Αποστολέας Θέμα: ΠΕΡΙ....ΓΡΑΠΤΩΝ....  (Αναγνώστηκε 3530 φορές)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
ΠΕΡΙ....ΓΡΑΠΤΩΝ....
« στις: Ιουλίου 16, 2009, 17:05:56 »
ΤΑ   ΓΡΑΠΤΑ    ΚΕΙΜΕΝΑ.....    ΔΕΝ    Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ο Υ Ν      ΤΗΝ   Υ Π Α Ρ Ξ Η     ΤΗΣ.....

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ......ΤΟΥ    ΚΑΘΕ   Ε Ν Ο Σ    ΑΠΟ  ΕΜΑΣ...!!!!

ΑΥΤΗ    Η   Ε Λ Λ Ε Ι Ψ Η .......    Ο Φ Ε Ι Λ Ε Τ Α Ι ,    ΣΤΟ    Ο,ΤΙ    ΕΜΕΙΣ...!!!     

----ΔΕΝ    Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Μ Α Σ Τ Ε ......ΠΑΝΤΑ,    ΝΑ    Δ Ι Ε Υ Κ Ρ Ι Ν Ι Ζ Ο Υ Μ Ε      ΤΙΣ   Ε Ν Ν Ο Ι Ε Σ .....

ΠΟΥ    ΕΙΝΑΙ   Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ε Σ ...                 ΓΙΑ    Ε Μ Α Σ .

-----ΤΑ     Σ Υ Μ Φ Ρ Α Ζ Ο Μ Ε Ν Α .....    ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ,    ΣΕ   ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ   ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ    ΝΑ .....Μ Α Ν Τ Ε Ψ Ο Υ Μ Ε !!!

Α Λ Λ Α .....

ΤΑ    Γ Ρ Α Π Τ Α .....ΚΕΙΜΕΝΑ,    ΔΕΝ    ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ....  ΟΥΤΕ     Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η .....

ΟΥΤΕ     Ε Ν Ν Ο Ι Α .....

---ΤΟ    Ε Ν Θ Ε Τ Ο ....ΤΗΣ    Δ Ι Ε Υ Κ Ρ Ι Ν Η Σ Η Σ ,     ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ....ΜΕΣΑ   ΑΠΟ   ΤΟ     Π  Ρ  Ο  Σ  Ω  Π  Ε  Ι  Ο  ....

ΤΗΣ     Α Λ Η Θ Ι Ν Η Σ      Ο Μ Η Γ Υ Ρ Η Σ ....

---Ε Γ Ω ....ΕΙΜΑΙ      Ε Κ Ε Ι .....

Ε Σ Ε Ι Σ ....!?!?!?!?

Kαζαντζακικός

• Προφίλ
Απ: ΠΕΡΙ....ΓΡΑΠΤΩΝ....
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 18, 2009, 01:25:59 »
εγω δεν ξερω που ειμαι...
θελω να μαθω που να παω...
η ομυγυρη ειναι το ζητουμενο...
η αδελφοποιηση ειναι το ιδανικο...
να παψω να λεω εγω και να λεω εμεις...
σαν εμεις να σκεφτομαι, και ολοι μαζι εμεις να κανουμε εμεις το εγω του καθενος...
εγω ιππολυτε ασφυκτιω....ομυγυρη ποτε και πουθενα...μονο εγω μελος της ελιτ των σκεψεων μου...
αβασταχτη η μοναξια στης ελιτ το μαγαζι...
ας κατεβουμε ενα βημα πιο πανω στα λαικα...που λενε...εκει που χορεουμε μονοι...
το γραπτο κειμενο γραφεται η με τεχνη...
η ρουφωντας λεξεις απο απο το χωμα...χτισει κορμο και απλωνει φυλλο...και σε καποιες ψυχες προσφερει εωσφορικα κεντρισματα...αλλλωστε αδερφε μου...αλλο να γραφεις σαν μυγα...και αλλο σαν μελισσα...
αγαπημενε...Ιππολυτε...

Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...