Αποστολέας Θέμα: Franz Bardon - Initiation into Hermetics  (Αναγνώστηκε 23331 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Franz Bardon - Initiation into Hermetics
« στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 23:01:12 »
Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο στα αγγλικά στην παρακάτω διεύθυνση.

http://www.scribd.com/doc/301820/Initiation-into-Hermetics-by-Franz-Bardon
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 14:02:24 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
Απ: Franz Bardon - Initiation into Hermetics
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 23:03:02 »
κατεβασα και τα δυο βιβλια,και για να ειμαι ειλικρινης,διαβαζοντας το Initiation into Hermetics,εχω εντυπωσιαστει απο την απλη και πρακτικη παρουσιαση του Bardon....
Δεν παυει ομως να τριγυριζει στο μυαλο μου η απορια:
"Φτανει η στιγμη στη ζωη(ες) καθε ανθρωπου,που νοιωθει μεσα του μια βαθεια αναγκη να γνωρισει τον εαυτο του,το "θειο" που βρισκεται μεσα του και να καταλαβει το μεγεθος του και την θεση του στο συμπαν..."
Αυτη η βαθεια θρησκευτικη-φιλοσοφικη-μεταφυσικη αναγκη,κανει τους ανθρωπους να ψαχνουν για χρονια,πολλες φορες με απογοητευσεις στην πορεια,αλλα παντα με την φλογα στην ψυχη τους αναμμενη...
Και τελικα ολο αυτο ειναι ενα "τεχνικο" θεμα,οπου με μια σειρα "πνευματικων" και αναπνευστικων ασκησεων,πραγματοποιειται η επιθυμια μας αυτη?? Δεν ξερω γιατι,αλλα μου φαινεται πολυ...πεζο.
Για να σχεδιασεις ενα υπεροχο κτιριο,σιγουρα χρειαζεται να ξερεις να γραφεις,αλλα δεν ειναι το ιδιο..
Το να θελεις να ερθεις σε επαφη με τον ανωτερο εαυτο σου,μου φαινεται ισως ο πιο "ευγενης" σκοπος που μπορεις να εχεις...και ολο αυτο με μερικες ,(αρκετα δυσκολες) ασκησεις??

Δεν ξερω....

+n-
through these fires.....

livelove

• Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 23:26:49 »
Καλησπέρα...
Νομίζω οτι δεν είναι ακριβώς αυτό που λες.
Επειδή έριξα μια ματιά στο εν λόγω βιβλίο...
Είναι τελείως διαφορετικά πράγματά... αυτά

από τη μια αυτό για το οποίο μιλάς ...

Παράθεση
"Φτανει η στιγμη στη ζωη(ες) καθε ανθρωπου,που νοιωθει μεσα του μια βαθεια αναγκη να γνωρισει τον εαυτο του,το "θειο" που βρισκεται μεσα του και να καταλαβει το μεγεθος του και την θεση του στο συμπαν..."
Αυτη η βαθεια θρησκευτικη-φιλοσοφικη-μεταφυσικη αναγκη,κανει τους ανθρωπους να ψαχνουν για χρονια,πολλες φορες με απογοητευσεις στην πορεια,αλλα παντα με την φλογα στην ψυχη τους αναμμενη...

και από την άλλη

αυτό στο οποίο αναφέρεται το βιβλίο:

η διαμόρφωση των εξωτερικών συνθηκών και η ''προλείανση του εδάφους'' και η ''φρούρησή'' του εσωτερικού μας χώρου....
ώστε... να καταστή δυνατόν -να το πώ έτσι- να συμβούν όσα εσύ αναφέρεις και κάθε άνθρωπος ελπίζει....

Ενδεχομένως να σφάλλω...  ;) αλλά εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιμετώπισα το βιβλίο (και κάθε άλλο σχετικό βιβλίο)

The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 23:44:30 »
το ιδιο λεμε...το να προετοιμασεις το εδαφος ,ειναι μεσω ασκησεων? γιατι? και πως προεκυψε??
Μου φαινεται λιγο περιεργο σαν συσχετισμος...

Θελω να πω οτι το κινητρο που μας κανει ολους να ψαχνουμε αυτα τα θεματα,ειναι αυτο που εγραψα πριν,Αυτη ειναι η φλογα..οχι το να καταφερεις να προβαλλεις για 10 λεπτα την "εικονα" που θελεις σε ενα υγρο..
(το βιβλιο μου αρεσει,παρεπιμπτοντως,και εχω πορωθει!!)

+n-
through these fires.....

livelove

• Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 23:58:05 »
για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω.... ;D

αλλά, νομίζω οτι μάλλον θα πρέπει να ''βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη'' και να ''καθαρίσεις'' λίγο... και να ανανεώσεις και να ''ξεσκουριάσεις'' πράγματα που δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ εντός...
Βασικά... κοίτα. Αυτό που λες ''ασκήσεις''... μπορεί να είναι απλά ''τρόπος ζωής''... (λέω εγώ τώρα).
Αλλά επειδή για μένα και για σένα πχ δεν είναι ''τρόπος ζωής'' και ουδέποτε υπήρξε... να αποτελεί ασκήσεις...
Όλα τα πράγματα που ξέρουμε και κάνουμε ως τώρα (μάλιστα ακαριαία, αντανακλαστικά) μέσω άσκησης τα κάναμε. Κάποτε, θέλω να πω, ασκήσεις, ήταν...

Επίσης, το ''κίνητρο'' και η ''άσκηση''... μάλλον πρέπει να εκληφθούν ως δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και να μην συγχέονται... εν προκειμένω...
Νομίζω...
Το κίνητρο είναι η φλόγα η ίδια. Ωραία. Χωρίς αυτήν δεν γίνεται τίποτα.
Αλλά... πώς να το πώ τώρα.. ε..
Μια φλόγα... για να λάμψει και να αγκαλιάσει τα πάντα... θέλει τον ''χώρο'' της.. για να απλωθεί και να εξωτερικευθεί και να λάμψει και να φωτίσει... (η άσκηση σχετίζεται ως προς το οτι... ''κάνει χώρο'')
Επομένως... προφανώς, όλα είναι αλληλένδετα... σώμα, ψυχή ή ό,τι άλλο μπορούμε να αναφέρουμε ανάλογο και σχετικό... και μάλλον παίζουν όλα τον ρόλο τους. Αλληλεπιδρούν, μάλλον πρέπει να πω καλλίτερα πχ το σώμα με την ψυχή κτλ (καλά οι όροι που χρησιμοποιώ τώρα είναι σχετικοί.. έτσι...)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 00:07:00 από livelove »
The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 00:21:31 »
εεχμ..κατα καποιο τροπο.. ::) θελω να πω οτι συμφωνω με αυτα που λες,απλα εβγαλα στο forum μια απορια μου,εδω και καιρο..

Μαλλον ειναι η διαφορα προσεγγισης : ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ VS ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ..
Μπορω να καταλαβω (μου φαινεται και πιο "ιδεαλιστικη" αν το θες),την αλυσιδα (ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ)

Ανθρωπος που θελει να γνωρισει/ενωθει με το θειο ===> Του παρουσιαζεται το θειο (ΟΡΑΜΑ κλπ)

απο την λιγο πιο "πονηρη" (ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ):
Ανθρωπος που θελει να γνωρισει/ενωθει με το θειο=> Γνωριζει καποιον=>Κανει ασκησεις και διαλογισμο ===>Βρισκει το θειο (αυτογνωσια,η οτι αλλο)

καπως ετσι τελος παντων...2η μερα στη δουλεια ειναι..mercy!! :)

+n-
through these fires.....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 01:43:58 »

Για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το επίπεδο της Ηλιακής Συνείδησης, το Πνευματικό επίπεδο, χρειάζεται να εναρμονίσουμε μέσα μας το ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ.  Δηλαδή την Αφροδίτη (τον Μυστικισμό) με τον Ερμή (τον Αποκρυφισμό).

Οι συναισθηματικοί τύποι, χρειάζεται να εκπαιδευτούν στην διανόηση, και οι διανοητικοί τύποι, στην ψυχική ευαισθησία. Ο βιβλίο του Bardon, αναφέρεται στο ερμητικό κομμάτι μας, στο αποκρυφιστικό, αυτό που θέλει να κάνει ΕΠΙΣΤΗΜΗ, την επαφή μας με τον πνευματικό κόσμο, ή καλύτερα τον αιθερικό κόσμο, τον κόσμο της ακάσα.

Ο Χαλίλ Γκιμπράν στο Κήπο του Προφήτη λέει:

"Η ψυχή σας είναι πολλές φορές πεδίο μάχης, όπου το λογικό σας και η κρίση σας κάνουν πόλεμο ενάντια στο πάθος και την όρεξή σας.

Μακάρι να μπορούσα να γίνω ειρηνοποιός στην ψυχή σας, και να μετατρέψω τη διχόνοια και τον ανταγωνισμό των στοιχείων σας σε ενότητα και αρμονία.  Αλλά πως μπορεί να γίνει αυτό, αν κι εσείς οι ίδιοι δε γίνετε ειρηνοποιοί, κι ακόμα, οι εραστές όλων των στοιχείων σας;"
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:39:08 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 11:24:30 »
Καλημερα,
Βασικα,ειπα απο την αρχη αλλα και στη συνεχεια,οτι ο Franz Barton με εντυπωσιασε,και μαλιστα "πορωθηκα" με το βιβλιο του.Ειναι απο τις λιγες φορες που διαβαζω κατι τοσο "επιστημονικα" και "ψυχραιμα" τεκμηριωμενο,σε σχεση με τις υψηλοτερες σφαιρες.(και η Fortune εχει μια παραλληλη διαδικασια προσεγγισης προσπαθωντας να αναλυσει τους "αυλους" κοσμους με επιστημονικη -περισσοτερο ψυχολογικη- ματια).

Ο προβληματισμος μου ηταν λιγο-πολυ "δικηγορος του διαβολου",και δεν ειχε να κανει με τον Bardon....
Αυτος αναλυει και δειχνει ενα τροπο για να φτασεις να δεις και να εργαζεσαι σε αυτους τους κοσμους,στην ουσια με την υπερενισχυση ολων των αισθησεων,και της παραλληλης αναπτυξης της φαντασιας...τωρα το αν μπορει κατι τετοιο να γινει ευκολα,ειναι ενα θεμα,και αυτο που μου φαινεται αδικο στην ολη ιστορια,ειναι το οτι μπορει καποιος να θελει με ολο του τον εαυτο να γνωρισει αυτους τους κοσμους,και να μην μπορει,γιατι δεν μπορει να φανταστει ενα ρολοι για 10'....

Οτι αυτος ειναι ο τροπος,ειναι σιγουρο..αλλα οτι αν πετυχεις μια σειρα πνευματικων ασκησεων,θα βλεπεις σαλαμανδρες...πρεπει να το δω για να το πιστεψω...(παλι δικηγορος του διαβολου)
Οποτε ας αρχισω τις ασκησεις.... :-\

+n-
through these fires.....

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 11:25:46 »
εεχμ..κατα καποιο τροπο.. ::) θελω να πω οτι συμφωνω με αυτα που λες,απλα εβγαλα στο forum μια απορια μου,εδω και καιρο..

Μπορω να καταλαβω (μου φαινεται και πιο "ιδεαλιστικη" αν το θες),την αλυσιδα (ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ)

Ανθρωπος που θελει να γνωρισει/ενωθει με το θειο ===> Του παρουσιαζεται το θειο (ΟΡΑΜΑ κλπ)

απο την λιγο πιο "πονηρη" (ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ):
Ανθρωπος που θελει να γνωρισει/ενωθει με το θειο=> Γνωριζει καποιον=>Κανει ασκησεις και διαλογισμο ===>Βρισκει το θειο (αυτογνωσια,η οτι αλλο)

καπως ετσι τελος παντων...2η μερα στη δουλεια ειναι..mercy!! :)

+n-

Μυστικισμός=να αισθάνεσαι, να νιώθεις, να γίνεσαι ένα. (Δια της επαφής).
αποκρυφισμός=να καταλαβαίνεις, να αναλύεις, να γνωρίζεις. (Δια των συμβόλων).
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ.

Ρόδινος Σταυρός, η ένωση των δύο στηλών.

Όπως γράφει παραπάνω και η Rose_777,  "Οι συναισθηματικοί τύποι, χρειάζεται να εκπαιδευτούν στην διανόηση, και οι διανοητικοί τύποι, στην ψυχική ευαισθησία".

Υπάρχει μία λεπτομέρεια που ο κατεργάρης μέσα μας προσπαθεί να αποφύγει. Η αυτογνωσία και η εξέλιξη που ευαγγελίζεται, δύναται να επιτευχθεί μόνο και μόνο εάν, η ατραπός που ακολουθούμε ασκεί τον μυημένο και στον μυστικισμό και στον αποκρυφισμό. Σχολή εσωτερική, τάγμα ή οποιαδήποτε ομάδα που υπόσχεται αυτογνωσία, αλλά έχει επιλέξει μόνον μυστικισμό ή μόνον αποκρυφισμό, είναι βέβαιο ότι παραπλανά.

Το ζητούμενο και το απαραίτητο για αυτογνωσιακή πρόοδο είναι η κατανόηση. Άριστη γνώση μόνον πληροφοριών, μπορεί να επιφέρει πολυμάθεια, αλλά όχι σοφία. Πολύ εύκολα όμως καταλήγει στον αγνωστικισμό και στον στείρο υλισμό. Από την άλλη, άσκηση σε μυστικιστικές πρακτικές, μπορεί να αυξάνει τις παραψυχολογικές ικανότητες, μπορεί να δημιουργεί διάμεσα, ψυχοκινητικούς κλπ, όμως δεν δημιουργεί σοφούς. Πολύ εύκολα όμως δημιουργεί αφελείς και ακραίους δογματικούς, ενίοτε δε τσαρλατάνους ιδιοτελείς εκμεταλλευτές.

Εκείνο που είναι απαραίτητο, είναι ο συνδυασμός των δύο τρόπων "γνώσης" και του νοητικού και του αισθαντικού. Όποιος δεν έχει οσφριστεί ένα εξωτικό άρωμα, δεν δύναται να κατανοήσει, ακόμα και με τις καλύτερες περιγραφές, την μυρουδιά του. Ο ιατρός που γνωρίζει άριστα την αρρώστια μέσα από τα ιατρικά εγχειρίδια, δυστυχώς δεν μπορεί να την κατανοήσει, αν δεν έχει ασθενήσει ο ίδιος.

Η πληροφορία οδηγεί στην κατανόηση, εφόσον όμως συνοδεύεται και από την εμπειρία. Η αίσθηση οδηγεί στην κατανόηση, εφόσον υπάρχει η κατάλληλη πληροφορία για να αναλυθεί. Κυριολεκτικά η γνώση για να αποτυπωθεί μέσα μας, χρειάζεται ενέργεια και η ενέργεια αυτή είναι η συναισθηματική και αυτή εκλύεται κατά κανόνα από το προσωπικό βίωμα.

Συμπερασμα: Οι πονηροί που τους ξεμπρόστιασε ο φίλος μας etidorhpa, πλανώνται πλάνην οικτράν αν νομίζουν ότι με τεμπέλικες πρακτικές θα έχουν έστω και ελάχιστη πρόοδο στην αυτογνωσία.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 11:32:22 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 11:36:03 »
Αγαπητε Ορφεα,μαλλον δημοσιευσαμε την τελευταια στιγμη...
αν θελεις ριχνεις μια ματια στην απαντηση παραπανω..

+n-
through these fires.....

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 14:26:28 »

Οτι αυτος ειναι ο τροπος,ειναι σιγουρο..αλλα οτι αν πετυχεις μια σειρα πνευματικων ασκησεων,θα βλεπεις σαλαμανδρες...πρεπει να το δω για να το πιστεψω...(παλι δικηγορος του διαβολου)
Οποτε ας αρχισω τις ασκησεις.... :-\

+n-

Το αγαπημένο μου ρητό είναι, "ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ" (να θυμάσαι να αμφιβάλλεις).

Πριν καιρό συζητούσαμε με τον "Κανένας" που είναι και ο τεχνικός του φόρουμ. Μεταπτυχιακό στους υπολογιστές, φαντάζεσθε πόσο ορθολογιστής είναι. Συζητούσαμε για την τηλεκίνηση και φυσικά αμφέβαλλε μέχρι σημείου....βεβαιότητας ότι ήταν αδύνατο και μάλλον κάποιο τρυκ "έπαιζε".... Συμφώνησα μαζί του ότι δεν πρέπει να πιστεύει τίποτα αν δεν το αποδείξει μόνος του, όσο βέβαια για την τηλεκίνηση, είναι εφικτή χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες ή πολύχρονες ασκήσεις. Με κοιτούσε με μισό μάτι και φυσικά μου ξανατόνιζε ότι αυτό αποκλείεται.
Έ, τότε του είπα, προσπάθησε μόνος σου και θα δεις ότι γίνεται.
Αποκλείεται μου λέει, δεν μπορώ να το κάνω ποτέ.
Όχι ποτέ, δεν πρόκειται να το πετύχεις, του λέω, αλλά άμα έχεις διάθεση και θέληση, σήμερα μπορείς.

Έκανε την άσκηση και δύο το πρωί τηλεφώνησε κατενθουσιασμένος. ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!!

Ε, μετά από λίγι καιρό μας έκανε επιδείξεις τηλεκίνησης (αν και ποτέ δεν κατάφερε να τηλε-σηκώσει καμιά ....φούστα !!!!)

Εμείς δεν είμαστε οπαδοί του "μη ιδόντες και πιστεύσαντες", αλλά, του ερευνώντες, αμφισβητώντες και μόνον "γνώσοντες πιστεύσαντες"
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

• ...the end of earth
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 16:04:21 »
??!!
(sorry about the greeklish.. :( )

adelfe Orfea,sigoura me tin apantisi ayti,tin perimeneis tin erwtisi...

ASKHSH?? POIA ASKHSH??

DEN XERW AN MPOREI NA EIPW8EI STO FORUM...PANTWS 8A HTAN KALO...

(ELPIZW NA MHN EINAI AYTH ME THN KARFITSA STO NERO...THN PROSPA8OYSA PALIA,ALLA DEN 8YMAMAI NA EIXA KATAFEREI KATI...

+n-
through these fires.....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 16:17:35 »
(ELPIZW NA MHN EINAI AYTH ME THN KARFITSA STO NERO...THN PROSPA8OYSA PALIA,ALLA DEN 8YMAMAI NA EIXA KATAFEREI KATI...

Δεν ήταν καρφίτσα, μπάλα του πινγκ - πονγκ ήτανε.  Και εγώ δεν τα κατάφερα ακόμα, στην τηλεκίνηση, επειδή δεν έχω υπομονή... για τέτοιες ασκήσεις... ::) Εξασκήθηκα όμως στην ψυχική επικοινωνία, και στην θεραπευτική...  Ο καθένας έχει τον τομέα του, αλλά γενικές γνώσεις είναι σημαντικό να τις κατέχουν όλοι...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 16:23:20 από Rose_777 »

Κανένας

• Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 17:25:20 »
Έκανε την άσκηση και δύο το πρωί τηλεφώνησε κατενθουσιασμένος. ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!!

Αχ, τι μου θύμισες.  Δε σε πήρα όμως ξημερώματα να σε ξυπνήσω.  Έστειλα SMS.  Την άλλη ημέρα το πρωί τα είπαμε. 

Όταν βεβαιώθηκα την πρώτη ημέρα, στις 3/5/2005, ότι το πείραμα της τηλεκίνησης πέτυχε, από τη χαρά μου πηδούσα πάνω κάτω σε όλο το δωμάτιο επί 5 λεπτά.  Σαν το Bugs Bunny ήμουνα:  "ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ".... Bing.....Bing.....Bing....."ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ"....

Τότε που ήταν αρχή, κατέγραφα τις επιτυχίες σε ψυχικά φαινόμενα (τώρα πια τα θεωρώ πολύ φυσιολογικά για να τα καταγράφω όλα).  Παραθέτω λοιπόν εδώ από το προσωπικό μου ημερολόγιο.  Δυστυχώς είναι στα Αγγλικά .....

------------------------------------------------------------------------------
28/4/2005
Telekinesis.  Orfeas says I rotated a piece of paper on my first try.  I was not sure though.
3/5/2005
Telekinesis.  The last 1-2 days I tried to move the flame of a candle. Fire is supposed to be very easy to move, because it is etheric. No success. They told me that heat dissipates the energy.

Then I tried with a ping pong ball, inside a large plastic container (15x27 cm), full of water. I had success there.

I stand in front of the plate, so the plate is in front of my navel or chest. I place my hands at the sides of the plate, so that the ball is between my palms. I charge my hands and send energy between them. The ball moves towards my body (I have to move my hands closer and follow the ball). It takes about 60'' for the ball to move 20-25 cm and hit the edge of the plate, close to my body.

I tried the experiment several times. I also let the ball many times move by itself, before I concluded that the experiment was successful.

I tried to affect the ball by sending energy with my fingers or the hand chakra. I think the hand chakra worked, but it was a weaker technique.

I tried to move it purely with the energy from my solar plexus. I think I was successful there.

I have a feeling that the ball is pulled to my body by the solar plexus and the field created by my palms just enhances the energy.
3/5/2005
I have been doing the energy exercises, holding gold on my right hand since 25/4/2005.  Today I think I noticed my solar charka to heat up.
4/5/2005
I became sick (gastrenderitida). 
9/5/05
Repeated Telekinisis with absolute success.  Ping pong ball.
11/5/2005
Telekinisis : The last few days I had a container of water in the kitchen and a ping pong ball in it.  Tried Telekinesis a few times a day.  Today It was impossible to move the ball.  The reason is the water became bad.  When I changed it with fresh water, the ball responded immediately.
14/5/2005
Telekinisis : Moved the ping pong ball without using my hands magnetism, purely from the solar plexus.
18/5/2005
When sending energy from the solar plexus, my left hand tingles, but my right hand shakes from the wrist down.  (Orfeas says that my nervous system is becoming sensitive.)
12/6/2005
Telekinesis:  Moved the ball, without energy, without visualization.  I just used my Will.  I pointed my finger to the destination (close to my body) and kept giving the command “come, I command you to come” etc.  [Πολύ γρήγορα διένυε τη μισή απόσταση, μετά δύσκολα το υπόλοιπο.]    But I think I felt energy at my palms.  I remember I was feeling energy in my palms when I was doing pure visualization+will.

ΥΓ : ".... Bing.....Bing.....Bing....." σημαίνει "Πήδημα.....Πήδημα.....Πήδημα....."
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 17:38:18 από Κανένας »
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 18:34:50 »
Σαν το Bugs Bunny ήμουνα:  "ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ".... Bing.....Bing.....Bing....."ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ"....

Δεν είναι και μικρό πράγμα αυτό που κατάφερες... Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν την Τηλεκίνηση, αδύνατη... Δεν έχουμε όλοι μας την δική σου υπομονή να τα καταφέρουμε... Συγχαρητήρια...  :)