..μη το λες αυτο Ροζ .. νομιζω κι ο Ορφεας παραδεχτηκε οτι οι συγχρονοι τεκτονες δνε χουν αληθινη τεκτονικη δυναμη ..αρα η
θρονο καρεκλα τους ειναι τρυπια...να γιατι παιζω λιγο με τις λεξεις και μιλαω για τρυπες καρεκλες ..
τι ειναι τεκτονικη δυναμη ,,χμμ νομιζω με τη πενιχρη γνωση του ξωτικου που εχω ..οτι ειναι η νοητικη δυναμη να οικοδομουμε δια των σκεπτομορφων πραγματικες καταστασεις σε ατομικο και συλλογικο επιπεδο ..
πχ περνω απο μια παραλια μεσα στα μαυρα χαλια .. και την σκεπτομαι ομορφη και καθαρη.. μετα απο λιγες μερες βλεπω τα μηχανηματα του δημου κι οι υπηρεσιες του να μαζευουν την παραλια ...αυτη ειναι τεκτονικη δυναμη αλλα μου φανεται οτι δνε κανουν τα ρασα τον παπα ...γιατι οι τυπικα φεροντε ς την ιδιοτητα του τεκτονος παρα τα ευσημα και διασημα κελεπουρια που φορουν πανω τους,,, οχι μονο δεν εχουν τετοια δυναμη οι σκεπτομορφες τους αλλα ουτε καν μπαινουν στο κοπο να σκεφτουν και να οραματιστουν λυσεις για τα μυρια προβληματα της κοινωνιας ( ο κανονας ειναι αυτος ,,αλλο αν υπαρχουν εξαιρεσεις )
...χμμμ απλα εχουν αδραξει στα δεκαδες αξιωματα μεταξυ τους αυταναλωνονται καταντωντας τα τεκτονικα ιδρυματα ιδρυματα πνευματικα αναπηρων εξουσιομανων τελεταρχων !!!
..δεν νοειται τεκτων να μην μπορει να υλοποιει την θεληση του μεσω των δρασεων των δικων του η των αλλων ..η πνευματικη αναπηρια αυτη νομιζω οφειλεται και στο γεγονος οτι οι τελετουργικες δυναμεις της φυσης κια τςη ζωης δεν συνδραμουν τους νοες αυτους καθως η βουληση τους δνε εχει καμμια σχεση πολλες φορες με το συλλογικο καλο ....χμμμ..
...τεκτονας δνε ειναι αυτος που υλοποιει μεσω του νου την καθε διεστραμενη του βουληση κια ιδεα αλλα αυτος που η βουληση κια οι ιδεες ταυτιζονται με τις κοινες αναγκες συγχρωτιζονται και απο το συγχρωτισμο και συμπλευση αυτων προκυπτουν αποτελεσματα στο ορατο πεδιο ...μπορει οι Ιπποτες της τρυπια καρεκλα να σκεφτονται τι καλα η ζωη να μου δωσει ενα σκληρο μαθημα και να μαζεψω την γλωσσα μου ..ελα μου ομως που η γλωσσα μου ακομη ειναι σε νηπια κη κατασταση και συνεχως αναπτυσσεται ,, σε αντιθεση με την βουληση των Ιπποτων της Τρυπιας Καρεκλας ...που συνεχως παρακμαζει και συρρικνωνεται
ομως δε καταλαβαινω τις ενστασεις σου Ροζ και εσυ επανειλημενα εχεις κρινει τον συγχρονο Τεκτονισμο ως δυσλειτουργικο και χωρις πνευματικη δυναμη .. αφου το ιδιο πραγμα λεμε .. απλα εγω χρησιμοποιω και ειρωνευτικες εκφρασεις πιο μεγαλης εριστικης δυναμης ,..
και κατι αλλο ...
γιατι το φορουμ αυτο νεκρωθηκε
??γιατι καταντησε ενα νεκροταφειο ιδεων και συνομιλιων γιατι το αφησατε να γινει ...εχει αναρωτηθει
γιατι ως μυημενα ατομα δεν χρησιμοποιησατε την τεκτονικη σας δυναμη να το κρατησετε ζωντανο