Καλημερα σας . Καιρο ειχαμε να τα πούμε .....αλλα οπως ειναι γνωστό ολα σε κύκλους γυρίζουν
Αγαπητη Μαρίνα για αλλη μια φορά , η τρίτη απο οτι ξέρω βρισκεσαι παραπλανημενη απο καποιον επιτήδιο πο σε ξεγελασε και για αλλη μια φορα προπαγανδίζεις ασύστολα , ανευ λογου και αιτίας, κατά ενος συστήματος που ειτε δεν το ξέρεις η περασες και δεν αγγιξες οπως και σε ολα τα προηγούμενα αλλωστε.
Η Θεραπευτική είναι μία ολιστική μέθοδος που συμπεριλαμβάνει, το φυσικό σώμα, τα συναισθήματά μας, τις αντιλήψεις μας και την Πνευματικότητά μας.
Ακριβως αυτά πρεσβευει και το ρέικι , γνωρίζοντας οτι δεν μπορούμε πλέον να αντιμετωπίζουμε τον άνθρωπο σαν μια μηχανή και οτι το υλικό μας σώμα δεν ειναι μία ανεξάρτητη οντότητα αλλα ενα μελος μια τριάδας που αποτελειται και απο το σωμα την ψυχή κατι πνεύμα.
Με μία σφοδρή αυθυποβολή του Ρεικατζή πως έγινε Μέγας Θεραπευτής εκ' χάρης του Κυρίου, Dr. Usui, καθώς και της υποβολής του Ασθενή ότι θεραπεύεται, δεν λύνεται το πρόβλημα...
Οπως γνωρίζεις απο την τεχνική της αυθυποβολής , αυτη στηρίζεται στον επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδητου μεσω του κοσμικού απο τον ανωτερο εαυτό μας. Αν λοιπον μπορεσει και υπαρξει συντονισμός μεταξύ των σωμάτων του ασθενους ετσι ωστε να επιτευχθει μια ευθυγραμμιση , τοτε η πνευματική ενεργεια , θα ανοίξει τα κέντρα του ανθρώπου και ετσι θα βρει την ΑΙΤΙΑ που επεδρασε στην ψυχή και κατέβαλε το σώμα.
Δλδ , εχουμε μια πλήρη ανάπτυξη του νομου του τριγώνου.
Αυτος που εξασκει το ρέικι , δρα σαν κανάλι που διοχετεύει πνευματική ενεργεια δια μεσου του τέταρτου κέντρου και οχι του ηλιακού πλέγματος με πρόθεση την ανακούφιση της ΨΥΧΗΣ του ασθενούς. Απο εκει και μετα , θα πρέπει να βοηθήσουμε τον ανθρωπο να '' ταξιδέψει '' ατο υποσυνειδητό του και να βρει τις απαντησεις του.
Ο Ουζούι εδωσε το μυητικό σύστημα το οποιο παρεπιπτώντως ειναι υπεροχο μια και κατα τους συντονισμούς βρισκεται κανεις ''στην αγκαλιά του θεού της καρδιάς του>>.
Σίγουρα μπορεί να ενεργοποιηθεί η Αυτοθεραπεία μέσω της υποβολής, αλλά το άτομο που ασκεί την Πνευματική Συμπαράσταση, χρειάζεται να είναι Γνώστης των Εσωτερικών Μυστηρίων και να διέπεται από Αγνά Συναισθήματα.
Συμφωνούμε απολυτως . Και επειδη υπάρχουν και τέτοια ατομα , οπως και τσαρλατάνοι οπως γίνεται και στόν δυτικό εσωτερισμό, δεν ειναι σοφό να μιλαμε αφοριστικά για ενα ολοκληρο σύστημα την ιδια στιγμη που και σε αυτα ακολουθούμε εμείς , εχει απ ολα τα καλα.....
Μία απλή προσευχή, είτε του Ρεικατζή, είτε του κάθε παπά, που του δίνεις για 5 λεπτά ένα εικοσάευρο... δεν λύνεται το πρόβλημα... γίνεται χειρότερο... διότι ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...
Οταν συντηρούμε απατεώνες , τοτε ναι , ειμαστε αξιοι της μοίρας μας , .....οταν δρούμε παρορμητικά ανευ λογικής και νοημοσύνης αλλα μονο ερμαια του συναισθήματος ..καθε τοσο ολο και κάποιος θα μας ξεγελάει..οπου και να ειμαστε....
Οι Ρεϊκατζήδες είναι Παράνομοι, μια και το παίζουν γιατροί, χωρίς να έχουν σπουδάσει παθολογία
Δεν το παίζουν γιατροί επειδη δεν ειναι , καθως δεν ειναι και ηλίθιοι. Εχουν σύλλογο και καταστατικό και μαλιστα εγκεκριμενα απο το κρατος..αρα δεν ειναι παρανομοι. Ο στόχος ειναι η θεραπεία της ψυχής μεσω της αυτογνωσίας , ωστε να γίνει κατανοητή η αιτια της ασθενειας. Η ενεργεια βοηθάει στο να δεχθεί και να αναλύσει ο ανθρωπος τις επιγνώσεις που θα λάβει. Το ιδιο ακριβως που γίνεται και στις συγκλήσεις.
δεν καθισα να το διαβασω ολο το μονο που ξερω ειναι οτι ξαφνικα επεσε φωτιση απο το πουθενα.....εγω ειχα κανει το usui system δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα ασε που τσαντιζομουν οταν εβλεπα ολα αυτα τα ατομα που κανουν ρεικι να εχουν ενα ψευτικο χαμογελο ευτιχιας και αγαπης (αμερικανοκατασταση μου θυμιζε)και μεσα τους να βραζουν δεν θελω να πω παντος περισσοτερα με την αποψη μου γιατι θα πλακωσουν ολοι οι ρεικι μαστερ να με στανιαρουν αφου τους αρεσει να κρυβοντε πισω απο το δαχτυλο τους καλο κρυφτουλι
Μάλλον θα επρεπε να κάτσεις να διαβάσεις η εστω να διαλογιστείς επάνω σε αυτα που γράφεις αδελφέ μου.
Την ωρα των συντονισμων και των ενεργειακων επαφών , η υπαρξη ανθίζει και ενωνεται εστω παροδικά με το κοσμικό ...δεν ειναι μια πλασματική κατασταση αλλα κατι που οντως το αισθάνονται ολοι και μαλιστα το περιγραφουν με τον ιδιο τρόπο.
Ομως εσενα τι σε ενοχλεί αν οι αλλοι χαμογελούν και πως κρίνεις οτι ειναι ψέυτικοι. Μήπως εσυ εχεις ξεχάσει την χαρά ?
Δεν ειμαι ρεικι μαστερ.... Ειμαι μελος του Amorc και εχω τον δευτερο βαθμο ρεικι. Τα σέβομαι και τα αγαπάω και τα δυο το ιδιο και παρατηρω οτι εχουν πολλες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ομοιοτητες οσον αφορα τον σκοπό . Πραγμα αναμενόμενο αφου η διδασκαλια ειναι μια και η αυτή ανα τους αιώνες κα αυτο που διαφερει ειναι απλώς οι τρόποι προσέγγισης. Και οπως βλέπεις δεν κρυβόμαστε....