Αποστολέας Θέμα: ΨΥΧΗ__ΜΟΥ___!__Ε__ΛΗΝΙΚΗ_!_ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ_ΜΟΥ__ψυχη.......  (Αναγνώστηκε 11488 φορές)

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
ΨΥΧΗ__ΜΟΥ___!__Ε__ΛΗΝΙΚΗ_!_ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ_ΜΟΥ__ψυχη.......
« στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 18:20:37 »

---ΟΙ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι .....βασικα.... ΕΙΣΑΣΤΕ-   ναι,  σκεφτηκα    ΕΙΜΑΣΤΕ....

Α Π Λ Η Σ Τ Ο Ι .....απλητοι....και    Τ Ε Μ Π Ε Λ Η Δ Ε Σ ....

Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Ε Ι Τ Α Ι ....συνεχως,   ΤΟΝ    "Ε Α Υ Τ Ο "   σας.....

Ψ Α Χ Ν Ε Τ Α Ι .....και   Β Ρ Ι Σ Κ Ε Τ Α Ι ....παντοτε,    Ε Υ Κ Α Ι Ρ Ι Ε Σ ....

ΓΙΑ   ΝΑ   Α Π Ο Φ Υ Γ Ε Τ Α Ι .....     Ε Ρ Γ Α ....

ΠΟΥ   Α Π Α Ι Τ Ο Υ Ν .......     π ρ ο σ π α θ ε ι α .

---ειναι.....Η Λ Ι Ο Υ    Φ Ω Τ Ε Ι Ν Ο Τ Ε Ρ Ο ......και    Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η Σ      Ι Σ Χ Υ Ρ Ο Τ Ε Ρ Ο ....ο,τι

η    σ ω μ α τ ι κ η    π ρ ο σ π α θ ε ι α ....ειναι   Ε Υ Κ Ο Λ Ο Τ Ε Ρ Η ....

απο   τη   Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ι Κ Η .....

ΚΑΙ....Η    ΤΗΣ   Ε Ξ Ε Λ Ι Ξ Η Σ ......πιο   δ υ σ κ ο λ η .....ακομα,   ναι,   α κ ο μ α .

---Α Ν ......λοιπον,   ΕΣΥ    ΜΕ   Α Π Ο Φ Α Σ Η ....και   ΠΕΙΣΜΑ....Ε Ι Σ Α Ι ....αποφασισμενος....

ΤΟΝ    Ε Α Υ Τ Ο    ΣΟΥ.....ΝΑ   Α Ν Α Ζ Η Τ Η Σ Ε Ι Σ .....και   να   π α λ ε ψ ε ι ς ....γι' Α Υ Τ Ο Ν ....

Κ   Α   Λ   Ω   Σ..........

Α Υ Τ Α .....αγαπημενοι   μου   φιλοι....και   αδελφοι,    Ε Γ Ω ....α κ ο υ σ α .....ε ι δ α ....και   ε γ ο ν α τ ι σ α .....

μητε   ΜΕΡΑ  ηταν ....που   θυμαμαι....ΜΗΤΕ    ωρα....

που   ΑΥΤΗ....Η   Ε Υ Γ Ε Ν Ι Κ Η      Ε Π Ι Π Λ Η Ξ Η ....ηρθε.

το   ΜΟΝΟ   που   θυμαμαι....ειναι,      την   απαντηση  μου.....

---ΕΙΜΑΙ    Α Ρ Α Γ Ε     Ε Τ Ο Ι Μ Ο Σ .....ΝΑ    Δ Ο Κ Ι Μ Α Σ Ω ;

Ε  Ι  Μ  Α  Ι  ;;;

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
Απ: ΨΥΧΗ__ΜΟΥ___!__Ε__ΛΗΝΙΚΗ_!_ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ_ΜΟΥ__ψυχη.......
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 19:18:11 »

ΑΚΟΥ,    λοιπον....Μαθητη   του   θειου   Εσωτερισμου....!   ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ   σαν    κυμβαλο,  η  Φ Ω Ν Η    μεσα   μου....

ΣΙΩΠΗΣΑ....  ολα   γυρω  μου   ΑΚΙΝΗΤΑ   σιωπησαν.....    

----ΤΑ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ    ΤΗΣ    ΨΥΧΗΣ    παρασταινωνται.....για   χαρη   της   ΝΟΗΣΗΣ,    ως....

ΑΠΡΟΣΩΠΑ....αφου   την   εκαστοτε   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ    δεν   κ ρ α τ τ ε ι ...μετα   τον   θ α ν α τ ο ...

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.....αφου   ειναι   η   ΕΔΡΑ   ΤΩΝ   ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ    και   ΤΗΣ   Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Η Σ     ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.....

ΑΘΑΝΑΤΑ....αφου    τα    εκαστοτε    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ,    μεσα   απο  τις    ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ  ΤΗΣ....

ΜΗ     ΠΑΡΑΣΤΑΙΝΕΙΣ.....λοιπον,   ΕΣΥ....ΤΗΝ    ΨΥΧΗ.....ΩΣ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.....

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ.....

Θ Ν Η Τ Η......!!!

ΓΙΑΤΙ......αγαπημενε  μου,    Μαθητη.....ετσι,     την     Δ Α Ι Μ Ο Ν Ο Π Ο Ι Ε Ι Σ ......!

Δασκαλε  μου.....ειμαι    ακομα    ΣΙΩΠΗΛΟΣ.....

ΑΦΟΥ,   ΤΗΝ   ΨΥΧΗ   ΜΟΥ....ΑΚΟΜΑ   ΕΓΩ....

ΝΑ  ΔΩ.....δεν   μπορεσα.....

αγαπημενε  μου,   δασκαλε...

προφυλαξε   την    ΑΠΟ    Ε Μ Ε Ν Α ....

Π Ρ Ο Φ Υ Λ Α Ξ Ε      ΤΗΝ.....

γιατι.....ΤΩΝ    ΚΑΙ   ΕΓΩ   ΝΥΝ   ΕΙΜΙ.....ΦΥΓΑς   ΘΕΟΘΕΝ    και   ΑΛΗΤΗΣ....
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 19:36:14 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 00:33:17 »

ΜΗ     ΠΑΡΑΣΤΑΙΝΕΙΣ.....λοιπον,   ΕΣΥ....ΤΗΝ    ΨΥΧΗ.....ΩΣ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.....

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ.....

Θ Ν Η Τ Η......!!!

ΓΙΑΤΙ......αγαπημενε  μου,    Μαθητη.....ετσι,     την     Δ Α Ι Μ Ο Ν Ο Π Ο Ι Ε Ι Σ ......!

Δασκαλε  μου.....ειμαι    ακομα    ΣΙΩΠΗΛΟΣ.....

Σςςςςςςςςςςςς..............ΙΠΠΟΛΥΤΕ...ΑΦΟΥΓΚΡΆΣΟΥ....

ΑΚΟΜΗ...

ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΧΆΡΗ ΤΗς ΜΙΚΡΗς ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ''ΝΟΗΣΗς''...ΤΗς ΦΤΩΧΗς..ΠΑΡΑΣΤΑΙΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΊΑ ΆΜΩΜΑ ΤΗς ΨΥΧΗς ΆΦΑΝΤΑ.......

Σςςςςςςς.............ΣΤΆΣΟΥ ΚΙ ΆΚΟΥ...

ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΏΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΎ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΝΟΥ ΤΑ ΜΈΤΡΑ...ΔΙΔΆΣΚΑΛΟΙ ΜΙΛΟΎΝ Ως ''ΚΎΜΒΑΛΑ ΑΛΑΛΑΖΩΝΤΑ''....ΚΙ ΑΥΤΟΊ ΣΙΩΠΟΎΝ ΤΑ ΆΡΡΗΤΑ Ν'ΑΚΟΎΣΟΥΝ ΡΉΜΑΤΑ....ΜΑ ΑΔΙΚΟς ΚΟΠΟς...

Άνθρωποι είναι...και παριστάνουν την ψυχή,
προσωπική,
ασυνείδητη,
θνητή,
δαιμονική.....εντέλει καταλήγει....
γιατί άνθρωποι είναι και πρέπει να την χαμηλώσουν για να την φτιάξουν στα μέτρα τους....ΑΛΊΜΟΝΟ..ΑΛΊΜΟΝΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗς ΘΕΣΗ,
    ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΤΗς ΠΡΌΣΩΠΟ,

ΟΙ ΔΎΣΤΥΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΉΤΕ ΝΑ ΦΤΆΣΟΥΝ ΤΟ ΒΛΈΜΜΑ
    ΜΉΤΕ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ...
ΣΥΧΏΡΑ ΤΟΥς ..
 :)

Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 03:57:50 »
ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗς ΘΕΣΗ,
    ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΤΗς ΠΡΌΣΩΠΟ,

ΟΙ ΔΎΣΤΥΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΉΤΕ ΝΑ ΦΤΆΣΟΥΝ ΤΟ ΒΛΈΜΜΑ
    ΜΉΤΕ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ...
ΣΥΧΏΡΑ ΤΟΥς ..
 :)

Η φύση μας είναι ΔΙΠΛΗ1. Περικλείουμε μέσα μας, και την Δημιουργία και τον Δημιουργό.  Και την Αβυσσο(0) και το ΠΑΝ(00).  Κανείς άνθρωπος που περπάτησε στη Γη, δεν είναι ΤΕΛΕΙΟΣ, ούτε ποτέ θα γίνει.  Διότι η ενσάρκωση στην ύλη από μόνη της αποτελεί περιορισμό της έννοιας του Θείου.  'Ομως η τάση πάντα της Θεότητας που ενοικεί μέσα μας, είναι να ξαναφτάσει τον Ουρανό, από όπου γεννήθηκε, να δημιουργήσει τον Πνευματικό Κόσμο που θυμάται, μέσα από τα βαθύτερα οράματα και τις βαθύτερες απελπισίες.

Η Κατανόηση και η αποδοχή αυτής της Διπλής μας, φύσης, της τέλειας ατέλειας, ή της ατελούς τελειότητας, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε το αρχικό υπαρξιακό μας δίλημμα, και να περπατήσουμε παρακάτω, στο εσωτερικό μας μονοπάτι, παίζοντας πλέον τον ρόλο του Συνδημιουργού, προσεγγίζοντας την εφαρμογή της Θεότητας στην Καθημερινότητα.
_________________________________________________________________________________

10 (δημιουργία) + oo (θεός) = 1 (άνθρωπος) ή ατομική ψυχική συνείδηση
[...]
0 (δημιουργία) = 1 (άνθρωπος) - oo (θεός)
oo (θεός) = 1 (άνθρωπος) - 0 (δημιουργία)

Όλος ο αγώνας του ανθρώπου από την στιγμή που αποκτά συνείδηση της ύπαρξής του είναι να κατανοήσει ή ακόμα να φτάσει τον Θεό.  Πρώτα όμως χρειάζεται να κατανοήσει το κατώτερο τμήμα  της ύπαρξης του, δηλαδή την μηχανή του, το όχημα του, το δημιουργημένο αυτόματο κομμάτι του.  Αυτό το κομμάτι αποτελείται από καταγραφές, συμπεριφορές που έχει καταλήξει μία συγκεκριμένη οντότητα διαμέσω της ιστορίας της εξέλιξης της.  Κάθε είδος με γνώμονα την επιβίωση καταγράφει και περνάει στα παιδιά του, συμπεριφορές είτε υλικές είτε ψυχικές που έχει καταλήξει ή βιώσει κατά την διάρκεια της ζωής του.  Έτσι εντοπίζουμε πως τα παιδιά κληρονομούν πολλά φυσικά και ψυχικά χαρακτηριστικά των γονέων.

Το δεύτερο στάδιο του ανθρώπου που αρχίζει με την λεγόμενη αφύπνιση, δίνει την κατανόηση και δυνατότητα στον άνθρωπο να συντελέσει σε έναν συνειδητό επαναπρογραμματισμό της δημιουργίας, αρχίζοντας από τον εαυτό του.

Εκεί αρχίζει και το έργο της συνδημιουργίας του ανθρώπου, της συνειδητής συνεργασίας στην δημιουργία, που είναι και ο τελικός στόχος της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η συνδημιουργία προϋποθέτει κατανόηση του μικρόκοσμου αλλά και του μακρόκοσμου, καθώς και των βασικών νόμων της ύπαρξης.

Απόσπασμα από τον σύνδεσμο http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=41.0
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2011, 04:48:47 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 06:47:17 »

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ,    ΔΙΟς....σε   χαιρω....         επετρεψε   μου,   να   απαντησω,

Η    ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ    ΤΗΣ   ΨΥΧΗΣ.....ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ    ΣΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ   ΤΗΣ    ΑΦΑΙΜΑΞΗ.....

ΑΥΤΟ   ΓΙΑΤΙ,   Ο Λ Ε Σ    ΟΙ    -μυστικες    εταιρειες-    οργανωσεις-   ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕς- 

Χ Ω Ρ Ι Σ      ΚΑΜΜΙΑ    ΕΞΑΙΡΕΣΗ.........ΜΑ    Κ Α Μ Μ Ι Α.......

ΟΥΤΕ   ΚΑΙ   ΑΥΤΩΝ   ΠΟΥ   ΤΙΣ    Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Ε Σ .....ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ.....

ΔΕΝ   Α Ν Τ Ε Ξ Α Ν ........ΚΑΙ   ΕΤΣΙ   ΔΕΝ    Α Π Ε Ρ Ρ Ι Ψ Α Ν ......ΤΗΝ    Ε Μ Π Λ Ο Κ Η    ΤΟΥΣ.....

ΣΤΗΝ.....     Π   Ο   Λ   Ι   Τ  Ι   Κ   Η  ......

Η  αγαπη   μαζι  σου.....

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 12:45:24 »
   ΔΕΝ   Α Ν Τ Ε Ξ Α Ν ........ΚΑΙ   ΕΤΣΙ   ΔΕΝ    Α Π Ε Ρ Ρ Ι Ψ Α Ν ......ΤΗΝ    Ε Μ Π Λ Ο Κ Η    ΤΟΥΣ.....
                                                  ΣΤΗΝ.....     Π   Ο   Λ   Ι   Τ  Ι   Κ   Η  ......

Αδελφέ μου όλοι οι Ενήλικες άνθρωποι, έχουμε καθήκον να ασχοληθούμε με τα Κοινά, ή τις Πολιτικές μας υποχρεώσεις, αν θέλουμε να λεγόμαστε και Ενήλικες Πνευματικά, ειδάλλως ίσως τελικά, πρέπει μερικοί από εμάς, μέχρι το τέλος της ζωής μας, να έχουμε Κηδεμόνα.

Δεν είναι γεγονός πως λόγω της Λαϊκής μας ανωριμότητας, προσκαλέσαμε Κηδεμόνα, και παραχωρήσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία, λόγω πολιτικής ανικανότητας του λαού, να σκεφτεί, να διαλογιστεί και να διαχειριστεί το Εθνικό του Μέλλον?

Ο Ιδιώτης στην Αρχαία Ελλάδα (που αποτελεί γνώμονα Πνευματικών αρχών και αξιών) ήταν κατάπτηστος, και επομένως δεν μας μένει άλλη οδός, από την Πνευματική μας ενηλικίωση, διότι ο εχθρός ήδη είναι εντός, επιδιώκοντας την ολιστική και διαχρονική εκδούλευσή μας.

Πραγματικά δεν έχουμε άλλη επιλογή ή θα ωριμάσουμε και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας ή θα καταστρεφούμε, και στο κάτω κάτω θα το αξίζουμε, διότι και για τα θύματα που συνεχίζουν να είναι θύματα, πιστεύοντας πως έτσι βολεύονται, υπάρχει η Νέμεσις και για εκείνους.

Διότι ο δρόμος είναι Ανηφορικός, για όποιον αντέχει, και όποιος δεν αντέχει ο δρόμος καταντά απλά ένας Κατήφορος.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2011, 13:28:50 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 12:58:08 »
                       Η    ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ    ΤΗΣ   ΨΥΧΗΣ.....

Η Ψυχική προσωπικότητα ή Ψυχή, είναι ένας Δαίμονας, ένα Δαιμόνιο, ένα πνεύμα, σύμφωνα με την ορολογία της Αρχαίας Ελληνικής Σοφίας.  Υπάρχουν όμως καλοί και κακοί Δαίμονες, καλά και κακά πνεύματα, ανάλογα πως μία ψυχή έχει εξελιχθεί, τι επιλογές έχει κάνει, μέσω των ενσαρκώσεων.  

Στην ουσία η Ψυχή είναι το αστρικό ή συναισθηματικό μας σώμα, όπου καταγράφονται συναισθηματικά - ψυχικά, οι εμπειρίες, με εικόνες, και συναισθήματα, παρά με διανοητικές μνήμες.  'Ετσι μερικές φορές νιώθουμε κάπως αλλά δεν γνωρίζουμε γιατί, μέχρι να το ερευνήσουμε και να θυμηθούμε και άλλα στοιχεία που πιθανόν συνδέονται με ένα συγκεκριμένο γεγονός, που μπορεί να το βιώνουμε ΤΩΡΑ, αλλά ξυπνάει μέσα μας, παλιές καταστάσεις.

Πολλές φορές συγχέουμε τη Ψυχική μας διάσταση με την Πνευματική μας διάσταση, ή το αστρικό, συναισθηματικό μας σώμα, με το Πνευματικό σώμα ή οργανισμό.

Ο Πνευματικός οργανισμός, εντός μας, ο σπινθήρας μας, η ίδια η Θεότητα που ενοικεί μέσα μας, είναι συντονισμένη με την Συμπαντική Θεότητα, μια και αποτελείται από την ίδια ουσία, άχρονη, και άχρωμη.

Η Πνευματική Νοημοσύνη μας (Πνεύμα), αποτελεί την Αρμονία, ή Αλχημικό Γάμο, της Συναισθηματικής Νοημοσύνης μας (Ψυχής) και της Διανοητικής Νοημοσύνης μας (Νους), και για αυτό το λόγο μία Διάνοια χαρακτηρίζεται από το σημαντικό ποσοστό ανάπτυξης των παραπάνω ιδιοτήτων.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2011, 13:32:56 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 13:14:39 »
Ο Λ Ε Σ    ΟΙ    -μυστικες    εταιρειες-    οργανωσεις-   ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕς-  

Χ Ω Ρ Ι Σ      ΚΑΜΜΙΑ    ΕΞΑΙΡΕΣΗ.........ΜΑ    Κ Α Μ Μ Ι Α.......

ΟΥΤΕ   ΚΑΙ   ΑΥΤΩΝ   ΠΟΥ   ΤΙΣ    Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Ε Σ .....ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ.....

ΔΕΝ   Α Ν Τ Ε Ξ Α Ν ........ΚΑΙ   ΕΤΣΙ   ΔΕΝ    Α Π Ε Ρ Ρ Ι Ψ Α Ν ......ΤΗΝ    Ε Μ Π Λ Ο Κ Η    ΤΟΥΣ.....

ΣΤΗΝ.....     Π   Ο   Λ   Ι   Τ  Ι   Κ   Η  ......

Αδελφέ μου,

άλλο μαφίες και "εταιρείες" με στόχο την εκμετάλλευση Λαών, και άλλο Αδελφότητες με στόχο την Πνευματική και Πολιτισμική εξέλιξη όλου του Κόσμου.

Επίσης τα Μέλη θρησκειών, ή των περισσότερων εσωτερικών αδελφοτήτων, επί τω πλείστω δεν ασχολούνται με την Πολιτική, μια και αυτές οι Αδελφότητες έχουν καταντήσει Ιδρύματα, και καταφύγια για τους πνευματικά αδύναμους, και όχι σύνδεσμοι Πολιτισμικής Συνεργασίας.

Αυτοί που ασχολούνται με την Πολιτική, ασχέτως των Αδελφοτήτων, είναι δύο ειδών άνθρωποι.

1. Οι Εκμεταλλευτές
2. Οι Ευεργέτες.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2011, 13:34:09 από Rose »

Ορφέας

• Διαχειριστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 13:19:52 »

...
                                       ΑΥΤΟ   ΓΙΑΤΙ,   Ο Λ Ε Σ    ΟΙ    -μυστικες    εταιρειες-    οργανωσεις-   ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕς- 

Χ Ω Ρ Ι Σ      ΚΑΜΜΙΑ    ΕΞΑΙΡΕΣΗ.........ΜΑ    Κ Α Μ Μ Ι Α.......

ΟΥΤΕ   ΚΑΙ   ΑΥΤΩΝ   ΠΟΥ   ΤΙΣ    Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Ε Σ .....ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ.....

ΔΕΝ   Α Ν Τ Ε Ξ Α Ν ........ΚΑΙ   ΕΤΣΙ   ΔΕΝ    Α Π Ε Ρ Ρ Ι Ψ Α Ν ......ΤΗΝ    Ε Μ Π Λ Ο Κ Η    ΤΟΥΣ.....

ΣΤΗΝ.....     Π   Ο   Λ   Ι   Τ  Ι   Κ   Η  ......

Είναι πράγματι τραγικό λάθος η ενασχόληση του Μύστη με την κατεστημένη πολιτική. Από την άλλη όμως, είναι το υπέρμετρο καθήκον του να αγωνιστεί ώστε να εισάγει και να εφαρμόσει στην κοινωνία μια νέα ανθρωπιστική πολιτική.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

• ΑΜΡΑ Σύμβουλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 16:35:25 »

Η  ΒΟΥΛΗΣΗ....πραγματι,  οταν   ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΤΑΙ....οδηγει....σε  χαρτινες   ΓΕΦΥΡΕΣ,  που  υποχωρουν...οταν  το  ΠΝΕΥΜΑ...τα   ΦΥΛΛΑ  του...
                           σκορπα.....ΠΑΝΩ  ΤΗς....    ΑΥΤΟ   συμβαινει   γιατι....η   εκαστοτε   ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΝΟΕΙΤΑΙ....ΜΟΝΟΝ....ΟΤΑΝ   ΑΥΤΗ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ.....στην   ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ....του   ΕΦΗΜΕΡΟΥ....ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΤΗΣ   ΣΥΝΕΧΟΥΣ   ΕΠΑΦΗΣ  με την  ΚΙΝΗΣΗ....

ΤΗΣ    ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ    ΤΟΥ.....

ΕΤΣΙ....Η   ΣΥΣΤΟΛΗ   ΩΣ  ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ.....ΤΩΝ  ΙΔΕΩΝ    ΠΕΡΝΑ   ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ   ΕΚΦΡΑΣΗ   ΤΗΣ   ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗΣ...
         ΚΑΙ   ΑΥΤΟ   ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ....ΣΤΟΝ  ΧΡΟΝΟ   ΤΗΣ   ΕΠΩΑΣΗΣ....ΜΕΣΑ  ΣΤΟΝ  ΚΑΘΕ  ΕΝΑΝ.....ΑΦΟΥ   ΕΙΝΑΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...
       ΕΤΣΙ,   ΕΧΟΥΜΕ   ΤΟ   ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ   ΝΑ  ΣΥΖΕΙ   ΜΕ   ΤΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ....ΤΟ   ΑΓΡΙΟ   ΜΕ  ΤΟ  ΗΜΕΡΟ....ΤΟΝ   ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ...
                        ΝΑ   ΖΗΤΑ   ΤΗΝ   ΕΠΑΦΗ   ΜΕ  ΤΟ   Ο Σ Ι Ο ....ΤΟΝ   ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ    ΜΕ  ΤΟΝ   ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ.....
               ΝΑΝΑΙ,   ΑΡΑΓΕ   Η   Ω Σ Μ Ω Σ Η ......Η   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Σ Τ Ι Κ Η     ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....αγαπημενε   μου    ΟΡΦΕΑ...!?!?!
                                                                                                                                                                              Μεμνοισονμε....αδελφε,

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

• Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 23:34:59 »

Αγαπητά μου Αδέλφια...φρονώ πως είναι όχι απλά ένα δικαίωμα του Ανθρώπου,που με κόπο έχει αποκτηθεί,μα στοιχειώδης και θεμελιώδης Υποχρέωση του η ενεργή του ενασχόληση με τα κοινά.
Άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται τι συμβαίνει στην πατρίδα του και δεν παρεμβαίνει ενεργά,αφού η κλασσική έννοια της Δημοκρατίας το επιβάλει,Άνθρωπος θεωρώ δεν νοείτε.!!!

Φυσικά καλό είναι να εξαιρεθούν αυτά που εξαιρούντο και στους κλασσικούς χρόνους από το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης και συμμετοχής.Δηλαδή βάρβαροι και δούλοι.
Ίσως οι ιδέες μου φανούν αλλόκοτες στην παρούσα εποχή μα αν σκεφτούμε πως δώσανε φαύλοι ''ηγέτες'' πριν λίγους μήνες ακόμη δικαίωμα ψήφου σε αυτή την χώρα σε (δεν θυμάμαι πόσους) χιλιάδες αλλοδαπούς με μόνο κίνητρο την ψηφοθηρία...θα κατανοήσετε ...ΙΣΩς...το ακραίο των ιδεών μου....

Η φιλοσοφία αυτή καθαυτή είναι καλή ενασχόληση και υπέροχο ''χόμπι'' ναι..μα αν δεν συνοδεύεται από υλοποίηση των ΥΨΗΛΩΝ της νοημάτων,δεν μπαίνει σε ενεργή εφαρμογή στην καθημερινότητα με έργα ΑΠΤΑ,τότε πάντα απλώς...φιλοσοφία μένει.....ΠΡΑΞΗ δεν γίνεται,δεν μετουσιώνεται σε ΈΡΓΟ,δεν χρησιμεύει ποτέ σε κανέναν.... :-\

Τα λόγια,τα χειρίζονται καλά πολλοί...κάποιοι από αυτούς είναι οι :

ΑΡΧΙΕΡΕΙς-ΙΕΡΕΙς...
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ
ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ.

Αν λοιπόν θεωρήσουμε πως όλες αυτές οι ομάδες με τις διάφορες υπό-ομάδες τους ξέρουν να μιλούν και να γράφουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ...να προσελκύουν τον ανύποπτο κόσμο κοντά με την δύναμη της πειθούς....
ΧΜΜΜ.....Εμείς τουλάχιστον τα ζούμε καθημερινά,αν και έχοντας ανάλογες γνώσεις ή και γιατί όχι αγαπητά μου Αδέλφια ανάλογα τάλαντα....δεν πέφτουμε μέσα  :)

Ομως αφού κι εμείς ανήκουμε σε τέτοια ομάδα και κρατάμε το βαρύ όπλο της πειθούς στα χέρια.
Με συνάρτηση και την (όσο είναι δυνατόν στον καθένα μας ) ανιδιοτελή αγάπη και νοιάξιμο για το όλο και την πατρίδα μας και εν γένει για τους συνανθρώπους σαν σφαιρική άποψη και αρχή του Ροδοσταυρισμού.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΜΑς ΝΑ ΛΆΒΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΆ ΜΈΡΟς ΣΤΑ ΚΟΙΝΆ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΘΈΣΗ ΣΤΑ ΣΤΡΕΒΛΑ???

Τι είναι το σωστό,να πάρουμε θέση παθητικού παρατηρητή,συνομιλώντας με θεία οράματα και παραπονούμενοι για όσα η θεία πρόνοια δεν μας κατάθεσε στο πιάτο.....παρ'ότι εμείς φιλοσοφούμενοι φιλοσοφούμε?

ΑΡΓΊΑ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΊΝ. ::)

Θα συμφωνήσω (γιατί πολύ μακρηγόρησα και έγινα κουραστική) με την αγαπημένη μου Αδελφή ROZE.

ΓΡΑΦΕΙ Η ROZE
Eπίσης τα Μέλη θρησκειών, ή των περισσότερων εσωτερικών αδελφοτήτων, επί τω πλείστω δεν ασχολούνται με την Πολιτική, μια και αυτές οι Αδελφότητες έχουν καταντήσει Ιδρύματα, και καταφύγια για τους πνευματικά αδύναμους, και όχι σύνδεσμοι Πολιτισμικής Συνεργασίας.

Αυτοί που ασχολούνται με την Πολιτική, ασχέτως των Αδελφοτήτων, είναι δύο ειδών άνθρωποι.

1. Οι Εκμεταλλευτές
2. Οι Ευεργέτες.

NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΨΗ....ΠΩς..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕς 2 ΥΠΟ-ΔΙΑΙΡΕΣΕΙς ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.Οι αιθεροβάμονες
2.Τα ψώνια. ;D

Αλλα ανεξάρτητα από αυτό επιμένω πως οι υγιείς πνευματικά και ηθικά πολίτες είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα για το κοινό καλό και ΟΧΙ για προσωπικά οφέλη.Έτσι αμέσως εμποδίζονται και οι ''μαυροκόρακες'' (Εκμεταλλευτές) που γράφει η Αδελφή μου,να δρουν ανενόχλητα και απρόσκοπτα.

ΕΤΣΙ,   ΕΧΟΥΜΕ   ΤΟ   ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ   ΝΑ  ΣΥΖΕΙ   ΜΕ   ΤΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ....ΤΟ   ΑΓΡΙΟ   ΜΕ  ΤΟ  ΗΜΕΡΟ....ΤΟΝ   ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ...
                        ΝΑ   ΖΗΤΑ   ΤΗΝ   ΕΠΑΦΗ   ΜΕ  ΤΟ   Ο Σ Ι Ο ....ΤΟΝ   ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ    ΜΕ  ΤΟΝ   ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ.....
               ΝΑΝΑΙ,   ΑΡΑΓΕ   Η   Ω Σ Μ Ω Σ Η ......Η   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Σ Τ Ι Κ Η     ΠΟΛΙΤΙΚΗ..

Και...αγαπητέ μου Αδελφέ ΙΠΠΟΛΥΤΕ...να μου επιτρέψεις να πω....πως στο καθετί (και το γνωρίζεις..) πολλές φορές μπορεί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Ο πολιτισμένος να επιζητά διακαώς συζυγία με απολίτιστους για να νοιώσει απεγκλωβισμό πχ.από τα κλισέ που τον πνίγουν....
Ο ήμερος να αποζητά σχέσεις με τον...Άγριο.... για να ελευθερώσει καταναγκαστικές εσωτερικές του τάσεις.....

Ο ...ΟΣΙΟς...ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ τον.....''ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ'' (αλήθεια,αν θέλεις,κάνε μου έναν ορισμό του ''εγκληματίας'') ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΣΜΙΟ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΟς ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΗΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ....ΦΑΝΤΑΣΙΑΖΩΜΕΝΟς....ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΩΜΕΝΟς....(βαριά η καλογερική Αδελφέ μου...βαριά....)

και τέλος...χμ...Ο μορφωμένος....να αποζητά τον...''ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ''...ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ..ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ''ΜΟΡΦΩΣΗ'' ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑ...οπότε καταλαβαίνεις πως οι περισσότεροι τύποις μορφωμένοι..αν εξαιρέσουμε τα πτυχία που στολίζουν τα ντουβάρια τους....μάλλον στην λαϊκή σοφία καταφεύγουν για να ακούσουν και να λύσουν τα γνήσια και σοβαρά τους θέματα...δεν νομίζω πως τίθεται θέμα συζήτησης.

Πολλά και δύσκολα τα θέματα που ταλανίζουν τους σύγχρονους ανθρώπους αγαπητά μου Αδέλφια...
Το πιό σοβαρό όμως είναι νομίζω να μην ξεφεύγουμε αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς από το  μέτρο,δεν έχουμε τέτοια περιθώρια.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.Δ.Α.

Ο ισχυρός ας επικρατήσει...