Τι να πώ...
Χάλια μαύρα κι αδιόρθωτα απο πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω...κι οι άνθρωποι μυαλό δεν έβαλαν...
Το όλο θέμα τελικά εστιάζετε στην ''ελεύθερη βούληση''.
Καλά μας τα έμαθαν δηλαδή από το σπίτι μας...καλά μας τα ''δίδαξαν'' ας πούμε τώρα...και στα σχολειά μας..κι αυτό που λέω ισχύει για κάθε έθνος για κάθε λαό,για κάθε άτομο ξεχωριστά.
Καλά μας τα έδωσαν έτοιμη μασημένη τροφή αφού έτσι συνηθήζετε.ΈΓΩ...ΕΣΥ...Ο ΑΛΛΟς...ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ?
Εντάξει δε λέω...μέχρι κάποια ηλικία τάχουμε καταπιεί,κι έχουμε και το ακαταλλόγιστο.Μα από μιά ηλικία και μετά αδερφή μου,δέν ευθύνετε κανείς ούτε για αυτά που καταπίνουμε μα ούτε και για αυτά που εξακολουθούμε να κρατάμε ώς κόρην οφθαλμού λάβαρο και σημαία μας.....και μάλιστα χωρίς να τα έχουμε περάσει πρώτα απο το ''ψηλό κόσκινο''.
Η ευθύνη λοιπόν είναι αποκλειστικά των ΑΝ-ΘΡΩΠΩΝ του καθενός μας ξεχωριστά για τον εαυτό του,αν ο κλήρος πεί ''τραβάτε να πέσετε να πνιγήτε'' κι εγώ πάω...δεν θα φταίη ο κλήρος ούτε η μάνα μου που με έχρισε Χ.Ο. σε τρυφερή ηλικία 8...9 μηνών?? (Βάπτιση άνευ δικής μου συνναίνεσης
) μα θα φταίω σαφώς εγώ..σωστά?
Αρα,το θέμα πάμε με τα γόνατα στην Πάρο και στην Νάξο...είναι κάμποσο και ευθύνη της κάθε ''θεούσας'' αφού τους αρέσει και το απολαμβάνουν,τι να πω..ακόμη και να τούς πεί κάποιος την αλήθεια,ακόμη και ιερέας να είναι αυτός,θα τον κάνουν εχθρό!!!Θα τους χαλάσει την ΙΛΟΥΖΙΟΝ...Ειναι καθαρά ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις ατόμων που χρειάζοντε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κάποιο δεκανίκι για να στηριχθούν,αν τους το τραβήξεις χάθηκαν!
Τέτειες περιπτώσεις θαρρώ είναι έτσι κι αλλοιώς καμμένα χαρτιά....ας είμαστε ρεαλιστές,μα..δεν είναι όλοι ''επιβιώσημο είδος''.Λυπάμε.