Αποστολέας Θέμα: Τα πάντα είναι (;) Ενέργεια...  (Αναγνώστηκε 16248 φορές)

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
Απ: Τα πάντα είναι (;) Ενέργεια...
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 20, 2009, 05:20:23 »
Αγαπητε Suida,η αυπνια πολλες φορες,φερνει κακα 'μαντατα'...

Οσοι κοιμουνται μονοι,σε ερημους,σιγα-σιγα μεταμορφωνονται σε αλλον ενα χρυσο κοκκο αμμου...
ισως αυτο να ειναι τελικα η Αλχημεια..
Να εισαι καλα..αδελφε μου..

+n-
through these fires.....

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 20, 2009, 11:23:02 »
..........................................

ΣΑς      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....ΑΠΟ   ΤΑ    ΒΑΘΗ   ΤΗΣ    ΚΑΡΔΙΑΣ   ΜΟΥ......

ΦΙΛΟΙ   ΜΟΥ.....   ΣΑς     ΑΓΑΠΩ.....     ΕΔΩ   ΘΑ    ΑΠΟΧΩΡΙΣΩ,,,,,ΓΙΑ    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ    ΛΟΓΟΥΣ....

ΕΥΧΟΜΑΙ.....Ο,ΤΙ    ΚΑΛΟ   ΓΙΑ   ΕΣΑΣ.......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....ΝΑ   ΠΩ   ,   ΕΙΝΑΙ ,   ΤΟ   ΕΛΑΧΙΣΤΟ......

Όταν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, αληθινοί άνθρωποι όπως ο αδελφός μας, τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε για την γρήγορη έλευση της αυγής. Τα λόγια τους είναι γόνιμα σπέρματα που σύντομα θα δώσουν τους γλυκύτατους καρπούς της κατανόησης. Είναι παρατηρημένο όμως ότι περνά καιρός μέχρι ο σπόρος να βλαστήσει, αλλά γνωρίζουμε με σιγουριά ότι η Άνοιξη θα ξανάρθει και τάνθη θα κατακλύσουνε την ξεραμένη Γη.

Όπου και νάσαι, νάσαι καλά....Συνέχιζε τον Καλό Αγώνα....

Εις το επανειδειν....ΦΙΛΕ....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 20, 2009, 22:18:10 »
ΦΙΛΟΙ   ΜΟΥ.....   ΣΑς     ΑΓΑΠΩ.....     ΕΔΩ   ΘΑ    ΑΠΟΧΩΡΙΣΩ,,,,,ΓΙΑ    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ    ΛΟΓΟΥΣ....

Αγαπημένε μας αδελφέ Suida, η λύπη μας είναι μεγάλη να σε αποχωριζόμαστε, διότι είσαι μία ψυχή διαμάντι, μία πολύ σπάνια ψυχή.  Θα χαρούμε ιδιαίτερα όταν ξανασμίξουν οι δρόμοι μας.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/