Αποστολέας Θέμα: ΕΧΩ......ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ......ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ....  (Αναγνώστηκε 8505 φορές)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
ΕΧΩ......ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ......ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ....
« στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 21:42:04 »

ΑΓΑΠΗΤΗ   ΜΟΥ.....ΔΙΟς,   ΣΕ  ΧΑΙΡΩ....

ΕΙΝΑΙ    ΓΕΓΟΝΟΣ....πολλοι   τιτλοφορουνται.....ως  γ ν ω σ τ α ι .....αποκρυφων   ταχα   διδαχων-οραματων...

στο   τραπεζι   της   πληροφορησης   δ ε ι χ ν ο ν τ α ι .....ταλισμαν-βιβλια-φυλακτα...και  ο  ζουρλομανδιας...

ΤΙΤΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ.....ΩΣ   ΑΥΤΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟΙ    ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ-Ταπεινοι   Μαθητες....Συγγραφεις....

εχουν.....την   ΑΙΣΘΗΣΗ-ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ....ΟΤΙ  Ε Ι Ν Α Ι   ΑΥΤΟΙ   ΠΟΥ      Μ  Π  Ο  Ρ  Ο  Υ  Ν ,,,!

Χμμμ,    ΑΝ....γλυκεια   μου,   ηξεραν....-ενθυμουντο....τι   ειναι   πραγματι....ΑΥΤΟ....ΠΟΥ  προσποιουνται   ο,τι   ΔΕΙΧΝΟΥΝ...!

Η   ΤΗΝΟΣ.....ΘΑ    ΕΠΑΙΡΝΕ  ΤΗ  ΘΕΣΗ   ΤΗΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ....ΩΣ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ   Μ Ε Τ Α Ν Ο Ι Α    ΤΟΥΣ.....!

ΧΑΜΟΓΕΛΩ....ΚΑΙ    ΣΤΕΛΝΩ  ΤΗΝ   ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ.....Η   ΑΛΗΘΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ     Η   ΦΛΟΓΑ....Η   Κ Ο Ψ Η ...Η  ΑΓΑΠΗ...
                                                                         ΤΟ    Ν Ε Ρ Ο .......Ο    Α Ν Ε Μ Ο Σ ....            ---υ π ο κ λ ι θ η τ ε .....υποκλιθητε....αδελφια  μου

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
Απ: ΕΧΩ......ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ......ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ....
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 22:03:11 »

α..!    εχω   να   αναφερω.....επισης    και   για   κατι   ταχα  μου ....ΛΕΣΧΕς....CLUP...ΚΑΙ   ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ....

ΠΟΥ   ΑΝΟΙΓΟΥΝ .....ΠΟΡΤΕΣ....ΠΑΡΑΘΥΡΑ...ΦΕΓΓΙΤΕΣ....ΡΟΛΛΑ....ΚΛΠ....
                                    ΑΣ   ΚΑΝΟΥΝ   ΤΟΝ   ΚΟΠΟ....ΝΑ   ΚΛΕΙΣΟΥΝ   ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ.....

ΓΙΑΤΙ....???  γιατι,   αγαπημενη   μου....Ο   Η Λ Ι Ο Σ ....ΘΑ   ΕΙΝΑΙ   Ε Κ Κ Ω Φ Α Ν Τ Ι Κ Ο Σ ....για  τα   αυτακια  τους....ναι..

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΣ.....ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΑΝΗΜΠΟΡΗ    ΚΑΡΔΙΑ   ΤΟΥΣ.....εκκωφαντικος.....

ΑΥΤΗ.....Η   ΦΥΛΗ.....ΑΡΚΕΤΑ    ΠΕΡΑΣΕ......Α  Ρ  Κ  Ε  Τ  Α .....          φτανει.....εως   εδω...φτανει...!   
                                                                                                                                                            σε   φιλω...μεσα  απο  την  μοναξια μου.....σε   φιλω...

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 22:06:30 »
πολλοι   τιτλοφορουνται.....ως  γ ν ω σ τ α ι .....αποκρυφων   ταχα   διδαχων-οραματων...

στο   τραπεζι   της   πληροφορησης   δ ε ι χ ν ο ν τ α ι .....ταλισμαν-βιβλια-φυλακτα...και  ο  ζουρλομανδιας...

ΤΙΤΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ.....ΩΣ   ΑΥΤΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟΙ    ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ-Ταπεινοι   Μαθητες....Συγγραφεις....

Αφού ποτέ δεν είχα κάποιο από τους άνωθεν τίτλους αδερφέ μου ...ΠΟΛΥΤΙΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ....ΙΠΠΟΛΥΤΕ... :) ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΧΑΙΡΩ ΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΕ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ...(ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΡΟΠΟς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ)....

Ας σου θυμήσω μιάς και ξεκίνησες από μένα τον ...''χαιρετισμό''.....

κάποιος είχε πεi: AΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ'ΡΘΟΥΝ Σ'ΕΜΕΝΑ...  ;)
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 22:29:50 »

Ο   Η Λ Ι Ο Σ ....ΘΑ   ΕΙΝΑΙ   Ε Κ Κ Ω Φ Α Ν Τ Ι Κ Ο Σ .

ΓΕΝΟΙΤΟ.ΓΕΝΟΙΤΟ.ΓΕΝΟΙΤΟ.+

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 22:41:01 »
 :) Να σου θυμήσω και κάτι παλαιό που είχε γραφτεί στο δικό μας Φόρουμ...και συνοψίζει την στάση όσων έχουν επιλέξει κάποιο τρόπο ζωής ήδη....

ΤΟ ____ΜΟΝΟΠΑΤΙ_____ΩΣ......,,ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ......
« στις: Αύγουστος 02, 2009, 08:58:45 »
   Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση

Η   Σ Τ Α Σ Η .....ΤΟΥ    ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ     ΖΗΤΑΕΙ.....ΝΑ   Ε Ν Ω Σ Ε Ι ....

ΤΟ     Χ Α Σ Μ Α

ΑΝΑΜΕΣΑ    ΣΤΟ     Π Ν Ε Υ Μ Α    ΚΑΙ    ΤΟ   Σ Ω Μ Α ......

ΠΙΣΤΕΥΕΙ,     Σ"   ΕΝΑ    Σ Υ Μ Π Α Ν ......      Ι Ε Ρ Α Ρ Χ Η Μ Ε Ν Ο .

Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι .......Ο,ΤΙ    ΑΥΤΟΣ.....  ΕΙΝΑΙ    Ο    " Μ Ι Κ Ρ Ο Κ Ο Σ Μ Ο Σ ".....

Σ Ε Β Ε Τ Α Ι .......ΤΗΝ    Α Ν Τ Ι Σ Τ Ο Ι Χ Ι Α ......ΚΑΙ   ΤΗΝ   Ο Μ Ο Ι Ο Τ Η Τ Α ......   ΤΩΝ    "Σ Υ Μ Π Α Ν Τ Ω Ν ".

Ν Ο Ι Ω Θ Ε Ι .......ΤΗΝ    Δ Ο Μ Η    ΤΟΥ......ΝΑ    Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι     Α Ι Σ Θ Η Τ Η ......ΣΤΗΝ    Ι Ε Ρ Α Ρ Χ Ι Α .

Β Λ Ε Π Ε Ι ......ΤΙΣ    Π Ρ Α Ξ Ε Ι Σ     ΠΟΥ   ΘΕΤΕΙ   ΣΕ   ΚΙΝΗΣΗ   ΣΕ   ΤΟΥΤΟΝ   ΤΟΝ   Κ Ο Σ Μ Ο ......ΩΣ   Ε Π Ι Ρ Ρ Ο Η ..

Σ Υ Γ Γ Ε Ν Ε Ι Α Σ       ΤΟΥ     Α Θ Ε Α Τ Ο Υ .......

Ξ Ε Χ Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι .....  ΤΟΥΣ    Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Υ Σ    ΘΕΟΥΣ......ΑΠΟ   ΤΑ    Α Ο Ρ Α Τ Α     "Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Α "- ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....

ΤΑ   ΟΠΟΙΑ......Β Ρ Ι Θ Ο Υ Ν ,     ΚΑΙ   Δ Ε Ν ...!!!!       Β Α Σ Ι Ζ Ε Τ Α Ι      Σ"ΑΥΤΑ.....

Τ Ι Θ Α Σ Ε Υ Ε Ι .....ΧΩΡΙΣ   ΝΑ   Κ Α Τ Α Ρ Γ Ε Ι ......  "Δ Υ Ν Α Μ Ε Ι Σ ".....ΟΠΩΣ    Η   Σ Ε Ξ Ο Υ Α Λ Ι Κ Η .....

Δ Ι Α Κ Ρ Ι Ν Ε Ι ......ΚΑΙ    Α Ν Υ Ψ Ω Ν Ε Ι ......ΤΟ     Κ Α Τ Ω Τ Ε Ρ Ο      ΠΡΟΣ    ΤΟ    Α Ν Ω Τ Ε Ρ Ο .....

Α Π Ο Φ Ε Υ Γ Ε Ι .....ΝΑ    Ε Κ Μ Ε Τ Α Λ Λ Ε Υ Τ Ε Ι ......   ΤΟ    ΑΝΩΤΕΡΟ......ΓΙΑ   ΝΑ   Ε Ξ Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Ε Ι .....

Ω Φ Ε Λ Η .....  ΣΕ    ΤΟΥΤΟΝ    ΤΟΝ   Κ Ο Σ Μ Ο .....

ΔΕΝ    Α Ν Α Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι .....ΤΟΥΣ    Δ Α Ι Μ Ο Ν Ε Σ ....    Α Γ Α Θ Ο Υ Σ     η"    Ο Χ Ι .....  ΟΥΤΕ....ΤΑ    Ο Ν Ο Μ Α Τ Α    ΤΟΥΣ

Ο    Δ Ρ Ο Μ Ο Σ    ΤΟΥ  .....ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ      Ι  Ε  Ρ  Ο  Σ .....ΓΙΑΤΙ      ΚΑΤΑΡΓΕΙ    ΤΟ   Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο .....

Ο    Δ Ρ Ο Μ Ο Σ     ΤΟΥ..... Ε Ι Ν Α Ι   ....Ο   Δ Ρ Ο Μ Ο Σ     ΤΗΣ    Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ ......ΤΗΣ   Α Φ Ο Σ Ι Ω Σ Η Σ ...

ΚΑΙ    ΤΗΣ    Α Μ Ε Σ Η Σ     Ε Π Α Φ Η Σ .....ΜΕ   ΤΟΥΣ    Θ Ε Ο Υ Σ .

Ο    Δ Ρ Ο Μ Ο Σ     ΤΟΥ.....ΕΙΝΑΙ.....  Ο  Δ Ρ Ο Μ Ο Σ      ΤΗΣ    Α Φ Ο Μ Ι Ω Σ Η Σ .... ΤΗΣ    Μ Υ Σ Τ Ι Κ Η Σ    ΕΝΩΣΗΣ....

ΜΕΣΩ    ΤΗΣ    Α Γ Α Π Η Σ .....    ΜΕ  ΤΟΝ    Θ Ε Ο .

ΟΙ    Α Μ Υ Η Τ Ο Ι .....ΑΣ   Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν   Ο,ΤΙ  Η   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   Μ Υ Η Σ Η .....ΕΙΝΑΙ     Η    ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ.....!!!!

ΜΕ    ΤΕΤΟΙΟΥΣ......      Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ .

Ειρηνη ,  στις   Καρδιες  .....ΟΛΩΝ.

κι εγώ χαμογελώ .....διότι στην ηλικία μας δεν είμαστε πια για..ΜΎΚΟΝΟ....
                  και σε φιλώ.... :)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 22:52:50 »

ΝΑΙ.....ΓΛΥΚΕΙΑ    ΜΟΥ.....ΕΤΣΙ .    Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ......ετσι....

νασαι....παντα....στην  ΑΓΚΑΛΙΑ   ΤΟΥ   ΘΕΟΥ....Π Α Ν Τ Α ....και   θασαι...

γιατι   ΑΥΤΟΣ.....ΛΕΕΙ....Ο,ΤΙ   Ε Σ Υ ....ΤΟ    ΑΞΙΖΕΙΣ....

Σ"   ευχαριστω.....

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 23:07:57 »

Σ"   ευχαριστω.....

Σ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 03:03:43 »
             Χμμμ,    ΑΝ....γλυκεια   μου,   ηξεραν....-ενθυμουντο....τι   ειναι   πραγματι....ΑΥΤΟ....ΠΟΥ  προσποιουνται   ο,τι   ΔΕΙΧΝΟΥΝ...!

Η   ΤΗΝΟΣ.....ΘΑ    ΕΠΑΙΡΝΕ  ΤΗ  ΘΕΣΗ   ΤΗΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ....ΩΣ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ   Μ Ε Τ Α Ν Ο Ι Α    ΤΟΥΣ.....!

ΧΑΜΟΓΕΛΩ....

Να΄σαι καλά αδελφέ μου, έγραψες πάλι!  :D :D

ΑΥΤΗ.....Η   ΦΥΛΗ.....ΑΡΚΕΤΑ    ΠΕΡΑΣΕ......Α  Ρ  Κ  Ε  Τ  Α .....          φτανει.....εως   εδω...φτανει...!   

'Ετσι ακριβώς!

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 03:06:00 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 09:59:12 »

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ    μου    αδελφη,   ROZE.....επετρεψε   μου   να    Α Ν Α Φ Ε Ρ Ω .....ΣΕ   ΟΛΟΥΣ    ΤΟΥΤΟ    ΤΟ....

ΤΗΣ     ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ   ΨΥΧΗΣ ......Α Κ Ο Υ Σ Μ Α ....

----ΟΛΟΙ    ΕΣΕΙΣ.....ΠΟΥ   ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΡΕΣΚΕΣΤΑΙ    ΝΑ    Λ Ε Γ Ε Σ Τ Α Ι .....

-ΤΟ    ΙΕΡΟ   Χ Ω Μ Α     ΤΗΣ    Π Α Τ Ρ Ι Δ Α Σ    ΣΑΣ......ΔΕΝ    ΕΙΝΑΙ    ΔΥΝΑΤΟΝ    ΝΑ    ΔΕΧΤΕΙ....

ΕΚΕΙΝΟΥΣ     ΤΟΥΣ    Ν Ε Κ Ρ Ο Υ Σ ....

ΠΟΥ,    ΜΕ   ΤΗΝ   Δ Ι Κ Η    ΤΟΥΣ     Θ Ε Λ Η Σ Η .....      Α Π Ο Κ Ο Π Η Κ Α Ν .....

ΑΠΟ    ΤΗΝ    Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α .......!!!!!

ΤΩΝ      Σ Υ Μ Π Ο Λ Ι Τ Ω Ν     ΤΟΥΣ........

ΟΙ    Θ Ε Ο Ι     ΔΕΝ    ΕΚΠΟΙΟΥΝ    ΤΗΝ   Δ Ρ Α Σ Η   ΤΟΥΣ......   

ΣΤΗΝ     Α Σ Ε Β Ε Ι Α .....