ,   ΣΕ   ΚΑΘΕ   ΣΚΕΨΗ   ΠΛΕΟΝ .

ΕΙΝΑΙ,   ΑΚΡΙΒΩΣ,   ΠΕΡΙΠΟΥ,  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΣΚΗΝΙΚΟ ,   ΝΑΙ   ΤΟ  ΙΔΙΟ,

---Ο  Ω Κ Ε Α Ν Ο Σ ,   πραγματι  ,  Ο  ΩΚΕΑΝΟΣ ,  η  λεξη   ερωτημα ,   σε  καθε  αρχαιο  ΝΑΥΤΙΚΟ ,

ΠΟΙΟΣ   ΤΟΛΜΟΥΣΕ ,   αληθεια   ποιος ,

Π Ο Ι Ο Σ ,    Τ Ο Λ Μ Α Ε Ι ,    πεστε   μας ,   εσεις   περαστικοι ,   τ ο λ μ η σ α τ ε !?!

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 11, 2009, 00:14:38 »
αγαπητη,  try , Σ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,   

--Ο  Μ Ο Ν Ο Σ    Τ Ρ Ο Π Ο Σ  ,   ΓΙΑ  ΝΑ  Κ Α Τ Α Φ Ε Ρ Ο Υ Μ Ε   ΝΑ   Ζ Η Σ Ο Υ Μ Ε  ,   ΕΙΝΑΙ  Η  Α Γ Α Π Η ....

ΜΟΥ   ΛΕΣ.....

Π Ι Σ Τ Ε Ψ Ε  ,  και  ας  μην  σε  γνωριζω ,    -  αν  αυτο  το  εννοεις , 

τοτε ,   ΟΛΟΙ  ΟΣΟΙ  ΕΙΝΑΙ  Ε Δ Ω ,    Σ"Α Γ Α Π Ο Υ Ν .   

ΦΩΣ,  ΚΑΙ  ΓΑΛΗΝΗ  ΣΤΗΝ  ΚΑΡΔΙΑ  ΣΟΥ,  αγαπητη    t r y .

giannis9

• ΑΜΡΑ - Μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 11, 2009, 02:32:49 »
Αγαπητέ Gianni, ασχολήσου με ότι ομορφότερο κρύβει η φύση μέσα σου, αυτό θα σε οδηγήσει, εκεί που μόνο εσύ γνωρίζεις, ασε τα φαντάσματα του παρελθόντος στις σκιές, ποτέ δεν εξαφανίζονται πλήρως, μαθαίνουμε να ζούμε μαζί τους

αυτο ηταν για μενα???
αν ηταν για μενα τοτε η απαντηση ειναι η εξης¨δεν ζω σε κανενα παρελθον ουτε ομως και στο μελλον ζω το τωρα και νοιωθω πληρης..ουτε θα κατσω  να κανω επαναπρογραματισμους οπως αναφερθηκε ποιο πανω απο την Ελενη δεν κερδιζεις τιποτα ... μεχρι τωρα στην ζωη μου αυτο που εκανα ερευνουσα και αυτο σηνεχιζω να κανω εχω μαθει να ζω με τα φαντασματα του παρελθοντος οπως αναφερεις με την διαφορα δεν καθομαι να αναλωθω σε αυτα απο δω μεσα δεν γνωριζω κανεναν και δεν με γνωριζει κανεις προσωπικα θεωρω τον εαυτο μου αμορφωτο απο γραμματικες γνωσεις .
οσο για την υποβολη ναι ειναι πιο ευκολο να υποβαλεις καποιον παρα να αυθυποβληθεις μονος σου  (κανε ενα πειραμα φερε σε υπνωση ενα υποκειμενο οχι με μαγνητικες πασες αλλα με χαλαρωση και υπεβαλε τον στο να ξεπερασει το προβλημα του,, και βαλε καποιον να αυτουπνωτιστη και να ξεπερασει το προβλημα μονος του ποιος απο τους δυο εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας??η υποβολη η αυθυποβολη???).απο το να κανεις ενα συσχετισμο εικονας που ειναι το πιο απλο μεχρι και ομδικα πειραματα που μπορεις να διαβασεις στα μαθηματα προσωπικου μαγνητισμου ανρι ντιβιλ.
μιλας για συντονισμους για αυρα και αλλα δηλαδη αν δεις εναν ανθρωπο και δεν χαρουμενος και παρολα αυτα γελαει θα το καταλαβεις???? θα καταλαβεις το πεδιο του,την ενεργεια του????αν σου λεει ψεματα η οχι???
εγω λοιπον γιατι να μην μπορω να καταλαβω μηπως ειμαι φαντασιοπληκτος???μηπως ζω σε εναν αλλο κοσμο του φανταστικου η παραπλανησης ????
και να πω και κατι ακομα και ας ακουστει οπως θελει εχω βαρεθει να ακουω για αγγελους και τους φωτισμενους που εχουν επικοινωνια μαζι τους και δινουν συντονισμους και αλλα τετοια για πονηρευτητε λιγουλακι καποιοι
και αντιθετα με σενα που εισαι σε καποιο ταγμα γλυκεια μου εγω δεν ειμαι σε κανενα ειμαι αμυητος .και δεν μου εχουν ανοιξει λιγες πορτες να μπω σαν τα κορακια κανουν οι ποιο πολλοι ομως ερευνω.....
Να γνωρίζεις το σωστό και να πράτεις το καλό,γιατί το καλό δεν ειναι πάντα και το σωστό.

giannis9

• ΑΜΡΑ - Μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 11, 2009, 02:53:40 »
συγνωμη τωρα καταλαβα οτι δεν ηταν για μενα  :o
Να γνωρίζεις το σωστό και να πράτεις το καλό,γιατί το καλό δεν ειναι πάντα και το σωστό.

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 11, 2009, 11:40:21 »
Μαρίνα, νομιζω οτι εχω τοποθετηθεί πολυ ξεκάθαρα. Απο την αρχη , επεσήμανα οτι οντως στο χώρο του  εσωτερισμου εχει πολλους απατεώνες, 'οπως και τεραστια παραπλάνηση και ψέμμα .

Σίγουρα όλοι μας καταλήγουμε στην ίδια αλήθεια, όταν επικοινωνήσουμε μέσα από την εμπειρία μας και τον ορθολογισμό μας.  Ο πρωτοεισερχόμενος στους χώρους του εσωτερισμού δεν μπορεί να διακρίνει την Απάτη, αλλά με τον καιρό, αρχίζουμε να διακρίνουμε κάποιοι από εμάς, και έχουμε καθήκον, να κοινοποιήσουμε και αυτή την οπτική γωνία μέσα από την εμπειρία μας, έτσι ώστε και άλλοι συνάνθρωποί μας, που θα φτάσουν κάποτε σε αυτό το συμπέρασμα να μην αισθανθούν πως είναι μόνοι τους σε αυτήν τους την αντίληψη, παίρνοντας κουράγιο να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Ομως επειδή δεν ειναι ολοι ετσι , ας μην τους παίρνει ολους η μπαλα.

Όχι Ελένη μου, δεν τους παίρνει όλους η μπάλα, αλλά έχουν γίνει πολύ μεγάλες απάτες, και έχουμε καθήκον να ενημερώσουμε τους συνανθρώπους μας.

Ειδικά στο χώρο του Αμορκ, έχουμε αρκετά στοιχεία στα χέρια μας, για να αποδείξουμε του λόγου το αληθές, ανά πάσα στιγμή. Στο Αμορκ η απάτη είναι και οικονομική και πνευματική... Εκτός ότι παραποιούν την Ελληνική ιστορία, και δεν έχουν καμία διάθεση να διορθώσουν όλα τα ιστορικά τους λάθη και όχι μόνο, οι διδασκαλίες τους μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για κάθε ψυχισμό, ο οποίος ανοίγεται και οδηγείται σε μία Αυταπάτη... να γίνει μαθητής, κάποιων ανύπαρκτων κοσμικών δασκάλων, μόδα την οποία έφερε στην Δύση η Μπλαβάτσκυ.

Φυσικά κατανοώ, όταν λες "πήρα πολλά"... διότι δυστυχώς, δεν υπήρχε μία Αυθεντική Μυητική Σχολή, και αναγκαζόμασταν για να πάρουμε την "μυστική" γνώση, να γίνουμε υποτελείς στον κάθε τσαρλατάνο, και απατεώνα, με κίνδυνο την ψυχική μας υγεία, χωρίς φυσικά να το συνειδητοποιούμε...

Διότι κανείς δεν γνωρίζει από το διαφημιστικό μιας οργάνωσης, τι συμπεριλαμβάνει το περιεχόμενο, αν δεν περπατήσει, ο ίδιος, την οδό που του προσφέρει... 'Εχοντας λοιπόν περπατήσει την οδό του Αμορκ, με πολύ λατρεία, και συναισθηματικό κόλλημα, κατανόησα, πως αυτό που μου πρόσφερε τελικά, είναι μία βαθιά έρευνα, πάνω στις ψυχικές νόσους...  Σπουδάζοντας την οδό του Αμορκ, συνειδητοποίησα, γιατί ο άνθρωπος ακόμα παραμένει υποτελής, και δούλος, είτε σε εξωτερικούς παράγοντες, είτε σε εσωτερικούς...  Κατά μία έννοια, μπορώ να πω πως είμαι ευγνώμων προς το Αμορκ, διότι μόνο όταν γνωρίζουμε την απάτη, το ψέμα, το λάθος, μπορούμε, να αναγνωρίσουμε και το ορθό, την αλήθεια, το Φως...

'Οσον αφορά τον Τεκτονισμό, παρά τις οικονομικές ατασθαλίες, και προσωπικές εκμεταλεύσεις, σε μεμονωμένες ομάδες - Στοές, είδα και εκεί παραποιήσεις στην διδασκαλία, προωθώντας την χριστιανική θρησκεία, αντί τον εσωτερισμό, την πίστη αντί την γνώση.  Βρήκα κλειστούς νόες και ψυχές, που απλά θέλουν κάποιο καταφύγιο και κάποιον αφέντη, αρνούμενοι την πραγματική εσωτερική - επιστημονική σπουδή, και την πραγματική φώτιση.

'Οσον αφορά το Ρέικι, κατανόησα, πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε ψυχικές ικανότητες, και αρκεί να τις συνειδητοποιήσουμε και να τις αναπτύξουμε.  Σίγουρα ίσως αρκετοί από εμάς έχουμε ανάγκη έναν "οδηγό", να μας δείξει τον δρόμο, αλλά αυτός ο "οδηγός", για να είναι αυθεντικός, δεν μπορεί να χρηματίζεται, ούτε να είναι πιστός, αλλά Αληθινός Γνώστης.  Με την έννοια "πιστός" εννοώ, πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που παπαγαλίζουν, χωρίς να έχουν σκεφτεί, ή να έχουν ερευνήσει επιστημονικά, και εμπειρικά, έτσι ώστε να έχουν προσωπική άποψη.

Επίσης έχει αποδειχθεί από μελέτες που έχουν γίνει και το έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία, πως δεν επικοινωνεί κανείς με κανένα άγγελο, ή κοσμικούς διδασκάλους, ή χριστό κτλ... όσον αφορά τα Μικρά Μυστήρια, ή όλες τις εξωτερικές σχόλες (θρησκειολογίες και τάγματα) που διδάσκουν την επαφή με τον πυρήνα του εαυτού μας, αλλά μόνο στα Μεγάλα Μυστήρια1 δίνονται τα κλειδιά, πως να συντονιζόμαστε και να διαχειριζόμαστε εγρηγορότα, δυνάμεις, οντότητες, κτλ που όντως υπάρχουν, αλλά όχι μέσα από την ερμηνεία που ο κάθε "πιστός" αποδίδει. 

Οι Ρεϊκατζήδες λοιπόν και οι Αμορκιανοί, δεν επικοινωνούν με καμιά εξωτερική οντότητα, αλλά μόνο με τον ψυχισμό τους, με τα ψυχολογικά τους αρχέτυπα, τα οποία μορφοποιούνται εντός, σε κατάσταση σφοδρής αυθυποβολής, ως ψυχική επικοινωνία.  Και αυτή η μορφοποίηση των εσωτερικών αρχετύπων είναι μία μορφή ειδωλολατρίας, μία μορφή θρησκείας, μια και υποτασσόμαστε σε κάποια εσωτερικά είδωλα, αυθυποβεβλημένοι πως είναι εξωτερικά.

Ο κάθε "πιστός" δεν μπορεί να είναι εσωτεριστής, διότι ο "εσωτεριστής" είναι επιστήμονας.  Ο κάθε "πιστός" αρνείται να ερευνήσει και να γνωρίσει, και έτσι παραμένει στο σκοτάδι της άγνοιάς του.  Δυστυχώς συνάντησα ακόμα και στον ακαδημαϊκό χώρο, αρκετούς "πιστούς" που απλά παπαγαλίζουν και αυτοί με την σειρά τους, την "διδασκαλία" που τους προσφέρουν.  Ακόμα και ο ακαδημαϊκός χώρος έχει καταντήσει δογματικός, και είναι ένας αγώνας ελευθερίας και εξέλιξης που δίνουν μόνο ελάχιστα άτομα, αυτοί που έχουν ελευθερωθεί από τις νόρμες του κάθε συστήματος, είτε εσωτερικής σχολής, είτε ακαδημαϊκού κατεστημένου, είτε ακόμα και κοινωνικού κατεστημένου.

Ο ρόλος της ΑΜΡΑ, είναι να προσφέρει έναν Απελευθερωμένο χώρο έρευνας και μάθησης, όλων των "απόκρυφων" μυστηρίων της ζωής, ΔΩΡΕΑΝ, έτσι ώστε κανείς συνάνθρωπός μας, να μην ξαναγίνει υποτελής, σε κανένα "γκουρού", για να πετύχει την πνευματική του ολοκλήρωση, εφόσον το επιθυμήσει...

Δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποί μας, έρχονται σε αυτούς τους χώρους, γεμάτοι ερωτηματικά, και ειδικά έχοντας κατάθλιψη... διότι η ζωή τους δεν τους γεμίζει πια... 'Ετσι αναζητούν νέους χώρους, πέρα από την χριστιανική θρησκεία, που τους υπόσχονται την Αλλαγή... την Μεταμόρφωση... την Ευτυχία... και την Ευημερία...

"Δεν την θέλω άλλο αυτή την ζωή... Θέλω να φύγω, θέλω να πάω με τους κοσμικούς δασκάλους, αγγέλους, χριστό, θέλω να πάω στον Πατέρα..." άκουσα σε μία εκδήλωση του Αμορκ, που είχαμε οργανώσει τον Μαϊο του 2007.  "Συγνώμη, για την παρέμβαση", είπα τρομαγμένη..., "αλλά δεν είναι δείγμα φώτισης αυτό που βιώνετε, αλλά δείγμα κατάθλιψης."  (Φυσικά η αντίδραση ήταν μεγάλη...  ;D )

Αυτήν την κατάθλιψη λοιπόν και την φυγή από την πραγματικότητα, προωθούν τα περισσότερα, εσωτερικά τάγματα και σχολές στις μέρες μας, διότι προωθούν την χριστιανική αντίληψη, πως αυτός ο κόσμος δεν αξίζει, και μόνο η μεταθανάτια ζωή αξίζει...

...έτσι οδηγούν όλους τους ενασχολούμενους στο θάνατο... είτε μέσα από τον χριστιανισμό, είτε μέσω από τις αποκαλούμενες νεο-χριστιανικές αιρέσεις...

Δεν είναι μόνο λοιπόν τα 800,000 ευρώ δωρεών (για ανθρωπιστικούς σκοπούς), που υπεξαιρέθηκαν από το Αμορκ της Ελλάδας, δεν είναι μόνο, ότι οι Φαραώ του Αμορκ τσέπωσαν χοντρά και συνεχίζουν να τσεπώνουν τις δωρεές του αφελή κοσμάκη, όπως οι περισσότερες θρησκείες, και ζούνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα, μέσα στα παλάτια και τις ανέσεις τους, είναι επίσης που στέλνουν όλους τους ενασχολούμενους σε μία εσωτερική κόλαση, "κόλλημα", να αναζητούν εναγωνίως τον θάνατο, για να λυτρωθεί η ψυχή τους, μέσα από την δικαιολογία πως τους προσφέρουν την ύψιστη γνώση που σώζει ψυχές...

Ναι, όντως σε κάθε θρησκεία, σε κάθε χώρο, μπορεί κανείς να μάθει πράγματα, και φυσικά χρειάζεται να ερευνήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, έτσι ώστε να κατανοήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα από την συγκριτική μας μελέτη.  'Ομως ο κανόνας που χρειάζεται να ακολουθούμε, έτσι ώστε να μην πέφτουμε θύματα κανενός επιτήδειου, και καμιάς οργάνωσης, είναι να ακολουθούμε την Συνείδησή μας, να αναπτύσσουμε την Συνείδησή μας δια του ορθολογισμού και της συγκριτικής μελέτης, Ελεύθεροι, έξω από κάθε φτιαχτό από άλλους σύστημα, να κρίνουμε τα πάντα, έτσι ώστε να αποκτούμε διάκριση, και να προσφέρουμε όσο μπορούμε και όποτε μπορούμε την ευλογία της Κατανόησης, που αποκτήσουμε.

Για μενα το πρόβλημα εγκειται στο γεγονος οτι η εισοδος στο υποσυνείδητο γίνεται χωρίς στην σωστή προετοιμασία και γνώση. Ανοίγουμε το πηγάδι και μετα αντε να το κλείσουμε .....με αποτέλεσμα ολη αυτη η διασπαση της προσωπικότητας και η ασυναρτησία που υπάρχει γύρωθεν.

Έτσι ακριβώς… (χαίρομαι που και εσύ έφτασες στην ίδια διαπίστωση...)

...και αυτός ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία, μετά την έρευνά μου, σε τάγματα, συστήματα εναλλακτικής θεραπευτικής και διάφορες θρησκειολογίες, αλλά δυστυχώς Ελένη μου, και εκεί βρήκα ακόμη χειρότερη κατάντια, δια της βούλας της επιστήμης.  Ο χώρος της σημερινής εισαγόμενης ψυχοθεραπείας έχει καταντήσει ένα πανάκριβο κονσομασιόν και ο χώρος της ψυχιατρικής «ντήλερς ναρκωτικών». 

Φυσικά υπάρχουν και εδώ οι εξαιρέσεις των Αυθεντικών Επιστημόνων, που καταδικάζουν το γεγονός, και καταγγέλλουν πως οι συνάδελφοί τους, έχουν πέσει θύματα του συστήματος, στο οποίο έχουν εκπαιδευτεί… 

Η προσωπική μου άποψη είναι, πως δεν είναι όλοι ασυνείδητα θύματα, αλλά αρκετοί από αυτούς είναι συνειδητοί απατεώνες, που εκμεταλλεύονται τον πόνο και την άγνοια του άλλου, με στόχο πάσης φύσεως εκμετάλλευση, και ψυχολογική και οικονομική.

Είναι σκληρό να ζει κανείς μέσα σε ένα κόσμο Απάτης, είναι σκληρό να αισθανόμαστε μόνοι μας, στο αγώνα του Οδοκαθαριστή, και γι΄αυτό είναι πολύ σημαντικό, οι Οδοκαθαριστές να δημιουργούν συλλόγους, να κινητοποιούνται, και να ευαισθητοποιούν και την υπόλοιπη υπνώσασα ανθρωπότητα, διότι όσο λιγότερα σκουπίδια υπάρχουν στον πλανήτη μας, τόσο καλύτερα θα αναπνεύσουμε και θα ζήσουμε ευτυχισμένοι.

Και αυτός είναι ο αγώνας μας…

1 Για να εισέλθει κανείς στα Μεγάλα Μυστήρια, χρειάζεται να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των Μικρών Μυστηρίων, να έχει λύσει όλα τα εσωτερικά και υπαρξιακά του ζητήματα, να έχει κατανοήσει τους συμπαντικούς νόμους, και να έχει αποφασίσει να υπηρετήσει την ανθρωπότητα, διεκπεραιώνοντας ένα προσωπικό πνευματικό έργο.  Οι 'Ανθρωποι αυτοί δεν διέπονται από ιδιοτέλεια, αλλά υπηρετούν Ανιδιοτελώς, κάθε συνάνθρωπό τους, ή κοινωνία.  Τότε ανοίγονται τα "μυστικά" κλειδιά των Μεγάλων Μυστηρίων, έτσι ώστε να αποτελέσουν μοχλούς στην επιτυχία του έργου τους. Αυτοί οι άνθρωποι αποκαλούνται άλλοτε, "εκλεκτοί", "διδάσκαλοι", ή απλά "πνευματικοί οδηγοί".  Η χριστιανική εκκλησία χρησιμοποιεί την έννοια του "αγίου" που απλά σημαίνει "οδηγός" (άγω-οδηγώ).  Αποκαλούνται επίσης ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ (υπηρέτες) και είναι οι μοναδικοί, που μπορούν να ασκήσουν την Πνευματική Θεραπευτική. 
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2009, 15:50:30 από Rose »

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 11, 2009, 12:24:53 »

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την εξέλιξη της συζήτησης. Για να μην διακόψω, αλλά και για να συνδράμω κατά το δυνατόν, κατέθεσα δίπλα ένα άρθρο για το Ρέικι, στην διεύθυνση http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1423.0.html

Σε εύθετο χρόνο θα γίνει προσπάθεια για σχολιασμό των όσων αξιόλογων έχουν έχουν κατατεθεί, ειδικά με την ευχάριστη επάνοδο της αδελφής Try - για αυτήν βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά - η οποία είναι ένα φύσει και ολόψυχα θετικό άτομο. Τυχούσες διαφωνίες επικεντρώνονται στον τρόπο που αγωνιζόμαστε και στην ποιότητα των πληροφοριών που γινόμαστε δέκτες. Σε πνεύμα αδελφικό όμως φρονώ ότι μπορούμε να προάγουμε το ορθό πολύ πιο εποικοδομητικά, με γνώμονα πάντα το κοινό όφελος.

Έρρωσθε....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 11, 2009, 12:43:04 »
    Στην πλειάδα των παρανοημένων και διαστρεβλωμένων εσωτερικών γνώσεων ανήκει και το Ρέικι. Στο Ρέικι, μεγάλο ρόλο έχουν τα σύμβολα, για τα οποία έχουν γραφεί τόσες τερατολογίες και παραλογισμοί, ώστε μια διαδικτυακή αναζήτηση σε αντίστοιχες σελίδες, είναι αδύνατο να μη δημιουργήσει στομαχικές διαταραχές σε όποιον ακόμα σκέφτεται. Η ιστοσελίδα, http://www.universityofreiki.com/workshops/ είναι χαρακτηριστική του ευτελούς ξεπεσμού περί μυήσεων τύπου Ρέικι. Από τις τριακοσαριά  μυητικές θεραπευτικές – με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά – η πλειοψηφία αναφέρεται σε κάποιο φαντασιακό τύπο Ρέικι .

Πανεπιστήμιο Ρέικι με δεκάδες συντονισμούς? :o 

Είχα μείνει στα 352 σύμβολα, του Σαμπάλα Ρέικι, και στη Δωδεκαδιάστατη μύηση...

Φτιάξτε τώρα και εσείς το δικό σας κοκτέιλ ενεργειών, και πουλήστε το, όσο θέλετε... :D
Κάποια κορόϊδα πάντα θα βρεθούν να το αγοράσουν...

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2009, 14:01:35 από Rose_777 »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2009, 16:47:59 από Rose_777 »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 11, 2009, 17:27:33 »
Τα σύμβολα του Ρέικι, επί των πλείστων πέρα από τις Βουδιστικές ευχές, είναι νεο-εποχήτικες σφραγίδες... κάτι ανάλογο με τις δαιμονολογικές σφραγίδες των γρημμορίων, και διαφόρων επικλήσεων είτε δαιμονολογίας είτε αγγελολογίας...

'Οπως τότε μέσα από το ασυνείδητό τους, δημιουργούσαν διάφορους δαίμονες, θεωρώντας ότι μέσα από τις σφραγίδες ερχόταν σε επαφή μαζί τους, έτσι και στην νεο-εποχήτικη ΗΠΑ, αντλούνε από το ασυνείδητό τους, διάφορα σύμβολα, αυθυποβεβλημένοι, πως επικοινωνούν με ανώτερα όντα ή αγγέλους...

Η σημερινή τέχνη του ασυνειδήτου, the subcounsious art  :D, παρατηρούμε πως είναι λίγο διαφορετική από τον Μεσαίωνα...

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2009, 17:38:20 από Rose_777 »