Ελα..τ ω ρ α , συνελθε... ΜΑ,....επιτελους συνελθε....ποιος νομιζεις οτι ΕΙΣΑΙ....ΑΚΟΥ τι λες...
αυτα ηταν τα λογια....του Ανθρωπου που απεναντι μου....στεκοταν...
--λοιπον, ΑΚΟΥ....η ψυχη μας ειναι σαν το ΝΕΡΟ....δηλ...υγρη --ΑΤΜΟς....οπως καλη ωρα...η ΘΑΛΑΣΣΑ....
με προσεχεις..΄! ναι-ναι....ψελλισα...
γιαύτο....ειναι Ασυμπιεστη...παιρνει οποια μορφη .....σαυτον τον Υ Λ Ι Κ Ο ΚΟΣΜΟ...οποια...δεν περιοριζεται...
δηλ....Η ΨΥΧΗ....ειναι ΜΙΑ....για ολα....ΜΙΑ., καταλαβαινεις τι σου λεω..! Μ Ι Α ....ΔΗΛ....η Μ Ο Ν Α Δ Α ....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΗ....θακουσεις να λενε.....Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α ....!
ΑΥΤΗ....εχει -εκφραζεται....εκδηλωνεται....σε ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΓΩ....-ΚΟΣΜΟΥΣ....αμετρητα....
πιθανον....θα εχεις ακουσει....να λενε....ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ....αυτο λεγεται λογω ΜΕΓΕΘΟΥΣ....ασυληπτου σε...
Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α .....απο εμας....τα ΕΓΩ....και ειναι απολυτα λογικο...ΑΠΟΛΥΤΑ....
βασει....αυτης της ΣΚΕΨΗς.....ΛΕΜΕ....ο,τι ολοι οι ανθρωποι ειμαστε....ΑΔΕΡΦΙΑ....καταλαβες..!
--ενα σκουντημα-φωτος....με ΧΑΙΔΕΨΕ....καπου μεσα μου...ενα χ α δ ι ...αγγιξε την αντιληψη μου....
ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΙΣΩΣ...ΔΕΝ ...ΝΑ... και που τα μαθες αυτα....ποιος σου τα ΕΙΠΕ....ρωτησα...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.....μου απαντησε...οι ΕΛΛΗΝΕς...
ΣΙΩΠΗΣΑ....
---TOTE....γιατι, σφαζουμε ο ενας τον αλλον....γιατι.... ΑΦΟΥ, η μανα ειναι ΜΙΑ....τι , κατι συμβαινει εδω, κατι...
εδω, ακουσα...και το αλλο....οτι λεει...ΘΕΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...αλλα δεν το εχουμε συνειδητοποιηση... λες...
δηλαδη....απαξ και το πιστεψουμε....συνειδητοποιησουμε....ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....π α ε ι ...τελειωσε...
ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΙ....ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...!
ΟΠΟΥ μας βολεβει....να ο ΧΡΟΝΟΣ....και οπου δεν....ΞΟΥ...Ο ΧΡΟΝΟΣ....! οχι....οχι...ΕΔΩ...κατι-καποιο λακο εχει....
η φ α β α ....να δεις, που ΤΕΛΙΚΑ....ΕΧΩ ΦΑΒΑ...στην κεφαλη μου....ναι αυτο ειναι...ναι...
εκανα ο,τι ΓΝΩΡΙΖΑ....αλλα μαλλον....η φαβα θα φταιει.....Η Φ Α Β Α ....