Αποστολέας Θέμα: Εθνικος Υμνος  (Αναγνώστηκε 7111 φορές)

Kαζαντζακικός

• Προφίλ
Εθνικος Υμνος
« στις: Ιουνίου 18, 2009, 22:56:33 »
σε γνωριζω απο την οψη που με βια μετραει τη γη...
απτα κοκκαλα βγαλμενη των ελληνων τα ιερα.....

εγινε θεμα στην βουλη.... :)

ας γινει και εδω :D

μια οψη της Ελλαδας που γεωμετραει...

στο μεδουλι του Ελληνα φωλιαζει η ελευθερια...

γραμμενη στα ριβοσωματα του...

ειναι η προγονικη του παρακαταθηκη...

η οχι???

τι ειχε στο νου του ο χτιστης ποιητης μας???

Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...

Kαζαντζακικός

• Προφίλ
Απ: Εθνικος Υμνος
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 19, 2009, 13:22:00 »
σε αυτο το σημειο να θεσω ενα ακομη ερωτημα

ποσο επηρρεαζεται το εργο των ποιητων και συγραφεων απο τις σχολες

του Ροδοσταυρισμου και του Τεκτονισμου?

γραφουν σαν ποιητες ή σαν Ροδοσταυροι και Τεκτονες??

Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 19, 2009, 14:34:29 »
ΕΙΝΑΙ    ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ,   ΠΛΕΟΝ,   Ο,ΤΙ ....

Η   Μ Ο Υ Σ Α    ΤΟΥ   ΚΑΘ"  ΕΝΟΣ ,   ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ   ΤΟ   Ε Ν Τ Ο Σ   ΕΡΕΘΙΣΜΑ ....ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΕΝΤΑΞΗ

ΣΕ    Ο Π Ο Ι Α    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ   Σ Χ Ο Λ Η .

ΚΑΙ   Λ Ε Ω ,   Σ Χ Ο Λ Η !               ΓΙΑΤΙ    ΠΕΡΙ   ΑΥΤΟΥ   Μ Ο Ν Ο    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...

ΟΙ   Σ Χ Ο Λ Ε Σ .....  ΑΥΤΕΣ,    ΩΣ   Σ Χ Ο Λ Ε Σ    Μ Ο Ν Ο ....    ΔΕΝ    Δ Ι Δ Α Σ Κ Ο Υ Ν ...!

ΑΛΛΑ,    ΜΟΝΟ    Ε Π Α Ν Α Λ Α Μ Β Α Ν Ο Υ Ν ,     ΤΗΝ   Λ Ε Ξ Η   ,       Α Δ Ε Λ Φ Ο Σ ! 

ΤΑ   Ο Π Ο Ι Α ,   Τ Υ Π Ι Κ Α ....   ΔΗΘΕΝ,    ΕΙΝΑΙ    ΜΕΡΟΣ   ΤΗΣ   Δ Ι Α Κ Ο Σ Μ Η Σ Η Σ !  ΤΟΥ   Χ Ω Ρ Ο Υ ...

Ο   Χ Ρ Ο Ν Ο Σ ....Χ Ρ Η Σ Ι Μ Ο Π Ο Ι Η Τ Α Ι ,     ΩΣ   ΤΟ   ΤΙΚ-ΤΑΚ....ΤΟΥ   Ι Δ Ι Ο Υ !

Π.Χ.    Αδελφε  μου-  ναι   αδελφε,    ΑΔΕΛΦΙΑ -  ΝΑΙ  ΑΔΕΛΦΙΑ  ΜΟΥ,     ΠΟΛΥ  ΩΡΑΙΑ-ΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΩΡΑΙΑ,  Κ.Λ.Π.

ΕΙΝΑΙ,   ΠΟΛΥ  ΕΥΚΟΛΟ   Κ Α Τ Ο Π Ι Ν !        ΝΑ   ΠΕΙΣ....   

Ο   ΠΟΙΗΤΗΣ    ΣΕΦΕΡΗΣ    ΗΤΑΝ   ΤΕΚΤΩΝ....      Ο  ΚΑΒΑΦΗΣ   ΗΤΑΝ   ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ....    Κ.Λ.Π.

ΤΩΡΑ,    ΘΑ   ΜΟΥ   ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ    ΜΙΑ   ΜΙΚΡΟΥΛΑ   ΚΑΚΙΑ....ΕΤΣΙ   ΓΙΑ   ΤΟ   ΓΑΜΩΤΟ   ΤΗΣ   μικροπρεπειας  μου...

ΘΑ    ΕΛΕΓΕΣ   ΠΟΤΕ,   ΕΧΕΙΣ   ΑΚΟΥΣΕΙ   ΠΟΤΕ , --ο  της   αποατολικης   διακονιας   ταδε...ειναι  ποιητης..!!?!

ΕΓΩ   ΟΧΙ.    ΟΥΤΕ   --ο  της   μωαμεθανικης   διακονιας  ταδε.....   ΟΥΤΕ  --ο  της   ΙΟΥΔΑΙΚΗς   ταδε....  ειναι..!!!

ΕΔΩ,   ΟΠΩΣ   ΠΟΛΥ  ΣΩΣΤΑ   ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ   -Ο   Ο Π Ο Ι Ο Σ    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ-   

Η    Μ Ο Υ Σ Α ....           ΕΓΙΝΕ    Κ Α Π Ν Ο Σ !!!

ΑΡΑ....    ΔΩΣΜΟΥ   ΤΑ   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ   ΣΟΥ....

Ο    ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ   ΚΑΙ  Η  ΜΟΥΣΑ  ΤΟΥ...

Kαζαντζακικός

• Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 19, 2009, 16:38:26 »
Η τεχνη εχει εκλεκτικη συγγενεια μονο με το ελευθερο πνευμα.

Συλλογαται καλα αυτος που συλλογαται ελευθερα.

Η τεχνη αφυπνιζει συνειδησεις ενω η οποια "θρησκεια" οπως καταντησε τις προβατοποιει.

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 19, 2009, 17:12:26 »
ΑΓΑΠΗΤΕ,  ΦΙΛΕ  ,    ΠΡΑΓΜΑΤΙ   Η  Τ Ε Χ Ν Η !    ΕΧΕΙ   ΜΙΑ   α ο ρ ι σ τ η    ε κ λ ε κ τ ι κ ο τ η τ α ,   που   ομως   δεν   απταιται

της    κ α τ α ν ο η σ η ς    μας.

ΑΥΤΟ ,   ΧΡΗΖΕΙ   ΠΡΟΣΟΧΗΣ.!!!         για   να   μην   ξεφυγουμαι.....

Η   ΘΡΗΣΚΕΙΑ,    ΝΑΙ.....   λοιπον   ακου  την  γνωμη  μου,   

απο    ο σ ο    πιο   χ α μ η λ α ......ξεκινησει   καποιος,   -λεγεται-   τ ο σ ο    πιο   ψηλα   θα  φθασει..!!!

Με   αγαπη....

Kαζαντζακικός

• Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 19, 2009, 17:18:35 »
αυτος που ταπεινωνεται θα εξυψωθει και οποιος υψωνει εαυτον θα ταπεινωθει...

γνψστες παραβολες....

εμενα μου αρεσει να αμφι__βαλλω

να βαλλω αμφοτερους....

και τι να το κανεις το ψηλα αν δεν εχεισ σκαψει βαθεια θεμελια...

ερωτω με αγαπη....

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 19, 2009, 18:06:24 »
ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ   ΜΟΥ  ΦΙΛΕ....ΜΟΥ   ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ!?!

--ΑΥΤΟΣ,   ΠΟΥ   ΤΑΠΕΙΝΑ   ΚΙΝΕΙΤΑΙ,    ΣΤΟ  ΠΝΕΥΜΑ ,  ΘΑ  ......Ε Ξ Υ Ψ Ω Θ Ε Ι !!

ΑΥΤΟΣ,   ΠΟΥ    Ε Γ Ω Ι Σ Τ Ι Κ Α    ΚΙΝΕΙΤΑΙ,   ΣΤΟ   Π Ν Ε Υ Μ Α ,  ΘΑ.....   Τ Α Π Ε Ι Ν Ω Θ Ε Ι !!!

ΚΑΜΜΙΑ    ΠΑΡΑΒΟΛΗ,   ΓΙΑ  ΤΗΝ   Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ο Τ Η Τ Α .....  ΤΗΣ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ   ΜΑΣ.

ΝΑΙ,   ΠΡΑΓΜΑΤΙ   Η   Α Μ Φ Ι _ Β Ο Λ Ι Α ,   ΕΧΕΙ   ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ,   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΧΑΣΙΜΟ   ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ   Χ Ρ Ο Ν Ο Υ ,

ΟΤΑΝ     Η   Ε Υ Κ Α Ι Ρ Ι Α     Δ Ι Δ Ε Τ Α Ι ....ΔΗΛ.   ΑΠΟΥΣΙΑ    Κ Ρ Ι Σ Η Σ !!!!!

Θ Ε Μ Ε Λ Ι Α ...!!!     ΠΡΑΓΜΑΤΙ,    Η   Θ Ε Μ Ε Λ Ι Ω Σ Η    Ε Ι Ν Α Ι    ΤΟ   Ζ Η Τ Ο Υ Μ Ε Ν Ο ....!!!

ΟΧΙ   Η   ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.....ΠΟΛΥ   ΣΩΣΤΑ   ΤΟ  ΘΕΤΕΙΣ....

ΓΙ"   ΑΥΤΟ,   ΚΑΙ  ΣΤΟΝ   ΑΛΗΘΙΝΟ   ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ......ΤΟ  Β Α Δ Ι Σ Μ Α    ΕΙΝΑΙ    "Τ Υ Φ Λ Ο ",   ΚΑΙ   Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο

ΓΙΑ   ΤΙΣ   Α Ι Σ Θ Η Σ Ε Ι Σ .....!!!

ΟΙ   ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ,   ΜΕΣΑ   ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ,   ΣΤΟΝ   Ε Α Υ Τ Ο ,    Α Ν Τ Α Π Ο Κ Ρ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι ....

Η   ΑΓΑΠΗ   ΜΟΥ   καλως  να  σ"ευρει...φιλε...