Αποστολέας Θέμα: Σεξουαλικές τελετές και Πνευματισμό...  (Αναγνώστηκε 7640 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Σεξουαλικές τελετές και Πνευματισμό...
« στις: Μαρτίου 24, 2014, 07:12:58 »
p. p. 22 Μαρτίου 2014

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΥΗΘΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ…

_______

Ορφέας 23 Μαρτίου 2014

Σχετικά με τις αναζητήσεις σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην αυθεντική δυτική εσωτερική παράδοση δεν έχουν θέση τελετουργίες που άπτονται των μυστηρίων της αρχής και του τέλους της ζωής. Κατά συνέπεια, ως εκφραστές του αυθεντικού δυτικού εσωτερισμού, αποστασιοποιούμαστε απόλυτα από τελετές που έχουν σχέση με γενετήσιες λειτουργίες και με επικλήσεις πνευμάτων θανόντων. Στο μόνο που μπορούμε να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτά, είναι η συμβουλή μας να απέχετε από σεξουαλικές τελετουργίες και πνευματισμό.

Με τις καλύτερες ευχές μας για ψυχωφελές ταξίδι στην ατραπό....

Για την Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα,

οδηγός και συμπαραστάτης,

ΟΡΦΕΑΣ

p. p. 24 Μαρτίου 2014

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ…..

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2014, 07:17:24 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/