Αντι να πετάμε πέτρες,
Ε όχι και πέτρες, καμιά αλήθεια πετάμε για να υπάρχει ενδιαφέρων.
Κουραστήκαμε από τα στείρα ΑΝΤΙ χωρίς προτάσεις...
Εγώ δεν κουράστηκα καθόλου, το "αντί" από την άλλη έχει τον δικό του ρόλο.
Όποιος είναι Μάγκας, ας βγει μπροστά και ας δείξει τον δρόμο σε εμάς τους υπόλοιπους...
Γιατί τόση μανία κάποιος να βγει μπροστά και κάποιοι σαν βόδια να ακολουθήσουν, εξάλλου σε δημοκρατία βρισκόμαστε, δεν χρειάζεται να ακολουθεί κανένας κανέναν!
Αλλά βαριά η καλογερική...
Εγώ έχω ένα καλόγερο και όντος είναι βαριά η δουλειά του, ειδικά των χειμώνα με τα μπουφάν και τα παλτό!
Καλύτερα να παραδίνουμε την ευθύνη της ζωής μας στα βαμπίρια...
Όπα όπα, ο Τέπες στην πραγματικότητα ήταν Δρακουλοβρικόλακας; Γιατί εγώ νόμιζα ότι ήταν μύθος!
Μεγάλα παιδιά είμαστε, Έξυπνοι Έλληνες, ας μεγαλώσουμε επιτέλους,
Όπα πάλι, ξεκαθάρισε μας τι είμαστε, μεγάλα παιδιά και έξυπνοι Έλληνες ή μικροί και πρέπει να μεγαλώσουμε! Τι από τα δύο;
ας μάθουμε την έννοια της Συν-ευθύνης,
Δηλαδή για να καταλάβω, όταν ο επιθετικός στον ολυμπιακό σουτάρει λάθος, φταίει ο αμυντικός και ο τερματοφύλακας και όλοι η ομάδα;
Δεν υπάρχει αγαπητή rose η συν-ευθύνη, μόνο η δική σου ευθύνη και οι δικές σου υποχρεώσεις!
ας κατανοήσουμε την Αυθεντική μας Παράδοση, "ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝΤΙ ΤΟ ΕΝ"
Καλά αυτό με το "ένα" ας μην το ξανά-ξεκινήσουμε, γιατί αν μπλέξουμε με τα αόριστα και τα αόρατα θα το "χάσουμε το κορμί πατριώτη"
Εγώ πάντως δεν πιστεύω σε αυτό το δόγμα του ενός και του παντός!
Τα πάντα είναι αλληλένδετα, και όταν υποφέρει ο ΕΝΑΣ, όλοι μας υποφέρουμε...
Εγώ πάντως όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να υποφέρω το ίδιο για κάποιον που γνωρίζω όσο για κάποιον που δεν γνωρίζω, πρέπει να είμι αμαρτωλός σίγουρα εεε!!!
Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να ήμασταν στην μόνιμη πίκρα, γιατί πάντα κάποιος υποφέρει πάνω στον κόσμο, συγνώμη που δεν πεθαίνω υποφέροντας!
Ο Θεός, μας έκανε έτσι ώστε και να χαιρόμαστε, κάτι θα ξέρει αυτός!
Ας κάνουμε, κάτι λοιπόν, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να μην υποφέρουμε άλλο...
Αν κάνουμε κάτι όλοι μαζί πολύ φοβάμε ότι θα μετακινηθεί ξαφνικά ο άξονας της γης, κανείς δεν θα το ήθελε αυτό!
Τόσο απλά
Με τόσους πάντως εθελοντές που υπάρχουν όπως είπε και ο Γιάννης, "0" αποτελέσματα! Πόσους εθελοντές χρειάζεται αυτό το "ΕΝ" για να φέρει κάποιο αποτέλεσμα τέλος πάντον!