Αποστολέας Θέμα: ΤΡΑΓΩΔΙΑ____ΤΟ__ΚΟΣΜΙΚΟ__ΜΟΝΤΕΛΟ___ΤΟΥ__ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ.....  (Αναγνώστηκε 3556 φορές)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ

ΘΗΣΕΑΣ...----ΑΛΙΜΟΝΟ  για  των   ανθρωπων   το  μυαλο !   ΩΣ   που  θα   προχωρησει;;;;

ποιο   θα  ειναι  το  τερμα   της  τολμης   και   της   αποκοτιας   του;;;

Διοτι....αν   θα  μεγαλωνει   στου   ανθρωπου   τη   ζωη.....!!!

ο   κατοπινος   θα  ειναι   πιο  πονηρος   απο  καθε   προηγουμενο....ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΤΣΙ,   ΘΑ   χρειαστει   οι  ΘΕΟΙ...  να   βαλουν   ΔΙΠΛΑ...σ' ΑΥΤΗ   ΤΗ   ΓΗ..!!!!

ΜΙΑ   ΑΛΛΗ   ΓΗ.....

για   να   χωρεσει   μεσα  της   ....ΟΣΟΥΣ   ΑΠΟ   ΤΗ   Φ Υ Σ Η   ΤΟΥΣ    ΕΙΝΑΙ   ΚΑΚΟΙ  ΚΙ"  Α Δ Ι Κ Η Τ Ε Σ ...

ΣΥ.....Ι Π Π Ο Λ Υ Τ Ε .....δειξε  μου,   αφου   εχεις  προχωρησει    σε  αυτη   τη  ΜΙΑΡΗ   ΠΡΑΞΗ,   το   ΠΡΟΣΩΠΟ  ΣΟΥ....

Ε Δ Ω .......      ΑΠΕΝΑΝΤΙ    ΣΤΟΝ   ΠΑΤΕΡΑ  ΣΟΥ.....

ΣΥ.....λοιπον    κανεις   συντροφια   με  τους   ΘΕΟΥΣ,    ΓΙΑΤΙ     Ε Ι Σ Α Ι .....ανθρωπος   ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ;;;;

ΣΥ......εισαι    ΣΩΣΤΟς    ΚΙ   ΑΜΟΛΥΝΤΟς   ΑΠΟ   Κ Α Κ Α ;;;;

Ε Γ Ω .....Σ"   ΟΛΟΥΣ   ΔΙΑΛΑΛΩ.....Ν"   ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ    ΤΕΤΟΙΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....   γιατι    ψ α χ ν ο υ ν ....

να    ξεγελασουν    με   λογια   ΣΟΒΑΡΑ....!!!!!

ΕΝΩ    ΜΕΣΑ  ΤΟΥΣ....ασχημα   πραγματα   Σ Χ Ε Δ Ι Α Ζ Ο Υ Ν .

ΠΑΤΕΡΑ....Ε Γ Ω    ΕΙΜΑΙ   ΑΔΕΞΙΟΣ    ΜΠΡΟΣΤΑ   ΣΕ   ΚΟΣΜΟ   ΠΟΛΥ.....ΝΑ    ΜΙΛΩ....ΟΜΩΣ   πιο   σοφος  ....να  μιλω..

σε   σ υ ν ο μ η λ ι κ ο υ ς ......και    λιγους....

διοτι....ΟΣΟΙ...   ΣΕ    Σ Ο Φ Ο Υ Σ    ΑΝΑΜΕΣΑ....ΕΙΝΑΙ    Α Σ Η Μ Α Ν Τ Ο Ι ......

ειναι    πιο   ε λ κ υ σ τ ι κ ο ι .....ΜΠΡΟΣΤΑ    ΣΕ    ΑΠΛΟ   ΚΟΣΜΟ   ΝΑ   ΜΙΛΟΥΝ....

ΠΑΤΕΡΑ.....ΒΛΕΠΕΙΣ    ΤΟ  ΦΩΣ   ΑΥΤΟ....ΚΑΙ   ΑΥΤΗ   ΤΗ  Γ Η ...!

ΜΕΣΑ    Σ'   ΑΥΤΑ....ΔΕΝ   ΥΠΑΡΧΕΙ   ΑΝΤΡΑΣ,   ΑΚΟΜΗ    εστω   κι  αν   δεν   το  παραδεχεσαι...

απο    μανα.....πιο    ΣΥΝΕΤΟΣ....

Σ Ε Β Ο Μ Α Ι ....τους   θεους   και   ΦΙΛΟΥΣ   ΕΧΩ...  ΠΟΥ   ΔΕΝ   ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ    Ν"  ΑΔΙΚΟΥΝ...

ΔΕΝ    ΕΙΜΑΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΠΟΥ   ΞΕΓΕΛΑ    ΟΣΟΥΣ   ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ    ΜΑΖΙ  ΤΟΥ...

ΑΥΤΑ.....ΕΧΩ   ΔΙΑΘΕΣΗ....ΓΙΑΤΙ    ΚΡΑΤΩ....Α Μ Ο Λ Ε Υ Τ Η     ΤΗΝ   Ψ Υ Χ Η    ΜΟΥ....

Π  Α  Τ  Ε  Ρ  Α  .........

ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΚΑΠΟΙΟΣ....Σ'  ΑΥΤΟΝ   ΤΟΝ   ΠΛΑΝΗΤΗ....ΠΟΥ  ΘΑ   ΜΠΟΡΟΥΣΕ...."ΚΑΤΙ"....ΝΑ   ΠΕΙ  ;;;;;

ΓΙΑ  ΟΛΑ   ΑΥΤΑ....ΠΟΥ    Ε Τ Υ Χ Α Ν .....ΠΡΙΝ   ΑΠΟ   Α Ι Ω Ν Ε Σ ....;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΚΑΠΟΙΟΣ....ΠΟΥ    ΜΠΟΡΕΙ...ΝΑ   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.....Η".....ΝΑ   Α Ν Α Φ Ε Ρ Ε Ι ....Ο,ΤΙ   

ΟΙ    Α Ι Γ Υ Π Τ Ι Ο Ι ..........

ΤΙΜΟΥΣΑΝ     Η  Ρ  Ω  Ε  Σ  ......ΟΠΩΣ     ΟΙ    Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ....;;;;

ΤΙΜΟΥΣΑΝ.....ΚΑΤΙ....ΟΙ   Α Ι Γ Υ Π Τ Ι Ο Ι ;;;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΚΑΠΟΙΟΣ.....ΠΟΥ  Μ Π Ο Ρ Ε Ι .....ΝΑ   ΠΕΙ....ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.....ΟΤΙ   Δ Ε Χ Ο Ν Τ Ο Υ Σ Α Ν ....ΑΥΤΟΙ..!!!

Ο,ΤΙ   Ο  Η Ρ Ω Α Σ .....ΕΙΝΑΙ   Ο   ΓΙΟΣ....ΤΟΥ    Θ Ε Ο Υ .....ΤΗΣ   Θ Ε Α Σ ....;;;;

Υ  Π  Α  Ρ  Χ  Ε  Ι  ...;;;;;