Ενα.....Χ α μ ο γ ε λ ο , ΑΥΤΟ.... ειδα, Ε Ν Α Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ο .....θεε μου...
Επιτελους.....ξημερωσε....
Ειχε.....Φ Ω Σ .....εξω, Ειχε.....Φ Ω Σ .....ΝΑΙ.... Φ Ω Σ .....
Μια ζεστη.... ΑΓΝΩΣΤΗ ....μα ΟΜΟΡΦΗ.... μ υ ρ ω δ ι α .....ΙΔΙΑ....σαν ....Α Ρ Ω Μ Α .....χ α ρ α μου...!!!
Σ κ ε π α ζ ε ....τις Α ι σ θ η σ ε ι ς ΜΟΥ..... θεε μου....
ΕΜΕΙΝΑ.....α κ ι ν η τ ο ς .....ναι , Α Κ Ι Ν Η Τ Ο ς ....στη Γ Ω Ν Ι Α που το χερι μου .....ΣΧΗΜΑΤΙΖΕ....
ΤΟ κεφαλι....Στηριγμα....στην Π Α Λ Α Μ Η .....βοηθουσε...τις Αισθησεις....απο την ....
Περιφερεια.....να τεινουν.....στο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο .....ναι, στο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο ....
ΣΑΝ .....ν ε ο φ ω τ ι σ τ ο ς ... ΣΚΕΦΤΗΚΑ....παλι ... τις Ομολογιες Π ι σ τ ε ω ς .....
ΣΑΝ..... α ρ χ ι μ ο υ σ ι κ ο ς .... ΕΔΩΣΑ... παλι.....τον Ρ Υ Θ Μ Ο ... στην ορχηστρα της Κ Α Ρ Δ Ι Α Σ μου...
Β α φ τ ι ζ ο μ α ι .....ναι , β α φ τ ι ζ ο μ α ι ....καθε Μερα....ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ....Ε Δ Ω .... κοντα σου...
στον ...... Ω Κ Ε Α Ν Ο .... της Α ΓΑ Π Η Σ σου.... ομορφια μου....!!!
ΜΕ ε ν α χ α μ ο γ ε λ ο .....ναι..., με το χ α μ ο γ ε λ ο σου.....μελωδικη.....ΚΕΔΡΙΝΗ.....βροχη ..,,...ιδρωτα μου.!!!
-""ΤΙ Ω Ρ Α ....ειναι...?!"" Μ α τ ι ε ς ....ΟΛΟΓΥΡΑ.....ΨΑΧΝΟΥΝ....- ΨΑΧΝΟΥΝ.....το κατωχειλο προεξεχει....
-""ε, θαναι....δε θαναι..!?! πεντε----ε ξ η ....θαναι....ΘΑΝΑΙ..."" -" ΟΙ ΑΛΛΟΙ....τι κανουν...?! "'
-" κ ο ι μ ο υ ν τ α ι ......χαμογελα.....Κ Ο Ι Μ Ο Υ Ν Τ Α Ι ...."
ΚΥΨΕΛΗ.....ΑΝΩ .....ΙΣΟΓΕΙΟ....ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ....1977 ....ΙΟΥΝΙΟΣ....ΠΡΩΙ....ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ .....
ΠΑΤΩΜΑ.....ΚΟΥΒΕΡΤΟΣΕΝΤΟΝΑ....ΑΤΟΜΑ ....ΠΕΝΤΕ... ΑΡΡΕΝ 3......ΘΗΛΥ 2......Ω Ρ Α Ι Α....Α Γ Ν Α ...ΟΜΟΡΦΑ....
ΟΛΑ.....Α Π Τ Α .... ΟΛΑ.....ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ..... ΟΛΑ.... ΣΤΗ Θ Ε Σ Η ΤΟΥΣ...... Λ α μ π ρ α ....!!! α ν ε τ α .....
-""Ειμαι....πολυ χαρουμενη.....ποτε δεν φανταζομουν....ο,τι το Ο Ν Ε Ι Ρ Ο ....θα γινοταν...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
- χαμογελο.....ΕΥΤΥΧΙΑΣ..-..π ο τ ε .!!...ξευρεις.,..να, ΝΟΙΩΘΩ ....σαν ΚΑΤΙ....ΜΕΣΑ ΜΟΥ ...
-ΕΝΑΣ μικρος Η Λ Ι Ο Σ ...- ΝΑ ανατελει.....ΝΟΙΩΘΩ....τοσο Ο Μ Ο Ρ Φ Α ...!!""
-"ναι.., ετσι ΕΙΝΑΙ πραγματι... ΟΤΑΝ ανταποκρινεσαι....στο Κ Α Λ Ε Σ Μ Α....ετσι ...Ε Ι Ν Α Ι ..."".....
-""Ξ Ε Υ Ρ Ε Ι Σ ....., ειναι....ΠΑΡΑΞΕΝΟ....τωρα..., τι Σ Χ Ε Σ Η .....να εχω Ε Γ Ω ,,,, με το Θ Ι Β Ε Τ ..""...
-""ΑΛΛΑ.... να..., ΝΟΙΩΘΩ.....τοσο.... ΟΙΚΕΙΑ...που θα ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....δεν α ν η σ υ χ ω ....ο χ ι ,""......
χαμογελω....-" ΕΤΣΙ....ειναι....Ε Τ Σ Ι .... οταν ....α π ο φ α σ ι ζ ε ι ς ....να Κ Α Ν Ε Ι Σ ....Α Υ Τ Ο ....
ΠΟΥ ΤΟ Μ Ε Σ Α ΜΑΣ .....μας π ρ ο τ ρ ε π ε ι ....Ε Τ Σ Ι Ε Ι Ν Α Ι ...""......
Χμ...!! -" ναι.., ε τ σ ι ....ΕΙΝΑΙ....Τ Ω Ρ Α ... Ε Ι Μ Α Ι ....Β Ε Β Α Ι Η... γι" α υ τ ο ....ναι..." ε ι μ α ι ....
-"ξ ε ρ ε ι ς .....εχεις Δ Ι Κ Ι Ο ....Π Α Ρ Α Ξ Ε Ν Ο δικιο.....""......
-"ποτε.....δεν ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ.....Ο,ΤΙ....ΑΥΤΟ.., ΠΟΥ....ΣΑΝ Α Κ Α Τ Ο Ρ Θ Ω Τ Ο ... ε β λ ε π α ....
θα ΓΙ Ν Ο Τ Α Ν .....ετσι ΑΠΛΑ....κ α τ ο ρ θ ω τ ο ....!!!"
-"Η Λ Ε Ξ Η .....Α Κ Α Τ Ο Ρ Θ Ω Τ Ο .....η".....Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν .... για τον Ε Α Υ Τ Ο ....
δ ε ν ...... Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ....Ο Χ Ι .....Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ...."" κοιταχτηκαμε.....
-""οταν α ξ ι ζ ε ι ς .....κ α τ ι ... εστω.., ο τ ι δ η π ο τ ε .....Α Κ Ο Υ Σ Ε ΤΟΝ........
Α Υ Τ Ο Σ ......ναι.., ΘΑ ΣΤΟ Δ Ω Σ Ε Ι ....ΘΑ ΣΤΟ Δ Ω Σ Ε Ι ....!!!""
-" Θ Υ Μ Α Σ Α Ι .....ΤΟΤΕ ....με το Α Τ Υ Χ Η Μ Α ....θυμασαι...!?! ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ....η λογικη μου....
ειχε σ τ α μ α τ η σ ε ι ....δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ.....Ο Υ Τ Ε Ε Γ Ω ....ΟΥΤΕ....παραξενο....παραξενο...
τελος ΠΑΝΤΩΝ....λ ε π τ ο μ ε ρ ε ι ε ς......α ν α λ υ σ ε ι ς και παλι .....ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ....
Η ΟΥΣΙΑ.....ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.....ΣΤΗΝ Π Ρ Α Ξ Η ....ΣΤΗΝ Π Ρ Α Ξ Η ..."......
-"ΝΑΙ..., ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ....ΚΑΛΟΥΜΕ.... θαυμα.....ειναι τοσο α π λ ο ....τοσο....Α Σ Τ Ε Ι Ο ....">>>>
ΧΑΜΟΓΕΛΑ..... -""ΕΛΑ....ας φτιαξουμε.....ΚΑΦΕ....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....και για ΜΑΣ...πρωτα...."....
γελια.....Χ Α Ρ Α ..... χ α μ ο γ ε λ α .....
ΕΙΜΑΙ.....και σ η μ ε ρ α .....βεβαιος.....χαιρωμαι.... Ο Η Λ Ι Ο Σ Φ Ω Τ Ι Ζ Ε .....ΤΟΝ Η Λ Ι Ο ΣΟΥ...
ΚΑΙ Ο Δ Ι Κ Ο Σ ΣΟΥ.....Φ Ω Τ Ι Ζ Ε ....ΤΟΝ Δ Ι Κ Ο ΜΟΥ..... Φ Ω Σ ........Φ Ω Σ .....ΖΕΣΤΑΣΙΑ.....
Τσιγαρο.....κ α φ ε ς ....ΑΡΩΜΑ.....ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ....Φ Ι Λ Ι Α ....
-""ΕΙΝΑΙ.....τοσο Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ο .....ΑΥΤΟ Σ Η Μ Ε Ρ Α.....ΤΟΣΟ....Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ο ..."....!!!!
Γ Ι Α Τ Ι ..... αραγε.....γιατι....