Αποστολέας Θέμα: K Y N E A  (Αναγνώστηκε 14118 φορές)

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
K Y N E A
« στις: Νοεμβρίου 23, 2008, 19:06:51 »

Η    Α Ν Ο Ι Ξ Η ,   Δ Ε Σ Π Ο Ζ Ε .....ΣΤΙΣ    Π Α Ρ Υ Φ Ε Σ   ...   ΤΟΥ    Υ Μ Η Τ Ο Υ .....

ΜΕ    ΤΟ    Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο .....ΝΑ    Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ε Ι .....ΣΤΙΣ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ......ΠΙΝΕΛΙΕΣ    ΤΗΣ....

ΑΝΘΟΦΟΡΑ.....ΤΑ    ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ....ΤΗΣ    Π Λ Α Κ Α Σ ....ΜΥΡΩΔΙΕΣ.....   Δ Ι Α Σ Π Α Ρ Τ Ε Σ ....

Κ Υ Ρ Ι Α Κ Α Τ Ι Κ Ο .....   ΤΟ    Π Ρ Ω Ι Ν Ο .....   Ε Κ Ε Ι ,    ΣΤΟΥΣ    Π Ρ Ο Π Ο Δ Ε Σ     ΤΟΥ    Ι Ε Ρ Ο Υ    Β Ρ Α Χ Ο Υ ...   

Ο   Κ Ο Σ Μ Ο Σ ......ΑΝΑΜΙΚΤΟΣ....ΜΑ....ΚΑΘΑΡΟΣ   ΚΑΙ   ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...  ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ....Γ Υ Ρ Ω ....

Δ Υ Ο     Φ Ι Γ Ο Υ Ρ Ε Σ ..... Α Ν Ε Β Α Ι Ν Ο Υ Ν ...... ΑΠΟ     ΤΗΝ    Η Ρ Ω Δ Ο Υ    ΑΤΤΙΚΟΥ....

ΧΩΡΙΣ.....ΝΑ   ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ....       ΑΠΟΛΑΥΣΗ.....ΤΗΣ    Σ Υ Ν Τ Ρ Ο Φ Ι Α Σ .....Ο   Χ Ρ Ο Ν Ο Σ .....

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ.....ΠΡΟΣ ....   ΤΟΥ   Θ Ε Α Τ Ρ Ο Υ .... ΤΟ    Α Λ Σ Ο Σ ..... 

Ε Ν Τ Ο Ν Α ....ΕΧΟΥΝ....  ΤΗΝ    Ε Μ Φ Α Ν Ι Σ Η     ΤΟΥΣ....ΤΑ    Σ Η Μ Α Δ Ι Α      ΤΟΥ    Χ Ρ Ο Ν Ο Υ ....ΣΤΗ   ΜΙΑ...

.....  "ΑΣ  ,   Ξ Α Π Ο Σ Τ Α Σ Ο Υ Μ Ε     Λ Ι Γ Ο "......    ΑΚΟΥΩ.....ΤΗ    ΦΩΝΗ.....

Π Ι Σ Ω ,    ΑΠΟ   ΤΟ   Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ο .....

"Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε .....   Π Α Ρ Α Ξ Ε Ν Α ....  Μ Ο Ν Ο Ι ..."          σκεφτομαι.....γυρω,    κοιτωντας....

Σ Ι Γ Η .......

"α δ ε λ φ ε    μου"....σπαω    Π Ρ Ω Τ Ο Σ .....την   Σ Ι Ω Π Η ... 

"Ε Ι Ν Α Ι ....   ΑΛΗΘΕΙΑ....  Ο,ΤΙ....ΟΙ   Ε Ν Τ Ο Ν Ο Ι ....  Φ Ο Β Ο Ι ....

ΕΙΝΑΙ....   Σ Υ Μ Π Λ Ε Γ Μ Α Τ Α .....   Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Κ Ω Ν      ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ....  ΤΗΣ    Ψ Υ Χ Η Σ    ΜΑΣ...

ΑΠΟ....   Α Λ Λ Ε Σ ....   Ε Ν Σ Α Ρ Κ Ω Σ Ε Ι Σ .... !?!?""

ΤΟΝ    ΚΟΙΤΑΞΑ.....     ΝΟΙΩΘΩ....ΤΟ   Β Λ Ε Μ Μ Α    ΤΟΥ....   ΚΑΠΟΥ   ....   ΣΤΑ   Τ Ρ Ι Σ Β Α Θ Α  ....ΤΟΥ   Ε Ι Ν Α Ι    ΜΟΥ...

ΛΕΞΗ....ΝΑ   Α Ρ Θ Ρ Ω Σ Ω ....   Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν ....

Μ Α Γ Ε Ι Α .....Α Υ Θ Υ Π Ο Β Ο Λ Η ....  Υ Π Ν Ω Τ Ι Σ Μ Ο Σ .....Ο Χ Ι ......Ε Χ Ω .....Ε Π Ι Γ Ν Ω Σ Η ...

ΤΟΥ    Π Ε Ρ Β Α Λ Λ Ο Ν Τ Ο Σ ....   Η     Λ Ο Γ Ι Κ Η    ΜΟΥ....   ΕΙΝΑΙ    Π Α Ρ Ο Υ Σ Α .....

" Ε Λ Α "....."Π Α Μ Ε ".....   "   ΑΣ,   Ξ Ε Μ Ο Υ Δ Ι Α Σ Ο Υ Μ Ε ....   Γ Υ Μ Ν Α Σ Τ Ι Κ Η ..."

ΒΑΔΙΣΑΜΕ....ΜΕ   ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ....   ΤΗΝ    Α Γ Ο Ρ Α ....

"Ε Χ Ε Ι Σ .....ΞΑΝΑΡΘΕΙ....ΠΡΟΣ    ΤΑ   Ε Δ Ω ...."     ΡΩΤΑΕΙ.....   

"Ο Χ Ι ..."    ΑΠΑΝΤΩ....ΜΕ    ΤΗΝ    Α Ι Σ Θ Η Σ Η ....ΤΟΥ   Γ Ι Α Τ Ι ....ΜΕΣΑ   ΜΟΥ....

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ.......

ΜΙΑ    ΠΕΡΙΕΡΓΗ.....Α Ι Σ Θ Η Σ Η .....Α Ρ Ν Η Σ Η Σ ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΝΑ   ΚΑΝΕΙ    ΤΗΝ   Ε Μ Φ Α Ν Ι Σ Η   ΤΗΣ...

ΣΤΟ   Σ Τ Η Θ Ο Σ    ΜΟΥ....     Η    Δ Υ Σ Φ Ο Ρ Ι Α.....ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....ΤΟ    Μ Ε Γ Ε Θ Ο Σ    ΤΗΣ....

Α Ρ Ν Η Σ Η ......     ".....ΝΟΙΩΘΩ     Α Σ Χ Η Μ Α ....Ε Δ Ω ....Α Ρ Χ Ι Ζ Ω ...   Ξ Ε Ρ Ε Ι Σ ...."

ΤΟ   ΜΥΑΛΟ   ΜΟΥ .....ΤΡΕΧΕΙ    ΠΡΟΣ   ΤΑ   ΠΙΣΩ....  Η   ΘΕΛΗΣΗ....ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ.....

ΠΑΝΙΚΟΣ.....Ο   ΕΛΕΓΧΟΣ.....ΠΟΥ   ΕΙΝΑΙ  .....Ο   Ε Λ Ε Γ Χ Ο Σ ....

Υ Δ Ρ Ω Τ Α Σ .....ΑΦΘΟΝΟΣ....ΠΟΤΑΜΙ ....ΝΟΙΩΘΩ  .....Π Α Ν Ω    ΜΟΥ....ΜΕΣΑ   ΜΟΥ...

Σ Κ Η Ν Ε Σ ....Τ Α Υ Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Α ....ΜΕ   ΑΥΤΟ  ....ΠΟΥ   ΒΛΕΠΩ....  Σ Υ Γ Χ Υ Σ Η ....Α Ι Σ Θ Η Σ Η ....

ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.....ΕΓΩ.....ΠΑΝΤΟΥ....ΕΚΕΙ....ΚΑΙ   ΕΔΩ....ΤΟΤΕ...ΚΑΙ    ΤΩΡΑ....  ΚΑΤΑ Ρ Ρ Ε Ω.....

ΕΚΑΝΑ....ΛΑΘΟΣ....ΠΟΥ    Η Ρ Θ Α ....ΜΕΓΙΣΤΟ    Λ Α Θ Ο Σ ....Α Ν Α Θ Ε Μ Α ....ΤΟ   Δ Ι Κ Ι Ο    ΜΟΥ...

ΠΟΥ    Ε Ι Ν Α Ι ....ΤΟ   Δ Ι Κ Ι Ο ....    Α Δ Ι Κ Ι Α....Φ Ρ Ι Κ Η ....  Ε Λ Ε Ο Σ .....

ΜΑΣ    Χ Τ Υ Π Ο Υ Ν ....   ΑΠΟ    ΤΑ   ΜΑΛΛΙΑ.....ΟΥΡΛΙΑΖΩ.....ΠΡΟΣΠΑΘΩ...ΝΑ   Α Μ Υ Ν Θ Ω ....

ΤΑ    Σ Ω Θ Ι Κ Α     ΜΟΥ     ΚΡΑΤΩ....   ΜΕ   ΤΑ   ΧΕΡΙΑ...

Γ Λ Υ Κ Ι Α     Η   Α Ι Σ Θ Η Σ Η .....ΤΟΥ    ΜΕΤΑΛΟΥ    ΜΕΣΑ   ΜΟΥ.... Π Ο Ν Ο Σ ...

ΤΙ   ΝΑ   Κ Α Ν Ω ....   ΤΟ   Δ Ι Κ Ι Ο    ΜΟΥ....  ΕΙΝΑΙ    Α Δ Ι Κ Ο    ΤΟ    Ξ Ε Ρ Ω ....Κ Λ Α Ι Ω .....Κ Λ Α Ι Ω ....

Σ Κ Ο Τ Α Δ Ι .....Φ Ω Σ ....   Γ Υ Ρ Ω    ΜΟΥ....  Φ Ω Ν Ε Σ .....ΠΟΛΥ    ΜΑΚΡΙΑ   ΜΟΥ....

ΕΝΑ.....Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο     Γ Ν Ω Σ Τ Ο .....ΚΟΙΤΩ....  ......    ......

ΤΟ    ΧΕΡΙ   ΤΟΥ.....ΑΙΣΘΗΣΗ.....ΜΟΥ   ΑΦΗΝΕΙ ....ΣΤΟ   ΜΠΡΑΤΣΟ    ΜΟΥ....

"Ε Λ Α ...   ΠΑΜΕ ...   ΠΑΜΕ....  "

ΛΙΓΟΙ....  ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ....  ΜΑΣ    Κ Ο Ι Τ Ο Υ Ν ...   ΜΕ   ΑΠΟΡΙΑ.....  ΤΟ   Β Λ Ε Π Ω ....

" Ε Ι Ν Α Ι ....   ΚΑΛΑ....  ΤΟ    Π Α Λ Λ Ι Κ Α Ρ Ι ...."!?!   ΑΚΟΥΩ    ΚΑΠΟΙΟΝ....

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ.....  Ε Κ Α Ν Ε     ΝΕΥΜΑ.....ΤΟ ΝΟΙΩΣΑ  ....ΧΩΡΙΣ....ΝΑ    ΤΟ    Δ Ω ........

Α Π Ο Μ Α Κ Ρ Υ Ν Θ Η Κ Α Μ Ε .......

ΑΡΚΕΤΑ.....ΓΙΑ    Σ Η Μ Ε Ρ Α .........  ΜΟΥ   ΕΙΠΕ....

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ....ΚΑΙ   ΟΙ   ΔΥΟ....Ξ Ε Κ Ο Υ Ρ Α Σ Η .....ΝΟΜΙΖΩ.....   

Α Ρ Κ Ε Τ Α ......

έχει γίνει επέμβαση μόνο στο τίτλο του θέματος
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2008, 20:24:30 από Rose_777 »

ΣΕΡΑΠΙΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: K Y N E A
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 15:15:29 »
Φίλτατε Suida επικοινώνησε εάν επιθυμείς, μέσω της ΑΜΡΑ (μνμ) για κάτι που αφορά το πιο πάνω κείμενο σου, Ευχαριστώ
Per aspera ad astra

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 16:15:20 »

SERAPIS..... Φ Ι Λ Τ Α Τ Ε .....ΕΔΩ    ΕΙΜΑΙ....ΣΤΗ   ΔΙΑΘΕΣΗ   ΣΟΥ...

.......  αναποδεικτον   το   ΘΕΙΟ ....στους    ΑΣΕΒΕΙΣ....αδελφε   μου

ΣΕΡΑΠΙΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 17:52:15 »
Αγαπητέ Suida, διόρθωσε εάν επιθυμείς το Υμηττός, η πλάκα δεν είναι στις παρυφές του όρους αυτού, εκτός εάν Ποιητική αδεία, μεταφέρεις την εικόνα της ανοίξεως από τον Υμηττό στην Πλάκα και στο ιερό βράχο της Παρθενώνος Ακροπόλεως, περιγράφοντας την ευρύτερη ατμόσφαιρα.
Per aspera ad astra

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 18:16:49 »

AΓΑΠΗΤΕ....  ΦΙΛΤΑΤΕ....SERAPIS....ΠΡΩΤΑ....ΕΑΝ ....ΜΟΥ   ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ....

ΣΟΥ    Ζ Η Τ Ω ....ΕΝΑ    ΜΕΓΑΛΟ   Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η ....ΓΙΑ   ΤΑ   ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ    ΜΟΥ    Λ Α Θ Η ....

ΠΟΙΗΤΙΚΗ....ΑΔΕΙΑ....ΔΕΝ   Δ Ι Α Θ Ε Τ Ω ....Φ Ι Λ Τ Α Τ Ε ....

Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Ε Α Σ .....ΔΕΝ    ΕΧΩ....ΟΥΤΕ ....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ....ΝΑ   Γ Ι Ν Ω ....

ΕΙΝΑΙ....  Γ Ε Γ Ο Ν Ο Σ .....Ο,ΤΙ  ....Ο    Π Ο Λ Ε Μ Ι Σ Τ Η Σ ....ΠΟΥ   ΜΕΣΑ   ΣΟΥ    Κ Ρ Υ Β Ε Ι Σ ....

ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.....ΜΕ   Π Λ Η Ρ Η    Ο Π Λ Ι Σ Μ Ο ....ΣΤΟΝ    Α Μ Α Χ Ο    Π Λ Η Θ Υ Σ Μ Ο ....

ΣΕ    Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω ....ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ....Ο Ρ Θ Α ....ΤΗΝ    Δ Ι Α Ι Σ Θ Η Σ Η     ΣΟΥ....

Ε Ι Σ Α Ι .....Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ο Σ ....ΑΛΛΑ....ΟΧΙ....Ο Ρ Θ Α     Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ο Σ ....

ΣΤΟ   ΝΑ   ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ.....ΤΗΝ   Α Λ Η Θ Ε Ι Α ....ΑΠΟ   ΤΟ   Ψ Ε Μ Α ....

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ....ΕΛΛΗΝΑ....ΕΑΝ...ΝΟΜΙΖΕΙΣ....ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ....Ο Ρ Θ Α ....Ο,ΤΙ....Ψ Ε Μ  Α Τ Α ....Λ Ε Ω ...

ΤΟΤΕ.....Κ Α Τ Α Δ Ι Κ Α Σ Ε      ΜΕ.....

Δ Η Μ Ο Σ Ι Α .....

ΑΧΝΑ.....Ο Μ Ι Λ Ι Α Σ ....ΔΕΝ    ΘΑ   Β Γ Α Λ Ω ......   Α Ρ Κ Ε Ι ... " E Σ Υ "......   .ΝΑ   Ε Χ Ε Ι Σ .....   Δ  Ι  Κ  Α Ι Ω Θ Ε Ι .....

ΟΠΟΙΑ.....ΚΑΙ   ΝΑ   ΕΙΝΑΙ   Η   Α Π Ο Φ Α Σ Η     ΣΟΥ....Ε Γ Ω ....

ΘΑ   ΣΕ   Α Γ Α Π Ω ....

Π Ο Λ Υ Τ Ι Μ Ε ....                                                                              Ο   Ψ Ε Υ Τ Η Σ ....ΚΑΙ   ΛΑΘΟΣ....suida....
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2008, 18:24:50 από suida »

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 19:42:15 »
Αγαπητέ Suida,

ο λόγος σου είναι πολυποίκιλος, πολύμορφος, με πλήθως νοήματα, μια και είναι συμβολικός, βγαλμένος από το ασυνείδητο... 'Ετσι ο καθένας μας, βλέπει και διαφορετικά πράγματα ανάμεσα στις λέξεις σου...  Στο παραπάνω κείμενό σου, αναφέρεσαι στην αναδρομή σου σε μία προηγούμενη ζωή, ενθυμούμενος τον θάνατό σου, ή σε εικόνες που έπιασες ψυχικά από κάποιον που σκότωσαν σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος από όπου περνούσες, ή εννοείς κάτι άλλο?

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2008, 21:33:06 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 19:46:28 »

Α Δ Ε Λ Φ Ε    ΜΟΥ.....   ΜΕΣΑ    ΑΠΟ    ΜΕΝΑ.....Π Λ Η Θ Ο Σ ....Β Ο Υ Β Ε Σ  .....

Μ Α Κ Ρ Ο Σ Υ Ρ Τ Ε Σ        Φ Ω Ν Ε Σ ......

Φ Ω Ν Ε Σ,    ΑΠΟ     ΑΠΕΙΡΕΣ.....Γ Ε Ν Ι Ε Σ     Φ Υ Λ Α Κ Ι Σ Μ Ε Ν Ω Ν .....

ΑΠΟ    Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Υ Σ ....   ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ.... Κ Λ Ε Φ Τ Ε Σ ....και   ν α ν ο υ ς ....

Α  Υ  Τ  Ω  Ν ......ΤΑ    Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α Τ Α ....  Α Λ Λ Ο Ι ,    ΤΑ    Κ Α Τ Α Π Α Τ Ο Υ Ν .....

Ε Γ Ω .....ΤΟ   Σ Τ Ο Μ Α     ΜΟΥ....  ΔΕΝ   Φ Ρ Α Ζ Ω ,   ΜΕ   ΤΑ   Δ Α Χ Τ Υ Λ Α    ΜΟΥ....

Η     Α  Γ  Α  Π  Η  .....  ΕΙΝΑΙ     Π Ι Ο      Α Γ Ρ Ι Α .......ΑΠ"   ΟΤΙ     Ο    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ......

Λ Ε Ω .....ΤΗΝ    Α Ρ Χ Ε Γ Ο Ν Η     Λ Ε Ξ Η .....Δ Ι Ν Ο Ν Τ Α Σ      ΤΟ    Σ Υ Ν Θ Η Μ Α .....

Μ Α  ,     Τ Ο Ν .....    Α Γ Α Π Η Μ Ε Ν Ο    ΜΑΣ      Θ  Ε  Ο  .....

serapi......φιλε.....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 20:26:50 »
Το παραπάνω τμήμα έχει μεταφερθεί από την κατηγορία "Κοινωνικοί προβληματισμοί" και θέμα "Περί των θρησκευτικών στα σχολεία".
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 22:28:51 »
AΓΑΠΗΤΗ......ROZE.....ΣΕ   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΓΙΑ    ΤΗΝ   Β Ο Η Θ Ε Ι Α     ΣΟΥ.....

ΞΕΡΕΙΣ....ΕΙΜΑΙ    ΔΕΙΛΟΣ....   ΗΜΟΥΝ   ΕΤΟΙΜΟΣ....ΝΑ   ΤΟ   ΒΑΛΩ ........" ΣΤΑ   ΠΟΔΙΑ ".....

ΜΟΥ    ΑΡΕΣΕΙ....ΝΑ    ΛΕΩ...."ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ     ΖΩΝΤΑΝΟΣ   ΝΑ   Ο Ν Ε Ι Ρ Ε Υ Ο Μ Α Ι "...

ΠΑΡΑ......." Ψ Ε Υ Τ Η Σ ....ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ    Ξ Υ Π Ν Ι Ο Σ ".....

Σ'   ΑΥΤΟ....ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ.....ΚΑΙ    ΚΑΤΙ.... Μ Ι Κ Ρ Ο Ι     Ν Α Ν Ο Ι ....ΠΟΥ ....ΔΕΝ    Ξ Ε Ρ Ω    ΠΩΣ....Φ Υ Τ Ρ Ω Σ Α Ν ...

ΜΕΣΑ   ΜΟΥ.... ΛΕΣ....ΚΑΙ   Η   Ψ Υ Χ Η    ΜΟΥ....  ΕΙΝΑΙ   Η   Χ Ι Ο Ν Α Τ Η ....  ΤΙ   ΝΑ   ΠΕΙ   ΚΑΝΕΙΣ...

"ΕΙΔΕΣ    ΤΙ   ΕΚΑΝΕΣ    ΤΩΡΑ....!?!?"    ΜΟΥ   ΕΙΠΕ ....ΚΑΠΟΙΟΣ...."Ο Ρ Ι Σ Τ Ε    ...ΠΗΓΕΣ....ΝΑ    ΨΗΣΕΙΣ ....ΨΩΜΙ...

ΚΑΙ    Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Ο ....ΤΟ   ΕΚΑΝΕΣ"....."ΟΡΙΣΤΕ....ΤΩΡΑ...ΤΙ   ΘΑ   ΦΑΜΕ..."......"  Ε Σ Ε Ν Α "!?!?..

"ΜΑ ....ΕΣΥ...   ΕΙΣΑΙ...   Β Λ Α Κ Α Σ ....ΔΕΝ    Τ Ρ Ω Γ Ε Σ Α Ι ".....  "Ο Ρ Ι Σ Τ Ε ".....

"ΑΣ ,   ΕΙΝΑΙ....ΘΑ   ΤΟΥΣ   Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι ...."    .....μεταξυ   μας....εχει   ξαναγινει....αρκετες    φορες...

"τωρα....ΤΟΥς   ΠΕΙΡΑΞΕ....ΓΙΑΤΙ....ΕΙΧΑΝ...ΚΑΙ   Κ Α Λ Ε Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ ...".....τι   να   κανω...!?!     ας    Ε Ι Ν Α Ι ...

ΕΧΩ.....ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ....ΤΩΡΑ....ΚΑΙ   ΕΤΣΙ....Μ Π Ο Ρ Ω ....ΝΑ   ΑΠΑΝΤΗΣΩ....ΣΕ   ΑΥΤΟ   ΠΟΥ  ΜΕ  Ρ Ω Τ Α Σ ....

ΑΓΑΠΗΤΗ.....ΕΑΝ   ΜΟΥ   ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ....ΘΑ    Α Π Α Ν Τ Η Σ Ω .....

ΓΙΑ   Μ Ε Ν Α ....Η   Λ Ε Ξ Η     Κ Λ Ε Ι Δ Ι .....ΩΣ    Δ Ι Α Χ Ω Ρ Ι Σ Μ Ο Σ ....ΓΙΑ   ΤΗΝ    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ....ΤΗΣ   Λ Ο Γ Ι Κ Η Σ ..

Ε Ι Ν Α Ι ....."Β Ι Ω Ν Ω ".....ΠΟΥ   ΕΓΩ ....ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ....ΑΠΟ   ΤΗ ....."Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ε Χ Ω ".....η"...."Μ Ε Τ Ε Χ Ω "....

ΣΤΗΝ    ΠΡΩΤΗ,,,,,ΕΙΜΑΙ....   Π Ρ Ω Τ Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Η Σ ....ΣΕ  ΜΙΑ    Δ Ι Α Κ Ο Π Η ....η"...." Α Ν Ω Μ Α Λ Ι Α"....  ΤΟΥ

Χ Ω Ρ Ο  Χ Ρ Ο Ν Ι Κ Ο Υ .....Σ Υ Ν Ε Χ Ο Υ Σ .....

Η"......"  Ε Μ Β Ο Λ Ι Σ Μ Ο Υ ".....    ΑΥΤΟΥ....ΑΠΟ    "Ο Μ Ο Ε Ι Δ Ε Σ ".....Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Κ Ο ....

ΚΑΤΙ.....ΣΑΝ...." Μ Π Α Ι Ν Ω .....ΣΤΟ   ΑΛΛΟ....Ρ Ε Υ Μ Α >..  Χ Ω Ρ Ι Σ     ΝΑ   ΑΛΛΑΖΩ    ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...""

ΩΣ.....Ο Δ Η Γ Ο Σ .....

ΕΔΩ.....ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.....ΟΛΑ   ΤΑ   ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ....   ΠΟΥ   ΙΣΩΣ...."Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε ".....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.....

ΚΑΙ   ΑΠΤΕΤΑΙ....Η    Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η .....

ΓΙΑΤΙ.....ΑΝ   ΔΕΝ    ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙΣ....ΤΟ   ΑΛΛΟ....ΔΙΑ   ΤΗΣ....."Ε Π Ε Ξ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ "....ΠΟΥ   ΜΟΝΟ    Ο.....

ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ    ΔΙΑΘΕΤΕΙ.....ΤΟΤΕ....Α Ν Α Λ Ο Γ Α ....ΤΗΝ    Ε Ν Τ Α Σ Η ....ΟΧΙ   ΤΗΝ   Δ Ι Α Ρ Κ Ε Ι Α ...

Ε Χ Ο Υ Μ Ε .....Α Λ Λ Α Γ Η .....   Ε Π Ε Ξ Ε Ρ Γ Α Σ Τ Η .....ΩΣ   ΠΡΟΣ   ΤΟ   "Τ Ω Ρ Ι Ν Ο "...

Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Ν .....!!!!  Χ Ω Ρ Ι Σ ....ΝΑ   ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....

ΚΑΙ    Η    Κ Α Τ Α Λ Υ Ψ Η .....ΤΗΣ    Ν Ο Η Σ Η Σ ....ΩΣ    ΧΡΟΝΙΚΗ....."Σ Τ Α Θ Ε Ρ Α ".....ΠΟΥ   Ε Ι Ν Α Ι ..!!

ΔΗΛ.    ΑΛΛΗ    Ν Ο Η Σ Η .....ΕΧΕΙΣ    ΤΟ   1800.....ΑΛΛΗ .....ΤΩΡΑ...."ΑΥΞΟΥΣΑ".....Η   "ΕΛΑΤΤΟΥΣΑ".....ΕΣΥ....ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...

ΣΤΟ.....Ο Χ Ι ....ΤΟΥ    Β Ι Ω Μ Α Τ Ο Σ .....ΕΙΝΑΙ.....Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Σ Η .     ΤΟ   Α Τ Ο Μ Ο ....ΕΙΝΑΙ   "Ψ Υ Χ Ι Κ Ο "...

ΛΕΜΕ....ΑΡΑ....ΚΑΙ   ΑΡΧΗΓΟΣ....Η....Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Σ .....Λ Α Θ Ο Σ ....!!

ΕΙΝΑΙ.....ΑΠΛΑ....ΕΝΑΣ....Δ Ε Κ Τ Η Σ ....ΘΑΛΕΓΑΜΕ....Η.....Μ Α Ν Τ Η Σ ....

ΕΔΩ,.....Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο .....ΤΟ   Α Τ Ο Μ Ο ....ΓΙΑ    Κ Α Θ Ε ....Σ Υ Μ Π Ε Ρ Ι Φ Ο Ρ Α ....ΠΡΟΣ    ΤΟΥΣ   Γ Υ Ρ Ω ....

Ο, Τ Ι .....ΘΕΛΕΙ.....Ο   ΚΑΘΕΙΣ....Κ Α Ν Ε Ι .....  Υ Π Ο Λ Ο Γ Ο Σ ....το   ΙΔΙΟ....

Ο   Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Σ .....ΟΜΩΣ....Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Σ Τ Η Σ .....ΑΥΤΟΣ....ΠΟΥ   ΕΙΝΑΙ....Γ Ν Η Σ Ι Ο Σ .....

Ε Χ Ε Ι .....Κ Α Τ Ε Β Ε Ι .....ΣΤΟΝ     Π Λ Ο Υ Τ Ω Ν Α ....ΚΑΙ    Β Ε Β Α Ι Α ....ΕΧΕΙ   Γ Υ Ρ Ι Σ Ε Ι ...

ΓΙΑΤΙ.....ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕΜΕ.....ΑΛΛΑ....ΘΑ   ΠΩ   ΜΙΑ   ΛΑΙΚΗ   Ρ Η Σ Η ...."ΤΩΡΑ   ΘΑ   ΔΟΥΜΕ....ΤΙ    Α Π Ι Δ Ι Α ....

ΕΧΕΙ   Ο   Σ Α Κ Κ Ο Σ ....""      οπου    απιδια.....βλεπε....αχλαδια...

ΜΟΝΟ.....Ο   Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ....ΕΙΧΕ....ΣΤΑ    Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Α -  Τ Ε Λ Ε Τ Ε Σ ....ΑΥΤΟ   ΤΟ   ΣΤΟΙΧΕΙΟ....

ΣΗΜΑ.....Α Υ Θ Ε Ν Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α Σ .....

Ο Λ Α    ΤΑ   Α Λ Λ Α .....ΑΠΛΩΣ.....ΝΑ    ΠΕΡΝΑΕΙ.....Η   Ω Ρ Α    ΜΑΣ....

ΕΜΕΙΝΕ.....ΒΕΒΑΙΑ....ΣΤΑ   ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ....."Α Λ Α Ν Τ Ι Ν     ΚΑΙ   ΤΟ   ΜΑΓΙΚΟ   ΛΥΧΝΑΡΙ"....

"ΑΛΗ    ΜΠΑΜΠΑ   ΚΑΙ   ΟΙ   40   ΚΛΕΦΤΕΣ"....

"ΤΟ   Υ Π Ο Γ Ε Ι Ο "......Κ.Λ.Π.

ΓΙΑ   ΝΑ   ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.....ΟΜΩΣ    ΚΑΤΙ   ΤΕΤΟΙΟ.....ΤΟ   ΜΟΝΟ....ΠΟΥ   ΔΕΝ   Ω Φ Ε Λ Ε Ι ....ΕΙΝΑΙ  ...ΤΟ   Δ Ι Α Β Α Σ Μ Α ..

Η   Σ Υ Ν Τ Ρ Ο Φ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α .....ΕΙΝΑΙ    ΤΟ   "Κ Λ Ε Ι Δ Ι "....

Η     Φ Ι Λ Ι Α .....Η    Α Γ Α Π Η .....ΤΟ    Δ Ε Σ Ι Μ Ο ....ΤΟ    ΚΟΥΡΑΓΙΟ....Η   Σ Τ Η Ρ Ι Ξ Η .....

Ο   Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ .....

ΩΣΤΕ,,,,  ΝΑ   Μ Π Ο Ρ Ε Σ Ε Ι .....Η    Ψ Υ Χ Η ....Ν Α     Ε Μ Π Ι Σ Τ Ε Υ Θ Ε Ι .....

ΑΓΑΠΗΤΗ.....ROZE....ΠΙΣΤΕΥΩ....ΝΑ   ΜΗΝ   ΤΑ   ΕΚΑΝΑ....Θ Α Λ Α Σ Σ Α ....

ΑΝ   ΝΑΙ.....Σ Υ Μ Π Α Θ Α    ΜΕ.....   

ΜΕ   ΑΓΑΠΗ.... .
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2008, 23:08:02 από suida »

ΣΕΡΑΠΙΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 22:54:34 »
Εκτός του πολεμιστής αγαπητέ Suida, είμαι και Άνθρωπος, ακόμα και ο πολεμιστής είναι ένας ρόλος όλη η ζωή μας είναι ρόλοι, όμως τους παίζουμε εκεί που χρειάζεται, παράδειγμα, δεν θα έστρεφα ποτέ τα όπλα μου σε φίλιο ον, ή αδελφό παρά για να τον υπερασπιστώ.

Όπως επίσης θα διαφωνήσω μαζί σου, στο σημείο που αναφέρεις ότι η αγάπη είναι πιο άγρια από τον θάνατο , η έλλειψη της αγάπης είναι άγριο πράγμα. Όταν λείπει προκαλείται ό πόνος, δηλαδή όπως γνωρίζεις, η έλλειψη του φωτός προκαλεί τον πόνο.

Επίσης δεν έχω στόχο να καταδικάσω κανένα φίλτατε suida, πόσο μάλλον εσένα που τολμάς να περιγράφεις την αλήθεια όπως την βιώνεις, απλά προσπαθώ να συνδυάσω σε εικόνες το σκηνικό.
Και να οραματισθώ αυτό που θέλεις να εννοήσεις.
Δηλαδή να περιγράψω εντός μου το σκηνικό, ή να το αναλύσω
Για να καταλάβω τι είναι αυτό  που περιγράφεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2008, 23:32:10 από SERAPIS »
Per aspera ad astra

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 23:25:44 »
                            Η   Σ Υ Ν Τ Ρ Ο Φ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α .....ΕΙΝΑΙ    ΤΟ   "Κ Λ Ε Ι Δ Ι "....

Η     Φ Ι Λ Ι Α .....Η    Α Γ Α Π Η .....ΤΟ    Δ Ε Σ Ι Μ Ο ....ΤΟ    ΚΟΥΡΑΓΙΟ....Η   Σ Τ Η Ρ Ι Ξ Η .....

Ο   Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ .....

ΩΣΤΕ,,,,  ΝΑ   Μ Π Ο Ρ Ε Σ Ε Ι .....Η    Ψ Υ Χ Η ....Ν Α     Ε Μ Π Ι Σ Τ Ε Υ Θ Ε Ι .....

άγια λόγια...

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 23:42:42 »
  Α Γ Α Π Η Μ Ε Ν Ε    ΜΟΥ......SERAPIS....ΤΟ    ΝΑ   ΣΟΥ   ΠΩ    Ο,ΤΙ   ΣΕ   Λ Α Τ Ρ Ε Υ Ω .....

Ε Ι Ν Α Ι ......Λ Ι Γ Ο .....

Φ Ι Λ Ε .....ΕΙΝΑΙ   Γ Ε Γ Ο Ν Ο Σ ....Ο,ΤΙ .... Δ Ι Α Β Α Ζ Ο Υ Ν .....ΠΟΛΛΟΙ.....ΤΟ    ΙΔΙΟ....

ΚΕΙΜΕΝΟ....ΜΕ   ΜΑΣ....  ΑΥΤΟ....  ΓΙΑ    Μ Ε Ν Α ....ΕΡΜΗ Ν Ε Υ Ε Τ ΑΙ......ΚΑΤΑ    Ο Π Ο Ι Ο Ν Δ Η Π Ο Τ Ε  ....ΤΡΟΠΟ.

Ο    Δ Ι Α Χ Ω Ρ Ι Σ Μ Ο Σ .....ΕΙΝΑΙ....Η     Ε  Ν  Ε  Ρ  Γ  Ο  Π  Ο  Ι  Η  Σ  Η  ....ΤΟΥ    Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ο Υ ...

Ο Π Ω Σ .....ΤΟ    CD....  TO    B A Z E I Σ.....ΚΑΙ    Α  Κ  Ο  Υ  Σ .....

ΤΟ    Π Ε Ρ Ι Τ Υ Λ Ι Γ Μ Α.....Η   Δ Ι Α Κ Ο Σ Μ Η Σ Η .....Μ Π Ο Ρ Ε Ι .....ΝΑ    ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ....Μ Π Ο Ρ Ε Ι ...

Η   Α Ι Σ Θ Η Σ Η ....  Ο Μ Ω Σ ....   ΤΗΣ    Π Ο Ι Ο Τ Ι Κ Η Σ ....  Κ Ρ Ι Σ Η Σ ....Ω Σ     Ε Κ Φ Ρ Α Σ Η ....

Π Ο Ι Ο Τ Ι Κ Ω Ν .....Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Ω Ν .....ΠΟΥ    Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν     Μ Ε Σ Α    ΜΑΣ....

ΜΑΣ    Π Α Ρ Ε Χ Ε Ι .....ΤΗΝ    Κ Ι Ν Η Σ Η ....ΤΗΣ    Α Π Ο Δ Ο Χ Η Σ ....Η"    Α Π Ο Ρ Ρ Ι Ψ Η Σ ....

ΤΩΝ     Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ω Ν .......!!!

Γ Ι Α Τ Ι ......Η   Α Λ Η Θ Ε Ι Α ....ΕΙΝΑΙ...   Β Α Θ Ι Α .....Μ Ε Σ Α     ΜΑΣ.....   Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ....

ΔΕΝ    Α Π Ο Κ Τ Α Τ Α Ι .....    Ε Κ Φ Ρ Α Ζ Ε Τ Α Ι ....

ΤΟ    Η Φ Α Ι Σ Τ Ι Ο ....!!     Ο   Η Φ Α Ι Σ Τ Ο Σ .....ΕΙΝΑΙ    Η   Ε Ι Κ Ο Ν Α ....

ΤΟΥ     Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ    ΜΑΣ.....   Γ Ι Γ Ν Ε Σ Θ Α Ι .....

ΑΚΟΥΜΑΙ......ΤΑ    Μ Ε Τ Α Λ Λ Α .....Ε Ξ Ω ....Μ Ε Σ Α ....Κ Ο Μ Φ Ο Υ Ζ Ι Ο ....Γ Ι Α Τ Ι ...!?!

Η   Κ Α Τ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α .....ΕΙΝΑΙ....ΤΟ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ....ΤΗΣ    ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ    Ε Π Α Φ Η Σ ....

ΤΟΥ    Μ Ε Σ Α .....ΜΕ   ΤΟ   Ε Ξ Ω ....    σε   μπερδεψα....!?!?     Ο Χ Ι ......

ΑΡΑ.....ΧΑΝΩ....ΤΗΝ   ΓΥΝΑΙΚΑ    ΤΗΣ   ΖΩΗΣ   ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ...   ΔΕΝ    ΦΟΡΑΕΙ    ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ....Η"   ΔΕΝ   ΜΟΥ   ΑΡΕΣΟΥΝ..

ΤΟ    Τ Ι Μ Η Μ Α ......Δ Ι Κ Ο     ΜΑΣ.....

ΓΙΑ   ΜΕΝΑ.....ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.....ΔΕΝ    ΕΙΝΑΙ....ΤΟ    ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ.....ΑΛΛΑ........

Η    Α Π Ο Κ Ω Δ Ι Κ Ο Π Ο Ι Η Σ Η ......ΤΗΣ    Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ο Τ Η Τ Α Σ .....

ΜΕ      ΤΟ   ΧΕΡΙ   ΣΤΗΝ   ΚΑΡΔΙΑ....ΣΥΜΠΑΘΑ   ΜΕ...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2008, 00:19:37 από suida »

suida

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 23:59:49 »
  ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ.....  SERAPIS....

NAI.....H   A Γ Α Π Η .....ΕΙΝΑΙ   ΠΙΟ   "Α Γ Ρ Ι Α "..... ΔΕΝ    Δ Α Μ Α Ζ Ε Τ Α Ι .....Ε Υ Κ Ο Λ Α ....

ΘΕΛΕΙ....."Κ Ο Τ Σ Ι Α "....Ο   Κ Α Β Α Λ Λ Α Ρ Η Σ ....ΓΙΑ   ΝΑ   ΤΗΝ    Ι Π Π Ε Υ Σ Η .....

Ε Ι Ν Α Ι .....ΤΟ    Α   Λ Ο Γ Ο .....ΤΗΣ    Ψ Υ Χ Η Σ    ΜΑΣ....

Ε Δ Ω.....ΤΟ   Χ Α Λ Ι Ν Α Ρ Ι ....ΤΗΣ    Σ Κ Ε Ψ Η Σ ....ΔΕΝ    Ε Φ Α Ρ Μ Ο Ζ Ε Ι ....ΜΟΝΟ    ΤΟ   Σ Υ Ν Α Ι Σ Θ Η Μ Α ...

Α Δ Ε Λ Φ Ε    ΜΟΥ.....   Ο     Κ Α Λ Π Α Σ Μ Ο Σ     ΤΗΣ.....ΕΙΝΑΙ    ΣΤΑ   Λ Ι Β Α Δ Ι Α ....

ΤΗΣ   Ε Μ Π Ν Ε Υ Σ Η Σ .....ΣΤΟΥΣ     Β Ρ Α Χ Ο Υ Σ .....ΤΗΣ    Γ Ν Ω Σ Η Σ ....ΣΤΑ    Π Ο Τ Α Μ Ι Α ...

ΤΗΣ    Θ Ε Ι Α Σ .....Δ Ρ Ο Σ Ι Α Σ ....ΣΤΑ   Β Ο Υ Ν Α    ΤΟΥ    Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ο Σ ...

Ο   Φ Τ Ε Ρ Ω Τ Ο Σ .....Π Η Γ Α Σ Σ Ο Σ .....Η    Ψ Υ Χ Η    Μ Α Σ .....

ΤΟ    Μ Ο Ν Ο Κ Ε Ρ Ω .....     Θ Ε Ε    ΜΟΥ.....      Θ Ε Ε    ΜΟΥ.....

Ε Μ Ε Ι Σ ......Ε Γ Ω     ΚΑΙ    Ε Σ Υ .....ΟΛΟΙ   ΜΑΣ.....        ΑΔΕΛΦΕ   ΜΟΥ.....   ΟΛΟΙ   ΜΑΣ....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 00:14:22 »
  Σ'   ΑΥΤΟ....ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ.....ΚΑΙ    ΚΑΤΙ.... Μ Ι Κ Ρ Ο Ι     Ν Α Ν Ο Ι ....ΠΟΥ ....ΔΕΝ    Ξ Ε Ρ Ω    ΠΩΣ....Φ Υ Τ Ρ Ω Σ Α Ν ...

ΜΕΣΑ   ΜΟΥ.... ΛΕΣ....ΚΑΙ   Η   Ψ Υ Χ Η    ΜΟΥ....  ΕΙΝΑΙ   Η   Χ Ι Ο Ν Α Τ Η ....  ΤΙ   ΝΑ   ΠΕΙ   ΚΑΝΕΙΣ...

Αγαπητέ Suida,

ακριβώς επειδή όλοι μας έχουμε έναν εσωτερικό βυθό γεμάτο είδωλα, όπως την Χιονάτη (άνιμα) και τους μικρούς νάνους (υποπροσωπικότητες) που περιέγραψες... δεν είμαστε ποτέ σίγουροι αν αυτά που βιώνουμε "εσωτερικά" είναι και πραγματικά... Δηλαδή... αν δούμε τον θάνατο μας, σε ένα άλλο σενάριο ζωής, δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως είναι προηγούμενη ζωή...  Μπορεί απλά να είναι ένα σενάριο ψυχής, που μας μεταφέρει κάποιο μήνυμα όπως συμβαίνει και στα όνειρά μας... όπου το σοφό κομμάτι μας, προειδοποιεί ή μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα...

Σίγουρα ένας αληθινός εσωτεριστής, έχει περάσει και από την Σελήνη (βαθύτερα ένστικτα - αιθερικό) και από την Αφροδίτη (πάθη - εσωτερικά δαιμόνια) και μέσω του Ερμή (ορθολογισμό) έχει εναρμονίσει τον σταυρό... (γη=υλικό, νερό=συναισθηματικό, αέρα=νοητικό, φωτιά=πνευματικό)

Το ασυνείδητο, έχει τεράστιο πλούτο... αλλά θέλει έλεγχο... Όταν ανοίγουμε το καπάκι της χύτρας που βράζει (οι μικροί νάνοι της Χιονάτης ξεπηδούν για να ζήσουν, εις βάρος της Χιονάτης...) τα πάθη δηλαδή κυριεύουν την ψυχή... το κεντρικό σύστημα του θυμικού, ακόμα και τον Πυρήνα μας...

Γι' αυτό λοιπόν, να τολμούμε την καταβύθιση (ναι), να τολμούμε το βίωμα (ναι), αλλά να κρατάμε απόσταση... και σαν ΑΕΤΟΙ να εξερευνούμε την περιοχή δια της Διανόησης...

Το αστρικό δεν έχει λογική... μόνο συναίσθημα, και άπειρες μορφές... Φέροντας στοιχεία του 3, είναι η δημιουργία στο σχέδιο, πριν την υλοποίηση...

Χωρίς όμως το καλούπι του διανοητικού, και τις αρχές του πνευματικού... μπορεί να σου δημιουργήσει οτιδήποτε... όλα τα χρώματα και όλα τα είδη...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2008, 00:23:46 από Rose_777 »

ΣΕΡΑΠΙΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 00:33:15 »
Για αυτό αγαπημένε Suida θα προφέρω αυτό που είχε προφερθεί στο τέλος στην ταινία Οδύσσεια του διαστήματος 2001, την ταινία.

Θεέ μου είναι γεμάτο από αστέρια.
Per aspera ad astra