Αποστολέας Θέμα: Χριστιανός Ροδόσταυρος  (Αναγνώστηκε 19751 φορές)

truth

• Προφίλ
Απ: Χριστιανός Ροδόσταυρος
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 13:19:41 »
Πρωτον ακουω κατηγοριες για ενα ταγμα που το υπηρετουσες rose και δηλωνες αφοσιωση.Τοτε δεν ηξερες?Δευτερον μας λες οτι πρεπει να ακολουθουμε οχι την αγαπη αλλα τον εγωισμο οτι εγω ειμαι φωτισμενος και κανεις αλλος.Τριτον αποκαλεος τον Χριστο εγωικη μορφη.Δηλ αν ο Χριστος ηταν τετοια μορφη ο πραγματικος εγωιμανης ποιος ειναι?

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Απ: Χριστιανός Ροδόσταυρος
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 14:42:57 »
Αγαπητέ Truth,

χαίρομαι για τον ζήλο σου, να κατατεθεί η Αλήθεια, αλλά θέλω να επισημάνω πως τα ερωτήματά σου, έχουν ήδη απαντηθεί στο φόρουμ... και είναι κουραστικό για όλους, να επαναλαμβάνονται...

Όμως λόγου του ότι είσαι νέο μέλος, και δεν συμμετείχες στην διαδικασία των προηγούμενων διαλόγων, θα τα επαναλάβω…

Πρωτον ακουω κατηγοριες για ενα ταγμα που το υπηρετουσες rose και δηλωνες αφοσιωση.Τοτε δεν ηξερες?

Αν αναφέρεσαι στο Amorc, έχω ήδη δηλώσει πως δεν γνώριζα, την όλη απάτη, διότι αν γνώριζα, φυσικά δεν θα επιχειρούσα να αναστήσω το Amorc στην Ελλάδα, μετά την πτώση του, το 2005, όταν φαγώθηκε το 90% των χρημάτων από τους 'Ελληνες διαχειριστές, πριν προλάβουν να τα πάρουν οι ξένοι…

Δυστυχώς όσα παλιότερα μέλη του Αμορκ, γνώριζαν την απάτη, δεν μιλούσαν είτε από δειλία, είτε από κακώς εννοούμενο σεβασμό, προς την παράδοση του Αμορκ. 1 

Αλλά και όσοι μου μίλησαν ιδιαιτέρως, όταν επιχείρησα να αναστηλωθεί το Αμορκ, δεν τους είχα πιστέψει, μια και σε μένα ήταν αδύνατο να το πιστέψω, μέχρι που το είδα με τα μάτια μου... και έπαθα σοκ.  Ανατράπηκαν τα πάντα... και έτσι κέρδισα πίσω την Συνείδησή μου...

Δευτερον μας λες οτι πρεπει να ακολουθουμε οχι την αγαπη αλλα τον εγωισμο οτι εγω ειμαι φωτισμενος και κανεις αλλος.

Μάλλον έχεις παρερμηνεύσει τα λεγόμενά μου... Από που έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα?  Μπορείς να μας δείξεις σε ποιο κείμενο αναφέρεσαι? 

Αυτό που έχω καταθέσει είναι πως, η Φωτισμένη Συνείδηση γνωρίζει πότε χρειάζεται Σπαθί ('Αρης) και πότε 'Ελεος (Δίας)...4

Τριτον αποκαλεος τον Χριστο εγωικη μορφη.Δηλ αν ο Χριστος ηταν τετοια μορφη ο πραγματικος εγωιμανης ποιος ειναι?

Αναφέρομαι στην Καμπάλα, και στην σφαίρα του 'Ηλιου (εγώ είμαι) που έχει συνδεθεί με το αρχέτυπο, του Χριστού.  Ο Χριστός είναι ο καθένας μας, που έχει γνωρίσει και έχει κατανοήσει τον εσωτερικό του κόσμο, (Σελήνη - ψυχολογία), έχει Κυριαρχήσει στα Πάθη του (Αφροδίτη), έχει κατακτήσει τον Ορθό Λόγο (Ερμή) και έχει αναλάβει το 'Εργο του προς το Κοινωνικό Σύνολο ('Ηλιος - 'Ηρωας), συμβολικά, σηκώνοντας τις αμαρτίες - λάθη των άλλων, και ανοίγοντας ένα νέο δρόμο, έτσι ώστε η κοινωνία του, να σωθεί...

Το Χρηστικό Αρχέτυπο, αντιστοιχεί στην Ηλιακή Συνείδηση, και είναι η πρώτη εκδήλωση της Δύναμης της Θελήσεως, αλλά και της Αρετής του Εαυτού μας, όπου το Εγώ5 μας, τίθεται στη υπηρεσία των άλλων.

Και η Αστρολογία2 αλλά και η Καμπάλα3, καθώς και άλλα συγγράμματα και αρχαία και σύγχρονα έχουν ερμηνεύσει αυτή την περιβόητη σφαίρα του 'Ηρωα - 'Ηλιου - Χριστού, που ο Χριστιανισμός οικειοποιήθηκε και δημιούργησε ένα πραγματικό πρόσωπο, έναν Σωτήρα, όπου ο άνθρωπος να τεθεί υποτελής.

Αν μελετήσουμε τον Γεσουχά της Βίβλου, και τον συγκρίνουμε με Αρχαίους 'Ελληνες φιλοσόφους της εποχής του, θα φανεί και η διαφορά του πνευματικού επιπέδου, αλλά και η απάτη του Ιουδαιοχριστιανισμού, διότι ο πραγματικός Ιούδας του Χρηστικού πνεύματος, είναι ο Γεσουχά.6
___________________________________________________________________________________________
1 Ο σεβασμός (ή καλύτερα η φοβία) προς κάθε μορφή Θρησκευτικής Εξουσίας ή Ιεραρχίας, παρά την επίγνωση της απάτης, είναι μία παρενέργεια της χειραγώγησης και της υποτέλειας κάθε α-νόητου πιστού...
2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1067.0.html
3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,974.0.html
4 Σφαίρες, συνειδησιακά επίπεδα, της Καμπάλα...
5 Εγώ = η συνείδησή μας, η βούλησή μας...
6 ΙΗΣΟΥΣ: ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6645.html#msg6645
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 04, 2009, 06:43:34 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/