Αποστολέας Θέμα: Ποιοι είναι οι ιθύνοντες που προωθούν νέο κύμα ΦΑΣΙΣΜΟΥ στην Ελλάδα?  (Αναγνώστηκε 75963 φορές)

ΣΕΡΑΠΙΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Ξέσπασμα του συλλογικού ασυνειδήτου, μαζεύτηκαν πολλά. Κόπρισαν αρκετό καιρό πολύ. η ψυχή των Ελλήνων δεν δουλεύεται το αγνόησαν.Γεμίσαμε βαρβάρους στην ψυχή
Αγαπητέ φίλε επικροτείς τα γεγονότα που διαδραματίζονται; Τα ασπάζεσαι; Θα συμμετείχες κι εσύ με τον ίδιο τρόπο για τον θάνατο του παιδιού αν σου δινόταν η ευκαιρία; Θα διδάξεις στα παιδιά σου τον ίδιο τρόπο αντίδρασης σε παρόμοια μελλοντικά περιστατικά;

Αγαπητέ trithemiusΘα διδάξω στα παιδιά μου Ανθρωπιά, συναίσθημα, συμπόνοια, αλληλοβοήθεια, σεβασμό, να αγαπούν και να αναγνωρίζουν όλα τα όντα του βασιλείου της φύσης, να αποφεύγουν τα είδωλα, πόσο μάλλον τα είδωλα του νου τους, κυριαρχία του εαυτού τους, μα πάν απ όλα να μην προσβάλει κανείς την αξιοπρέπεια τους, ούτε να προσβάλουν του άλλου, Θα τους διδάξω να είναι Έλληνες, στην ψυχή και στο πνεύμα, να μην οικειοποιούνται τίποτα ξενόφερτο, θρησκείες τάσεις, κατευθύνσεις κλπ, εκτός του χρήσιμου, γιατί αυτός ο τόπος γέννησε τους "θεούς" θα τα διδάξω να αγαπούν τον Ήλιο, το σώμα τους, την σκέψη τους, την ψυχή τους, να γνωρίζουν ότι όλα είναι παροδικά, και μόνο οι εσωτερικές αξίες μένουν που όμως λησμόνησαν πολλοί, και για αυτό έχουμε όλο αυτό το ξέσπασμα, με όλα αυτά θα αποτρέπονται τέτοια φαινόμενα, όμως όλα αυτά θα συμβαίνουν όσο δεν διδάσκονται αυτά.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2008, 21:06:13 από SERAPIS »
Per aspera ad astra

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Θα αντιδρούσες με τον ίδιο τρόπο σε αυτό το γεγονός; Θα διδάξεις στα παιδιά σου μία παρόμοια συμπεριφορά αύριο-μεθαύριο; Αφού θεωρείς ότι τέτοιες καταστροφικές συμπεριφορές σε εκφράζουν, να θεωρήσω ότι τις επιβραβεύεις και τις ασπάζεσαι; Να θεωρήσω πως ασπάζεσαι φράσεις του τύπου "το σχολείο φωτίζει καλύτερα όταν πάρει φωτιά";

Αγαπητέ Trithemius,

μαζί με αυτά τα παιδιά, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, βάζοντας ΦΩΤΙΑ στα μυαλά και τις ψυχές των Ανθρώπων...

Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να αντιδράσει στο ΑΔΙΚΟ, στον ΦΟΝΟ, στον ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, στην ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ...

Απλά τους ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ... και τους είμαστε ευγνώμονες διότι μας ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ, ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...

Ειδάλλως δεν ξυπνάμε με τίποτα...

Όταν η Ελλάδα κινδυνεύει, οι ΝΕΟΙ μας πάντα ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2008, 22:10:14 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Κανένας

• Προφίλ
Κατανοώ τα παιδιά στους δρόμους, αποδοκιμάζω όμως τις καταστροφές περιουσίας απλών ανθρώπων.  Ανθρώπων που μοιραζόμαστε τα ίδια καθημερινά προβλήματα διαβίωσης.  Άνθρωποι που θα μείνουνε άνεργοι διότι το κατάστημα που δουλεύανε καταστράφηκε. 

Μόλις τώρα στις ειδήσεις έλεγε για κατάστημα του «Γερμανού» που πυρπολήθηκε και οι άνθρωποι που μένουν στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας κινδυνεύουν και καλούν σε βοήθεια.

Από την άλλη, ο κόσμος εξεγείρεται όχι από ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά από τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτά τα χρόνια.

Μόλις ανοίγω την τηλεόραση σήμερα το απόγευμα βλέπω τα τρέχοντα γεγονότα: «Νεαροί προσπαθούν να εισβάλουν στη Βουλή.  Μάχη με τους αστυνομικούς.»

Αυθόρμητα πηδάω πάνω και φωνάζω :

Μπράβο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
Αγαπητε Trithemius,εγω στο παιδι μου εχω προσπαθησει να του δωσω,(περα απο τα αυτονοητα-αγαπη,κλπ),την "ανησυχια",να μπαινει στα πραγματα σε "βαθος",και να μην στηριζεται σε οτι του σερβιρουν..
για παραδειγμα,ενω για 3 μερες η χωρα ειναι σε αυτην την κατασταση,στα καναλια μιλανε ολοι οι υπολοιποι για τους "υπαιτιους",εκτος απο τους ιδιους...
επισης της μαθαινω να κυνηγα τα ονειρα της,και ας "μαθει" απο τα λαθη της..

αλλα πρωτιστως της μαθαινω και νομιζω το εχω καταφερει,να αποφευγει τυπους σαν και αυτους:

http://www.youtube.com/watch?v=drXF7n4CkPA

(η ελληνικη αστυνομια,οταν δεν παει για donuts!!)

+n-
through these fires.....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
Η περίπτωση του Καρβέλα και της Πάνια ήταν τραβηγμένη από τα μαλλιά. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα βγούμε εκτός θέματος αλλά η όλη τους συμπεριφορά καταδεικνύει πως εκμεταλλεύτηκαν ΑΡΙΣΤΑ το περιστατικό. Πραγματικά οι απαντήσεις, οι εντυπώσεις και το όλο κλίμα ψευτοτρομοκρατίας που δημιούργησαν τους εξέθεσε. Ξαφνικά από hard-core ανατρεπτικά άτομα που δεν μασάνε τίποτα γίνανε τρομαγμένα κοτοπουλάκια μετά το περιστατικό. Δεν πείθουν κανέναν!

Κατέθεσαν την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ τους απέναντι στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ της Αστυνομίας, και φυσικά ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ, μια και λίγες μέρες αργότερα, είχαμε την δολοφονία του 15χρονου.

Πως αποδεικνύεις ότι προωθούνται φασιστικές συμπεριφορές; Έχεις κάποιο έγγραφο, δήλωση ή κάτι σχετικό που αναφέρει πως το προφίλ της ελληνικής αστυνομίας αλλάζει και αποκτά φασιστικές προεκτάσεις; Να το δούμε. Ξαναλέω πως η πράξη του αστυνομικού είναι ΑΣΧΕΤΗ με το πως έχει οριστεί να δρα η αστυνομία. Και η ελλάδα ξεσηκώθηκε μεν αλλά οι περισσότεροι μάλλον δεν ξέρουν το γιατί.

Ακριβώς επειδή κάποιοι από εμάς φαίνεται να είναι παντελώς ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, για το τι διαδραματίζεται στην Ελλάδα του σήμερα, καλά μας κάνουν τα παιδιά... Η Ελληνική κοινωνία ακροβατεί επικίνδυνα στα ΑΚΡΑ, και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου...

Ξέρουμε πως δημοσιογράφοι όπως ο Μάκης ή και άλλοι που ασχολούνται με βαρύγδουπες αποκαλύψεις, μας αποκαλύπτουν ΟΛΑ όσα τύχει να γνωρίζουν ή μήπως κρατάνε πάντα κρυφούς άσσους για να προστατευτούν όταν δυσκολέψουν τα πράγματα; Μήπως η αποκάλυψη των ειδήσεων γίνεται επιλεκτικά και βάσει κριτηρίων; Λέω μήπως... Οπότε για τέτοιους ήρωες δημοσιογράφους μιλάμε; Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει έστω έναν που κάνει μεν σημαντικές αποκαλύψεις αλλά δεν φιλτράρει τις πληροφορίες του...

Αυτή η δήλωση είναι απαράδεκτη και επιδυκνείει μεγάλη αχαριστία... 'Ανθρωποι σαν τον Μάκη, παλεύουν καθημερινά, έτσι ώστε να ξεσκεπάσουν πλήθος από απάτες, και να βοηθήσουν την κοινωνία τους... βάζοντας σε κίνδυνο την προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους.

Ξαναρωτάω λοιπόν, αν πράγματι η συμπεριφορά τους δεν είναι παραβατική, αν πράγματι εκφράζουν τον ελληνικό λαό, αν πράγματι είναι αυτοί οι τύποι οι σημερινοί ΗΡΩΕΣ, τότε γιατί κρύβουν τα πρόσωπά τους;;; Εγώ ποτέ μου δεν έχω δει θρασύδειλους ήρωες! Οι πραγματικοί ήρωες, και από αυτούς εκείνοι που διαλέγουν τον δρόμο της έντονης και ριζοσπαστικής (πλην όμως σύννομης) αντίδρασης, πράττουν το καθήκον τους χωρίς να καλύπτουν τα πρόσωπά τους και χωρίς να τρέχουν να κρυφτούν στο Πολυτεχνείο για να μην συλληφθούν!

Διότι Trithemius έχουν το δικαίωμα να προστατέψουν τον εαυτό τους και την ζωή τους, όπως πράττεις και εσύ αυτή την στιγμή.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2008, 23:05:06 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
Για την Πανια και τον Καρβελα,θα συμφωνησω με τον Trithemius..ασχετα με το τι ειναι οι "μπατσοι"...
Βεβαια,στην περιπτωση τους,φταιει το οτι τους αφησαν ελευθερους...lol!!

Για τον Μακη....νομιζω,οτι περα απο το κιτρινο...πρεπει να ..αφησει και "αρκετα" μεταλλα εξω απο το μικροφωνο του Ναου..ΝΑΙ!..εχει συμβαλλει και στο να "βγουν" αρκετα βρωμικα πραγματα στην επιφανεια..

Αλλα ...νοιωθω..το αιμα που οσμιζονται τα βαμπιρ της δημοσιογραφιας,την καταστροφολαγνεια..
-Τραπεζα και στην Ξανθη?
-Γιατι στην Τριπολη διαδηλωση?
-Και αλλη φωτια στην Ακαδημιας...
-Ρεζιλι παγκοσμια..

αυτη ειναι η Α' πραξη...

Μην ξεχναμε οτι πριν απο λιγες μερες,ειχαμε την μεγαλυτερη απεργια πεινας και "αρνηση τροφης" σε ολες τις φυλακες της χωρας,και στην τηλεοραση,δεν υπηρξε ουτε "υποτιτλος"...
λες και εγινε σε αλλη χωρα..
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2008, 23:53:50 από etidorhpa »
through these fires.....

Κανένας

• Προφίλ
Κατέθεσαν την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ τους απέναντι στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ της Αστυνομίας, και φυσικά ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ, μια και λίγες μέρες αργότερα, είχαμε την δολοφονία του 15χρονου.
Η πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά των δολοφώνων αστυνομικών μπορεί να έχει σχέση, αλλά μπορεί να είναι και τελείως άσχετη με τις κατηγορίες του Καρβέλα-Πάνια γιά την υποτιθέμενη απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας.  Εγώ πιστεύω ότι οι Καρβέλα-Πάνια αντέδρασαν υπερβολικά και ψεύδονταν.  Ακόμα όμως κι αν λέγανε την αλήθεια, το να συνδέουμε τα δύο γεγονότα, είναι μάλλον γενίκευση.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2008, 00:15:09 από Κανένας »

Trithemius

• L.V.X.
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Μόλις ανοίγω την τηλεόραση σήμερα το απόγευμα βλέπω τα τρέχοντα γεγονότα: «Νεαροί προσπαθούν να εισβάλουν στη Βουλή.  Μάχη με τους αστυνομικούς.»

Αυθόρμητα πηδάω πάνω και φωνάζω :

Μπράβο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Σωστό αλλά υπό προϋποθέσεις. Πριν αναφωνήσεις, γνώριζες τις προθέσεις αυτών των νέων; Γνώριζες για ποιόν λόγο ήθελαν να μπουν στη βουλή; Αν μπήκαν για να καταθέσουν τις ανησυχίες τους ήρεμα και πολιτισμένα και να τους ακούσει όλη η Ελλάδα, τότε ναι, συμφωνώ αλλά αν μπήκαν για να τα διαλύσουν όλα (κι εκεί), τότε θα αντιπροτείνω το...

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απαράδεκτη γιατί; Γιατί το περίφημο ζεύγος είχε την απαίτηση να έχουν οι αστυνομικοί ακτίνες Χ και να μπορούν να βλέπουν μέσα από κατάμαυρα τζάμια; Γιατί οι αστυνομικοί είχαν την απαίτηση να σταματήσει το πριγκηπικό ζεύγος αντί να επιταχύνει και να φύγει επειδή (και καλά) τρόμαξαν τα πουλάκια μου; Ας μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι στα όσα η Πάνια και η κάθε όμοιά της μας πλασάρει! Και δεν μπορώ να καταλάβω το πως δικαιώθηκε το ζεύγος από το πρόσφατο περιστατικό...

Παράθεση
Ακριβώς επειδή κάποιοι από εμάς φαίνεται να είναι παντελώς ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, για το τι διαδραματίζεται στην Ελλάδα του σήμερα, καλά μας κάνουν τα παιδιά... Η Ελληνική κοινωνία ακροβατεί επικίνδυνα στα ΑΚΡΑ, και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου...

Ναι αλλά απάντηση δεν πήρα στο ερώτημα περί αποδείξεων ότι η αστυνομία άλλαξε ρότα και προωθεί πλέον (επίσημα ή ανεπίσημα) φασιστικές πρακτικές...

Παράθεση
Αυτή η δήλωση είναι απαράδεκτη και επιδυκνείει μεγάλη αχαριστία... 'Ανθρωποι σαν τον Μάκη, παλεύουν καθημερινά, έτσι ώστε να ξεσκεπάσουν πλήθος από απάτες, και να βοηθήσουν την κοινωνία τους... βάζοντας σε κίνδυνο την προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους.
Αχαριστία γιατί; Επειδή ζητώ τον "ηρωϊσμό" όπως πραγματικά είναι; Συγγνώμη τότε...
*και φυσικά σε ΚΑΝΕΝΑΝ κίνδυνο δεν θέτει ο κάθε Μάκης την οικογένειά του. Τα στεγανά και οι δικλείδες ασφαλείας μπήκαν προτού καν αρχίσει τις εκπομπές του. Σαφώς και του αναγνωρίζω την αξία των αποκαλύψεων που κάνει αλλά όποιος έχει παρακολουθήσει τις εκπομπές του πρέπει να έχει το λιγότερο νωθρότητα αντίληψης για να μην καταλάβει από τις φράσεις του πως οι κρυμμένοι άσσοι είναι πολλοί...

Παράθεση
Διότι Trithemius έχουν το δικαίωμα να προστατέψουν τον εαυτό τους και την ζωή τους, όπως πράττεις και εσύ αυτή την στιγμή.
Και γιατί να χρειάζεται να προστατέψουν τον εαυτό τους αν πράγματι κινούνται σύννομαι και στα πλαίσια του κοινού συμφέροντος; Ποιός δεν θα δράττονταν της ευκαιρίας να αναδειχτεί ΗΡΩΑΣ εφόσον τα όσα πρεσβεύει, υπηρετεί και προστατεύει έχουν τις ευλογίες του λαού;

* εγώ κάνω χρήση του δικαιώματος (για το οποίο συμφώνησα κατά την εγγραφή μου) να διατηρώ την ανωνυμία μου και παράλληλα να κινούμαι πάντοτε εντός των διατάξεων και των κανόνων συμπεριφοράς του φόρουμ. Θεωρείς πως όλοι αυτοί οι δίποδοι καταστροφείς τηρούν τους όρους και τους νόμους που θέσπισε η πολιτεία στην οποία ανήκουν; Δεν μπορούμε να μιλάμε στην ίδια βάση για πράγματα που αξιολογούνται διαφορετικά...΄

Τελικά, συμφωνείτε, επιδοκιμάζετε και υποστηρίζετε τις πράξεις τους ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2008, 00:17:24 από Trithemius »
...spes mea in mentem est...

Trithemius

• L.V.X.
    • Προφίλ
Αγαπητέ trithemius Θα διδάξω στα παιδιά μου Ανθρωπιά, συναίσθημα, συμπόνοια, αλληλοβοήθεια, σεβασμό, να αγαπούν και να αναγνωρίζουν όλα τα όντα του βασιλείου της φύσης, να αποφεύγουν τα είδωλα, πόσο μάλλον τα είδωλα του νου τους, κυριαρχία του εαυτού τους, μα πάν απ όλα να μην προσβάλει κανείς την αξιοπρέπεια τους, ούτε να προσβάλουν του άλλου, Θα τους διδάξω να είναι Έλληνες, στην ψυχή και στο πνεύμα, να μην οικειοποιούνται τίποτα ξενόφερτο, θρησκείες τάσεις, κατευθύνσεις κλπ, εκτός του χρήσιμου, γιατί αυτός ο τόπος γέννησε τους "θεούς" θα τα διδάξω να αγαπούν τον Ήλιο, το σώμα τους, την σκέψη τους, την ψυχή τους, να γνωρίζουν ότι όλα είναι παροδικά, και μόνο οι εσωτερικές αξίες μένουν που όμως λησμόνησαν πολλοί, και για αυτό έχουμε όλο αυτό το ξέσπασμα, με όλα αυτά θα αποτρέπονται τέτοια φαινόμενα, όμως όλα αυτά θα συμβαίνουν όσο δεν διδάσκονται αυτά.

Άρα αν κατανοώ ορθά ΔΕΝ επικροτείς τα πρόσφατα γεγονότα και τρόπους εφαρμογής της αντίδρασης, αλλά αν πάλι δεν κατάλαβα καλά, να μου το επισημάνεις.

Κανένας

• Προφίλ
Φίλε Trithemius

Νομίζω η άποψή μου ήταν ξεκάθαρη:
Κατανοώ τα παιδιά στους δρόμους, αποδοκιμάζω όμως τις καταστροφές περιουσίας απλών ανθρώπων.

Αν μπήκαν για να καταθέσουν τις ανησυχίες τους ήρεμα και πολιτισμένα και να τους ακούσει όλη η Ελλάδα, τότε ναι, συμφωνώ αλλά αν μπήκαν για να τα διαλύσουν όλα (κι εκεί), τότε θα αντιπροτείνω το...

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για όλα τα δεινά που υποφέρει ο κόσμος.  Δεν έχουν γίνει ψηφίσματα, συζητήσεις, δημοσιεύσεις, απεργίες, ειρηνικές διαδηλώσεις?  Δικαιώθηκαν ή αντιμετωπίστηκαν απαξιωτικά?

Πόσο καιρό μιλάμε για τη γενιά των 600 ευρώ?  Που δεν είναι 600 αλλά 300-500?  ΟΤΑΝ έχουν δουλειά και δεν είναι άνεργοι.

Όταν τα χρήματα που η κυβέρνηση λέει ότι ΔΕΝ έχει να παρέχει στο λαό, τα κλέβουνε  οι πολιτικοί και οι παπάδες μέσα από νόμιμες διαδικασίες

Δηλαδή πιο είναι το όριο?  Πως μπορείς να εμπιστεύεσαι τις «νόμιμες» διαδικασίες, όταν ο αντίδικος είναι και δικαστής συγχρόνως? 

Εντάξυ και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι, υποκύπτουνε στα πάθη τους, είναι διευθαρμένοι και κλέβουν το λαό.  Ε, και οι κουκουλοφόροι άνθρωποι είναι και τα πήραν στο κρανίο. 
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2008, 00:48:00 από Κανένας »

Trithemius

• L.V.X.
    • Προφίλ
Αγαπητέ Κανένας γράφεις:

Παράθεση
Για όλα τα δεινά που υποφέρει ο κόσμος.  Δεν έχουν γίνει ψηφίσματα, συζητήσεις, δημοσιεύσεις, απεργίες, ειρηνικές διαδηλώσεις?  Δικαιώθηκαν ή αντιμετωπίστηκαν απαξιωτικά?

Πόσο καιρό μιλάμε για τη γενιά των 600 ευρώ?  Που δεν είναι 600 αλλά 300-500?  ΟΤΑΝ έχουν δουλειά και δεν είναι άνεργοι.

Όταν τα χρήματα που η κυβέρνηση λέει ότι ΔΕΝ έχει να παρέχει στο λαό, τα κλέβουνε  οι πολιτικοί και οι παπάδες μέσα από νόμιμες διαδικασίες. 

Δηλαδή πιο είναι το όριο?  Πως μπορείς να εμπιστεύεσαι τις «νόμιμες» διαδικασίες, όταν ο αντίδικος είναι και δικαστής συγχρόνως?

Πιστεύεις δηλαδή πως όλοι αυτοί που βάλανε τις φωτιές και κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους είναι απλά οι νέοι των 700 ευρώ; Μήπως πρέπει να συνταχτώ κι εγώ με τις απόψεις που προωθεί γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος λέει "ε φυσικά τα παιδιά επαναστάτησαν! τι να κάνουν; με 700 ευρώ ζούνε, είναι λογικό να έχουν θυμό, εγώ τους λέω μπράβο που εκφράζονται επιτέλους!"

Παράθεση
Εντάξυ και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι, υποκύπτουνε στα πάθη τους, είναι διευθαρμένοι και κλέβουν το λαό.  Ε, και οι κουκουλοφόροι άνθρωποι είναι και τα πήραν στο κρανίο.

Σωστά, πολύ σωστά αλλά εδώ η διαφορά είναι πως τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ, η στάση των πολιτικών, έχει οριστεί και αξιολογηθεί ως απορριπτέα. Δεν είδα όμως το ίδιο για τη στάση των αναρχικών! Επίσης, η "τάξη" των αναρχικών υπάρχει εδώ και χρόνια, δεν είναι φρέσκο φρούτο και δεν μπορούμε να τους συνδέουμε με τους αγανακτισμένους νέους που με το "μπλοκάκι" παίρνουν 700 ευρώ μικτά...

Κανένας

• Προφίλ
Αγαπητέ Trithemius

Όλοι όσοι είναι αγανακτισμένοι, δεν ήταν στο δρόμο.  Πάρα πολλοί, όπως εγώ, ήταν στα σπίτια τους.  Επίσης και όλοι όσοι τα σπάγανε στους δρόμους, μπορεί να ανήκουνε σε διαφορετικές ομάδες.  Μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι προβοκάτορες. Μπορεί άλλοι να είναι απλά εξοργισμένοι που από τυφλό θυμό δε βλέπουν τι κάνουνε.  Μπορεί άλλοι να είναι πρεζόνια και ταραχοποιά στοιχεία που απλά αρέσκονται να προκαλούνε μπάχαλο.  Μπορεί άλλοι να είναι κλέφτες που βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν πλιάτσικο.  Επίσης, ακόμα και απλοί άνθρωποι, σε τέτοιες καταστάσεις λειτουργούνε με την ψυχολογία του όχλου. 

Εγώ απορώ πως δεν είχαμε κι άλλα ανθρώπινα θύματα.  Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικά θύματα από την εξέγερση.

Η καταστροφή και η λεηλασία περιουσιών είναι κατακριτέες.  Το κάψιμο της σημαίας είναι κατακριτέο.  Η εν ψυχρώ δολοφονία του ανήλικου από την αστυνομία είναι κατακριτέα. 

Ξεχείλισε το ποτήρι.  Ε, έφερε πλημμύρα.  Και φυσικά δε μπορούμε να πούμε ότι η πλημμύρα είναι καλή.  Το θέμα είναι ποιος έφερε το ποτήρι στα όριά του.

Αν βάλουμε στο μικροσκόπιο τις πρόσφατες εξελίξεις, οι περισσότερες θα βρεθούνε κατακριτέες.  Τι ψάχνεις να βρεις τώρα.  Ακόμα και μία βρισιά να ξεστομίσει κάποιος, είναι κατακριτέο, έχεις το δικαίωμα να του κάνεις μήνυση.  Όχι τώρα να μιλάμε για λεηλασίες και καταστροφές. 

Το θέμα είναι τι τα προκάλεσε.  Ποιοι έχουν τη δύναμη και την ευθύνη της πρόληψης?  Εμείς την πορεία του κράτους δεν την εμπιστευτήκαμε ούτε στους μαθητές, ούτε στους κουκουλοφόρους. 

Από την κυβέρνηση περιμέναμε άσπρη μέρα.  Αυτοί και μόνο αυτοί ευθύνονται.  Από τα σκάνδαλα, μέχρι τις λεηλασίες.

Όπως ακούω στην τηλεόραση, αυτό ήταν το «Πολυτεχνείο» της μεταπολίτευσης.  Η παρούσα κυβέρνηση έχει ξοφλήσει.  Το θέμα δεν είναι να έρθει άλλο κόμμα, και μάλιστα από το άλλο άκρο του δικομματισμού.  Το θέμα είναι να αλλάξει αυτό το χρεοκοπημένο σύστημα. 
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2008, 11:10:49 από Κανένας »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
Πιστεύεις δηλαδή πως όλοι αυτοί που βάλανε τις φωτιές και κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους είναι απλά οι νέοι των 700 ευρώ; Μήπως πρέπει να συνταχτώ κι εγώ με τις απόψεις που προωθεί γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος λέει "ε φυσικά τα παιδιά επαναστάτησαν! τι να κάνουν; με 700 ευρώ ζούνε, είναι λογικό να έχουν θυμό, εγώ τους λέω μπράβο που εκφράζονται επιτέλους!"

Αγαπητέ Trithemius,

για να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, αυτό που εγώ προσωπικά υποστήριζα ως υγιές ήταν η αντίδραση των παιδιών κατά ενός φασιστικού καθεστώτος βίας, που σπέρνει την ΠΕΙΝΑ και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Όμως το Παιχνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ την κατάσταση...

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, όπως σωστά επισήμανες, είναι η όλη ΙΣΤΟΡΙΑ... 'Ομως δεν είναι τα Παιδιά οι Κουκουλοφόροι... είναι ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΑΙΤΙΑ... για να επιβάλουν νέα μέτρα ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και να μαζεύουν τώρα τα Αθώα Παιδιά που αντέδρασαν και όχι τους Δράστες που έστειλαν να δημιουργήσουν το πρόβλημα. 'Ισως κάποια παιδιά είναι κουκουλοφόροι, αλλά οι κουκουλοφόροι δεν είναι όλοι από τα παιδιά... Εχουν στείλει εσκεμμένα μερικούς να δημιουργήσουνε το πρόβλημα. Γι' αυτό και οι Αστυνομικοί δεν αντιδράνε, και αφήνουν να ρημάζουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ τις περιουσίες των πολιτών... γιατί θα χτυπήσουν δικά τους άτομα.

Οι "καλοί άνθρωποι" ποτέ δεν θα αντιδρούσαν έτσι... ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΓΆΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ... Είναι προφανές, πως έχουμε να κάνουμε με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, και όχι με ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Είναι ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ το κόλπο...

1. Το ίδιο έκαναν και στο Πολυτεχνείο, (έριχναν μπάτσους μέσα να δημιουργούν προβλήματα, να δημιουργούν την αιτία, και ύστερα έστελναν μπάτσους να μαζεύουν τα αθώα παιδιά, που αντιδρούσαν)...

2. Το ίδιο έκαναν και στην 11/9 με τους Πύργους της Αμερικής.... Έριξαν μόνοι τους τα αεροπλάνα πάνω στους πύργους, και στο πεντάγωνο, για να δικαιολογήσουν το Φασιστικό καθεστώς, και τον συνεχόμενο πόλεμο εναντίον άλλων, εκφοβίζοντας αθώα αμερικανάκια...

3. 'Ετσι και εδώ, μετά τα τελευταία γεγονότα, που ουσιαστικά δεν διατρέχουν κίνδυνο να φύγουν απλά από την κυβέρνηση, αλλά να πάνε φυλακή... για τα εγκλήματα και τα κακουργήματα τους... ΤΩΡΑ... δημιουργούν ΒΙΑ, για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 3 ΗΜΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ... ΝΑ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ... ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2008, 14:10:48 από Rose_777 »

Κανένας

• Προφίλ
Los Angeles riots of 1992
http://en.wikipedia.org/wiki/1992_Los_Angeles_riots

Το 1992, το Los Angeles το καίγανε και το λεηλατούσανε επί 6 ημέρες. 
Υλικό κόστος: 1 δισεκατομμύρια δολάρια. 
Ανθρώπινο κόστος: 53 άτομα δολοφονήθηκαν. 

Έγιναν δολοφονίες μπροστά στην κάμερα!  Είδα στην τηλεόραση να κατεβάζουνε άνθρωπο από το αυτοκίνητο και να του σπάζουνε το κεφάλι με τούβλο.  Η τάξη αποκαταστάθηκε μόνο όταν μπήκε ο στρατός στην πόλη.

Αφορμή: 4 (λευκοί) αστυνομικοί είχαν ξυλοκοπήσει έναν μαύρο οδηγό αυτοκινήτου, μετά από καταδίωξη.  Κατηγορήθηκαν για την πράξη αυτοί διότι τους κατέγραψε video.  Αλλά αθωώθηκαν στο δικαστήριο (που το αποτελούσαν κυρίως λευκοί δικαστές και ένορκοι). 

Αιτία: Πολύ υψηλή ανεργία που προκλήθηκε από γενικότερη ύφεση της οικονομίας.
Η αντίληψη ότι γενικότερα η αστυνομία (του Los Angeles) είχε ρατσιστική συμπεριφορά και ασκούσε υπερβολική βία.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2008, 11:40:13 από Κανένας »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
Ναι αλλά απάντηση δεν πήρα στο ερώτημα περί αποδείξεων ότι η αστυνομία άλλαξε ρότα και προωθεί πλέον (επίσημα ή ανεπίσημα) φασιστικές πρακτικές...

Αγαπητέ Trithemius,

χθες στην εκπομπή του Τριανταφυλόπουλου, ειπώθηκε πως έχουν γίνει 100 δολοφονίες αθώων πολιτών από τους αστυνομικούς από την εποχή της μεταπολίτευσης. 

Μετά το 1981, άρχισε ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας, και άρχισαν να απαλείφονται οι τραμπουκισμοί και οι φασιστικές νοοτροπίες της αστυνομίας.  Μάλιστα οι αστυνομικοί παραπονιόταν πως τους είχαν αφαιρέσει τα δικαίωμα και τους άφηναν απροστάτευτους δήθεν απέναντι σε εγκληματίες. 

Πρόσφατα παρατηρείται μία αναβίωση αυταρχικών συμπεριφορών (είναι γνωστές οι αυθαιρεσίες και η βάναυση συμπεριφορά απέναντι στους Πακιστανούς, τους οποίους αυθαίρετα συνέλαβαν καταλύοντας κάθε έννοια κράτους δικαίου).

Ο Καραμανλής έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να πιάσουν Πακιστανούς μετά από εντολή του Μπλαιρ, τους οποίους αυθαίρετα συνέλαβαν και βιαιοπράγησαν εναντίον τους, επειδή υπήρχε πληροφορία πως κάποιοι Πακιστανοί είχαν εγκληματήσει στο Λονδίνο. 

Η συμπεριφορά της Αστυνομίας είναι κατευθυνόμενη από την εκάστοτε Κυβέρνηση.  'Οπως αυτές τις μέρες η αστυνομία δεν αντέδρασε και δεν προστάτεψε τις περιουσίες των πολιτών, διότι αυτήν την ντιρεκτίβα πήρε από την Κυβέρνηση.

Υπάρχουν πάρα πολλά επεισόδια που αποδεικνύουν πως τα πράγματα έχουν αλλάξει στην Ελληνική Αστυνομία...

Να μιλήσουμε για τους μπάτσους που ληστεύουν μετανάστες? ή για αυτούς που συμμετέχουν σε ληστείες τραπεζών?

'Εχει εκτραχυνθεί ο τραμπουκισμός της Αστυνομίας ειδικά από τότε που δόθηκε εντολή, να κατεβούν οι συνοριοφύλακες και να ενταχθούν μέσα σε αστικά αστυνομικά τμήματα.  Τα παιδιά αυτά τα προσλάμβαναν με κριτήριο, την θητεία τους στις ειδικές δυνάμεις, και ήταν πλήρως στρατηκοποιημένα, και εκπαιδευμένα σε μία φασίζουσα νοοτροπία.

Με άλλα λόγια...

...έβαλαν τον στρατό μέσα στις πόλεις, να ελέγχει τον λαό, και όταν ο Στρατός ελέγχει τις πόλεις μας, έχουμε Στρατοκρατία και Φασισμό.

Ο δολοφόνος του 15χρονου ήταν συνοριοφύλακας...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2008, 14:02:48 από Rose_777 »