Αποστολέας Θέμα: ΘΕΟΣ.....ΚΑΙ.....ΔΑΒΙΔ.....ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ.....ΤΗΝ...ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ...  (Αναγνώστηκε 4575 φορές)

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
     --ΜΕ   ΖΩΣΑΝ...ΤΑ   ΔΕΣΜΑ    ΤΟΥ    ΑΔΗ.....!!!

ΚΙ"  Ο   ΘΑΝΑΤΟΣ   ΜΟΥ  ΣΤΗΣΕ    ΤΙΣ   ΠΑΓΙΔΕΣ   ΤΟΥ....( μιλαμε    για   ποιηση...οχι  μπουρδες...)

φ ω ν α ξ α ,,,,,,ΜΕς    ΤΗΝ   ΘΛΙΨΗ   ΜΟΥ   ΣΤΟΝ   ΚΥΡΙΟ.....

ΑΠ"  ΤΟΝ   ΘΕΟ.....ΜΟΥ,    ΖΗΤΗΣΑ    ΒΟΗΘΕΙΑ....        (ΩΡΑΙΑ....ΜΕΧΡΙ   ΕΔΩ....ΩΡΑΙΑ..)

ΑΚΟΥΣΕ.....ΤΗΝ   Φ Ω Ν Η    ΜΟΥ....ΑΠ'   ΤΟΝ   ΝΑΟ   ΤΟΥ....( Προφανως...επινε   το  τσαι  του..)

κι   η   εκκληση   μου....προς    ΕΚΕΙΝΟΝ...  ΓΙΑ   ΒΟΗΘΕΙΑ...ΕΓΙΝΕ   ΔΕΚΤΗ...   ( ειναι   φανερο....ο,τι  υπαρχει   διαρροη... πληροφοριων....)

ΤΟΤΕ....Η   ΓΗ   ΣΑΛΕΥΤΗΚΕ....ΚΙ   ΑΡΧΙΣΕ   ΝΑ   ΤΡΕΜΕΙ...  ( παπαζαχος.....αναζητηται...)

ΤΑΡΑΧΤΗΚΑΝ.....ΤΑ   ΟΥΡΑΝΟΘΕΜΕΛΑ.....ΚΑΙ   ΣΕΙΣΤΗΚΑΝ....    ΓΙΑΤΙ,   ΗΤΑΝ   ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ....  (  ΕΔΩ...ΕΓΩ ....θα   τα κανα  π α ν ω   μου...)

βγηκε....ΚΑΠΝΟΣ....ΑΠ"   ΤΟΥς   ΜΥΚΤΗΡΕΣ   ΤΟΥ...ΚΙ   ΑΠΟ  ΤΟ   Σ Τ Ο Μ Α   ΤΟΥ....ΜΙΑ   ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ   Φ Ω Τ Ι Α ...  Ε Β Γ Α Ι Ν Ε ....!!!

ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ.....ΜΕ   Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Α ....   Α Ν Α ΜΜ Ε Ν Α .....        ( τωρα.....συγγνωμη.....τον   ΘΕΟ...  καλεσαμε....η"....ΤΟΝ   Δ Ρ Α Κ Ο ...

ΤΟΥ   ΕΞΚΑΛΥΜΠΕΡ.....   ΕΑΝ   ΠΩ   Ο,ΤΙ   ΜΟΥ   ΜΟΙΑΖΕΙ... ΜΕ   ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ...

ΤΙ   ΘΑ   ΠΕΙΤΕ....ΑΡΑΓΕ....       ΒΕΒΑΙΑ....ΝΑΙ....εκτος   χρονου....  καλα....ας   ειναι....)....

ψ α λ μ ο ς    18....βασιλειων  β"  21-22...

τωρα.....συγγνωμη....ρε   δαβιδ.....   αλλα....ειπαμε....να   το   κανουμε    με   εφφε....   οχι....να   τρεχουμε....και   να   μη   μας   φθανουν....

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 26, 2009, 22:32:51 από suida »

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΟΣ.....ΚΑΙ.....ΔΑΒΙΔ.....ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ.....ΤΗΝ...ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ...
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 26, 2009, 23:09:56 »

ΕΠΕΙΤΑ.....Ο    ΒΑΣΙΛΙΑΣ....ΚΑΙ   ΟΛΟΙ   ΟΙ  ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ....ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ....ΘΥΣΙΕΣ...ΣΤΟΝ   ΚΥΡΙΟ....

Ο    ΣΟΛΟΜΩΝ....ΠΡΟΣΦΕΡΕ....  Ε Ι Κ Ο Σ Ι    ΔΥΟ..... ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΒΟΔΙΑ...ΚΑΙ    ΕΚΑΤΟΝ   ΕΙΚΟΣΙ    ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΠΡΟΒΑΤΑ....

ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ....Α'...Γ"....8-9...

ενταξει....ενταξει.....το  ξερω....ο,τι   ειναι   αποκρυφο   το   νοημα.... κατι   αλλο   θελει  να   πει   ο   συγγραφεας.....ενταξει....

α λ λ α......ζηλεια....με   τοσα   πλουτη.....κυριε   GOODY"S........

--O    ΣΟΛΟΜΩΝ....ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ....ΕΡΓΑΤΕΣ....ΓΙΑ    Α Ν Α Γ Κ Α Σ Τ Ι Κ Η ....ΕΡΓΑΣΙΑ....   ΤΟΥΣ   ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ....ΤΗΣ   ΧΑΝΑΑΝ.....ΠΟΥ   ΟΙ....

ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.....ΔΕΝ   ΤΟΥΣ   ΕΙΧΑΝ.....Ε Ξ Ο Λ Ο Θ Ρ Ε Ψ Ε Ι .....Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ .....     ΒΑΣ...Α'   9-.....

βεβαια......ο   αγαπημενος......Σ Ο Φ Ο Σ .... ο   ΠΛΟΥΣΙΟΣ.....  ο   ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ    ΤΟΥ   ΘΕΟΥ....ηταν....και   ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ.....εκτος....

και   αν   φταιει.....τα   τσιγαρα-τα  ποτα-και τα   ξενυχτια.....

Η".....η    κορη   του   φαραω,,,,που   πηρε   για   γυναικα....!!!        πηγαινε.....στο   HONTOS   CENTER....

ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΑΣΜΑΤΑ.......ΑΤΙΜΟΥΛΙΑ......ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.....ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΑΣΜΑΤΑ.....

Ο    ΣΟΛΟΜΩΝ.....ΑΓΑΠΗΣΕ....ΠΟΛΛΕΣ    ΓΥΝΑΙΚΕΣ.....ΕΚΤΟΣ.....ΤΗΣ   ΚΟΡΗΣ   ΤΟΥ   ΦΑΡΑΩ....  ΕΙΧΕ.....ΕΦΤΑΚΟΣΙΕΣ   ΣΥΖΥΓΟΥΣ....ΚΑΙ ....

ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ.....ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ.....   ΓΙΑΥΤΟ    ΚΑΙ   ΕΠΑΘΕ.....Κ Α Ρ Δ Ι Α ......   ΒΑΣ,   Α'   10-11....

ενταξει.....μη   φωναζεις.....κρυφο   νοημα....υπαρχει   εδω....    ετσι....       το    700...300...καρδια...

αυτα.....αμα...  τα   καταλαβεις.....ειναι   τα   σκαλια....στο   παλαμυδι....αργοναυπλιας,,,,  που   κατοικει....ο   κολοκωτρονης....

--ΕΜΕΙς.....ΔΕΝ   ΕΧΟΥΜΕ....ΚΑΜΙΑ   ΣΧΕΣΗ....ΜΕ  ΤΟΝ   ΔΑΒΙΔ....ΤΙΠΟΤΑ   ΚΟΙΝΟ....ΜΕ   ΤΟ   ΓΙΟ    ΤΟΥ   ΙΕΣΣΑΙ....

ΣΤΑ    ΣΠΙΤΙΑ    ΣΑΣ.....ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.....    ΦΡΟΝΤΙΣΕ....ΤΩΡΑ....ΓΙΑ   ΤΟΥΣ   ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ   ΣΟΥ    ΔΑΒΙΔ....--

ΑΥΤΑ.....ΤΑ   ΛΟΓΙΑ....  ΤΑ   ΕΙΠΑΝ   ΟΙ   ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ    ΤΟΥ   ΒΟΡΡΑ.... ΣΤΟΥΣ    ΑΛΛΟΥΣ    ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ....        ΒΑΣ....Α'....11-12....

ΚΑΙ    ΚΑΤΙ....ΑΛΛΟ.....Η   ΦΥΛΗ   ΤΟΥ   ΙΟΥΔΑ.....ΗΤΑΝ   Η   ΦΥΛΗ   ΤΟΥ   ΔΑΒΙΔ....   κι   ας   το   κρυβουν....

οπως.....διαπιστωνεται......βρισκομαστε....στην   πηγη...της   λογοτεχνιας....της   ποιησης....και   των   νοηματων....

χαιρεστε.....

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 01:39:23 »
Νά' σαι καλά... Γέλασα με την ψυχή μου...   :D :D :D
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 02:19:20 »
 :D :D :D καλό
Per aspera ad astra