http://www.youtube.com/watch?v=qXJxHGS3TYsΔεν θεωρω οτι ο ΕΓΧΑΡΤ ΤΟΛΕ ειναι ενας ξεχωριστος ανθρωπος
Δεν ξερω καν , αν ειναι οπως ειπωθηκε ......''πιονι '' δυναμεων αλλοτριων ....δεν μπορω να το γνωριζω για κανεναν
Κατι ομως με σπρωχνει , να ερευνησω τα λεγομενα του
Αλλωστε αυτος ηταν ο σκοπος μου εξαρχης
Ο ορος ''παραδοση '' ειναι ενας ορος, που παρολο οτι δειχνει απλος , δεν ειναι κοντα στο επιπεδο μου .....πολυ κοντα!!!!!!!
Αυτο γινεται συνεχεια
Δεχομαστε ορους ,'' ανεβαινουμε ''.......... και καλα .............., σκαλοπατια κατανοησης , και μετα το δικο μας επιπεδο φανταζει .....ποταπο
Που να κατεβαινει κανεις εκει κατω !!!!!!!!!
ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ............ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ............... ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ
Αν δεχτω τον ορο ''παραδοση'' θα ειναι σαν να μιλω ,.......... ενα σκαλοπατι.........μικρο........ πανω απο την κατανοηση μου
Αλμα κατανοησης μεσω ''ξενης κατανοησης ''μου δειχνει ......δυσκολο
Τυφλες αποδοχες ....δεν οδηγουν πουθενα ....μονο στην αποδοχη η...... την αποριψη
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
Να μην δεχομαι συμπερασματα αλλων , και να μιλω , μεσα απο την δικη μου κατανοηση, που τιποτα δεν θα μπορει να την καταριψει, γιατι θα ειναι κατανοηση , και οχι αποδοχη....μου δειχνει σωστο
Θα αρχισω λοιπον την ερευνα μου , οχι με την παραδοση ......αλλα με την αντισταση γιατι αυτο μου δειχνει ....πιο κοντα
ΘΕΛΩ να ξερω!!!!!!!!........ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ;;;;;;;
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ;;;;;;;;;;ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;;;;;;
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ........... , ο ορος παραδοση , θα ειναι ενας ακομα , κουφιος , ορος
Απο αυτους που η ζωη μας ειναι γεματη.....απο αυτους που οχι μονο δεν ωφελουν ...αλλα βλαπτουν
Μπορει , να μην ειμαι σε θεση να λαβω ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ομως , αφησω αυτην την ερωτηση να εγκαθιδρυθει μεσα μου....τοτε ........;
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ;;;;;;;;;
Να μια ευκαιρια να ''δω '' τον εαυτο μου .....να μαθω κατι για αυτον
Μεσα απο τον ιδιο τον εαυτο .....Και αυτο θα ειναι η πραγματικη μαθηση .....ΔΙΚΗ ΜΟΥ