Αποστολέας Θέμα: "H Φωνη"  (Αναγνώστηκε 5131 φορές)

arhs

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
    • Προφίλ
"H Φωνη"
« στις: Αυγούστου 25, 2011, 10:31:00 »
Η ΦΩΝΗ: " Ο δημιουργος σ' εχει εμπιστευτει ενα τεραστιο εργο κι ομως εσυ νιωθεις να εισαι τελειως αμελης, οτι δεν εργαζεσαι αρκετα. Εκμεταλευεσαι βεβαια καθε ευκαιρια, ανοιγεις δρομο και στα κορφοβουνια ομως η καρποι δεν σε ικανοποιουν. Εχεις ομως οδηγο.. Τελικα εσυ περνεις τις αποφασεις διαφορετικα θα ησουν κενο ηχειο..

"Φροντιζω οι λογισμοι μου να συνταιριαζουνε με τους δικους Του, αλλ' η αποφαση παραμενει αποκλειστικα δικη μου και αν ειναι σωστη τοτε Εκεινος ενεργει μεσα απο μενα"

" Να ασκηθεις, τα επιγεια με τα Oυρανια να ενωνεις  συγχρονως,με τον Πατερα και  μ'Eμενα να συνδιοικεις .Εσυ ο ανθρωπος μια μερα ομοιος Μου θα γινεις.Πλασμα αρχικο που απ'το δημιουργικο Μου Χερι θα ξανα περασεις για να σου καταστρεψω, ολες τις κατωτερες μορφες. Ωσπου μεσα στον Πρωταρχικο Νου παλι θα βρεθεις. Τοτε Θεος Και Συ, αφου θα εισαι σταγονα μεσα στον Θειο Ωκεανο, κυτταρο μεσα στον Θειο Σωμα!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2011, 20:03:25 από Rose »

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Απ: "H Φωνη"
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 25, 2011, 23:40:00 »
Η αλήθεια είναι πως ως Εσωτεριστές, μελετήσαμε εσωτερισμό και Καμπάλα, μέσα από τις χριστιανικές εσωτερικές σχολές, και την εβραϊκή Μονοθεϊστική Καμπάλα.  Μέχρι σήμερα, πέραν της ΑΜΡΑ, δεν υπήρξε Μυητική σχολή Μικρών Μυστηρίων που να είναι Πανθεϊστική, δηλαδή βασισμένη σε Αυθεντικές Ελληνικές Μυητικές διδαχές.

'Ετσι λοιπόν, ακόμα είμαστε επειρεασμένοι στις σκέψεις μας από τον Μονοθεϊσμό, και μέσω του γέροντα Γιαχβέ, στον Ουρανό, βιώνουμε την Πνευματικότητα.

Όμως αυτή η προσέγγιση είναι θρησκευτική και όχι εσωτερική.  Στην εσωτερική προσέγγιση, στη φιλοσοφική προσέγγιση, των Ελληνικών εσωτερικών μυητικών σχολών, αναφέρεται σε 12 αρχέτυπα, τα οποία εκδηλώνονται ως ζεύγη.

1. Το Αιώνιο Πνεύμα, και η 'Αβυσσος (Το πρωταρχικό ζεύγος της Δημιουργίας)
2. Ο Ουράνιος Πατέρας, και η Μεγάλη Μητέρα (Οι Πνευματικοί μας γονείς)
3. Η 'Ηρα και ο Δίας (Δικαιοσύνη και 'Έλεος)
4. Ο 'Ηλιος και ο Χείρωνας ('Ηρωας και Δάσκαλος)
5. Η Αφροδίτη και ο Ερμής (συναίσθημα και νόηση)
6. Η Γη και η Σελήνη (υλικός και άυλος-αιθερικός κόσμος)

'Ετσι λοιπόν σε μία γενική κλίμακα, τα βασικά πνευματικά αρχέτυπα από όπου εκπορεύεται η κάθε ατομική Ψυχή, οι Πνευματικοί Γονείς μας, είναι όχι ένας, αλλά δύο: Θεός και Θεότητα.

Αν θέλουμε να αναφερθούμε στο Αιώνιο Πνεύμα που "'Ηταν, Είναι, και θα Είναι", αυτό είναι Ουδέτερο, και όχι Αρσενικό.  
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2011, 11:57:54 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 28, 2011, 00:25:10 »
 :)Εσυ ο ανθρωπος μια μερα ομοιος Μου θα γινεις.Πλασμα αρχικο που απ'το δημιουργικο Μου Χερι θα ξανα περασεις για να ......

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΜΠΑΛΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΟΠΩς ΕΣΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩς ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΚΡΗ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ. :D
ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΛΟς ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΕς.

Η ΦΩΝΗ????Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΣΩ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ :

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΟΥ!!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙς ΚΑΤΙ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙς ΕΣΕΝΑ..ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Σ'ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ!!!! ΧΩΡΙς ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΘΕΟς!!ΘΑΜΑΙ ΕΝΑς ΘΕΟς ΛΕΙΨΟς,ΧΩΡΙς ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ,ΚΙ ΕΝΑς ΘΕΟς ΛΕΙΨΟς ΘΕΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... :-[
ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ...ΝΑΙ ΜΑ ΚΙ ΕΣΥ..ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙς ΤΙΠΟΤΕ...ΕΙΣΑΙ ΘΕΟς ΜΟΥ...ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΧΩΡΙς ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΨΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΕΙΨΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ...
ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Ες ΑΕΙ...ΣΥΓΚΡΑΤΩΝΤΑς Ο ΕΝΑς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ!!ΟΥΤΕ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙς ΕΜΕΝΑ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΝ.ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΚΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟς.......ΟΙ 2 ΜΑς....
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. :)
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:17:14 »
Η ΦΩΝΗ????Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΣΩ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ :

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΟΥ!!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙς ΚΑΤΙ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙς ΕΣΕΝΑ..ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Σ'ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ!!!! ΧΩΡΙς ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΘΕΟς!!ΘΑΜΑΙ ΕΝΑς ΘΕΟς ΛΕΙΨΟς,ΧΩΡΙς ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ,ΚΙ ΕΝΑς ΘΕΟς ΛΕΙΨΟς ΘΕΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... :-[
ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ...ΝΑΙ ΜΑ ΚΙ ΕΣΥ..ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙς ΤΙΠΟΤΕ...ΕΙΣΑΙ ΘΕΟς ΜΟΥ...ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΧΩΡΙς ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΨΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΕΙΨΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ...
ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Ες ΑΕΙ...ΣΥΓΚΡΑΤΩΝΤΑς Ο ΕΝΑς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ!!ΟΥΤΕ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙς ΕΜΕΝΑ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΝ.ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΚΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟς.......ΟΙ 2 ΜΑς....

Καταπληκτική Σοφία!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/